2015 Şubat Anneleri

aboww 3000 euromu:KK57:
dogumu devlet karsilamiyormu orda ?
ozel klinige gitmedigin surece burda dogumda kurus çikmiyor cebinden

aynidir buyuk ihtimalle, bi sorununuz yoksa yapmazlar sezeryan
yani sende marta kadar bekleyebilrisin :=)
Yok bizim aok karşıliyor y ani sigorta mız var doktor devletten alıyor tabiki parayi. Yani beklerim artık napayim normal doğum olsun da burda sezeryan olanların çilesini okuyunca iyice

Yok ya 12 kilo aldım ama yattığımda nefes nefese kalıyorum ciğerlerime gitmiyor sanki nefes iki gündür o kadar halsiz kaldım ki bütün enerjim gitti hakikaten bir nefes sıhhatmiş yahu senin doğum kasılmaları mı ki o i kasılmalar ya benim birde sağ bacağım kilitlendi ta kalça kemiğinden yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum da oyy oyy ne olacak böyle bilmem
dun bendede vardi o bacak agrisi dedigin, tam bacakda deil baldirmi oluyor neresi oluyorsa arrtik adim attikça içim gidiyordu acidan ama fazla surmedi Allahtan

Yok bizim aok karşıliyor y ani sigorta mız var doktor devletten alıyor tabiki parayi. Yani beklerim artık napayim normal doğum olsun da burda sezeryan olanların çilesini okuyunca iyice
hayirli haberlerle gel insallah saligunu
kasilman fazla yoksa çokda umitlenme ama : )
açilmaya bakiyolar demi ?

burun tikanikligi için serum fizyolojik damlatman lazim , tiramisunun bahsettigi otri bebe mi ne vardi onunla ayni sey olmasi lazim
yoksa oksurukde geç kalmaz gelir arkasindan, oksurdukçede kusma yi tetikleyecekdir oksuruk ..
Hepsini yapıyorum cok fazla kustu bu kez, sanırsın büyük insan kustu ve cok halsiz sürekli uyku halinde bebegim

Dr a gerçekten guveniyorum ama stres oldum artik.birde sezeryandan çok korkuyorum ben umarim gerek kalmaz
SEZeryana alacak dr 10 gun beklemezdi
ha alirsada bilki gerçekten ihtiyaç oldugu için almis olur onada yapcak bisey yok saglikli olsun yeterki yavrularimiz
sebepsiz yada bahane uretilerek ortaya atilmis bi sezeryan olmaz en azindan buna emin sindir

bende korkuyorum sezeryandan ama elden gelen bi sey yok, bi noktadan sonra bizim elimizde olmuyor artik bazi seyler
ama bence sen dogurursun en normal sekilde :)
bol bol yuruyus yap hareket et, dogumun kolay olur insallah
size diyorum ben yapmiyorum yuruyusu

dediigmi yapin yaptigimi yapmayin :)))))))))))))
yarin bende basliyorum yurumeye sozzz
dona dona titreye titreye yuruycem ahanda buraya yaziyorummm

:) hadi hayirlisi bakalim
ama bence sen yarin dr dan guzel haberlerle geleceksin yani gelemeyecksin :)))
açilma avrsa napacak dedimi ? suni sanci vericekmi
biliyorum en dogalindan normal istiyorsun ama daaa senin bebis istemiyor galiba bunu : )

Ya hadi inşallah bu defa öyle olur. Benim suni sancı alternatifim yok kendo sancim olmali o yüzden. Eski sezolu olunca rüptür yani yırtılma riski nedeniyle dıs müdahaleler yapilmiyor mümkün mertebe o yüzden acilma sanci ne lazimsa sıradan versin mevlam inşallah

Burun tıkanıklığı var, Öksürük yok, ama baygın gibi yavrum. Ağlıyor ara sıra emmek istemiyor

oy Kıyamam hasta mi oldu minnosun geçmiş olsun

Hepsini yapıyorum cok fazla kustu bu kez, sanırsın büyük insan kustu ve cok halsiz sürekli uyku halinde bebegim
kiyamam yaaa
sadece kusmayla da halsizlik olmazki
kuçuk bebeklerin memeyi almamasi , emmemesi dedigin sekilde yorgun olmasi dr zamani ni isaret eder canim ..

