• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

hadi yaa pc açilmiyormuuu, kiz ama wifi zararli diyolar, hatta burda 0-3 yas kreslerinde wifi yasaklanmis
esim bana telefonu kullandirtmiyor zararliymis diye : (

gun geçtikçe sikayetlerim azaliyor ebnim sertlesmeler falan hepden kayboldu
içerde kalacak galiba benimki çikmayacak :)

evet benim de baya azaldı şikayetlerim.ama ben bekliyordum.diğerlerinde de 38 den sonra rahatlıyordum.

Doğrayıp komposto gibi yaptık
Su ve şeker.
Emzik benimkide zorla alıyor. Altını alırken çok ağlarsa o sırada veriyorum yoksa atıyor nedense.
Boş işlere bakmıyor demk ki :) çekiyor süt yok diodur
;
Bu ne Biçim meme

Ne demiş şair,
Var git
Boyle ferman etti Cahit
Al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş'tan
Yaşamak istiyorum Gençliğimi yeni baştan

Insan bazen tükenmiş hisseder ya kendini , geçmişe sığınmak iyi gelir. Sonra bi ınga sesi ile bgne dönüverir

Uyumuyorum sanırım ondan canım. Gün içinde askere dönüyoruz evde kadın var güya yardımcı ama habire bişiler Konuşuyor soruyor annem bana soruyor falan. Kadın üçte gidiyor ondan sonra dermanım kalmıyor bebiş de ondan etkileniyor sanırım :KK43:
sezeryan acilarin hafiflediyse o yardimci kadindan basla herkesi gonder sen
onlarin varligi bile yeter senin sutuyun azalmasina bu ne stres yaaa

Yürüyüşümü yaptim yine bi 3-4km yürüdük herhalde. Acik hava iyi geldi genç tıfıllar sevgililer günü kutlamaya gelmiş parka hep biz de cocuk dogurcaz diye cırmala dur:p gunluk rutinimi yapip eve gecmeden tatlimi da yiyeyim nolur nolmaz dogurursam bi umit güc kuvvet olsun bu gidisle duba gibi olcam zaten:KK45:
Ne dubası kız.
Hamile demeye bin şahit gerek
Gayet fitsin.
Serbest koşucu Olcan bu gidişle

Bugün 7.günümüz kızımla ,3 gündür emzirebiliyorum ve mama takviyemiz var.. Sezeryanın 3 ve 4.günlerinde göğüslerimde şişme,ağrı ve ateş olmuştu,hastaneye gittim pompayla sağdık ama süt gelmedi.. Evde sıcak suyla yıkadık,sıcak havlularla kompres yaptık,manuel pompamla sağdık yine de pek süt gelmedi,çok şiştiği için kızım da ememedi,tutamadı göğüs uçlarımı.. 2 gündür pörsümüş durumda memelerim,sertlikten eser kalmadı ve ben korkuyorum daha gelmeden gitti mi sütüm diye.. Emerken 2-3 çekişte bir yutkunma sesi geliyo kızımdan ama bugün sağıp bakayım dedim ne kadar süt geliyo diye..3-4 saatlik emzirme arasının ardından manuel pompamla her iki göğsümü 10 ar dk olmak üzere sağdım ve sadece 15 cc kadar süt geldi ve ben çok üzüldüm.. Annem de kızıyo anca gelir emzirdikçe çoğalır diye.. Göğüsler yumuşayınca süt gitmez dimi,emzirdikçe çoğalır ?
Benimde 7-8' günde arttı. Az gelse bile sürekli emzir

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün bu sene Türkiyeyi sen temsil et :)

Olabilir valla bebemi de baglarim sirtima ;)

Ne dubası kız.
Hamile demeye bin şahit gerek
Gayet fitsin.
Serbest koşucu Olcan bu gidişle

Bu ay cok kilo almisim ben sok oldum tartida az az gidiyor derken toplmda 14 kg etmis aldigim :KK57: sanirim dogumdan sonra da kosup yurumem gerekecek

Ben hiç şeker koydurmuyorum ne incire ne kompostoya atta incir zaten bal gibi tatlı oluyor diye düşünüyodum. Acaba şekerlisi mi süt yapıyor ki?
Brn inciri öyle de yedim çok ama şekerli şeyler çok süt yapıyormuş.en etkili ısırgan çayı dedi hemşire

Ya bu benm bebe cok cins yururken ayaktayken kasılıyo hafiften sinyal veriyor tam ohh diyorum hadi inşallah biraz uzanip dinlnmey geçiyorum tık yok ses kesiliyor hersey sakinlesiyor bildigin uyku moduna alıyo kendini. Yatıp uyumaya korkar oldum yahu dogmasi icin hep hareket mi edecez napcaz anlmadim ki ne istiyo cadiii:KK53:

