ee ne olcakmıs sımdı.. sezomu olcan
Sen de benle ayni durumdasin değil mi canım.valla ne bileyim son ana kadar beklicez Dr doğum anında bile dönen bebekler var diyor.hatta bir bebek doğum pozisyonu almış sonradan doğum başlayınca ters dönmüş o zamana kadar normal doğum dusunuyorlarmis ama mecburen sezeryana almışlar.. Hayırlısı oymuş demek ki ama ilginç di mi
Yaa bebegin yeri de daraldi Nasil dönecek bilmiyorum ki..doktor hergun çağırıyor hastaneye yarin da cagirdi .. Sen bilirsin önceden doğum yaptığın için 1 cm açıklık fazla Bisey ifade etmiyor sonuçta önceden 2 tane doğum yaptım normalmis o.. Bu acilmayla 40 haftaya kadar durabilirim de yarına kadar dogurabilirim de doğum isi hormonlrla alakalı kimse ne olacağını bilemez ki.doktorum en azından 38 haftalık olsun büyüsün hem o zamana kadar da döner diye düşünüyor,bana kalsa 39 bile olsun,40 olmasını istemem nedense aklıma hep dogmayip kanadını yiyen bebekler geliyor..her geç dogan bebek kaka yicek diye Bisey yok ama benim aklımda da o kalmis iste
Ogluma kızımı kiyasliyorum hamileliklerini ve doğumlarını,bak aralarında 1 hafta var sure olarak baz aldığımızda oğlan 36da kiz 37de dogdu,kilo olarak aralarında 150 gr vardı gelişimleri hemen hemen aynıydı zaten hamileligimde de ama inan emmede de fark etti,oglum sarılık oldu kizim olmadı,oğlum emmedi kizim memeden ayrılmadı doğar doğmaz,oğlum ilk doğduğu zamanlar aglayamiyordu bile sesi çıkmıyordu kizim doğar doğmaz hastaneyi birbirine kattı sesiyle

yani 1 hafta dersin ama arasında o kadar fark vardı ki.. Ben de dursun isterim simdi bebisim ne kadar durursa kar bizim için ama dediğim gibi bazı durumlarim var ondan dolayı ve üçüncü Doğumum olmasından dolayı ve artik eskisi gibi dinlenemedigim için Doğumum erken olabilir.kim ne derse desin 2 çocukla dinlenilmiuor arkadaş.yatilmiyor bile.küçükler ve bana ihtiyaçları var,anneannesi yardımcı oluyor ama benim gibi yapamıyor sonuçta,çocuklar yine beni arıyorlar.eşim desen yine öyle.is için de bana ihtiyacı oluyor çağırıyor gidiyorum bazı günler kafama esiyor gitmiyorum filan e bunlar da insani yoruyor...
Velhasıl,hayırlsiyla doğumu bebeğim başlatacak.bakalim o zamana kadar dönerse normal,dönmezse sezeryan olucam mecbur.Rabbim hayirlisini versin yardım etsin.hepimize inş..
Sen dogurcaksin anlasildi niyeti aldin. En hec bir haftaya, o kadar beklerse tabi
Valla fıstık yukarda da siraladim dediğim gibi niyete kalsa varsın 39 olsun.bi de Dr doğarsa kuvozde kalır mi endişesi yaşıyor nedendir bilmem bugün ultrason da ölçüm yaptı 3400 kg çıktı dedim 3 kgdi bebek yarim kiloya kadar yanılma payı olabiliyor dedi bi daha ölçtü yine 3400 çıktı

3. Doğum old. İçin 4-4,5 kiloya kadar dogurabilirsin diyor heee tamam o zaman dedim sanki o kadar kilolu olacak bebis