2015 Şubat Anneleri

1 haftaya geçiyor o canim bnm de öyleydi dikişler kendi dusmedıgı için ağrı olmuştu bende dr alınca rahatlamistim kontrolün ne zmn?
Doğumdan 3 gün sonra çağırmıştı gittik baktı bişey demedi 1 ay sonra bi kontrole gelsen iyi olur dedi yani kontrole cagirmadi öyle yakın zaman da ama çarşamba bebeğin kontrolü var göstersem mi gitmişken

Ya birinin evinde çalışması çok.zor bir şey.
Dört dörtlük olsa dahi zor oluyor.
Yarımcı bayanı bıraktım evinde anne akraba bile zor oluyor.
Biz bile ablam yengem gittikten sonra çekiştiriyoruz.
Ya kimse olmayacak yanında ya da o şekilde katlanacsksın.
Sen ben gibi kişiler şunu bunu yap diyemeyiz
Boşuna para verip dururuz.
En iyisi hiç çalışmaması.

Aynen oyle, zaten yap dedigimi de yapmiyor. Kirmadan nasil bitiricez onu dusunuyorum.

• Beğen
Reactions: ydm
benide 15. gnde çağırdı k.doğumcu ama gidemedm kar fln hava soğuk olunca bu hafta gidicem bakalım bnm dikişler ne alemde dışardakilerde bişi yok ama karnımın içi acıo ağrıo bazen kabız oldum ondan zorlaınca oluo gbi geldi bna çnkü öncesnde yoktu annemlerde iç dikişler zorlanmadan oluodur dediler o yzden iyice merak ediyorum kontrolüde geciktrdm inş iç dış her dikiş iyidr iyileşiyordur. dışardaki dikişlere batikon sürüyorum tekrardan bakalım inş iyileşirz tez vakitte kızlar.

benide 15. gnde çağırdı k.doğumcu ama gidemedm kar fln hava soğuk olunca bu hafta gidicem bakalım bnm dikişler ne alemde dışardakilerde bişi yok ama karnımın içi acıo ağrıo bazen kabız oldum ondan zorlaınca oluo gbi geldi bna çnkü öncesnde yoktu annemlerde iç dikişler zorlanmadan oluodur dediler o yzden iyice merak ediyorum kontrolüde geciktrdm inş iç dış her dikiş iyidr iyileşiyordur. dışardaki dikişlere batikon sürüyorum tekrardan bakalım inş iyileşirz tez vakitte kızlar.

Benim dikis yerim surekli ter icinde. Pijama ve camasirim DA dikis hizasinda kaliyor. Baticon vermedi Dr bant Verdi bant yapistiriyorum. HIC bakamadim bile.

Sayfaya giremiyorum bir süredir. Doğum yapanları gözleri aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişlerinizi.
Süt sağmaktan göğüslerim mahvoldu artık hayırlısıyla sütüm çoğalsada kızım kendi emse.

Canım yaaa bende çok heyecanlıyım oğlumda bu kadar değildi . Hergün ha geldi ha gelecek diyorum pazartesiye kadar bekleyeceğiz dedi doktor o zamana kadar gelmezse Doğumu biz başlatırız dedi :)
hadi hayirlsi canim
pazartesiye daha çok var kiz gelir bence o zamana :)

Anam senin işin çok zor Allah kolaylık versin sana bende bugün yarın değil de 20 sinde doğsun diye dua ediyorum doktorum o zaman nöbetçi inşallah Rabbim o zamana kararlaşmıştır
20 sini bende istiyorum kizzz , o gun çocuklarin okulu 15 gunlugune tatile giriyor : )
guzel olurdu o gun gelse ama en ufak bi fikrim yokkk, sancim var az az
insallah bu sancilar açilma yapiyodur da gider çabucak dogurrum bigun

hastaneye gidince de ebe bana soruyor sence dogum sancisimi diye : )))) 3. dogum diye bilirmisim ne oldugunu:confused:

Carpinti yok. Ama evdeyim dinlenebiliyorum. Gozlerime baktim baya acik renk. Kan ilaci icemiyorum doguma iki hafta kala serum vermisti dr icemiyorum diye. Yine isteyeyim kontrol icin gittigimde
iste o zaman kan ilacini mutlaka serumla
çocuklarina bakman için senin saglikli olman lazim
kansizlik ilerlerse hastanede bile yatabilirsin , kendine dikkat et

