- 12 Ocak 2014
- 4.070
- 3.277
- 448
Çareyi bulursan banada bildir canım. Halim içler acısıgöğüs uçlarım mahvoldu hiçbir krem işe yaramadı her emzirm zulüm gibi varmı bunun çaresi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çareyi bulursan banada bildir canım. Halim içler acısıgöğüs uçlarım mahvoldu hiçbir krem işe yaramadı her emzirm zulüm gibi varmı bunun çaresi
Sakin uyanditma boyle uyudugunda. Birkac uyandirirsan uyanmayi duzen beller. Artik uyuyabilirler 5-6 saat. Uyumak beslenmek kadar buyutucu bolme uykusunu. Sanslisin her bebek uyumaz o kadarBenim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum
Kızlar bebeğinizin ağzının içini düzenli olarak temizliyor musunuz yoksa sadece pamukçuk olduğunda mı temizleniyor? Internette hergün kaynamış suyla silin diyor ama ablam sadecepamukçuk çıktığında karbonatlı suyla silersin dedi bende hiç silmedim daha ama içim rahat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz???![]()
Bakalim suruyorum catlaklara da. Bu hamilelikte catladilar sona dogru ise yarar insHızlı kilo alıp vermekten olmuştu beyaz çatlaklardı. Günde 3 defa sürüyordum. Çok kullanmadım belki 2 ay olmuştur. İşe yarayacağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun canım gulegule büyüt bebisiniKizlar Selamun aleykum zorlu Gecen maratondan Maaalesef asezeryanla kurtuldum bunada Hamd olsun. Sü an ikimiZ de iyiyiz memeui hemen tuttu güzel emiyor maaşallah . Normal doğum için Sanırım 30saT sancı çektim açılmadı kafa aşağı gelmedi yavrunun kafasi şekil degisti resmen oda çok mucadele etti ama yapamadık zaten çatimda darmis. Maral seherabdul kirmisi beyaz başka kimdi ddogurdumu
Gözünüz aydın cnm kimsenin lafına kulak asma bebegine odaklan sen allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallah41+1 yani 42 nin dolmasına 6 gün varken bu sabah 6 12 de aldım cimcimeyi kucağıma inat edip 3 buçuk saat boşu boşuna suni sancı çekmeseydim epidurali zamanında alsaydım eminim daha erken doğardı prenses :)
Emiyo Allah'a şükür bir göğsümü beğenmese de pek emiyor
Çok moralli bir gün etraftakiler moral saçıyor resmen
Yok çok küçük yok erkeğe benziyo yok karnında bir tane daha var gibi gözüküyor
Neden benim lohusalığında üstüne titrediğim insandan duymak zorundayım bunları ?????
Neyse kızım 25/02/2015 Çarşamba saat 6:12 de 3.515 kg olarak geldi Dünya'ya 52 cm de boyumuz var
Bnm arkadaşımın bebeginde vardı cnm ama onunki emmesini falan etkilemisti sizde öyle bi durum yok heralde emiyor senin bebis di miBu arada kızlar bebeğimin dilinin ucu ilgimi çekiyordu. Ama kimseye bişey demedim. Bugün eşime dedim çatallık var sanki diye. Biliyorum dedi. Oda farketmiş ve araştırmış bile. Dil bağı deniliyormuş. Dilinin altında bağ var. Ama uzunluğuna göre müdahale ediliyormuş. Pazartesi kontrol var bakalım dr ne dicek. Aranızda yakınlarında böyle bişey olup müdahale edilen varmı?
2 saat falan cnmKizlar dolaptan cikip isitilan sutu bebek hemen icmezse oda isisinda ne kadar sure bekleyebilir?
Bikaç gün kendini yormasan, yatakta dinlenerek belki daha çabuk geçer. Bebeğin uyuduğu zamanlarda büyük kızını da yanına al koklaşa koklaşa uyuyun belki ona da iyi gelir?
Gece ne guzel uyudu yavrum bende 4 gibi yine emzirdim onu bu sefer bende uyuyup dinlenince sutum oyle artmiski kalanini sagdim.
Benim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum
Kızlar bebeğinizin ağzının içini düzenli olarak temizliyor musunuz yoksa sadece pamukçuk olduğunda mı temizleniyor? Internette hergün kaynamış suyla silin diyor ama ablam sadecepamukçuk çıktığında karbonatlı suyla silersin dedi bende hiç silmedim daha ama içim rahat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz???![]()
Dik tutarak emsirmeyi dene canim yatar seklinde değil.. Genzine kactigi yetmez gibi kulak enf. Nu da sık olur yatarak emdiginde
ana saglikta kalmamis ecz sen alin demişti ebe topuk kani na gittiğimiz de ama hala almadik 15. Gün baslayin demişti.
