Allah askina su kadina yol ver biseye yaradigi yok stresi cabasi. Paranla rezil oluyon yerine isbilen birini bulursun belki arastir biyandan nolur ya
Canim kizinin gida alerjisi olabilir kucuk sanirim seninki domates de alerjen gidalardan takip et hangi besinlerden sonra Kizariklik oluyorsa onu kes vucudu tepki veriyordur. Egzama icin denemedim ihtiyac olmadi sukur olmasin da ama egxama daha komplike bisey bilmiyorum iyi gelir Mi denemkte yarar var
Yok ocak kismından eminim saf olmasi lazim zaten yagin avucunda biraz ısıtman yeter gerci zeytinyagini da surekli kullnmamak gerekiyor asidik icerikten oturu. Alt acma sayisi goreceli bisey. Ben sık degstriyordum az cisle dursa kabariyordu o yuzden milletin müsriflik gorecegi kadar cokca sık degsiyordum yeterki totosu acımasın bir de ondan sıkınti cekmesin diye. Bes kez aliyorsan bir iki bez sayisi kadar arttirmayi dene bak bakalim hafifliyor mu o zaman kizarikliklar. Nisastayi hep yapablirsn bi zarari yok koruyuculugu var hem. Onde nokta nokta kizariklik olmasi pisikten de olabilir bezin o kısmı cok sıkıyorsa o cildinde tepki veriyo da olabilir ıslaklık ve sıcaklıktan otürü.
pisik olmaya meyilliyse pisik onleyici krem kullan ara ara illa pismesini beklemek gerekmiyo yani mustela gibi dogal icerikli marklrdan onleyici krem kullanabilirsn gunde bir iki defa alt temizliginden sonra. Bir de biraz acik birakip totoyu havalndrrsan o da iyi geliyor canim.