2015 Şubat Anneleri

Bana düşük tehlikesi demedi hiç. Kanamam da lekelenmemde hiç olmamıltı şimdiye kadar

senınkı kac haftalık.dusuk tehlıken yoksa nıye vermıskı?benımde hersey normaldı ctesi aksamından beri kanamam oluyo.dr dusuk tehlıkesı var dedı ve progestana başladım.

canım benım bıldıgım progestanın boyle bır etkısı yok . en azından bende olmadı. 3. kutudayım suan. cok panıkleyıp daha cok strese gırme. doktorunun numarası varsa bence ara yada bı gıt bugun. en azından endişelerine care olur

ucuncu kutuya gectıgıne gore hamılelıgın basından beri kullanıyosun ozaman canm sen.yan etkısı oluyomu sende.bende sureklı uyku halı oluyo

senınkı kac haftalık.dusuk tehlıken yoksa nıye vermıskı?benımde hersey normaldı ctesi aksamından beri kanamam oluyo.dr dusuk tehlıkesı var dedı ve progestana başladım.

Bana mı söylemiyo acaba ? Belki dozu çoğaltır bi arasam ben 9+5. Siz kaç haftalıksınız

Son düzenleme:
ya arkadasım valla kızıyorum sıze. progestanı doktor nıye verıyor. cunku kanaman ve dusuk tehlıken var. anlattıgın kadarıyla senın tehlıken hala devam edıyor. sen domuz jelatını var kuskusuyla bırakırsan ılacı ve bebgını kaybedersen ıcın rahat olacak mı? doktorun verdıgı ılacları nasıl kafanıza gore bırakabılıyorsunuz. elevıtte domuz jelatını var dıyolar ama onun yerıne arastırıp baska vıtamın kullanabılırdın bırakamk yerıne. yarın oburgun saclarının dokulmasını, dıslerının curumesını onleyecek en onemlısı kanındakı bebegın ıhtıyacı olan degerlerı yukseltıyor. sende eksıklık varsa bebegınde mahrum kalıyor. bız burda acılarımızı sevınclerımızı paylasıyoruz ama burda soyledı dıye kımsenın lafıyla ılac bırakılmaz. zaten vıtamını doktor 3. ayından sonra mecbur ıcırıcek ozamanda doktoruna ses cıkarmayıp evde ıcmeyecek mısın? benım tavsıyem kafandakı endıselerı doktorunla paylas, ordan burdan duydugun seyler ıcın ılaclarını bırakma. kırıcı olduysam kusura bakma ama bu tarz seyler bana gercekten sacma gelıyor. senın herseyden once bebegını ve kendı saglıgını dusunmen gerek

Canim neden kizayim..bende hamilelikten önce senin gibi düşünüyordum.kiziyordum.ama simdi bebegime domuz katkili bisey yedirip icirmek istemiyorum. Ben sadece haram olduğunu düşündüğüm icinde yapmıyorum bunu.Eger Allah bişeyi haram kildiysa mutlaka insan sağlığına bi zarari olduğundandir düşüncesinde olduğumdan bu inanctayim.diyeceksinki zarari olsa ilac sektöründe neden kullanilsin? Bende buna tıp alimleri Allahtan daha mi iyi bilecek derim :) şaka bi yana, elbette kastettigim ilaci birakmak degil.muadilini kullanmak.eleviti kullanmadim doğru ama decavit kullandim.bunu yazmayi unutmuşum bi önceki mesajda.progestanda da varsa eğer domuz katkisi onunda muadilini kullanayim diye sordum.durum bundan ibarrt.hasili ben anneyim bebegimin sağlığını düşündüğüm icin yine muadilini ararim.haram kilinan hayvandan gelecek olan sağlığa inanmıyorum açıkçası

adet ağrısı gibi hafif bel ağrınız oluyor mu arada sırada?

evet benım belim ağrıyor ara sıra özellikle yürüyünce oluyor. ama Maşallah dıyım daha kanama falan olması hiç.önceki düşükte 3 ay kanama bitmemişti. şimdi de çok korkuyorum ama bir şey yok neyseki.
doktora dedim bel ağrısı oluyor üstünde durmadı çok. hapına devam et dedi.

evet benım belim ağrıyor ara sıra özellikle yürüyünce oluyor. ama Maşallah dıyım daha kanama falan olması hiç.önceki düşükte 3 ay kanama bitmemişti. şimdi de çok korkuyorum ama bir şey yok neyseki.
doktora dedim bel ağrısı oluyor üstünde durmadı çok. hapına devam et dedi.

korkma geçen bir video izledim doktor 11. haftada düşük tehlikesi neredeyse biter diyordu.

