- 12 Ocak 2014
- 4.022
- 3.064
- 448
- 35
Çok hoşmuş canım. Üzerinde giydiği günleride görürsün inşaallahEki Görüntüle 1373807 Eki Görüntüle 1373808 Benim minikler :) Allah giydirmeyi de nasip eder inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoşmuş canım. Üzerinde giydiği günleride görürsün inşaallahEki Görüntüle 1373807 Eki Görüntüle 1373808 Benim minikler :) Allah giydirmeyi de nasip eder inş
Bende hepsini okuyorum. Düşündümde 7000 sayfa okumuşum hemen hemen. İlk 100 sayfada yoktum. Buda çok uzun saatlerimi burda geçirmişim yani demek oluyo :)Benim özekllikle yazılmasına gerek yok ben her yazılanı okuyorum hiç atlamıyorum.
Lisede hiç.devamsızlığım yoktu![]()
Cansu csnim ole geciyo ins de prensesim varda dudak buzusturmuyo sanirim :)Dudak büzüştüren prenses senin kızınsa seni de çözdüm şuan :)))
Tiramis. 38854682 .!.:Allah seni aç yasında ki? Benimki 55 yasında.pek kumarbazdir ken. si
şaka bir yana babamdan boşandıktan sonra oyalansin bunalıma girmesin diye bilgisayarına okey oyunu yukledim ve öğrettim o gün bugündür oynuyor iste..
Basiniz sagolsun,yas kac olursa olsun olum uzuyor insani...o son kullanma trihi olmasin canim ?
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.bu ara kayiplarda çoğaldı topikte.aile büyükleri yerlerini yeni gelenlere bırakıyor.okurum tabi ne demek..iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? ..![]()
Benimkide hergün arıyor - Abu telefon listesi gene garıştııııBenim annem de 60 yasinda 5 senedir cep tele. Arama yapmasini öğretemedim bilgisayarı dusunemuyorum annene masallah.
Evet temiz su iyiye yorumlanır.Rüyada su görmek denizde yüzmek bunlar çok güzel anlamları olan rüyalar.Ama Japonya da karaya çıkmak işte orası enteresan olmuş.
[QUO="esoba, post: 38854470, member: 341682"]Amanınnnn 7000 sayfa kehanet gerçek olmasın.
Çok korktum şimdi.
iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? ..![]()
Çok normal hayatım ben de nelere takıyor korkuyorum napalım içimiz titriyor hayırlısı ile kucağıma alalım da inş
Rüyada su görmek denizde yüzmek bunlar çok güzel anlamları olan rüyalar.Ama Japonya da karaya çıkmak işte orası enteresan olmuş.
Hmmm özel durumu varmış.zor işler.Allah seni. Annen kaç yasında ki? Benimki 55 yasında.pek kumarbazdir kendisi
şaka bir yana babamdan boşandıktan sonra oyalansin bunalıma girmesin diye bilgisayarına okey oyunu yukledim ve öğrettim o gün bugündür oynuyor iste..
Benimki de face den çıkmaz.bize gelince eşim PC yi götürüyor diye akşamı zor ediyordu.buraya gelirse laptop uyla gelcekmis.sen çocuklara bakmiycakmiydin PC bakcaksan niye geliyon dedim.tekno anane bizimkiOkey oynayan anne?
Biz hangi devirden geldik yav
Litchi 9000 dedi.
Gerçi ona kalsa 50 haftaya çıkaracak doğumu.
Fillerin 660 günmüş.halimize şükredelim.
Allah iyi ki fil değilimLitchi 9000 dedi.
Gerçi ona kalsa 50 haftaya çıkaracak doğumu.
Fillerin 660 günmüş.halimize şükredelim.
Sen ne diyorsun benim gibi çalışkan başını işten kaldırmayan insan 9 aydır günün ancak bir saati çalıştım.Bende hepsini okuyorum. Düşündümde 7000 sayfa okumuşum hemen hemen. İlk 100 sayfada yoktum. Buda çok uzun saatlerimi burda geçirmişim yani demek oluyo :)