• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Amin insallah merak etme o cok daha kolay ben hic korkmuyorum normal isterdm ama olsun

Benim de doktorum daha erken ne olacagini bilemeyiz dedi.bende tabiiki normal isterim ama mecbur kalirsam korkmam ben de saglikla gelsinler de sen de korkma hic allah buyuktur zaten yasamissin oyle bi ameliyat ki bu cok daha guzel bi sey :)

Enişte gelmiş mi enişte:KK53::KK53:
Ben krizantemciğin yazılarını okuyunca babasız çocuk doğuranlara çok üzüldüm :( perişan oldum burda. İnsan anne baba değilde o an bebeğin babasını istiyo demekki yanında.. Oooy duygu sellerine kapıldım ooyy. Ağlasam yeridir yani.

Simdi anladimmm cok sagol canim :) gercekten buyuk nimetmis bu igne. Son sorum cok pahali mi epidural normal dogum normale gore?
burda ayriyeten bisey odemiyorsun canim
dogumdan 3 ay once basliyor ve beklenen dogum tarihinden 10 gun sonrasina kaadr hersey devlet sigortasi kapsaminda,sezeryan ol normal dogur naparsan yap yani ( tabi istege bagli sezeryan yok o baska konu )

ozel klinikler var oraya gidersen doguma onlarda ayriyeten faturan oluyormus galiba ama ben hep devlet hastanesine gittim
giittigim hastane bolgenin en buyuk egitim arastirmasi zaaten, klinige de gitsen bi sorun olursa seni egitim arastirmaya postaliyolar ambulansla, çevre illerden kuvez için buraya geliyolar dusun ..

Ben krizantemciğin yazılarını okuyunca babasız çocuk doğuranlara çok üzüldüm :KK43: perişan oldum burda. İnsan anne baba değilde o an bebeğin babasını istiyo demekki yanında.. Oooy duygu sellerine kapıldım ooyy. Ağlasam yeridir yani.
simdiye kadar gelmistir gelmediyse de dogum anina yetisir bence enistemiz ..

burda ayriyeten bisey odemiyorsun canim
dogumdan 3 ay once basliyor ve beklenen dogum tarihinden 10 gun sonrasina kaadr hersey devlet sigortasi kapsaminda,sezeryan ol normal dogur naparsan yap yani ( tabi istege bagli sezeryan yok o baska konu )

ozel klinikler var oraya gidersen doguma onlarda ayriyeten faturan oluyormus galiba ama ben hep devlet hastanesine gittim
giittigim hastane bolgenin en buyuk egitim arastirmasi zaaten, klinige de gitsen bi sorun olursa seni egitim arastirmaya postaliyolar ambulansla, çevre illerden kuvez için buraya geliyolar dusun ..

Anladim canim sen devlet hastanesine gidiyosun. Sanslisin hastanenden memnunsun demekki. Benim yasadigim sehirde dogum konusunda en iyi ve tek yenidogan yogunbakim servisi olan ozel hastane medical park o yuzden onu tercih ettim. Ozel tercih ettim en basta burdaki dogum hastanesiyle ilgili iyi seyler duymadim cunku.

Neyse sorucam hastaneye bakalim ne kadar soyacaklar bizi ogrenelim :) cok sagol canim ya valla verdigin bilgiler rahatlatti beni :)

Anladim dogum olayida farkli oluyo galiba sezeryanda olsa almanyada bebek kendi gelmeden almiyolarms sonuna kadar sanci cektiriyolarms almanyada yasayan kuzenimin oyle olmus

Duruma göre degisiyo, Benim ilk dogum sezeryan kizim tersdi popo üstü oturuyordu 38-39. haftada aldilar Sanci filan hic cekmedim planliydi. Bu kizim kafa asagi duruyo insallah normal istiyoruz bakalim hayirlisi.

Anladim canim sen devlet hastanesine gidiyosun. Sanslisin hastanenden memnunsun demekki. Benim yasadigim sehirde dogum konusunda en iyi ve tek yenidogan yogunbakim servisi olan ozel hastane medical park o yuzden onu tercih ettim. Ozel tercih ettim en basta burdaki dogum hastanesiyle ilgili iyi seyler duymadim cunku.

Neyse sorucam hastaneye bakalim ne kadar soyacaklar bizi ogrenelim :) cok sagol canim ya valla verdigin bilgiler rahatlatti beni :)
maddi yönünü bilemem canim aam ben tavisye ederim peridurali
benim canim tatli biraz bu sefrde yaptirrrim herhalde igneyi
memnunum hastaneden, bide simdi yeni tasindilar ozel gibi zaten odalari esyalri herseyi : ))

krizantemcik krizantemcik canim esin yetisir insallah bize anlatacagın cok guzel bir dogum hikayen olur.... guzrl haber slana kadar uyuyamicam galiba

Duruma göre degisiyo, Benim ilk dogum sezeryan kizim tersdi popo üstü oturuyordu 38-39. haftada aldilar Sanci filan hic cekmedim planliydi. Bu kizim kafa asagi duruyo insallah normal istiyoruz bakalim hayirlisi.
canım kaç yıl aradan sonra hamile kaldın ? ,lki bnmde sezeryan. Normal dogum hakkında doktorun ne dedi ?

