- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
HADi yaaaaaaHem hazırlığını bitiren doğum yapıyor.
Bizim bir sürü yapacak şeyimiz var daha.
ben hiç baslamayim o zaman hastane çantasini hazirlamaaya : )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HADi yaaaaaaHem hazırlığını bitiren doğum yapıyor.
Evet hala tüy sorunumuz var ayrıca yatak örtüleri ütülenmis değil vbHem hazırlığını bitiren doğum yapıyor.
Hangi yatak ortusu???Evet hala tüy sorunumuz var ayrıca yatak örtüleri ütülenmis değil vb
Ben de bayılırım Kaplıca tatiline kar olduğu zamanlar =)Kocamda bugün kızıma diyoki " kızım bu sene kış tatilimizi annen yüzünden yapamıyoruz".Benim yüzümdenmi dedim bende. Dalga geçiyo benle. Kaplıcaya gidiyoruz genelde kar olduğu zaman. Kış tatili daha cazip geliyo bana.
Tatlı canım. Ye canım canının istediğini nolcak :)
Sayfaları okuyarak ilerliyorum söyleyen oldu mu bilmiyorum Ma 7. AnnemiZ doğurdu @istanbl olması lazim
Çarşaf yorgan kılıfı vb , daha cibinlik de kurulmadiHangi yatak ortusu???
Çok ağrıyor cnm bnm deUyuyamıyorum ya bennnnSırtım ağrıyo, kızım içerde tepiniyo. Gidip oturcam şimdi salonda he tek başıma:) benim sırtım ayrılıyo gibi çok ağrıyo kızlar ya. Herkeste bu kadar şiddetlimi? Masaj yaptırıyorum eşime ama oda biyere kadar yani.
Burdayım kızzzz keşke uyuyabilsemde uyusamUykusuzlar da hep gitmiis
bu gece abarttık hatta saat kaç olmuş yahuBurdayım kızzzz keşke uyuyabilsemde uyusam![]()
Oy bi de erken kalkacaksın, süt de içtim inan uyuyim die o da kar etmediEvet keske uyuabilsem yarinda sabah kizin okulu var merhaba ben zombi:)
Sanirim artik gec uyumaya alistigi icin bunye bole oldu ben yataga yatiyorum kalkmiyorum belki durdukca uyurum diye ama kasintilar izin vermiyo malesef cuma gunu kontrolum var artik igne vurmasini isticem bari son bi kac haftami uyuyarak keyifle gecirimbu gece abarttık hatta saat kaç olmuş yahu
Oy bi de erken kalkacaksın, süt de içtim inan uyuyim die o da kar etmedi
U geçmiş olsuunHey yarabbm ya deprem oluyor diye uyandim uykumdan mi oyle saniyorum diye bekledim baktim hala sallaniyor ritmik bisekilde nasıl korktum annmler 11.kat bir de. Milleti de uyandrdim bi guzel korkuttum ama bakiyoz haberlere nete bisey olmamis yanlis alarm anlasilan olmasin tabi sukur de niye böyle emin biseklde deprem hissi yasadim onu çözemedim. Kız cisini kaçırmak üzereymis ama onu yakalamis oldum tesaduf yatak yorgan batmadan![]()
Primanin yesilimi beyazimi cnm bubarada bebis nasilKızlar molfix deneyeyim dedim berbat ötesi sürekli sızdırdı, prima da öyle bir sorun ile karşılaşmadım.