- 12 Ocak 2014
- 3.999
- 2.896
- 448
- 35
Ayaklar büyümesin diye ne yapılıyomuş ? Benimde 39-40. Ama bi türk atasözü büyük ayaklı kadınlar akıllı olur.Üstünden geçsek olmaz mı? Bizde de ayaklar büyümesin diye yaparlar ama brnim 40 numero
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklar büyümesin diye ne yapılıyomuş ? Benimde 39-40. Ama bi türk atasözü büyük ayaklı kadınlar akıllı olur.Üstünden geçsek olmaz mı? Bizde de ayaklar büyümesin diye yaparlar ama brnim 40 numero
5-10 çift daha çorap koysaydın.Teyzoşlarıııı Biz Hastane Çantamızı HazırladıkBi Bakın Düzgün Yapmışmıyım Bide Hepsini Buzdolabı Poşetlerine Koydum Çantada Tozlanmasın, Kirlenmesin Diye
Kendim İçin Olan;
2 Takım Pijama Takımı, 2 Atlet, 1 Tane Hırka, 3 Tane Kilot, 3 Tane Çorap, 6 Tane Ped
Bebek İçin Olan;
2 Tane 5'li Hastane Çıkışı, 1 Tane Tulum, 2 Tane Çıtçıtlı Atlet, 2 Tane Patikli Alt, 5 Çift Çorap, 3 Takım Eldiven, 1 Tane Yelek, 1 Kalın 2 İnce Battaniye, 10 Tane Bez, 1 Paket Islak Mendil, Pişik Kremi
Bonibon koyayım diyorum ben çok tatlı duruyorlar renk renk :)) ya hatta şunu beğendim ama bu üstünün çiçeklerini nerden bulurumonlar kolonya şişesi canım bonibon koymak istersen 40cc'lik kanavozlar var onlara daha güzel durur ben öyle yaptım
çocuk büyüyüp normal yemeklere geçince ona örnek olmak adına herşeyden vitamin alsın diye sebzede yiyecekler çorbada içecekler yemekte seçemicekler nihahahahaha![]()
kız dün sadece kuru verdim ki bugüne de pilavla yeriz diye : )) planlarım tutmadı , bende makarna yapacam
Maalesef hic verenlerden olmadım.ilkinde 25 ikincisinde 24 üçüncüsünde de şimdiye kadar 18 kilo almış bulunmaktayim.diğer ikisinde vermiştim doğumdan sonra ama şimdi ne olur bilemiyorum.hamilelik kilolari 9 ayda alınır 9 ayda da verilir derler bizde zaman içinde yavaş yavaş verdim diyet filan yapmadan.zaten diyet yapamiyorum.yiyecek konusunda kendimi tutamıyorum en son gittigimde ayda 4 kg almışim doktorum çok kilo almissin bi dahakine 1 kg almış olarak bekliyorum seni dedi.ama öyle sıkamam ki kendimi.yani önüme geleni de yemem ama bir şeyi de yiyecegim varsa götürürümözellikle kalorisi bol şeyleri seviyorum hamur işi tatlı makarna kıvır zivirlar tam bana göre. Bu gidisle dogurmazsam alcam herhalde toplamda yine 25 kg filan
![]()
Bi bilsem :) ne görsem onu istiyorum :)Çikolata yaptırıyorum canm ben, kokulu taş keselerde, sen ne düşünüyorsun
Onlar bizim gibi değil ki. Aksine Müslümanlar'a daha iyi davranacaklardır. Onların dininde sağ yanağına biti tokat atarsa sol yanağını çevir mantığı var.
