• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

cherish cherish hava al canım sinirini atmaya calıs. ben de ailevi nedenlerle cok uzulmustum tansıyonum 7/3 olmustu. sonra anladım ki bunca eziyeti ben çekiyorum kimsenin umrunda değil. (eşim hariç) sonra takmamaya başladım. herşey olacağına varıyordu.

3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Babasını bekliyordur ondan acele etmiyordur annesi:) hayırlı olsun kolaylıkla sağlıkla kavuş kuzucuğuna inşallah:))

Olmaz canım ben de içiyorum. Yalnız Demir şurubunu içtikten iki saat önce veya sonra iç sütü.
Ya bende bugun demir ilacini alirken ecz sut ve sut urunleriyle tuketme dedi daha once kullanirken dr boyle bisey soylememisti sadece gece yatmadan once ic dedi ama ben once sut sonra magnezyum sonra demir ilacini iciyodum arada yarim saat 45 dk falan oluyodu bi yan etkisi olmadi ama beklenen etkiyi de gostermemis midir acaba

krizantemcik krizantemcik bi avazda kurtul inşaallah canım. Saatler sonra bebeğin kucağında olacak inşaallah öpüp koklayacaksın. Sana özenmedim değil hani. Senin adına çok heyecanlıyım burda. Sağlıkla kucağına al inşaallah eşinde yetişir doğumuna. Dualarımız seninle.

Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
Hayirli olsun canim.biran önce kucagina alip güzel güzel emzirmen dilegiyle.

Aynı de

sehirdeyiz ama uzağız akşam akşam yaşlı insanları da rahatsız etmek istemedim eve gider yatarım şimdi hklsn
Duşa girmek iyi geliyo canım tavsiye ederim. Suyun altına gir bekle. Gayet sakinleştiriyo. Sudan çıkınca uyursun mışıl mışıl..

Slm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
Hayırlı olsun bebeğin. Üzme kendini en kısa zamanda toparlar inşaallah kendini. Sanada dua edicem artık. Hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

daha hastanedesiniz yanim dr ne diyor birakmicak mi bugun

canim senin suni sanci olmus az aciklikla ondan sancin zor olmus. Ben epidural olmadim ama 3-4 cm de aklim basimdaydi sanci arasinda yazabilirdm fruma fln

en kisa zamanda cikar ins bebegin. Kac haftalik dogdu
yok benım kendı sancım cok sıddetlıydı o sıddete rağmen açılma cok yavaş oldu..yanı sabah 5 te 1 cm. 8.30 da 1.5 cm. oglen 2 de 4 cm, 4 te 8 cm aksam 5 te doğum.

kendım sancımı hafifletmek ıcın 3 kez ılaclı serum takıldı ama banamısın demedı..sunı ye gerek kalmadı :)

Babasını bekliyordur ondan acele etmiyordur annesi:) hayırlı olsun kolaylıkla sağlıkla kavuş kuzucuğuna inşallah:))
Kesin babasini bekliyor simdiden ona düşkün anlaşıldı :) bu epidural süper bi olay ama 5 cm oldu açılmam bende sadece inceden bi sizi var kafasını yerlestirse is tamam da inatçı keçi koymadi kafayı

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hiç korkma bak nasıl büyüyüp tosuncuk olacak :)

Back
X