2015 Şubat Anneleri

Oglum memenden sut mu geliyor ben de emebilir miyim dedi. Ztn gogusler aciyor hafiften isirir fln diye cesaret edemedim em demedim. Ama oglumla ilgilenememek cok.zoruma gidiyor agliyorum surekli
2-3 çocuklu olanlara allah kolaylik versin..15 tatilde ablamin kızına annem baktı 5 yaşında..eskiden bnm bebis yokken herkes onla ilgilenirdi..bana da çok duskundur..ama şimdi ilgi isteyen bi bebek olunca haliyle onla çok vakit geçiremedik ve inanılmaz üzüldü bnm de içim gitti

yok sarilik var dedigim belli belirsiz cildinde. Hani hemsire zorlayinca gordu ilk bakista yok dedi. Ins huyundan uykucudur :KK66:

yenidogan silikonu pek sevmez. Ben kaucuk aldim aldi da emzigi. Ama simdilerde kendiliginden uyuyor gerek duymadik daha

Geceleri Kendi uyuduğu da oluyor ama gün içinde hep emmek istiyor o zamanlar kullanmak istiyorum. Yarın aldırayım eşime birde onu deneyelim o zaman :)

Valla cnm zaten bnm kız mi istahsiz yoksa az bi sürede bile alması gereken sutu çekiyor bilmem de memeye hiç düşkün değil..5-10 dk ıcınde uyuyor kalıyor işin kötüsü memeyi de ağzında tutarak uyumuyor..çıkarıyor..uyuyan bebeğe o memeyi nasıl tutturayim ben..valla bnm de hayalim bi gün beni cok cok emmesi :)
Benim meme uclari zonkluyo artik hergun bi huy memede uyuyo.nasil atlatcam bu huyu bilmiyorum ya

Cnm bnm 1 ay doldu dr artik 3 gün yapmasa bile srn yok ama 3 u geçmesin dedi..18 Günlükken yapıyordu günde 3 kere falan ama beslenmeyi belirleyen daha çok cis..eğer koyu sarı değilse ve bezi 6-7 kere sisiriyosa sorun yok demektir..sadece anne sütü ile besleniyorsa kabiz olmaz genelde bebekler dedi dr
Benimki 3 haftalik bugun ve 5kere rahat kaka yapiyodur.cok mu?

2-3 çocuklu olanlara allah kolaylik versin..15 tatilde ablamin kızına annem baktı 5 yaşında..eskiden bnm bebis yokken herkes onla ilgilenirdi..bana da çok duskundur..ama şimdi ilgi isteyen bi bebek olunca haliyle onla çok vakit geçiremedik ve inanılmaz üzüldü bnm de içim gitti
bebek agladikca uzuluyor bir de. Konusamadigi icin aciktim demek icin agliyor uzulme dedim ama anlatamadim. Artik aglamasin buyusun diyor. Hem kiskandi hem bnimsedi aglamasina uzuldu.
Neuse su sezeryan agrilari gecsin. Hem havalrlar da isinir cikar gezeriz kuzularla

kızlar bu erdoğanın bahsettiği doğum yardımı uygulaması var ya ilk çocuğa 300 ikinciye 400 tl diye giden.. uygulanmaya başladımı acaba? eğer başladıysa nerden nasıl alınıyor acaba fikri olan var mı?

yok dogurmadim hiçde dogurucu gibi durmuyorum valla
kasilmalr bigun oluyor bigun kayboluyor bugun yine kayboldular:KK51:
ben artik umidimi kestim, 25 inden once heveslenmiyorum dogar diye ..
saglikli olsunda hayirlisi artik ..
E daha bi haftan gozukuyo ne bu acele :) ben de tam tersi daha dogmasin diyorum son gune kadar beklesin. En azindan annem gelene kadar. Ucagi yarin aksam ama ist da havalar fenaymis.muhtemelen iptal olacak ucagi.

Bende dun gittim doktora hala kanala girmemis. biraz da koca kafali biseye benziyo dedi ama sorun yok kanal genisligi musait dedi. Onu ultrasondan anliyolar mi ki bikmiyodum onu.

