• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bu mesai saatleri ne kadar uzun böyleeee, hep mi böyleydi yahu:)

Kendi doktoruma geldim cati muayenesi yapti bebege bakti simdi de nstye baglandim bekliyom. Cati muayenesinde bi se yok, no panic girmeyenlet.diger doktorun 1-2 haftaya dogabilir dedigini soledim olabilir tabi neden olmasin dedi. Yani acikligim falan yok ama olabilirmis de. Hayirli zamanlarda gelsin insallah...

Bi de normal dogum icin 2-3 gunde bir iliskiye girin, prezervatif falan kullanmayin. Spermler rahmi yumusatiyo, kolay dogum sagliyo dedi. Pufff bu halde ne zor bi se onu yapmak :KK43:
Spermlerin rahmi yumuşatması çok ilginç geldi bana:KK57: Başka biri söylese kocakarı lafı deriz ama doktor söyleyince insan inanıyo :)

Kızlar benim kızçem hiç pozisyon değiştirmiyo. Doktora gittiğim günden belli kafa aşağıda, popo göbek deliğimin orda, ayaklar sol göğsümün altında. O şekilde kıpırdayıp duruyor:)

@albayrak33 lluvia87 lluvia87 belkı yenı bır uygulama bılemıcem ama bızım arkadasta yenı dogum yaptı özelde istanbulda. 1 ay kadar oldu. sezeryan olunca sutu gelmeyınce mama verdıler hemen. sonra sutu geldı gercı suan hem mama hem sut verıolarmıs. sadece sut yetmıomus.

Yok söylemedi ben burda herkes Üstüme gelince anneme patladım bişey de almadık diye de o zaman dedi ben aldım diye :KK66: yaw biz bebişi sağlıkla kucağımıza alalım öbür şeyler çabucak olur görüşündeyiz. Önemli olan yavrumuza kavuşmak.
Ben de saka yollu takildim sana.ama sen boyle yazınca tuhaf oldum simdi.düşünmedim hamislerin hassas olduğunu.sıkıntı olmuş içinde.hakkini helal et.
Yerden göğe haklisin.ben gecen yolda düştüm.oraya ne zaman gelsem yavasliyorum.yere sağlam başlıyorum.sanki tekrar duscekmisim gibi en basit inden.senin ağırdan alman çok normal.tek sıkıntı kıyafet olsun 2tik tik a bakar.lütfen kusura bakma

bızım 3 tane nevresım takımı var. biri pamuklu kıslık. biri biraz daha yazlık ınce kumastan. biri de pike takımı. kv diktirmiş. büyükler ama artık napalım.

Ben de saka yollu takildim sana.ama sen boyle yazınca tuhaf oldum simdi.düşünmedim hamislerin hassas olduğunu.sıkıntı olmuş içinde.hakkini helal et.
Yerden göğe haklisin.ben gecen yolda düştüm.oraya ne zaman gelsem yavasliyorum.yere sağlam başlıyorum.sanki tekrar duscekmisim gibi en basit inden.senin ağırdan alman çok normal.tek sıkıntı kıyafet olsun 2tik tik a bakar.lütfen kusura bakma

Canım benim ne demek helal olsun. Sen de bilmiyodun sonuçta. Ben de pek açık yazamadım insanları tedirgin etmemek adına.

yok canim burda degil kendi cevremde dedim. Benim sulale 40 i bitirmeden cikarmiyor. Hatta teyzemin biri 25 gun gec dogurmus. Rahim agzimiz cok mu uzundur nedir
Ben de oyleyim 41.haftanın içinde doguruyorum.hele ilk doğumda 40.haftada boyna Dr a gidiyordum.kiziyorlardi.sancin suyun olunca gel diye kovaliyorlardi.ama ben de kakasını yicek suyum mu azaliyo ki diye evham yapıyordum.2.de rahattim.

Arkadaşlar sorunlar beni mi buluyo çok bunaldım yardım edin lütfen.idrarda protein kaçağı çıktı bildiğim kadarıyla büyük sıkıntı oluşturuyo..napabilirim bebeğim çok etkilenir mi kanda 8 e düşmüş

Uyuyamıyorum ya bennnn:KK34: Sırtım ağrıyo, kızım içerde tepiniyo. Gidip oturcam şimdi salonda he tek başıma:) benim sırtım ayrılıyo gibi çok ağrıyo kızlar ya. Herkeste bu kadar şiddetlimi? Masaj yaptırıyorum eşime ama oda biyere kadar yani.

Canım son 3-4 gündür bnmde sırtım çok ağrıyor eşime masaj yaptırıyorum ama yinede ağrıyor yatıp kalkınca daha çok bide düşün sola yat demişti dr.um çoğunlukla sola yatıyorum hep ztn ama son 1 haftadır sola yattığımda bir an uyanıyorumki sol kalçam bnm değil hem ağrıyor hem uyuşmuş ovalaya ovalaya kalçamı hareket ettire ettire kndine getiriyorum hop tekrar yine sola yatıyorum.

Günaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..:nazar:

Başınız saolsun canım Allah mekanın cennet etsin sizede ailenizede sabır versn inşAllah.

Kızlar doktorunuz doğum hakkında kaçıncı hafta konuşmaya başladı benimki henüz hiçbir şey demedi yrn randevum var sorsam mı acaba? Bi de vajinal muayene ne zaman oluyo nette 37. hafta diyo ama sizlerde olan var mı?
Ben 35+5 te gittim ilk nst bağladı snrada doğumla ilgili konuştuk ilk olarak, bnm ilk doğum olacağı için normalı zorlucaz dedi ama oğluşumun kafası biraz büyük olduğu için sezo ihtimalimde olabilirmiş. Ama ne olursa olsun doğum kndi başlayana kadar beklicez dedi senin çatıya bebeğe bakıcaz normal olabilcekse normal yoksada sezo dedi. Snrada şikayet olmazsa 2 hafta snra gel dedi. 19 ocakta gidicez bakalım ozmn ne dicek. Çatı muanesi fln yapmamıştı sanırım 37+5 ikende yapmıcak doğum başlayana kadr bakmıyor sanırım bnm dr.um.

Hastane mi veriyor lohusa şerbetini yoksa sen mi hazırlıcaksin cnm ? Ben hastane veriyor diye bardak falan koymadim çantama

Kendi doktoruma geldim cati muayenesi yapti bebege bakti simdi de nstye baglandim bekliyom. Cati muayenesinde bi se yok, no panic girmeyenlet.diger doktorun 1-2 haftaya dogabilir dedigini soledim olabilir tabi neden olmasin dedi. Yani acikligim falan yok ama olabilirmis de. Hayirli zamanlarda gelsin insallah...

Bi de normal dogum icin 2-3 gunde bir iliskiye girin, prezervatif falan kullanmayin. Spermler rahmi yumusatiyo, kolay dogum sagliyo dedi. Pufff bu halde ne zor bi se onu yapmak :KK43:

Anam canım cidden mi böyle dedi :KK57: bnm eşimde son kontrolden beri acayıp geri çekti kndini sanırım bebişe bişi olcak die korkuyor başınında aşağıda olduğunu öğrendik ya hiç yanaşmaz oldu bana :KK48:
Bizde bu gidişte sorsak mı acep yav dr.a :KK64:

Günaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..:nazar:
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.evde kalman iyi olmuş.yapacak bir şeyin yok.ortam daha cok kendini kasmana sebeb olurdu.evden dua etmen en iyisi.

içerdeki minik canavarım ufak ufak dalgalandırma işlemi yapıyor karnıma ve alttan kasıklardan da bişiler oluyor oğlum dur daha bugün halıları verdi anne temizlik ypcak diyorum karnıma :KK48::anneadayı:

Bu arada idrarda protein çıkışı evet çok önmli arkadaş yazmış ya tansiyonunu takip et canım gebelik tansiyonu denen olay cidden çok riskliymiş o yüzden tansiyonunu takip et tuz tüketme bol su iç. Benim protein olmamasına rağmen dr.um her ihitmale karşı önemli biridir tuzu çok tüketme bol su iç soluna yat ve tansiyonuna dikkat et diyor. Baş ağrısı olursa hemen tansiyon baktır önemsememezlik yapma diyor

krizantemcik krizantemcik canım hayırlı haberlerle gel inşAllah. Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar sorunlar beni mi buluyo çok bunaldım yardım edin lütfen.idrarda protein kaçağı çıktı bildiğim kadarıyla büyük sıkıntı oluşturuyo..napabilirim bebeğim çok etkilenir mi kanda 8 e düşmüş

Tansiyonunu mutlaka olcturmelisin canım tansiyonun da yükseliyor mu? Tuzu kesinlikle kesmelisin,yürüyüş yapmalısın tatlıyı birakmalisin kilona dikkat etmelisin kendini fazla yormamalisin.tansiyon takibi yapman şart.benim ogluma hamileyken boyle sorun çıkmıştı atlattık çok şükür ama dikkatli olman lazim.

Günaydın kızlar,

Mesajını görmesem ne olduğunu anlayamayacaktim.başınız sağolsun canım benim.Allah kalanlara sabir versin.Allah sizlere ömürler versin yine ne güzel torununun eşini görebilecek kadar uzun yasamis herkese nasip olmaz boyle birşey.

Kızlar kesik kesik sulu bi akıntı gelmeye başladı dr yi aradım gel dedi dua edin bana

Kesik kesik derken peynir kesiği gibi mi yoksa ara ara mi demek istedim canım inşallah hayırlı haberlerle gel 37. Haftandasin sanırım az da olmamış hani ;)

Back
X