benim kiz uyuuduu çokdan ama ben hala kalkip az onceki dediklerimi yapmadim
ahanda gidiyorum i$ yapmaya

bu araada içimdeki kuçuk canavarda ha bire asagida bi yerleri tirmaliyor sanki, asagiya abski hissediyorum
bide bugun hep wc ye bi islaklik hissiyle giidyorum , her zamanki akintidan baska bisey yok

SEZeryana alacak dr 10 gun beklemezdi
ha alirsada bilki gerçekten ihtiyaç oldugu için almis olur onada yapcak bisey yok saglikli olsun yeterki yavrularimiz
sebepsiz yada bahane uretilerek ortaya atilmis bi sezeryan olmaz en azindan buna emin sindir

bende korkuyorum sezeryandan ama elden gelen bi sey yok, bi noktadan sonra bizim elimizde olmuyor artik bazi seyler
ama bence sen dogurursun en normal sekilde :)
bol bol yuruyus yap hareket et, dogumun kolay olur insallah
size diyorum ben yapmiyorum yuruyusu

dediigmi yapin yaptigimi yapmayin :)))))))))))))
yarin bende basliyorum yurumeye sozzz
dona dona titreye titreye yuruycem ahanda buraya yaziyorummm

Sezeryan derse mutlaka gerekli oldugundan eminin o derece guveniyorum.
Normal doğumda anne hemen toparliyor.sezo da anne yakinlarina muhtaç oluyor resmen.bana muhtac bi bebek varken ben onun önüne geçmiş gibi oluyorum.bilmiyorum her ani yaşamak istiyorum bebegimle.
Gebeliğim boyunca o kadar yurudumki anlatamam.ama ne bel agrisi ne karin agrisi yasamadim.2 gün önce adet agrim oldu havalara uctum sevinçten ama sonra normale dondu herşey. Acaba hamile deilmiyim diye bile düşünür oldum :))

ya kasilmalrin beebek ve rahimle oldugu kesinde bu kadar yetmez ayni kaislmanin daha siddetlisi lazim bana, diyorum yaa nazlana nazlana geliyor kasilmalar, geliyimmi gelmeyimmi ayaklarinda :)))))

bu gidisatla zor , bekliyorum çogalir belki diye
Daha vakti var ama ya inşallah hayrlı zamanda gelir normal doğumla

dun bendede vardi o bacak agrisi dedigin, tam bacakda deil baldirmi oluyor neresi oluyorsa arrtik adim attikça içim gidiyordu acidan ama fazla surmedi Allahtan
Benim sağ bacakta menisküs yırtığı var belimde de iki yerde fıtık var nasıl doğum yapacağım bilmiyorum Rabbimden kolaylık diliyorum

Sezeryan derse mutlaka gerekli oldugundan eminin o derece guveniyorum.
Normal doğumda anne hemen toparliyor.sezo da anne yakinlarina muhtaç oluyor resmen.bana muhtac bi bebek varken ben onun önüne geçmiş gibi oluyorum.bilmiyorum her ani yaşamak istiyorum bebegimle.
Gebeliğim boyunca o kadar yurudumki anlatamam.ama ne bel agrisi ne karin agrisi yasamadim.2 gün önce adet agrim oldu havalara uctum sevinçten ama sonra normale dondu herşey. Acaba hamile deilmiyim diye bile düşünür oldum :))
nerdesin canim sen , nerde buldun bu numunelik doktoru : ) ALlah onun gibilerdan razi olsun ve çogaltsin sayisini ..
sendende guzel bi dogum hikyaesi bekliyoruz o zaamn

sanmiyorum canim, emdikçe daha çok gelecekdir sutun sen zaten tecrubeli ve bilgili bi annesin biliyosun bunlari
agladiginda açlikdan deilde hazimsizlikdan olabilir çok emiyorsa , açlikdan agliyor diye mma vermedigin surece bisey olmaz bence
Sikiyosa verme meme .. Bugün agzini karbonatli suyla sildim inanamadim iştahla emisine aci şeyi :/ emsin mesele değilde saati yok bazen 3 saate bazen yarim saatte bir. Allah büyük anlasiriz inşallah oglumlaa.
Evet canim ayni durum bende var bol sivi ile daha rahat atlatiyorum...
Ohh şükür ki normalmis..
Uyuturken kundak yapıyor musun? Ben kolları hep Açıkta uyutmaya çalıştım bazı yerlerde kollarına çarpınca uyanır bebişler diyor. Bir de emzirmeyle alt açmayı nasıl yapıyorsun? Ben uyanınca yarım saat emzirip sonra altını alıyorum sonra biraz daha emzirmeye çalışıyorum. Bir de bir göğüste en az yarım saat tutuyorum çok mu tutuyorum ki?
Memede kaç saat kaldiginin bir önemi yok..ne kadar verimli emdiği önemli.. Bazen bir memeyi 5 dk da bosaltir bazen yatar keyif yapar diliyle oynar durur .. Kendini çok kasiyorsun bu emme isi bebeğinin bileceği mesele istersen 3 saat memede tut. :KK66: rahat ol ki kizinda rahat olsun.
slm kızlar benim kiz bazen gaz çıkartmıyor ne yapilmasi lazim açiba bilen var mi 15 dk ovaladim sirtini ama tik yok en son yatırıyorum
olmuyorsa yapacak bisey yok. Ben kusmamasi adina önlem amaçli basini yükseltip yan yatiriyorum. Cunku gaz cikmazsa yuksek ihtimal kusuyor..hatta burnundan geliyor ..