Litchi Litchi arada bi Melisa cayi icsen mi ki sakinlesmye ihtiyacin var sanki seni en cok ortam ve acabalarin geriyor cokca endise edip dusununce de ters gider isler bu kadar hirpalama kendini.melisa cayini doktora daniss bir bebise xazararı yoksa teskim eder gevsetir

Benim karnım da indi ama hissiz hala uyuşuk. Miyom operasyonu yüzünden mi acaba. Dr altı ay uyuşuk olur dedi.
Çok.sinir.bir şey o Uyuşukluk. Ablamın 8 yıl oldu orası hala hissiz diyor.

hadi yaa pc açilmiyormuuu, kiz ama wifi zararli diyolar, hatta burda 0-3 yas kreslerinde wifi yasaklanmis
esim bana telefonu kullandirtmiyor zararliymis diye : (

gun geçtikçe sikayetlerim azaliyor ebnim sertlesmeler falan hepden kayboldu
içerde kalacak galiba benimki çikmayacak :)

Her tarafımız Wi-Fi. Telefonu özellikle sar değeri düşük telefonlardan kullanmaya çalışın.radyasyon için de evde kaktüs bulundurun. Daha da yapacak Bisey yok. Telefon insanin eli ayağı gibi bence..

Ben hic o zamanları goremedigim için hamileliğin ilerleyen zamanlarda Nasil oluyor insan bilemiyorum canim.Allah yardim etsin saglicakla alin hepiniz bebislerinizi kucağınıza..

Çoluk çocuğa karıştık plan ancak evde olur ama ben yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün. Yemeğe oturduğumuz.anda uyanıyor.
Eşim.çiçek göndermiş ama 14 şbt nedeniyle sanırım çiçek kıtlığı var çünkü çiçekleri sanki çöpten toplamışlar.
Sen ne plan yaptın?

Öğleye kadar evi sildim supurdum temizledim,öğleden su saate kadar da mutfaktan cikmadim.simdi eşimi bekliyorum yemek için çocukların karnını doyurdum. Sabahtan eşime hediyesini verdim. Nedense içimde acayip bi sıkıntı var. Giyindim suslendim ama boşuna gibi sanki. Eşimle de aramızda garip bi mesafe bi ilgisizlik var ama o kendine çok bakıyor hatta hic bakmadığı kadar dağılan benim sanırım..

Ne güzel esin düşünmüş çiçek yollamış.cicekcilerin ayıbı elinde kıyıda köşede kalani mi verdiler naptilar :KK12: yemek konusuna gelince benim de pek istahim yok uykusuzum kizim geceleri uyanmasa bile hareketli oluyor ıkıl ıkıl sürekli fıkırdıyor ama gündüzleri hic hareketsiz bayilmiscasina yatıyor :KK48: sen de geceleri ayaktasin sanırım gözlerim agriyor artik zaten gözlerim hassastır miyobum gözlük kullanıyorum bi de üzerine yorgunluk eklenince hic cekilmiyor..
Sen yine de yemene dikkat et sütünü etkilemesin :KK66:

Olabilir valla bebemi de baglarim sirtima :KK66:

Bu ay cok kilo almisim ben sok oldum tartida az az gidiyor derken toplmda 14 kg etmis aldigim :KK57: sanirim dogumdan sonra da kosup yurumem gerekecek

Ne 14u kiz senden daha kısa sure hamilelik yaşadım ama 21 kilo aldım naber ;)

Slm kızlar. Ben hala kızımı emziremedim hiç sütüm yok. Herkes banyo yapınca gelir birkaç günü bulur diyorlar. Sanki hiç gelmeyecek gibi :KK61:.

Merhaba hepinize iyi aksamlar birsey sorucaktim . benim bebegim 11 gunluk oldu ve bu son 2 gun surekli uyuyo cok az emzirebiliyorum uyanmiyor ne yapmam gerekiyo bilmiyorum ayni bi fikri olan var mi ?

Ne 14u kiz senden daha kısa sure hamilelik yaşadım ama 21 kilo aldım naber :KK66:

Canim benim.ilkim 6 kg ile doguma gitmistim bunda da Bi ay oncesine kadar 9 10 kg idi almiyordum cok. Istanbulda gezip tozarken ye babam ye son ay 4 kg almisim ondan cok demem ;)

Slm kızlar. Ben hala kızımı emziremedim hiç sütüm yok. Herkes banyo yapınca gelir birkaç günü bulur diyorlar. Sanki hiç gelmeyecek gibi :KK61:.

tez gelir sutun insallah moralini yuksek.tut

Back
X