Benim de hic sancim olmuyo yani oluyo da hep ayni seyler kasik kramplari vs. Bilmedigim icin dogum sancisini zaten :) daha dogurmayan herkese saglikli kolay dogum nasip etsin allah insallah

Bugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım :KK43:
Canım bende aynıyım. Hem meme hem mama veriyorum. Çünkü çocuk doymuyo. Benim 60 cc süt çıkıyo onu içiyo, arkasındanda 60cc mama içiyo. Doyuramadım ben bu kızı. Ama çok üzülmüyorum, benim ilk kızım mamayla büyüdü çok şükür sağlıklı bi çocuk. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Eşimde " demekki sütün yağlı değil, doymuyo çocuk" dedi. Çok biliyosan kalk sen emzir, pompayı sana takayım, umutluyum süt gelir dedim :) kalkıp mama falan yapıyo saolsunda arada sinirlendiriyo işte.

Sütü bol olanlar sütyen takıyor musunuz? Ben takmıyorum acaba takılması sütün belli biryerde yoğun olarak toplanmasını mı sağlıyor ki diye düşündüm de.

Canım bende aynıyım. Hem meme hem mama veriyorum. Çünkü çocuk doymuyo. Benim 60 cc süt çıkıyo onu içiyo, arkasındanda 60cc mama içiyo. Doyuramadım ben bu kızı. Ama çok üzülmüyorum, benim ilk kızım mamayla büyüdü çok şükür sağlıklı bi çocuk. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Eşimde " demekki sütün yağlı değil, doymuyo çocuk" dedi. Çok biliyosan kalk sen emzir, pompayı sana takayım, umutluyum süt gelir dedim :) kalkıp mama falan yapıyo saolsunda arada sinirlendiriyo işte.

60 Cc olduğunu sağınca mı anladın canım. Ben de pompa aldım ama açamadım dün bugün açıp sağarım umarım. Emzirdiktrn sonra mı sağılıyor yoksa gunde bir mi sağılıyor?

kaynana p.tesi delirdi ağlattı beni
dün geldi yine ağlattı
bugün geldi tınlamadım gitti
onun yüzünden annemide gönderiyorum
bakarım ben başımın çaresine sende git dedim
o da ağlayıp duruyor zaten benimi istemiyor acaba diye
velhasıl kuzucuğumdan değil kaynanamdan çekiyorum kafama huni takmaya az kaldı

Hahahaha ablam yok annem yanımda tv kumandasını verdik eline oturuyor butun gun, yun isliyor, ne kadar sacma sapan dizi varsa izliyor arada bir benim kizi seviyor. Allah razı olsun kocamdan bana da bebege de bakıyor.

Benimki o konuda pek yanımda olamıyor mesai saatleri de uzun. Gece de kalkmıyor yardımcısız zor oluyor Allah güç kuvvet verir inşallah.

kaynana p.tesi delirdi ağlattı beni
dün geldi yine ağlattı
bugün geldi tınlamadım gitti
onun yüzünden annemide gönderiyorum
bakarım ben başımın çaresine sende git dedim
o da ağlayıp duruyor zaten benimi istemiyor acaba diye
velhasıl kuzucuğumdan değil kaynanamdan çekiyorum kafama huni takmaya az kaldı

Hamileyken kimse gelmemişti daha rahattık sanki. Önümüzdeki hafta annem gidicek kv gelecekmiş yeni bir yardımcı bayan getirecekmiş. Yaw belki sakin bir ortamda daha iyi olucaz bir denesek mi?

kızlar siz neden pompa kullanıyorsunuz
ben hep emziriyorum ama sütümün yetip yetmediğinden emin olamıyorum
kaç cc olması gerek doyması için

Ne bilim nette okudumda smear fln aliyolarmis merak ettim.simdi kil tuy islerine giremem kanamam varken:)
Gecengun biri yazmisti hardal puturlu kaka da doyma belirtisimis.zaten ne kdr kati kaka yapabilirlerki kucucuk totolarla:)
Bu arada benm kendi bagirsak durumum cok fena.herkes kabiz olur ben ishal:KK43:
Ben dün kontrole gittim canım bandajım alındı 21 gün sonra smear alacağım ddi. Ultrasonla karından baktı kan var emzirdikçe atacaksın ddi

kızlar siz neden pompa kullanıyorsunuz
ben hep emziriyorum ama sütümün yetip yetmediğinden emin olamıyorum
kaç cc olması gerek doyması için

Emzirdiğin zaman doyuyorsa ağlamıyorsa sütün yetiyordum canım. Kaka sayısı da zamanına göre uygunsa yine yetiyordur. Ben saatlerce emziriyorum yine de uyurken uyanıp ağlıyor mama verince doyup uyuyor :(

Back
X