Aynı durumdayım bende,2 haftada 560 gr alan kızım geçen haftaki kontrolde 2 haftada 100 gr almıştı.. Gerçi midemden dolayı beslenemiyorum pek malesef.. Bugünkü kontrolde 1 haftada 250 gr almış.. 10 gün önde gidiyodu şimdi haftasına döndü.. Sağlıklı olsunlar yeter..

Amin inş,vaktimizde yaklaşıyor,bana hala günler geçmiyor gibi geliyor du ta ki doğumları görünceye kadar,hepimiz kazasız alalım kuzularımızı kucağımıza inş :)

Benim de doktorum daha erken ne olacagini bilemeyiz dedi.bende tabiiki normal isterim ama mecbur kalirsam korkmam ben de saglikla gelsinler de sen de korkma hic allah buyuktur zaten yasamissin oyle bi ameliyat ki bu cok daha guzel bi sey :)
Bunun icin herseye deger:):KK68:

maddi yönünü bilemem canim aam ben tavisye ederim peridurali
benim canim tatli biraz bu sefrde yaptirrrim herhalde igneyi
memnunum hastaneden, bide simdi yeni tasindilar ozel gibi zaten odalari esyalri herseyi : ))

Merak ettim hangi hastne bu hangi sehirde yasiyosun canim?

Valla rahatligini biliyoken yaptir tabi yaa bi de ucleyeceksin allahin izniyle ne guzel valla senden mutlusu yoktur. Ben ikinciyi yapar miyim onu bile dusunemiyom su an :)) senle ayni haftadayiz sanirim bana hesaplamalar 26 subat diyo senin de oyledir muhtemelen de bakicaz neler olacak :)

Sezeryandan sonra normal yapiyolar yani guzelmis

Yalnızım canım yaw o yuzden tırsıyorum ya. Annemler Eskişehir'de burası buZ durumda Allahım korusun inşallah.

canım panik yapma dua et bol bol inş. erken gelmez bebek. en kötü ihtimalle yalnızken birşey olursa ambulans çağırırsın, malum yollar kötü en güvenlisi o olur bence. ama inşallah eşin yanına geldiğinde başlar doğumun. artık hepimizin eli kulağında :KK57:

canım kaç yıl aradan sonra hamile kaldın ? ,lki bnmde sezeryan. Normal dogum hakkında doktorun ne dedi ?

Canim kizim mayista 4 olcak ins. Bisey demedi kafasi asagida normal dogumu beklicez. Ama normal DOGUM aninda Cok cok zorlanma Olursa hani SEZERYAN dikisleri zarar görebilir yirtilabilir diye öyle bu durum olursa ozaman yine sezeryana alinirsin dedi. Ama 4 sene gecmis dikislere bisey olcagini sanmiyorum dedi. Ins normali dogumu beklicez allahtan bi Engel cikmazsa ins. Doktor böyle diyo o an belli olcak. Ama ben zaten sezeryanliyim direk yine SEZERYAN istiyorum dersen o ayri yaparlar. Ama Ben beklemek istiyorum. Cok uzattim ::)))

Merak ettim hangi hastne bu hangi sehirde yasiyosun canim?

Valla rahatligini biliyoken yaptir tabi yaa bi de ucleyeceksin allahin izniyle ne guzel valla senden mutlusu yoktur. Ben ikinciyi yapar miyim onu bile dusunemiyom su an :)) senle ayni haftadayiz sanirim bana hesaplamalar 26 subat diyo senin de oyledir muhtemelen de bakicaz neler olacak :)
boyle bi sey iste giriisi :))))
dr lara gore 2 mart benim tarihim, 41. haftayi bekliyolarda mudahale için gelmedigi takdirde

Eklentiler

• CHU_121122.webp
    CHU_121122.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 88
Canim kizim mayista 4 olcak ins. Bisey demedi kafasi asagida normal dogumu beklicez. Ama normal DOGUM aninda Cok cok zorlanma Olursa hani SEZERYAN dikisleri zarar görebilir yirtilabilir diye öyle bu durum olursa ozaman yine sezeryana alinirsin dedi. Ama 4 sene gecmis dikislere bisey olcagini sanmiyorum dedi. Ins normali dogumu beklicez allahtan bi Engel cikmazsa ins. Doktor böyle diyo o an belli olcak. Ama ben zaten sezeryanliyim direk yine SEZERYAN istiyorum dersen o ayri yaparlar. Ama Ben beklemek istiyorum. Cok uzattim ::)))
burda daha katilar yapmiyolar bi sezeryanin varsa , daha dogrusu sana sormuyoalr :)))))

Back
X