Son düzenleme:
Ewt öyle yapcam dokunmıycam hiçbi işe. Dünden beri bi sıkıntım var sebebi o olabilir mi ? Ağzıma almaktan çok korkuyorum düşük yapmam değil mi ?

canım takma kafana bırseyı. kendını mutlu edıcek bırseyler yap bugun. ne bılıyım ac eglencelı bı fılm ızle. hıc bırsey ıcın uzlumeye degmez

beni de listeye dahil edebilir misiniz acaba? :44::44:

bek. doğum tarihi - 15.02.2015
sat - 08.05.2014
yaş - 28
kilo - 69
kaçıncı bebek - 1
il - Tekirdağ
cinsiyet - henüz belli değil.
not - kalp atışlarını duyduk.

Canım aramıza hoşgeldiinnn :3: aynı günde beklenen doğum tarihimiz seninle, tekirdağın neresinden yazıosuun?

adet ağrısı gibi hafif bel ağrınız oluyor mu arada sırada?

bel ağrısı da oluyor ara ara karın ağrısı da. bunların hepsi normal ve bebeğimizin geliştiğine dair umutlu şeyler, sakın dert etmeyin.. ben bi sabah uyandığımda çok sağlıklı kalktım hiçbiyerim ağrımıyordu panik yaptım :) şimdi ağrıdıkça mutlu oluyorum :1:

bel ağrısı da oluyor ara ara karın ağrısı da. bunların hepsi normal ve bebeğimizin geliştiğine dair umutlu şeyler, sakın dert etmeyin.. ben bi sabah uyandığımda çok sağlıklı kalktım hiçbiyerim ağrımıyordu panik yaptım :) şimdi ağrıdıkça mutlu oluyorum :1:

Benimde bazen hiç midem bulanmıyor, bir terslik mi var diye düşünüyorum :))) rahim geliştikçe bel ağrısı olurmuş zaten. bugünlerde göbeğim genişlediğini hissediyorum.

canım takma kafana bırseyı. kendını mutlu edıcek bırseyler yap bugun. ne bılıyım ac eglencelı bı fılm ızle. hıc bırsey ıcın uzlumeye degmez

Haklısın canım uzulmeye değmiyo işte, bana noluyosa üzülüyorum bugün toparlıycam ama. Kendime bebeğime zarar veremem.

korkma geçen bir video izledim doktor 11. haftada düşük tehlikesi neredeyse biter diyordu.

evet öyle de benim durumum biraz özel. ben ameliyatlıyım rahimde perde vardı aldılar ama hepsini alamadılar zarar vermemek için.
önceki 13,5 haftalık düşmüştü. şimdi yine sığmazsa diye korkuyorum.
düşecekse erken olması daha iyi yoksa bebek oluştuktan ve 3 ayın çilesini çektikten sonra çok zor oluyor.
hayırlısı olsun umarım bu sefer tamamına erer, öyle hissediyorum ama bakalım kısmet.

gunaydın kızlar... dun gıttım doktora belım mahvettı benı ayakta bıle duramıyodum ama sukur ıyıyım bugun... masaj ve sıcak uygulama onerdı doktorum.. kalp atısını duyduk kızımla bırlıkte doktora obenım kardesım sımdı annemın karnında sonra benım arkadasım olcak dıyo sıpaa... hayırlısı allahtan... sızlerde ne var ne yok herkes ıyıdır umarımm...

evet öyle de benim durumum biraz özel. ben ameliyatlıyım rahimde perde vardı aldılar ama hepsini alamadılar zarar vermemek için.
önceki 13,5 haftalık düşmüştü. şimdi yine sığmazsa diye korkuyorum.
düşecekse erken olması daha iyi yoksa bebek oluştuktan ve 3 ayın çilesini çektikten sonra çok zor oluyor.
hayırlısı olsun umarım bu sefer tamamına erer, öyle hissediyorum ama bakalım kısmet.

inşallah, çok dua et, sadaka bol bol ver bu mübarek günlerde. Rabbim emeklerini boşa çevirmez inşallah.

bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.

bir şey sormak istiyorum. siz eşlerinizle mi doktora gidiyorsunuz. ben henüz eşimle gitmedim hiç yalnız gidiyorum.
ama hastaneye gidiyorum herkes eşiyle gelmiş o zaman kendimi yalnız hissediyorum.

bende hep yalnız gidiyordum
bundan sonrada öyle olacak
eşim sadece 2 defa gelebildi
çünkü o günlerde çalışmıyordu
ama başka zaman hele bayramdan sonra çok yoğun olacağı için gelemeyecek benimle
bende kapıda beklerken eşiyle gelenleri görünce kendimi yalnız hissediyorum
hatta eşime takılıyorum sen allah bilir doğumda da gelemezsin evde görürsün anca bebeği diye:31:

Back
X