yarın değişecek canım 33+1 debneim 33+0 haftam ama imzamda niye 33 yaziyor, 34 yazmiyormuydu 33 bitince : )))
dert etdigim seye bakin : )))))
Terlik ,havlu peçete,mendil,diş fırçası macunu,çatal kasık ,emzik,pipet, fotograf makinası,şarj aleti, tarakKızlar Hadi Listeye Bakında Ona Göre Çantayı Toparlıyım Sizi Bekliyorm![]()
Canım bnm yaaa bi de alınmış mı . Kıyamam . Iyi olmuş darılması senin karına benceya bende çok sinir oluyorum bu tür davranışlara uyardigin ı haldeyaptığı zaman sanki inadına yapiyormus gibi geliyor benim de bir gorumcem var oğlum doğduğunda beri ev de v sigara icirtmiyorum eşimden buna uyuyor geçen geldiğinde benmarkete kadar gittim geldiğimde b aktimsalonunun ortasında sigarasını içiyor ayak ayak üstüne atmış çıldırdmı ya kaç defada uyardim bende susmadim çıkar çıkmaz arkamdan sigarami yaktin dedim oda pişkin pişkin rahatsizmi oldun diyor kirlentle dumanlridışarı cikartmaya çalışıyoraklıma geldikçe hala sinir oluyorum ama o gündür bu gündür evimede gelmiyor bide alindi a
çiçekçilerde, manifaturacılarda yada bu işleri yapan yerlerde olur canım... bende bunu beğenmiştim ama erkek bebek olunca çiçek abartı olur diye düşündüm papyon şeklinde fiyonk yapıştırdım bende...Bonibon koyayım diyorum ben çok tatlı duruyorlar renk renk :)) ya hatta şunu beğendim ama bu üstünün çiçeklerini nerden bulurum
Benim canım patatesli bulgur pilavı istiyor ama evde patates yok.benim dünden kuru vardı bugün pilav yapcam dedim eşime , dün yedikya dedi o bulgur pilavıydı dedim ama pilavı kabul etmedi, eskiden çeşitli ve güzel yemekler yapardım , doğumdan sonra eski performansımı bekliyormuş böyle olmazmış : ))
ee çocukla nsl olcak o iş dedim , onu uyutur yaparsın diyor , kim çalışacak !!!! kadın 4 e bölünsün : ))
Ayyyy yerim onun papyonunu :) su kar kalkarsa çıkarız annemle de hiç gezilecek hava yok vallaçiçekçilerde, manifaturacılarda yada bu işleri yapan yerlerde olur canım... bende bunu beğenmiştim ama erkek bebek olunca çiçek abartı olur diye düşündüm papyon şeklinde fiyonk yapıştırdım bende...
Hayırlı olsun canım bebeğin. Sağlıkla büyüt inşaallah. Doğuruyorum diye diye gittin burdan :)Kizlar dogum yaptim 1870 gr bi oglum oldu
Kolonya konan o şişlerden gördüm ben de , küçüktü baya , içinde emzik var minik mantarında , alsam içine kolonya ğstğne etiket sevimli olur aslında ole bişey de hazırlayabilirzBi bilsem :) ne görsem onu istiyorum :)
geçen akşam tarhana çorbası içirdim ilk defa
içmiyor normalde
içine yavuk bulyon koydum salça koydum tereyağ koydum en son blender dan geçirdim
içti içti çok güzel olmuş ne çorbası bu dedi
tarhana dedim bilseydim içmezdim dedi
demekki ne yiyip içtiğini söylememek lazım
ayyy bu erkeklerin hepsi aynı canım bende artık neyi nasıl yaptığımı söylemiyorum bi dahaki yaptığımda yememezlik yapmasın yadakafa kakmasın diye
bence yeterli hastane uzak değilse acil gereken bişey olursa evden alınır....Kızlar Hadi Listeye Bakında Ona Göre Çantayı Toparlıyım Sizi Bekliyorm![]()
Aa onu bende gördüm N11 de sanırım çok da uygunduKolonya konan o şişlerden gördüm ben de , küçüktü baya , içinde emzik var minik mantarında , alsam içine kolonya ğstğne etiket sevimli olur aslında ole bişey de hazırlayabilirz