Herkese slm geçmişi okuyamadım ama perşembe günü melis hanım dünyaya geldi kavuştum cennet kokuluma :KK68: rabbim herkesin yavrusu korusun bağışlasın doğum yapmayan arkadaşlar tez zamanda kavuşun yavrularınıza:KK68: bu arada tek sıkıntımız emzirme herkes diyodu ama abartıyolar diyodm haklılarmış :KK51:

Şaka maka seninde az kalmış.
Bir haftaya epiniiz doğuracaksınız
Hamile grubu olmaktan çıkacaz
he canim az kaldi , ben inanamasamda iki gun sonra imzamda 40. hafta yazicak
oy ben nerelere gidemmmmmm :mad:
korkuyorum 3 çocuklu hayatdan, herkees uçleyince gorursun diyor zorlugu : (((

Herkese slm geçmişi okuyamadım ama perşembe günü melis hanım dünyaya geldi kavuştum cennet kokuluma :KK68: rabbim herkesin yavrusu korusun bağışlasın doğum yapmayan arkadaşlar tez zamanda kavuşun yavrularınıza:KK68: bu arada tek sıkıntımız emzirme herkes diyodu ama abartıyolar diyodm haklılarmış :KK51:
tebrikler canim Allah anali babali buyutsun
normalmi oldu ?

Benim dikis yerim surekli ter icinde. Pijama ve camasirim DA dikis hizasinda kaliyor. Baticon vermedi Dr bant Verdi bant yapistiriyorum. HIC bakamadim bile.

canım benim hastanede su geçirmez bandaj vardı duş al sonrada çıkar dedi dr.um açık olursa temiz ve kuru tutarsan çabuk iyileşir açıkken dedi. Bende duş aldım snra açtık bandajı batikonla pansuman yapabilirsin de demişti 2 kere yapmıştık biz, 1 hafta geçti aradan benim karnımın içi acıo ağrıo die kabız oldum zorlamadn mı bilmiyorum ama dün tekrar batikon sürdüm. Pamuklu çamaşır giyiniyorum ve çamaşırın lastiğini oraya getirme canım, ben biraz büyük çamaşır aldım dikiş yerinin üstüne gelmesin die terlemesine izin verme orasının nemli tutulmasın iyi olmaz kurula orayı ben 1 kere daha duşa girdim açıkken orası snrasında iyice kuruladım birde saç kurutma mak. tuttum iyice kurusun die.

Benim bir dikisim aatmis inceden sizliyordu kontrol için 1 haftalık lohusayken gittiğimde Drddemişti atmis dizisinin biri diye.. Ama müdahale etmedi yeniden . Kendiliginden duzeldi ama uzun surdi tamamen gecmesi. alinan dikismi atmislar sana.. Allah allah kaldimi oylesi.. Ben devlette sezo oldum dikisleri dert edip durdum kendime nasil aldiricam diye .. Sonra ogrendim ki benim dikia estetikmis ve kendinden eriyen cinstenmis.. Normal digumdaki de estetik dikisti ve oyle aldirma falan olmamisti
Bilmiyorum işte kontrole gittim Dr ye dedim doğum kolaydı ama bu kesi beni mahvetti dedim o da ipler erimiyor o yüzden kesiyor şimdi alınca rahatlarsin dedi hakkaten aldı dikişleri rahatladım

Doğumdan 3 gün sonra çağırmıştı gittik baktı bişey demedi 1 ay sonra bi kontrole gelsen iyi olur dedi yani kontrole cagirmadi öyle yakın zaman da ama çarşamba bebeğin kontrolü var göstersem mi gitmişken
Bi göster istersen canım en azından kafan rahatlar

Anam anam benim gelinim doğmuş:KK68: Sağlıkla büyüt canım Analı babalı inşallah.
Nie emzirme sıkıntısı var demişsin canım tutmuyor mu memeyi sütün mü yok hayırdır?
süt emzirme birazda psikolojik bişi unutma canım, benim mis kokulu gelinimi de kokla benim için :KK19::KK46::KK68:

Back
X