2015 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Gecmis olsun canim. Saglikla buyut bebegine

yok yok hastaneye kolay kolay gitmemm sekerim :) dakka basi hastaneye kosma luksum yok benim , gittiimmi dogurmam lazim:KK45::KK45:
ama bebek çok asiri hareketliydi kesin bi i$ler çevirdi içerdeee :KK64:
bebek hareketi kesince uyyabildim zaten
birazdan oturmaya gidicem
gorucuye çikicam bakalim tecrubeli hatunlar gobegin inmis falan diyecekmi :))))))
Bana da bakıyorlar öyle ya inmiş mi inmemiş mi diye inmemiş deyince herkes bende problem etmiyorum he daha var o zaman deyip sallıyorum :)

Doktora gittim bugün bizim kızın keyfi yerinde sancı mancı birşey de yok 3.5 kilo olmuş bizim hanımefendi anası iyi besliyor doğurana kadar kaç olur bilemem artık doktor rahat 2 hafta daha var dedi ama haftaya tekrar kontrole gideceğim tansiyonunu takip et dedi yükseliyor mu dedi bende geçen gün yükseldi dedim öyle durumda hemen gel gebelik zehirlenmesi olabilir kontrol et tansiyonunu dedi kızımın keyfi yerinde ama ben bacağımın ağrısından perişan oldum ne oturabiliyorum ne ayakta duyabiliyorum ne olacak böyle ya birde İshal oldum bugün oyy oyy annemin kıymetini anladım yani :(

Bizde de aynı problem vardı.Doktor serum fizyolojik ile çapaklandıkça gazlı bezin üzerine döküp içten dışa silin demişti.Bir de günde 3 kere netira göz damlası damlatın demişti.Gözüne masaj yaptırdı bir de, gözyaşı kanalı tıkandığı için olurmuş yoğun çapaklanma.Korkma geçiyor canım.Bir doktoruna da danış derim.
Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Allah bagislasin,saglikla buyut insallah

20.gun sezeryan sonrasi.bugun Nefesim daraliyo ya.ilk gunlerdeki gibi.gecmisti oydaki:s

ilk önce sütüm az filan diye kafaya takmaktan vazgeç benimde öyle aman aman sütüm yok fışkırmıyor ama yetiyor diye kendimi teselli ediyorum. evet emiyor ama ne kadar emdiğini anlamıyorum canım doymadığı belli sağıp verdiğimde çok güzel içiyor. bende böyle buldum kolay yolunu ne yapayım.
pompanın markası lansinoh manuel el pompası ben elektirikli almadım çalışan vs olmadığımdan sırf fazla sütü sağmak için aldım sen elektirikli olanlardanda alabilirsin ama manuel alacaksan ya avent yada bu markayı tercih et yorumlara göre en iyileri bunlardı.
Ben de alayim. Sagabilirsem sagip onu veririm mama vermem boylece :(

İnşallah bi sıkıntısı yoktur. allah dermansiz dert vermesin sağlık çok önemli. Sende almanyadasin burda gebeligin kaçıncı haftasından sonra miyad aşımı kabul ediliyor bilgin var mi

Evet Canim AMA hic bilgim yok Internetten baktim ama bisey bulamadim malesef ama tel bildigim Asil dogum tarihinden en fazla 1 hafta bekliyolar. Ama Emin degilim.

Sezeryan olanlar ağrı durumunuz nedir acaba.benim 15 gün oldu.iyiydi ama bugün dikiş yerlerim acıyor üşüttüm sanırım ondanmiki:KK64:

Bende de dün hafif kasılma vardı bugün tık yok bu arada iki gündür diş etlerimde acayip çekilme oluyor aylardır hiçbirşey olmamıştı sizlere de oluyor mu bu son haftalarda normal mi?
YOk canim benim dislerimde bisey
sag elim bilegim agriyor sadece arada

Doktora gittim bugün bizim kızın keyfi yerinde sancı mancı birşey de yok 3.5 kilo olmuş bizim hanımefendi anası iyi besliyor doğurana kadar kaç olur bilemem artık doktor rahat 2 hafta daha var dedi ama haftaya tekrar kontrole gideceğim tansiyonunu takip et dedi yükseliyor mu dedi bende geçen gün yükseldi dedim öyle durumda hemen gel gebelik zehirlenmesi olabilir kontrol et tansiyonunu dedi kızımın keyfi yerinde ama ben bacağımın ağrısından perişan oldum ne oturabiliyorum ne ayakta duyabiliyorum ne olacak böyle ya birde İshal oldum bugün oyy oyy annemin kıymetini anladım yani :KK43:
sevindim canim bebeginin iyi olmasina
senin dr da sezeryanci deil o zaman $anslisin sayilir :)

ishal nerden çikdiki :s

Sari mi desem beyaz mi desem garip bir renk oldum. Dogum yapinca terle odem gidecek diye beklerken daha da sisti heryerim. Cok mu kansizim bembeyaz tenim ya. Simdi demir ilaci da icemem zaten gaz ve kabizlik sorunu var.
Iki yudum emip uyuyor bu bebek ya. Yarim saat sonra uyanip bi daha emiyor, bu yuzden sutun ilk sulu kismini emmis oluyor.
Sarilik belirtileri nelerdi. Oyle uykudan uyanmama fln yok ama
gucun nasil canim, halszilik falan varmi?

Ben de sagayim o zaman. Hangi marka model kullaniyorsun gidip alYim cildiricam.

Ben diğerlerinde kullanmamıştım ama ise donucem diye elektrikli göğüs pompası aldım memnunum canım philips avent aldım.almadan önce netten bayağı arastirmistim çoğu kişi aventi önermiş sen de bi araştır istersen..

sevindim canim bebeginin iyi olmasina
senin dr da sezeryanci deil o zaman $anslisin sayilir :)

ishal nerden çikdiki :s
Nerden çıktı hiç bilmiyorum hamilelikte bütün dengem bozuldu zaten doktorum sezeryancı değil çok şükür devlet hastanesine gidiyorum zaten ama dikkat et dedi vitamin falan alma şu an için bir sıkıntı yok dedi çok şükür sen karın olayına falan bakma ya karnı inmeden suyu gelen sancısı tutan var herkesin bir olmuyor ki biz anlaşak beraber doğurmalım :)

bana da inmemis dediler
o belli olamzmis bi saatde bile inermis dogurmadan once : )
Bana da aynı muamele indi inmedi mevzusu artık bende de takıntı oldu her sabah eşime soruyorum inmiş mi diye :)) sanırım bizim bebişler yerinde çok rahat ki hiç gelmeye niyetleri yok :)))

Gozunaydin canım. Bebisler daha sonradan tip değiştirebiliyor benimkiler de hep babası gibi esmer ve saçlı olarak doguyorlar ama simdi gorsen benim.gibi sarıya yakin kumrallar :KK48:

Bilmem ki. Beyazladim ama nur indi yuzume

Carpintin filan oluyor mu canım?ben kan ilacı kullanıyorum doğumdan beri zaten 8e inmişti düzenli kullanmama rağmen ara ara çarpıntılarim oluyor. 26sinda spiral koydurmaya gidince doktorumdan Riva edicem kan tahlili yapmasını.bence sen de bi yaptır doğum sonuçta kan kaybı yaşamış olabilirsin.emzirme sureci de anne vücudu için yoğun bi süreç olduğundan kansizsan vitsminsizsen kullanmanın gerekir.

Back
X