2015 Şubat Anneleri

biberon değil canım göğüs ucu koruyucusu aldım. biberon sıkıntımız yok ,mememi emiyor ama uyuyor biberonu uyusada içiyor o yüzden doymuyor uyuyunca şimdi o silikon şeyleri takıp emzirdiğimde doymaya başladı çünkü sağdığım sütü zor içiyor artık
Silikon uclar kucuk mu buyuk mu aldin. Belki bana da onlar caredir. bazen bebek doymuyor gibi saatlerce emiyor gogus uclarimi sizlatiyor artik. Mecburen mama veriyorum sonra. Ne dersin problem ayni miydi. Bana da cozum olur mu.

benim kızın suratında kırmızı kırmızı sivilceler çıktı. çenesinin altında var daha çok. yanaklarına da sıçrıyo, ertesi gün geçiyo. neden olur ki bu? ne yapsam da geçse?

Yok canım mutluda olmuyor.ben bayılcam diyorum o diyor kendini hastalığa şartlandırma.
Beceriksiz birazda bu konularda.çoctğun elini bakamıyormuş parmakları kırılacakmış gibi geliyormuş ona.
Ya dogrudur da alisacak, yapacak bisey yok. Getir gotur isi yaptir o zmn. Yoksa tamamiyla bebis sana kalacak, basta ok ama zmn gectikce canin cikacak

benim kızın suratında kırmızı kırmızı sivilceler çıktı. çenesinin altında var daha çok. yanaklarına da sıçrıyo, ertesi gün geçiyo. neden olur ki bu? ne yapsam da geçse?
çok sayudaysa isilikdir canim o
ensesinde de var bak gor
çok sicak tutma, her gun banyo iyi gelir

Ahmet Tuna nin göbeği hala düşmedi kizlar.
Bugün 14 ggünlük oldu.. Göbeği hala kapkalin ve İslak..
Devlet hasta.Dr u bugün yarin Düşer demişti cuma günü.. aradan 5 gün geçti birde kaniyor kiyafeti lekeleniyor..
Bugün birde özel hast.ye goturucez..

Gözleri de doğduğu günden beri akiyor ve capaklaniyor..ama öyle boyle değil yapisiyor göz kapaklari birbirine acamiyor çocuk gözünü.. Dr onada normal demişti ama günde 20 kez belki daha fazla siliyorum 10 dk sonra yine ayni..

Serum fizyolojik, kaynamis ilimis su,anne sütü, cay ... Denemediğim şey kalmadi..

Bizimle ayni durumu yasayan bilgisi olan varmi ?

Canim bizde de capaklanma vardi netira damla kullandik. Hala da kullaniyoz, simdi daha iyi gozleri.

Kizlar 22 subatta 21 de normal dogumla kizimi kucagima aldim 3360 gr.ikimiz de iyiyiz cok sukur.normal kontrole gitmistim nobetci dr du.suyun cok azalmis acikliginda 3-4 cm olmus yatisini yapmamiz gerekli dedi baska dr da gorunmek icin bir iki saat sonra geliriz simdi gidelim dedik ben o riske giremem izin veremem illa cikicam diyorsaniz yazili olarak butun sorumlulugu aldiginiza dair evrak hazirlariz dedi.korkup yatisimi yaptik 15 gibi suni sanci vermeye basladilar ama ne acikligim ne sancim artti surec cok yavas ilerliyordu 4,5 cm falan oldugunda saat 20 yi geciyordu.sonra dogumhaneye muayeneye goturduler hic birsey soylemeden baktim suyumu patlatti.once cok uzuldum daha acikligim ilerlemeden neden patlatti diye sonra surec birden ilerledi sancimin siddeti artti.ebeyi 20.40 gibi cagirdim szncilarim siddetlendi ve araliklari kisaldi diye dr gelip bakti aciklik 8 cm gecmis dogumhaneye alalim ebeye sen ikundirmaya basla dedi bu arada baska hastayi acil sezeryana alacakti ben dogumhaneye gider giymez ikinmam geldi 3.ikinmada bebegime kavustum cok sukur.biraz daha beklesek belki kesiye bile gerek kalmazdi.kesiyi dikmesi daha uzun ve sikintili geldi bana.dikis yerlerimde siskinlik olustu sonra buz kompleksi uyguladilar.neyse cok sukur saglikla kucagima alip dun evimize geldik.sutum de iyice gelir insallah bos memeyi eme eme simdiden yara oldu goguslerim

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun.. Gogus yaralarin icin kalkani tavsiye ederim..

