- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Ben okumustim da denemedim icim bi hos oldu.Uygulaması nasıldı hatırlıyorsan yaz lütfen :) ya ben mi beceremedim anlamadım yapanlar çok şaşırmış görünce merak ediyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okumustim da denemedim icim bi hos oldu.Uygulaması nasıldı hatırlıyorsan yaz lütfen :) ya ben mi beceremedim anlamadım yapanlar çok şaşırmış görünce merak ediyorum :)))
banyodayken elimizle belinden kafasina dogru elimizle kese mi yapiyordukkiUygulaması nasıldı hatırlıyorsan yaz lütfen :) ya ben mi beceremedim anlamadım yapanlar çok şaşırmış görünce merak ediyorum :)))
Benim ilk başta sütüm çok azdı eşim eczaneden evolvia almış birkaç kere ondan verdik. Bi arkadaşım sürekli mamayla besliyor o da sma kullanıyor.kızlar ağlamaktan içim şişti çok üzgünüm bebeğim doymuyor sütüm kesildi iyice sabahtan beri ağlıyordu uyuyamıyor bile ağrısı var sandık ama meğer açlıktan ağlıyormuş annem pelte yaptı yedirdik beni bile o kadar iştahlı emmemişti yavrucum
karnı doydu heralde şimdi mışıl mışıl uyuyor ben hala ağlıyorum
20 gündür yaşadığım stresi bir ben bir allah bilir size girip anlatamadım ama her günüm ağlamakla geçti her günüm acaba bugün ne arıza çıkaracak diye beklemekle geçti. eşime bişey anlatmadım daha büyük bir sorun yaşanmasın diye ama artık dayanamadım anlattım üstün körü çok ayrıntıya girmedim çok kızdı neden en başından söylmedin ben gelme derdim dedi banada kızdı kendin yapmışsın hiçbişeyi düşünmeyecektin kızımızdan başka dedi. sonuna kadar haklı ah şimdiki aklım olsaydı alırmıydım onu eve
merak ediyorum nasıl vicdanı rahat başını yastığa koyabiliyor pislik kadın bide hacı olacak
eşim bugün son bundan sonra bayramdan bayrama görür yüzümüzü dedi bir yanım derin bir oh çekiyor bir yanım daha büyük bir aile kavgası çıkmasından korkuyor
bu arada sütü yetmeyenler veya mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz sanırım bende mamaya geçeceğim şuan göğüslerimden 1 damla anca geliyor sıkınca
Uyuyunca çıkarıyorum yatağına yatırınca ağlamaya başlıyor tekrar devam ediyorum bu hep böyle oluyor hiç uyumadığı zaman oluyor. Mama vermemek için kasıyorum ama onu da yoruyorum sanırım böylebugün yine hiç uyumadı yemeğimi emzirirken yiyorum. Tuvalete bile zor gidiyorum. Bu saatler süren durum kesin yanlıştır di mi? Ne yapıcam ben yaaa
![]()
Evet almisti ama benden oldu sanirim emerken uyudu kaldi birkac defa vermedim emzik. Simdi oguruyor. E napayim uyandirip yeniden mi uyutsaydimnasil yani once aliyordu simdi almiyormu ?
Allah allahh o nasil bi i$ oyle![]()
gelisimi nasil ogluyun ?3 numaraya kadar gidiyor 6 aya kadar 1 numara sonra 2 ve devam etmek istersen toz veya süte 3 de kullanıyorsun ben büyük oğlana 1 yaşına kadar devam ettim, sonra normal süte geçtim tabi katı Gıdada yediğimiz için sorun olmadı normal süte Geçmek ama 2 yaşında hastalandı sütten tiksindi şimdi bile Ağzına sürmüyor boş sütü![]()
e benim çocuklar ilk aylar hep emerken uyurlardiEvet almisti ama benden oldu sanirim emerken uyudu kaldi birkac defa vermedim emzik. Simdi oguruyor. E napayim uyandirip yeniden mi uyutsaydim
birakip napiyor ? Agliyormu ? sanami bakiyor :)Kızlar delirecem, kiz aksamdan beri memeyi emmiyor iki dk duruyor sonrada birakiyor
Aksam agladi annemler de hemen mama verdi uyudu simdi de uyudu. Noluyor?birakip napiyor ? Agliyormu ? sanami bakiyor :)
bilmiyorumkiAksam agladi annemler de hemen mama verdi uyudu simdi de uyudu. Noluyor?
