Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasını bekliyordur ondan acele etmiyordur annesi:) hayırlı olsun kolaylıkla sağlıkla kavuş kuzucuğuna inşallah:))3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Ya bende bugun demir ilacini alirken ecz sut ve sut urunleriyle tuketme dedi daha once kullanirken dr boyle bisey soylememisti sadece gece yatmadan once ic dedi ama ben once sut sonra magnezyum sonra demir ilacini iciyodum arada yarim saat 45 dk falan oluyodu bi yan etkisi olmadi ama beklenen etkiyi de gostermemis midir acabaOlmaz canım ben de içiyorum. Yalnız Demir şurubunu içtikten iki saat önce veya sonra iç sütü.
Hayirli olsun canim.biran önce kucagina alip güzel güzel emzirmen dilegiyle.Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
Duşa girmek iyi geliyo canım tavsiye ederim. Suyun altına gir bekle. Gayet sakinleştiriyo. Sudan çıkınca uyursun mışıl mışıl..Aynı de
sehirdeyiz ama uzağız akşam akşam yaşlı insanları da rahatsız etmek istemedim eve gider yatarım şimdi hklsn
Hayırlı olsun bebeğin. Üzme kendini en kısa zamanda toparlar inşaallah kendini. Sanada dua edicem artık. Hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsinSlm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
yok benım kendı sancım cok sıddetlıydı o sıddete rağmen açılma cok yavaş oldu..yanı sabah 5 te 1 cm. 8.30 da 1.5 cm. oglen 2 de 4 cm, 4 te 8 cm aksam 5 te doğum.daha hastanedesiniz yanim dr ne diyor birakmicak mi bugun
canim senin suni sanci olmus az aciklikla ondan sancin zor olmus. Ben epidural olmadim ama 3-4 cm de aklim basimdaydi sanci arasinda yazabilirdm fruma fln
en kisa zamanda cikar ins bebegin. Kac haftalik dogdu
Hayirlisi olsun canımBgn doktorumdaydim. Bebis iyice kanala ilerlemis, cantani hazirla ctesi de dogum icin gun vericem dedi![]()
Kesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayıBabasını bekliyordur ondan acele etmiyordur annesi:) hayırlı olsun kolaylıkla sağlıkla kavuş kuzucuğuna inşallah:))
Valla gelip alttan ellerini kollarını sokmasalar uyurum mışıl mışıl ama el atıp duruyorlar
2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Hadi canim dualarimiz seninle.3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Kocam da kocam valla :) 5 cm oldu hala kocisim diyorum :)bu epıdural baya kafa yapıyor zaar 3.5 cm açıklıkla hala koca dusunebılıyorsan bende ısteremmm elma yanaklardannnn
kız sen daha nst demısın..orda yat sen enıyısı![]()
Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
Dogarsa yogum bakima girmesin diye dedi 35+2 yim ben daha
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hiç korkma bak nasıl büyüyüp tosuncuk olacak :)Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.