DUKAN diyeti deneyimlerimiz diye grup var hepımız bırden orayı basarız.
Dukan duydum Ama tam nasil hic bilgim yok emzirince filan nasil oluyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor diyetmi ? Emzirirken yapılıyormu ?DUKAN diyeti deneyimlerimiz diye grup var hepımız bırden orayı basarız.
aynen benimde canım zaten bu yüzden ilk hamilelik olduğu için panikliyoruz ve burdaki tecrübeli annişlerde bizimle kafa buluyorHmm. Yapısı farklı yani. Ay ne biliym ilk defa doğum yapcam her türlü şey geliyo aklıma.
Sende benim gbi en az 20 kilo vercen yani. Çok büyük geliyo gözüme. Ama başarıcaz inş.Iste suan 87 kiloyum Artik doguma kadar Ne olur Ne biter bilmiyorum Ama ilk hedefim 70 sonra devam ins Önce bi 70 e insem ben herzaman 65 kilo civariydim. Bakalim. Dogumda Ne kadar gidecek. Kizimda 68 LE hamile kaldim 92 yle doguma Gittim kizim 4 aylikken 72 kiloydum bakalim Bunda nasil olcak.
ben sızı bılgılerndırırım. emzırenler ıcınde ayrı versıyonları var merak etmeyın.
yapılıyor .olmazsa karatay yaparız siz pek sevmezsınız onu ama :))Zor diyetmi ? Emzirirken yapılıyormu ?
şişşttt çıtırlar karışmasın araya.Diyetçi başı esoba![]()
Burnumu bilmiyorum ama dudakların sisti benim de. Güzel oldular ama ben sevdim![]()
Dukanda lahana vardı galiba. BeNim tsh yükseliyo. Karatay yapabilirim belki. Sınırsız yumurta yiyin diyoya :) tok kalırım en azından. Arkadaş yeni doğum yaptı sütü azmış onun stresiyle 5 kilo daha almışyapılıyor .olmazsa karatay yaparız siz pek sevmezsınız onu ama :))
ya da karışık yapar herkes. yeni bir grup kurarız karşılaştırırız hangisi etkili diye.
Sende benim gbi en az 20 kilo vercen yani. Çok büyük geliyo gözüme. Ama başarıcaz inş.
hahaha o yine 6 aylık normal ben 3 aylık hamişlerin elleri göbeklerinde bebeklerin tekmelerini hissedenlerini gördüm biz püsürmüşüz 5. ayda anca hissettik.....Ya işe de gitmiyom ya iyice sıkıldım evde bişeyler yapmazsam Kafayı yerim bugün iş yerine uğrıcambakayım kızlar ne yapmış bensiz zaten bi tanesi hamile 6 aylık daha eli belinde 9 aylık hamile gibi geziyo patron şaşırmış senden önce doğurcak galiba diyo
şimdiden yerine birini almış bi yürüyüşü var görsen hayattan bezmiş kızdım geçen 500 gr çocuk var içinde dik dur yoksa dokuzuncu ay yerinden kalkamıcan diye dedim ki hamileyiz sakat değiş yani
emzirenler için olanından olsun ki 4 ay evdeyken daha rahat uygulayabilelim hem zayıflayalım hem emzirelim hem sağlıklı beslenip bebişlerimize sağlıklı süt depolayalım...ben sızı bılgılerndırırım. emzırenler ıcınde ayrı versıyonları var merak etmeyın.