• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

36+0 da bırakıyosun yani. ben de o ikilemdeyim 36+0-37+0:s. artık gece uyuyamıyorum,oturmaktan kemiklerim ağrıyo, offff offff

Evet ya bırakıcam artık. Kış kıyamet hala koca göbeğimle gidip geliyorum.. 1 hafta erken dönerim işe napayım yani :( Ben de bu gece 4 mü 5 mi artık uyandım. Uyu uyuyabilirsen tekrar.

Günaydın arkadaşlar.
Bu çatı kemiği midir nedir beni mahvettiler.
Magnezyumun,kalsiyumun bu zıkkımların birinin işe yaradığını görmedim.
Beni iskelet olarak düşünün,biri beni o kemiklerimden tutsa pata küte yere vursa.
Ohh ne rahatlıycam.
Sünnetli çocuklar gibi yürüyorum.
Ben işe mişe gitmem bugün.
bütün gece o ağrıdan kıvrandım. o v kemikler yok mu her dönüşümde bağırttı beni. Allah yardımcımız olsun. sanki hiç geçmeyecek gibi:(

Evet ya bırakıcam artık. Kış kıyamet hala koca göbeğimle gidip geliyorum.. 1 hafta erken dönerim işe napayım yani :KK43: Ben de bu gece 4 mü 5 mi artık uyandım. Uyu uyuyabilirsen tekrar.
benim kurumda ücretsiz izin almakta haram.ücretsiz alabilirim esem hiç dinlemiycem şu dakika gidip uyuycam. bi de izne çıkcam diye herşeyi bana yıkmaya çalışıyolar

Gunaydin kizlar. Gecmisi okucam baska sancilanan doguran var mi bakalim.
Sabah sabah size bir soru kv cocugunuza surekli annemm annecimm oglummm dese ne hissedersiniz? Ben fazla mi tepki gosteriyorum. Kendi annem adiyla severken kv annemm diye icine sokacak sabah sabah deli oldum.

Salla gitsin bazı insanlar öyle oluyor düşünmeden konuştuğu için o ona farklı gelmiyodur. Benim ablam da Kafayı yemiş bana annem annem diyor ;)

36+0 da bırakıyosun yani. ben de o ikilemdeyim 36+0-37+0:s. artık gece uyuyamıyorum,oturmaktan kemiklerim ağrıyo, offff offff

Oturmak o çatı kemiklerini çok ağrıtıyor mümkün olduğunca yatıp dinlenmek gerekiyor artık.

benim kurumda ücretsiz izin almakta haram.ücretsiz alabilirim esem hiç dinlemiycem şu dakika gidip uyuycam. bi de izne çıkcam diye herşeyi bana yıkmaya çalışıyolar

Yuh terbiyesizler ya. Şükür benden işleri aldılar son 2 haftadır falan rahatım. Yeni gelene devrettim herşeyi. Beni başka sebeplerden oyalıyolar. Yok belki terfi verirlermiş de bilmem ne. 7 aydır haberleri var tık yok. Şimdi ayak bacak yapıyolar. Yapcakları yok da geri döndüğüm de burda çalışayım başka iş bakmayayım diye numara yapıyolar. Zaten ben de salaktım hiç anlamıyodum.. Hepsi ayrı işkence çektiriyo, hamile kadınlara. Sonra da 3 yetmez 4 doğur. Bak sinirlendim yine En Büyük KK:KK62:

Kilon ve boyun tam ortalamaymis canım ama iste genlerini tam olarak eşinden alırsa o zaman uzun boylu bi minnoş olur..
Sülalelerinde Nasil hic kiz yok? Anam o zaman ne değerli olur simdi seninki elden ele gezer valla :KK48: eşimin sülalesi de öyle biz yiktik kızımda o kaideyi sonra ikincisi de geldi iste :KK51: darısı sizlerin başına kardeş düşünüyor musun kuzuna?
Yok canım inşallah bir tane olacak. Zaten yaşım geçti buna bile bakacak kimsemiz yok bakıcı bulmayı düşünüyoruz.
Kimseye gel benim çocuğuma bak diyemezsin.
K valide 4-5 yıl çocuk yapın ben bakıcam dedi. İşte bir gelinim kız yapmadı diye söylendi. Benim o sıra sınavlarım vardı,eşimde kimse bana baskı yapmasın diye herkese ben çocuk istemiyorum dedi.
Hoş yapsalarda umursamamda.
Hamile kaldım kadın apar topar başka şehre taşındı ve şimdi her muhabbetti işte şu gelinde çocuk yapacaktı ben bakamam dedim yapmadı,yok öteki bakmam dedim diye aldırdı.
Şöyle kızım sana söylüyırum,gelinim sen anla tarzı laflardan nefret ediyorum. Ya sus ya da açıkça konuş.

gece 4 ten bu yana 10 dk bır gelıp benı kıvrandırıp gerı gıden bır sancım var..:KK43:
bu arada da ıshal gıbı de sureklı vcye çıkıyorum..
üşütmüş olabılecegımı düşünerek sıcak su torbası hazırladı esım ama sancı gıdınce uyudum gelınce ahhh larla gerı uyandım..

ne bu arkadaşlar yaa..

dısarda adam boyu kar var..arabanın lastıklerı kıs lastıgı degıl..esım dr a gıdelım dıyo ..guvenemıyorum ..fırtına var adeta..en korktuğum sey dı karın kısın ıcınde olursa dıye..:KK43:
Canim duzenliynis sancilarin bence ihmal etme taksiylede gidebikirsiniz daha guvenli okur

Back
X