• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlarrr.. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun inşaAllah. Gözleri aydın olsun. İçerde ustalar çalışıyor, eşim yanlarında. Ben daha yeni uyandım:) pencereleri söküyorlar, içeri buzdur şimdi. Kalkayımda alt kata ineyim bari. Bide ustalara yemek hazırlıcam, kocam öyle dedi:KK52:

Canımm gözün aydın ya çok sevindim gece rüyamda seni gördüm çok mutluydun eşinde yanındaydı. Allah analı babalı büyütsün güzel kızını :)
Canım teşekkür ederim tam rüya gördüğün saatlerde geldi eşim büyük ihtimal :) gece 3 e dogru falan :)temiz kalpliymissin :) ben atlattim çok şükür vakti geldikçe darısı basiniza olsun artık :)

Sabah hareket var mı? Ben de korkuyorum yaw.
Sabah yataktayken ve yataktan kalktıktan sonra hareketliydi ama artık her an kulağım aklım karnımda ne kadar hareket nasıl hareket normal onuda bilmiyorum ki ya. Mesela artık ittirme hafif kıpırtılar oluyor yeri daraldığı için mi acaba? Nasıl hareketlere dikkat etmeliyim? Her defasında eşime söylemiyorum çünkü abarttığımı ve kafama taktığımı düşünüyor ha bire doktora gidelim demek istemiyorum

ya alıntı yaptım senin yazından ama yazı başka bi konuyla alakalıydı , onu sildim öyle olunca böyle oldu : ))
ya bende kansızlık yoktu ilk başta üst sınıra yakındı hatta ama en son 10,6 ya düşmüş, doktora sordum 11 in altında ilaç kullanmak lazım ameliyat önerilmiyor dedi (galiba beni sezeryan yapmak istiyor doğum şekli konuşulmadı daha , yada acil sezeryan gerekebilir diye demiştir ) ilaç kullanmak da istemiyorum çok düşük değil kendim bişey yapabilir miyim diye düşünüyodum , ben alayım k.pancarı teşekkürler

Ben de ilaç karsitiyim daha hic demir ilacı kullanmadim sayılır eşime göstermelik olsun diye birkaç tane içtim o kadar faydası oldu nu bilmem,o ilaç bana kabızlık yapıyor ben zaten o konulardan dertliyim hamilelik ten sonra yırtık oluştu orda ameliyat olmak zorunda kaldım. Simdi kabızlık yapan herşeyden buzzz gibi sogudum diyebilirim ameliyat olunca bitmiyor tekrarlayabiliyor rahatsızlık o yüzden gıdalardan almaya çalışıyorum ben de.ama çok uzun zamandır da olcturmedim büyük ihtimal düşüktür normalde de öyle oluyor çünkü.eğer bebeğim dönmezse sezeryana alinicam mecburen ihtiyaç olursa eşimle kan gruplarimiz ayni eşim bana kanını verir.öyle niseye gerek kalmasın da tabi..yine de önlemi de almak lazım doğum bu ne olacağı belli olmaz.

Bilmiyorum ıspanak sever misin ama ispanakta da demir çok var.yemeğini sevmiyorsan börek tarzı filan yapabilirsin mesela.bir de bunların emilimi için bol bol portakal c vitamini al inşallah düzelir seninki çok düşmemiş bi arkadaşın 8di :KK43:

Sabah yataktayken ve yataktan kalktıktan sonra hareketliydi ama artık her an kulağım aklım karnımda ne kadar hareket nasıl hareket normal onuda bilmiyorum ki ya. Mesela artık ittirme hafif kıpırtılar oluyor yeri daraldığı için mi acaba? Nasıl hareketlere dikkat etmeliyim? Her defasında eşime söylemiyorum çünkü abarttığımı ve kafama taktığımı düşünüyor ha bire doktora gidelim demek istemiyorum

Dr hareketlerine bakmak için bir saat uzan dedi bana. Ben de çok korkuyorum canım. Bir an önce doğsa mı ki diyorum Dr sezeryan dedi zaten hemen bugün bile alabilir. Bir yandan da iyice Gelişimini tamamlasın zamanında doğsun diyorum. Ama hep yüreğim ağzımda. Bir de daha önceden yaşadıklarım beni daha da etkiliyor. Allahım korusun inşallah.

