• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Benim özekllikle yazılmasına gerek yok ben her yazılanı okuyorum hiç atlamıyorum.
Lisede hiç.devamsızlığım yoktu :-)
Bende hepsini okuyorum. Düşündümde 7000 sayfa okumuşum hemen hemen. İlk 100 sayfada yoktum. Buda çok uzun saatlerimi burda geçirmişim yani demek oluyo :)

Tiramis. 38854682 .!.:
Allah seni aç yasında ki? Benimki 55 yasında.pek kumarbazdir ken. si :p
şaka bir yana babamdan boşandıktan sonra oyalansin bunalıma girmesin diye bilgisayarına okey oyunu yukledim ve öğrettim o gün bugündür oynuyor iste..

Benim annem de 60 yasinda 5 senedir cep tele. Arama yapmasini öğretemedim bilgisayarı dusunemuyorum annene masallah.

Ben de suna sinir oluyorum: insanlar soruyor ne isim koyacaksiniz diye,ben de henuz tam karar vermesem de bunu dusunuyorum diyorum.sanki yorum yapsinlar diye soyluyorum,yok soyadiyla uyumlu olmazmis yok su isim de guzelmis,yok bilmem ne:KK62: hayir ben kocama bile isimini ben koyacagim sen dusunme bile demisim:KK53:

iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis :KK43:
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? .. :KK61:
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.bu ara kayiplarda çoğaldı topikte.aile büyükleri yerlerini yeni gelenlere bırakıyor.okurum tabi ne demek..

isim konusu açılmış iki isimli ve isim telafuzu zor biri olarak şunu söylemek isterim. yazık etmeyin tabiki herkesin kendi kararı kendi çocuğu ama lütfen bir kerede anlaşılır ve tek isim olması insanın ilerki hayatını zorlamıyor. yoksa benim gibi isim kodlamakla geçer ömrü miniklerin :S benim dilim nasıl yandı bu konuda ne yazık ki birde isim konusu çok önemli benim annem babam yerine halam ve babamın teyzesi koymuş ismimi annem hala söyler bir isime bile izin vermediler diye sonradan üzülmemek için kesinlikle anne baba dışında kimseye söz hakkı düşmemeli.

Benim annem de 60 yasinda 5 senedir cep tele. Arama yapmasini öğretemedim bilgisayarı dusunemuyorum annene masallah.
Benimkide hergün arıyor - Abu telefon listesi gene garıştıııı
Diyor.
Ama parayı çok.sever. Dolar Euro ne kadar,pariteleri,fon,repo hepsini bilir takip eder.
Anne 100 dolarım var bozar mısın de.
Yok bozamam bu sıralar zarar ederim der.

Kaşıntılı arkadaşlar. Bende size katılıyorum galiba. Kızarıksız kaşınıyo parmak aralarım sırtım göbüşüm fena kaşınıyo. Napılıyo ki buna ? Azmasın diye tutuyorum kendimi kaşımıyorum. Nasıl uyuycam ben gece yaa

Rüyada su görmek denizde yüzmek bunlar çok güzel anlamları olan rüyalar.Ama Japonya da karaya çıkmak işte orası enteresan olmuş.
Evet temiz su iyiye yorumlanır.
Ben ne zaman rüyamda uçsam amacıma ulaşırım
Henüz uçmadım bakalım.

Bende yatıyorum kızlar bakalım sabaha kaç sayfa yapcanız bu kemik ağrısı bugün mahvetti beni uyumaya çalışcam hepinize iyi geceler :-)

iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis :KK43:
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? .. :KK61:

Başınız saolsun canım mekanı cennet olsun RAbbim sizlere uzun ömür versin sabır versin.
İnşAllah okudum duasınıda RAbbim gani gani rahmet eylesin.

Çok normal hayatım ben de nelere takıyor korkuyorum napalım içimiz titriyor hayırlısı ile kucağıma alalım da inş

RAbbim herkesin sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin canım.
Geçmişi okurken cidden nikleri isimleri çözmeye çalışmışsınız yav ne sakınıyorsunz bu kadr adınızı kız S Sond söylesene millet çatlamış ismini bulcaz die merak etme seni bulmayız gelip senden hbersiz :KK48:

Benim nikim şans eseri alındı asıl hep kullandığım nikimi ismimi kbl etmedi sistem varmış sistemde çok bilinen bir ismim olduğu için yanınada sayı fln eklemeyi sevmiyorum die bnde üyesi olduğum eğitim platformundan bu niki gördüm o anda bunu denedim kbl etti die üye oldum gitti :KK48:

Anlamı sakındırma insanları sonu kötü olacak şeylerle ilgili bilgiler verme yönlendirme gibi bir şeydi peygamberler inzar görevi görürlermiş öle bişiydi ozmn bakmıştım. Yeniden üye olacak olsam M'AN'MA/Ç koyardım :D:KK68:

Rüyada su görmek denizde yüzmek bunlar çok güzel anlamları olan rüyalar.Ama Japonya da karaya çıkmak işte orası enteresan olmuş.
Allah seni. Annen kaç yasında ki? Benimki 55 yasında.pek kumarbazdir kendisi :p
şaka bir yana babamdan boşandıktan sonra oyalansin bunalıma girmesin diye bilgisayarına okey oyunu yukledim ve öğrettim o gün bugündür oynuyor iste..
Hmmm özel durumu varmış.zor işler.

Litchi Litchi 9000 dedi.
Gerçi ona kalsa 50 haftaya çıkaracak doğumu.
Fillerin 660 günmüş.halimize şükredelim.

fillerin geçen belgeselde duydum bnde canım 24 aymış hamişliği eşime dedim iyiki fil değilmişiz:KK57::KK70:
Kendimi böyle 2 yıl düşünemiyorum:KK48:

Bende hepsini okuyorum. Düşündümde 7000 sayfa okumuşum hemen hemen. İlk 100 sayfada yoktum. Buda çok uzun saatlerimi burda geçirmişim yani demek oluyo :)
Sen ne diyorsun benim gibi çalışkan başını işten kaldırmayan insan 9 aydır günün ancak bir saati çalıştım.
Tabii sadece burdan dolayı değil içimden de gelmedi.

Back
X