Valla Anacım Gelişimi anasının karnında belliymiş maşallah hala Gelişimi çok güzel, bende senin gibi süt içmiyor diye nasıl üzülüyordum ama doktor yogurt ayran da sütten daha faydalı dediler bende mayalıyorum yediriyorum ayranda çok seviyor.. Ya aslında çok şükür bebeklik döneminde ne ağladını duydum nede beni yorduğunun farkına vardım çok rahattı hiçbir şeye zorlamadı beni inşallah bebişte öyle olur..gelisimi nasil ogluyun ?
kizim sut içmeyi yari yariya birakdi, gunde 1 br sutu zor içiyor, çok uzuluyorum yeterli gelisemeyeeck diye boy açisindan : (
:)))Şöyle uyumak istiyorum sadece bir gece olsa bile, sabah 8:30 kadar zaten 2-3 saat anca uyuyorum sonra kalk oğlanı giydir karnını doyur okula götür gel... Saat 9:30 bebişi emzir kalk kahvaltı hazırla otur karnını doyur saat 11 koca kalkar işe gider bebeği emzir evi topla sil süpür saat 12, çamaşırlar wc varsa Bulaşık onları hallet yemek yap ooooo bazen neyi nereye koyduğumu unutuyorum..
Dün bebeğe pasaport kimlik için konsolosluğa gittik emzirmeyim giderken hava yutuyor gaz yapar ben yokken durmaz diye süt verdim ısıttım ısısına bakıyım derken uyku sersemi biberonu kafama diker dikmez şok geçirdim kapağını örtmemişin ne üstüm başım süt oldu :))) hele hele göğüsler firarda unutuyorum bazen tövbe tövbe
maasallah oglunaValla Anacım Gelişimi anasının karnında belliymiş maşallah hala Gelişimi çok güzel, bende senin gibi süt içmiyor diye nasıl üzülüyordum ama doktor yogurt ayran da sütten daha faydalı dediler bende mayalıyorum yediriyorum ayranda çok seviyor.. Ya aslında çok şükür bebeklik döneminde ne ağladını duydum nede beni yorduğunun farkına vardım çok rahattı hiçbir şeye zorlamadı beni inşallah bebişte öyle olur..
Kendimi salmak istemiyorum salarsam alışırız yatmak istiyorum eşim işe gidene kadar sonra diyorum ki aman yatınca ne olacak :) valide ilaç alıyor mecbur bişeyler yemesi lazım e haliyle bende açım akşama kadar emişiyoruz :) eşim çocugu okula götürecek herhalde ben ölünce olur :) iş yeri 11'de Açılıyor restorant olduğu için şu aralar pek dinlenmeye Fırsatı olmuyor yoğun çalışıyor yazık Acıdım valla :) valide bakıyor zaten beraber yaşıyoruz bir tek öğlede almak sorun oluyor onuda hallediyoruz:)))
sana guldum ama benim halim nice olurrr kiii
2 çocukla bu haldeyseniz siz 3 çocukla ne haltt edicem bennnn
Allah yardimcin olsun canim
madem kocan evde 11 e kadar çocuklari o goturse olmazmi okula ?
BEN simdiden soyluyorum 40 im çikana kaadr çocuklar sende diye
o zamanada nisan tatilleri gelir,mayisdan sonra giderima rtik, eni sonunda gidicem kaçari yok ama ne kaadr geç o kadar iyi
buyuk için okula giderken kuçugu napiyon ?
Zaten aileden gelen bişey ana baba kısa boyluysa e çocuk uzun olur mu hiç :) bende eşimde uzunuz oğlum 4 yaşında ama yaşıtlarını boşver kendinden büyük olanlardan da boylu poslu duruyor bebekken kimse inanmazdı ayını veya yaşını söylediğim zaman... Maşallah senin kızda iyi.. Kız demişken dün rüyamda bu sene kız senesine girdik seninde kızın olacak diyorlardı hahahaha :))maasallah ogluna
yogurt peynir de ayni da e onuda hergun yemezki iste
kizimin gelisimi su an en sut seviyede uzun boylu olucak diye sveiniyorudm , ama sutu birakdigi gibi sanki bana yavasladi gibi geliyor boy uzamasi
yoksa sinifinda yasitlarinda hep uzun ..
valide kim oluyor :)Kendimi salmak istemiyorum salarsam alışırız yatmak istiyorum eşim işe gidene kadar sonra diyorum ki aman yatınca ne olacak :) valide ilaç alıyor mecbur bişeyler yemesi lazım e haliyle bende açım akşama kadar emişiyoruz :) eşim çocugu okula götürecek herhalde ben ölünce olur :) iş yeri 11'de Açılıyor restorant olduğu için şu aralar pek dinlenmeye Fırsatı olmuyor yoğun çalışıyor yazık Acıdım valla :) valide bakıyor zaten beraber yaşıyoruz bir tek öğlede almak sorun oluyor onuda hallediyoruz
Çok heyecanlı demi
ben normalimde esim uzun :)Zaten aileden gelen bişey ana baba kısa boyluysa e çocuk uzun olur mu hiç :) bende eşimde uzunuz oğlum 4 yaşında ama yaşıtlarını boşver kendinden büyük olanlardan da boylu poslu duruyor bebekken kimse inanmazdı ayını veya yaşını söylediğim zaman... Maşallah senin kızda iyi.. Kız demişken dün rüyamda bu sene kız senesine girdik seninde kızın olacak diyorlardı hahahaha :))