Ağzını açıp bir damla damlatıyorsun.

3 damla degil mi?

Saatlerce süt veer gene mamayla kapat deli oluyorum

Sorma yaaaa. Annemlerde saolsun 2 dakka veriyorum bakin ben uyuyayim diye ac diyip mama veriyolar :(

Benim bebede de var. Geciyo kendiliginden ben bi se yapmiyorum..

Hic sabrim gelmiyo benim yaaa... Bu bebe uyumuyo adam gibi sinir oluyorum... Hic sabirli degilim...

Kızkar bizim bebeğin gözleri gri.
Sizinkilerin rengi belli mi?
Renkli olcak ozaman. Oglumun dogdugunda griydi simdi mavi
Kizin su an kahverengi o bana cekmis :))

Yaşamadım ama şu normal doğumdaki dikişten aşırı irkiliyorum.
O dikiş olacağına 20 kere sezaryen olurum o kadar korkuyorum.
ikisini de yasadim. Normalde dikislerim gec iyilesti oturamadim ama secme sansim olsa yine nornali secerim. Elin kesilmis de dikis atilmis gibi nerde tum karninin kesilip geri dikilmesi nerde. Ama alt bolgede dikis de zor haklisin da o iyilesti mi gecip gidiyor sezeryanda annem iki sene dikkat et diyor o abartiyordur ins

sicaktan olur. Ev kac derece. Ustu kalin mi. Banyo yaptirinca geciyorsa kesin sicaktandir

merhaba anneler :) 17.02.2015 saat 9.50 de kara kuzuma kavuştum ayrıntılar hiç istediğim gibi değil ama sonuç mükemmel :) :) :) SILAmın kilosu 3280 gr ( 9 farklı doktor kızımın hep haftasından 2 hafta önde demişlerdi ben 4 ve üstü bekliyordum ) boyu 50 cm doğum şekli malesef spinal anestesi ile sezeryan (çok üzüldüm ama nasipten ötesi yalanmış )...

Canim bizde de capaklanma vardi netira damla kullandik. Hala da kullaniyoz, simdi daha iyi gozleri.

Canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun.. Gogus yaralarin icin kalkani tavsiye ederim..

3 damla degil mi?

Sorma yaaaa. Annemlerde saolsun 2 dakka veriyorum bakin ben uyuyayim diye ac diyip mama veriyolar :KK43:

Benim bebede de var. Geciyo kendiliginden ben bi se yapmiyorum..
Bir damla dedi bana.

merhaba anneler :) 17.02.2015 saat 9.50 de kara kuzuma kavuştum ayrıntılar hiç istediğim gibi değil ama sonuç mükemmel :) :) :) SILAmın kilosu 3280 gr ( 9 farklı doktor kızımın hep haftasından 2 hafta önde demişlerdi ben 4 ve üstü bekliyordum ) boyu 50 cm doğum şekli malesef spinal anestesi ile sezeryan (çok üzüldüm ama nasipten ötesi yalanmış )...
ho$geldiniz canim kara kuzunla, maasalllah yavruna
Allah anali babali buyutsun insallah
olsun uzulme, ikinizde iyisiniz ya onemli olan bu, nasipten oteye yol yokmus

ikisini de yasadim. Normalde dikislerim gec iyilesti oturamadim ama secme sansim olsa yine nornali secerim. Elin kesilmis de dikis atilmis gibi nerde tum karninin kesilip geri dikilmesi nerde. Ama alt bolgede dikis de zor haklisin da o iyilesti mi gecip gidiyor sezeryanda annem iki sene dikkat et diyor o abartiyordur ins

sicaktan olur. Ev kac derece. Ustu kalin mi. Banyo yaptirinca geciyorsa kesin sicaktandir
bebim kızım kara kız biraz düşük ihtimal renkli gözlü olması.
Ya bu süt kokusu öldürdü beni bşr gün banyo yapmasan yanıma yaklaşılmıyor, kendimden midem bulanıyor.
Birde dikiş İlişkiyE engel mi acaba?

Bnm buyuk kizimda dogdugunda griydi.40 imiz ciktiginda gozleri mavi oldu.herkes degisir demisti.goz doktoruna gitmistik capaklaniyordu. O da renkli olacak buyuk ihtimal yesil demisti.yanildi masmavi suan gozleri :) kucuk kiziminda suan koyu yesil gozukuyor.bunun gozleride anneme cekmis galibA.1 ay sonra belli olur. Esimde buda renkli olursa cocuklarin bizim olduguna inanmiyacak gorenler diyo:))

Silikon uclar kucuk mu buyuk mu aldin. Belki bana da onlar caredir. bazen bebek doymuyor gibi saatlerce emiyor gogus uclarimi sizlatiyor artik. Mecburen mama veriyorum sonra. Ne dersin problem ayni miydi. Bana da cozum olur mu.
Doymadığını düşünüp niye mana veriyorsun ki ben 1 saat memede tutuyorum emdikçe kendi bırakana kadar hiç mama vermedim sadece anne sütü maşallah şuan çok iyi kilo alımı 4 kiloyu geçti bile 15 günlük bugün sen süt Yapıcı Şeyler ye manadan vazgeçir bence biliyorsun senin sütünün yerini hiç bişey tutmaz

Banyo yapinca gecmiyo. Ev kac derece bilmiyom valla. Yuzu cok sicak olmuyo aslinda

Bnm buyuk kizimda dogdugunda griydi.40 imiz ciktiginda gozleri mavi oldu.herkes degisir demisti.goz doktoruna gitmistik capaklaniyordu. O da renkli olacak buyuk ihtimal yesil demisti.yanildi masmavi suan gozleri :) kucuk kiziminda suan koyu yesil gozukuyor.bunun gozleride anneme cekmis galibA.1 ay sonra belli olur. Esimde buda renkli olursa cocuklarin bizim olduguna inanmiyacak gorenler diyo:))
Dede nine vardır heralde renkli gözlü.bizİm dede renkli Gözlü ama esmer renkli gözlü nadir olur.
Eşim göçmen açık tenli onlar ama bizim kız bana çekmiş.

Benim kızın gözleri lacivert-petrol mavisi gibi bişey :)
Ne renk olur merak ediyorum,benim elaya yakın.. Babam mavi,annem ve kardeşlerim yeşil gözlü.. Eşimin taraf kahve tonları hep.. Merak ediyorum bakalım kızımın ne renk olacak gözleri.. Kıskanç eltime göre kahverengi olcakmış,esmer dedi bi de benim pamuk kızıma(instagramda gören bilir),benim kızım esmerse onunkiler zenci yahu :)) kıskançlık insanın gözünü kör ediyo demekki,kıyaslamak kötü yahu..

Benim kızın gözleri lacivert-petrol mavisi gibi bişey :)
Ne renk olur merak ediyorum,benim elaya yakın.. Babam mavi,annem ve kardeşlerim yeşil gözlü.. Eşimin taraf kahve tonları hep.. Merak ediyorum bakalım kızımın ne renk olacak gözleri.. Kıskanç eltime göre kahverengi olcakmış,esmer dedi bi de benim pamuk kızıma(instagramda gören bilir),benim kızım esmerse onunkiler zenci yahu :)) kıskançlık insanın gözünü kör ediyo demekki,kıyaslamak kötü yahu..
Bencede kıskançlık yapmış. Neresi esmer bu pamuk kızın yahu:)

Benim kız biberona alıştı galiba:( mememi çok zor alıyor, hatta almak istemiyor. Bebekler göğüs yumuşak olunca rahat eder rahat alır, benimki sert istiyo sürekli. Dolu dolu olcak, o zaman sorun yok.sütümü sağdım kaşıkla vereyim dedim onuda içemedi. Taktım yine biberon ucunu:(

Back
X