Devlette hic gostermiyorlar da sanırım değil mi? Sarılığı kaçtı ki yatisini yaptılar canım?
13 du dustu sarilik bitmis ben bu cocuga kilo aldirip koydum hastaneye burda kilo vermis delirdim bende smdi cikisimi istedim mamaya alistirmislar cocugu eve gidip duzene sokarim ben onu iyice buyuturum

Ben de ilaç karsitiyim daha hic demir ilacı kullanmadim sayılır eşime göstermelik olsun diye birkaç tane içtim o kadar faydası oldu nu bilmem,o ilaç bana kabızlık yapıyor ben zaten o konulardan dertliyim hamilelik ten sonra yırtık oluştu orda ameliyat olmak zorunda kaldım. Simdi kabızlık yapan herşeyden buzzz gibi sogudum diyebilirim ameliyat olunca bitmiyor tekrarlayabiliyor rahatsızlık o yüzden gıdalardan almaya çalışıyorum ben de.ama çok uzun zamandır da olcturmedim büyük ihtimal düşüktür normalde de öyle oluyor çünkü.eğer bebeğim dönmezse sezeryana alinicam mecburen ihtiyaç olursa eşimle kan gruplarimiz ayni eşim bana kanını verir.öyle niseye gerek kalmasın da tabi..yine de önlemi de almak lazım doğum bu ne olacağı belli olmaz.

Bilmiyorum ıspanak sever misin ama ispanakta da demir çok var.yemeğini sevmiyorsan börek tarzı filan yapabilirsin mesela.bir de bunların emilimi için bol bol portakal c vitamini al inşallah düzelir seninki çok düşmemiş bi arkadaşın 8di :KK43:

Canım benim Demir için et yiyin daha çabuk kan olur. Özellikle kırmızı et ızgara.

benim dr dediki günde 10 hareketini yakalayabiliyosan tmm. artık yeri daraldı hissetmek güçleşti

valla o eski esprili ortam gitti gergin bir ortam geldi buraya .
herkesi doğum heyecanı sardı sanırım. pek bir tırsak olduk.
valla bılla yaaa..

bakın bana :KK76:

hem onca doğuran arkadaştan nıye kımse doğum hıkayesını soyle ballandıra ballandıra anlatmıyokı ..okusaydık zaman gecerdı :KK59::KK14:

Bende epidural sezeryan olmayı düşünüyorum inşaAllah. Doktor 2 şubata tarih verdi. Arkadaşım oldu yakınlarda çok memnundu. Kimle konuşsam tavsiye ediyor.

Evet herkes tavsiye ediyor ve korkacak bir sey yok diyor. Genel anesteziden daha guvenli. Saglikla kucagina alirsin insallah :)

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)

Gozunaydin allah anali babali buyutsun :) hepimize de senin gibi kolay dogum nasip etsin allah insallah :))

valla bılla yaaa..

bakın bana :KK76:

hem onca doğuran arkadaştan nıye kımse doğum hıkayesını soyle ballandıra ballandıra anlatmıyokı ..okusaydık zaman gecerdı :KK59::KK14:
valla doğuran pek bır soyutlanıyor kendını, yıne en cok yazan krizantemcik .
çok dertlerı var vakıt bulamıyorlar heralde .
bızde çocuk olmadığından bılemıyoruz sen bılırsın tabii.
benımde arkadaş doğum yaptı eskıden hergun konuşurduk sımdı konuşamıyor hıc. bır de 2,5 aylık oldu ama hemen ıkı dakıkada bebek uyandı dıyıp kapatıyor.
bakalım bız vakıt bulup yazabılecekmıyız. ben hemen bebek uyuyunca hıkayemı yazacam merak etmeyın.
inşallah güzel bir hıkayem olur.
hepımızın oyle olur.

Back
X