Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spermlerin rahmi yumuşatması çok ilginç geldi banaKendi doktoruma geldim cati muayenesi yapti bebege bakti simdi de nstye baglandim bekliyom. Cati muayenesinde bi se yok, no panic girmeyenlet.diger doktorun 1-2 haftaya dogabilir dedigini soledim olabilir tabi neden olmasin dedi. Yani acikligim falan yok ama olabilirmis de. Hayirli zamanlarda gelsin insallah...
Bi de normal dogum icin 2-3 gunde bir iliskiye girin, prezervatif falan kullanmayin. Spermler rahmi yumusatiyo, kolay dogum sagliyo dedi. Pufff bu halde ne zor bi se onu yapmak![]()
Ben de saka yollu takildim sana.ama sen boyle yazınca tuhaf oldum simdi.düşünmedim hamislerin hassas olduğunu.sıkıntı olmuş içinde.hakkini helal et.Yok söylemedi ben burda herkes Üstüme gelince anneme patladım bişey de almadık diye de o zaman dedi ben aldım diyeyaw biz bebişi sağlıkla kucağımıza alalım öbür şeyler çabucak olur görüşündeyiz. Önemli olan yavrumuza kavuşmak.
Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
ben de bi yerde okumuştum,hamileyiz diye rahat takılmak yok diye yorumlamıştım o zmn:)Spermlerin rahmi yumuşatması çok ilginç geldi banaBaşka biri söylese kocakarı lafı deriz ama doktor söyleyince insan inanıyo :)
Ben de saka yollu takildim sana.ama sen boyle yazınca tuhaf oldum simdi.düşünmedim hamislerin hassas olduğunu.sıkıntı olmuş içinde.hakkini helal et.
Yerden göğe haklisin.ben gecen yolda düştüm.oraya ne zaman gelsem yavasliyorum.yere sağlam başlıyorum.sanki tekrar duscekmisim gibi en basit inden.senin ağırdan alman çok normal.tek sıkıntı kıyafet olsun 2tik tik a bakar.lütfen kusura bakma
Ben de oyleyim 41.haftanın içinde doguruyorum.hele ilk doğumda 40.haftada boyna Dr a gidiyordum.kiziyorlardi.sancin suyun olunca gel diye kovaliyorlardi.ama ben de kakasını yicek suyum mu azaliyo ki diye evham yapıyordum.2.de rahattim.yok canim burda degil kendi cevremde dedim. Benim sulale 40 i bitirmeden cikarmiyor. Hatta teyzemin biri 25 gun gec dogurmus. Rahim agzimiz cok mu uzundur nedir
hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana
Uyuyamıyorum ya bennnnSırtım ağrıyo, kızım içerde tepiniyo. Gidip oturcam şimdi salonda he tek başıma:) benim sırtım ayrılıyo gibi çok ağrıyo kızlar ya. Herkeste bu kadar şiddetlimi? Masaj yaptırıyorum eşime ama oda biyere kadar yani.
Günaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..![]()
Ben 35+5 te gittim ilk nst bağladı snrada doğumla ilgili konuştuk ilk olarak, bnm ilk doğum olacağı için normalı zorlucaz dedi ama oğluşumun kafası biraz büyük olduğu için sezo ihtimalimde olabilirmiş. Ama ne olursa olsun doğum kndi başlayana kadar beklicez dedi senin çatıya bebeğe bakıcaz normal olabilcekse normal yoksada sezo dedi. Snrada şikayet olmazsa 2 hafta snra gel dedi. 19 ocakta gidicez bakalım ozmn ne dicek. Çatı muanesi fln yapmamıştı sanırım 37+5 ikende yapmıcak doğum başlayana kadr bakmıyor sanırım bnm dr.um.Kızlar doktorunuz doğum hakkında kaçıncı hafta konuşmaya başladı benimki henüz hiçbir şey demedi yrn randevum var sorsam mı acaba? Bi de vajinal muayene ne zaman oluyo nette 37. hafta diyo ama sizlerde olan var mı?
Hastane mi veriyor lohusa şerbetini yoksa sen mi hazırlıcaksin cnm ? Ben hastane veriyor diye bardak falan koymadim çantama
Kendi doktoruma geldim cati muayenesi yapti bebege bakti simdi de nstye baglandim bekliyom. Cati muayenesinde bi se yok, no panic girmeyenlet.diger doktorun 1-2 haftaya dogabilir dedigini soledim olabilir tabi neden olmasin dedi. Yani acikligim falan yok ama olabilirmis de. Hayirli zamanlarda gelsin insallah...
Bi de normal dogum icin 2-3 gunde bir iliskiye girin, prezervatif falan kullanmayin. Spermler rahmi yumusatiyo, kolay dogum sagliyo dedi. Pufff bu halde ne zor bi se onu yapmak![]()
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.evde kalman iyi olmuş.yapacak bir şeyin yok.ortam daha cok kendini kasmana sebeb olurdu.evden dua etmen en iyisi.Günaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..![]()
Güle güle kullan canım =)bızım 3 tane nevresım takımı var. biri pamuklu kıslık. biri biraz daha yazlık ınce kumastan. biri de pike takımı. kv diktirmiş. büyükler ama artık napalım.
Arkadaşlar sorunlar beni mi buluyo çok bunaldım yardım edin lütfen.idrarda protein kaçağı çıktı bildiğim kadarıyla büyük sıkıntı oluşturuyo..napabilirim bebeğim çok etkilenir mi kanda 8 e düşmüş
Günaydın kızlar,
Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana