- 10 Ocak 2013
- 1.146
- 1.211
- 83
İkili test yaptrdıysan illaki vardr o dönem ikili test yaptırılıyordu Çünkü.Ultrason goruntulerini diyosun di mi 12 haftadayken var mi hic bilmiyorum bi bakayim eskilere cok sagol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili test yaptrdıysan illaki vardr o dönem ikili test yaptırılıyordu Çünkü.Ultrason goruntulerini diyosun di mi 12 haftadayken var mi hic bilmiyorum bi bakayim eskilere cok sagol :)
tam tutan hangi haftandaki ultrason filmindeki tarih?Ben de tam tuttu ultrason filmi ilk bebeğimde. Adetime göre 25 aralıktı doğum, filme göre 3 ocaktı. 41+2'de 3 ocak günü suni sancı almaya giderken hastaneye, kendi doğumum başladı ve kendi geldi kızım. Doğunca ebe bu çocuk gününü anca doldurmuş dedi. O yüzden zaten böyle rahat bekliyorlar bi hafta iki hafta esneme payı oluyor tam hesaplamak mümkün değil bebelerin haftasını, ondan sıkıntı yapmayın sadece sabretmek zor bilirim allah yardımcınız olsunoğlumda da kendi isteğimle 40+4'te suni sancı aldım yine ebe bebeğe bakınca bu çocuk anca gününü doldurmuş doldurmamıştır dedi. Demekki benim adetime göre farklı ovulasyonum sizinki de öyledir belki kim bilir. Ya da nazlanıyordur bebişler doğunca anlarsınız artık :)
maasallahh masallahhhh :)
nasil 41 oldun kiz ? ben yarin 41 im zaten
sen olsan olsan 42 olmu$undur ; :))))
Bizimde arabamız olsaydı pazar günü tekirdağa gidecektik ama arabasız zor oluyor.11 gun oldu bicak gibi batiyor hala. Bebegi sarar cikaririm da soguk beni carpiyor. Ben beklemem oyle 40 i ciksin fln diye.ama bekliyoruz mecbur
git gitttak
yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
pöff ne sıkıcı
bendede bekliyolar canim
dr bana 2 marta kadar gelmezse hastaneyi ara dedi,3 mart da bakaacklar gelmezse, ama o gun napacaklar bilmiyorum
mudahale edilecekmi yani onu bilmiyorum, belki iki gune bi hasteneye gel diyebilirler
İkili test yaptrdıysan illaki vardr o dönem ikili test yaptırılıyordu Çünkü.
stres yapma canim. digerlerini dogurdugun tarihe gore 2-3 gun farkla geliyorartik imzaamada bakmiyorum adanasina afyonuna ankarasina basliycammm valllaaaa![]()
Kaşlar kirpikler daha sonra belirginleşiyor.Arkadaşlar ilçocuk cahilliğimi maruz görün ilkdefa bu kadar küçünik bi canlıyla takılıyoruz:) benm yavrumun kaşları çok belirsiz yok gibi duruyo inadına saçlarıda simsiyah..sonradsn mı çıkıyo bu kaşlar acaba
Mattika nasıl oldun canım, sezeryan sıkıntısını atabildin mi üstünden.stres yapma canim. digerlerini dogurdugun tarihe gore 2-3 gun farkla geliyor
Çok geçmiş olsun.inşallah çok fazla kalmaz,tez zamanda evinize çıkarsınız.dün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
ağlamaktan onu o halde grmekten içim dışıma cıktı
her emzirdiğimde iç çekiyor yavrum
annelik nasıl bişey böyle bütün herşeyim o oldu
dua edin teyzeleri kuzucum iyileşsin
dün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
yoğunbakım oldugu için beni almadılar 3 saatte bir emzirmek icin gidiyorum mahvolduk iki gün içinde
Benimde öyle kaş var ama renksizArkadaşlar ilçocuk cahilliğimi maruz görün ilkdefa bu kadar küçünik bi canlıyla takılıyoruz:) benm yavrumun kaşları çok belirsiz yok gibi duruyo inadına saçlarıda simsiyah..sonradsn mı çıkıyo bu kaşlar acaba
Beimkide memeyi damaklarının arasına sıkıştırıyo kitliyo çenesini sanki benmemeyi çıkarmayım diyeBenimki emdikten sonra lokma sokmaz ağzına
Kendi sütümüde almaz mamayı da.Birde emiyor doyunca memeyi ağzından çıkarıyor.
İnşallah tez zamanda iyileşir annesini üzmez.dün bebeğimizi hastaneye yatırdık sarılığı ilerlemiş
Kaç kilo ile başlamştın? Ben de 18 kilo aldm daha doğum yapmadım. Böyle okuyunca umutlanıyorum hemn verrblrm inş diye.Bugün 15 günlük olduk. 17 kiloyla doğuma girmiştim 12 kilosu gitmiş. Maşallah deyin çok mutlu oldum tartıya çıkınca. Bu kadar çabuk tahmin etmemiştim. İnş.40ımız çıkmadan kalan 5 kiloda gider.