Ben gaz çıkaramıyorum normal doğum a rağmen wc ye çıkmama rağmen gaz sancım var ne yapsam çıkar bilen var mı Kayısı suyu içiyorum ama çıkmıyor ağrım var çok :KK43: önerisi olan var mı
Rezene,anason,papatya,ve tane kimyon hergun 2 kupa demle iiç. Hem sütun artsin hem bebeğinin de seninde gqziniz olmasin hem sakince uyuyun :KK66:
Evet normal bende de oldu 10 gün oldu sezeryan olali hala ara ara oluyor
:KK66: sondayla alakali sanirim..
Burun tıkanıklığı var, Öksürük yok, ama baygın gibi yavrum. Ağlıyor ara sıra emmek istemiyor
GGünde 10 15 kez serum fizyolojik sık ve temizle canim.burnu tikaliyke. Ememez ki .. Burnu tikali kalirsa uzun sure peşine öksürük gelirli allah korusun geldiği gitme meret .. Dr agorunun derim
evet idrar yapmasi olay. Hele oksuruk geliyor bazen iskence yaa
o oksuruk hala basa bela :(

Yok ya 12 kilo aldım ama yattığımda nefes nefese kalıyorum ciğerlerime gitmiyor sanki nefes iki gündür o kadar halsiz kaldım ki bütün enerjim gitti hakikaten bir nefes sıhhatmiş yahu senin doğum kasılmaları mı ki o i kasılmalar ya benim birde sağ bacağım kilitlendi ta kalça kemiğinden yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum da oyy oyy ne olacak böyle bilmem
kanina baktir ve sirt ustu yatma. İkiside qyni seyi yapiyor
balgamli kustuysa iyi birsey birak kussun ki geniz akintisini atsin yoksa oksuruk gelir

Evet her seferinde bakiyo ama burda çoğu kişi için kabus sanırım benim galiba ağrı esigim yuksek
kabus olan ne, altdan muayene yimi diyorsun ?
banada bakiyolar 9 aydir her seferinde agrisi sizisi yokki onun
alistim artik ben gerçi :) sende ali$mi$in bak :))

Sikiyosa verme meme .. Bugün agzini karbonatli suyla sildim inanamadim iştahla emisine aci şeyi :/ emsin mesele değilde saati yok bazen 3 saate bazen yarim saatte bir. Allah büyük anlasiriz inşallah oglumlaa.
hehheheh bayilirim istahli çocuklara :))))))
maasalllah canim ogluna nazar degmesin hep^emsin, sonra ek gidayida yesin sorunsuz
banada oylesi nasip olsun insallahh
geerçi benim çocuklar memeyi emerde yemege gelince ariza yaparlardi :)

Daha vakti var ama ya inşallah hayrlı zamanda gelir normal doğumla
saol canim
valla artik vakdi takadi kalmadi gunumuzun içindeyiz iste
bu hafta içi gelse iyi olurdu, cuma okullar tattil oluyor dinlenirdim evde, okul açilana kadar en azindan 20 gunluk falan olurduk baya kendime gelirdim ama nerdeee
hayal benimkii sadece

evi supurdum, gunduz esim supurmustu ama çocuklar saolsun : )
yerleri sildim
bi an once dogurmak isteyen bol bol yerleri silsin yalasin yutsun : ))
kasilmalarim devam ediyor ama sanci yok denecek kadar az
simdi gidip bide dus alip yaticam
sabah ola hayrola ...

Back
X