Kizim inqnilmqz söz dinleyen agir basli bor çocuktu simdi asi hircin asla soz dinlemeyen kapilqti çarpan siz beni sevmiyosunuz tipleriyle dolasan biri oldu.. Herkes onu teselli peşinde ve bu durum onun çok hoşuna gidiyor farkindayim.. Annemlerden de yüz buldu.. Haftaya annemler gitsin sıkılama programına alaçam ben onu
Niye bu kadar cektiniz wiz bu dikiwlerden yaa.. Normal dogurup cok iyiyim diyeni gormedim burda daha.. Ben im de bir dikisim atmistu ama boyle aci agri falan hossetmedim allah yardim etsin hemen iui ol evine don bacim
m
3 aylikken degil miydi o. Unutmusum bak. Oglumda iki doz yapilmisti tanesi 150 ydi. Simdi kac olmusRota virus asisi yaptiranlara soruyorum, igneyi kaca aldiniz?
kusmasi icin emzirdikten sonra 10-15 dk dik tut dedi bizim dr ise yariyor. Dik tutmadan yatirinca illa kusuyor ama tutarsam kusmuyor masallah diyeyimSabah 5 ten beri ayaktayız, memeye geri döndü ama her yediğni kustu, Sağlık ocağındaki dr.a gittik gazı çok çocuğun dedi, metsil diye damla verdi. Kusmalarini sordum kakasini yapıyorsa kilo alıyorsa sorun değil dedi. Kilo almis kakasini da masallah duzenli yapıyor. Tabiki yine uyumuyoruz, gözler faltaşı
Ben sagmiyorum. Hatta gogsumun biri sertlesir gibi oldu sagayim dedim. O ara hep o memeyi verdim gecti sertlik de. Her mizladiginda emziriyorsan gerek yok bence sagmaya. Bosver icinden gelmeyen isi yapmaAh onu bi basarabilsem iyi olcaktim da olmuyor iste malesef hic yatamadim ki ben ondan boyle oldum belki de. Kız nerde yatacak goz o cadida kok soktruyo :)
Ya bu kalani sagma isi nasil ve nniye? Benmki de emiuor guzelce sukur uyuyunca hala sut var gibi geliyor sagsam mi ki ben de ama sagma lafini duyasm yok ilkinden o kadar nefrer etmism ki bir de sebebim de yok su an ya gerek var mi ki illa fazla olani almaya
o pamukvuk degil silmiyoruz o yuzden dun dr da aynini dedi normal o bisey yapma dedi
ya benmki dinlnememkten oldu kizin pesinde gerginlikten gonlumce yatamadim ki bir![]()
Rota virus asisi yaptiranlara soruyorum, igneyi kaca aldiniz?
É az almışsin sende ben çokmu aldın diye veremedn diye düşünmüştüm bende on Kilo almıştım tamamen Verdim 20 günde ama inşallah almam bundan Son8 almıştım 4ü kaldı walla ama süt olsun die Yedim baya ondan oldu snrm :) maltlar fln derken . Bi aya yakın oldu , dikkat etmeye başladım daha almamak adına
Cidden bizim normal doğumlular pkasss hariç pert çıktılar.Gerçekten normal doğuranlar ne çektiniz be.. Bende ilk kızımda öyleydim. Şimdi sezaryanlıyım ama maşaAllah daha hastanedeyken ayaklandım. Şuandada kimse yok yanımda. Kv doğumdan 2 haftasonra gitti. 2 çocukla evdeyim. Yemekli misafir ağırlamaya başladım. Eşimin yardımıda büyük ama genel olarak iyiyim. Herkes şaşırıyo sen nasıl sezaryenlisin diye:)
Çoğu kişi girmiyor artık. Ecicansu,Litchi alan yoklar mesela fırsat bulamıyor arkadaşlar heralde.Dogum yapanlar gozunuzaydin. Herkes bir an once iyilessin artik kaka sut muhabbetine vuralim kendimizi.
Benim normal dogumda dikisler baya acidi. Acilma vs olmadi ama gec iyilestim. Sezeryanda da oyle hemen misafir agirlayan olamadim. Olmayayim da zaten. Ben dikis acisi karnimin icinin acisi ne zaman gececek onu merak ediyorum
Bu arada kızlar bebeğimin dilinin ucu ilgimi çekiyordu. Ama kimseye bişey demedim. Bugün eşime dedim çatallık var sanki diye. Biliyorum dedi. Oda farketmiş ve araştırmış bile. Dil bağı deniliyormuş. Dilinin altında bağ var. Ama uzunluğuna göre müdahale ediliyormuş. Pazartesi kontrol var bakalım dr ne dicek. Aranızda yakınlarında böyle bişey olup müdahale edilen varmı?