2015 Şubat Anneleri

Ya olur mu öyle şey çok para vwriyorsunuz bence.hadi siz.veriyorsunuz da karşı tarafda haketmeli bence.emek diyoruz ama sizinki emek harcamadan para alıyor sanki

Bir de geldiğinden beri herşeyi annelere sordu onlar da tarif etmek yerine ben yapıvereyim demiş.

Bende bakarım 3000 e.
Benim o kadar para kazanmak için 20 kişiye laf anlatıp, kafa patlatmam on yıl yaşlanmam gerekiyor.

Gelen beni iki haftada strese soktu zaten. Düşün beni Sabırlı litchi yi bu hale soktu. Sütü artırmaya çalışıyorum :( aMA stres diz boyu. Başımızın Gözümüzün sadakası olsun dedik yarın bitiricez işini. Yeni biri gelicek ama onunla daha para konuşmadık eşim yine aynı miktarı teklif etmesin azaltsın Söyleyeyim de.

Selam kizlar bende subat annesiyim 19 subatta oglumu spinal sezeryanla aldim kucagima aAllaha bin sukur iyiyiz sorunumuz yok
Tek sorun meme basi yaralari suana kadar karbonatli suyla silip garmastan pomad yada madacasol ve hemateni karistirip sur dediler surdum gecmiyo gecmiyoo varmi tavsiye edeceginiz bir sey. Birde bizim adamin derisi yuzuluyor kremliyorum gunde ama sizde de varmi

Temizlik ütü ben de istiyorum eşim onun için başka birini tutarız diyor. Evde para basıyoruz sanacak herkes. Yaw alışverişi bile hala ben Migros'tan yapıyorum. Şu yok bu yok diye yemeği bile yapmadığı oluyor. Neyse sinirlenmiyeyim. Değiştricez bakslım. Yeni gelecek kişi de sadece yemek yapan biriymiş. Benim evi temizleyen kadın geldi geçen hani liste yapıp bırakıyordum o ben haftada iki gün gelebilirim dedi. Onu da düşünüyorum hem temizlik de yapar. ona da günlük yüzkırk veriyorum.
Keşke düzgün her işi yapacak tek bi kadın bulsan her iş için ayrı biri ayrı para yazık günah ya inşallah karşına düzgün biri çıkar cnm

Gogus ucu yarasi cekenlerin dikkatine!!!!

Avent gogus kalkani aldim daha bu sabah kullanmaya basladim etkisini gostetdi bile. Valla neler denedim gecmedi bu kalkan olayi supermis siddetle tavsiye ederim. Bos yere o kadar zwman eziyet cekmisim.

39650856, member: 233052"]Emiyor ama çok zor tutuyor memeyi.

Evet canım şimdi yaptırsak narkozsuz yapıyorlarmış galiba. Bişi sorcam dil bağı olan çocukların çoğunda üst dudak bağıda olurmuş. Bu yüzden üst ön dişleri ayrık olurmuş. Sizde varmı böyle bi durum?[/QUOTE]

Var ama disleri ayrik degil
sut disleri ayrikti biraz ama simdi daimi disleri normal

Gogus ucu yarasi cekenlerin dikkatine!!!!

Avent gogus kalkani aldim daha bu sabah kullanmaya basladim etkisini gostetdi bile. Valla neler denedim gecmedi bu kalkan olayi supermis siddetle tavsiye ederim. Bos yere o kadar zwman eziyet cekmisim.

Ben de aldım da sutyen takmayınca kullanamıyorum

gece rahim açicı fitil gibi bir şey koydular sancilarm artinca 1.5 saatte cikardi dr hemen.
2 ye ceyrek kala sanci odasina alindim. Artık yalnızdım. Nst ye bağladılar. Suni sancıya gerek kalmadı. Epidurale de gerek duymadılar.
7 gibiydi doğum salonuna alındım. 7 yi 20 geçe YAĞMUR umuz doğdu.
3920 gr boyunu ölçmüyorlarmış.
bütün hemşirelerin dilinde Maşallah kızıma:KK46::nazar:
kesi atıldi bir de doğarken omuzu idrar deliğine yakın bir yeri yırtmış.
3 dr birlikte attılar dikişimi. Şimdi hastanedeyiz, sabaha cikacagiz kismetse.
Kızım çıktığı an bütün geceki sancıları unuttum resmen.
teyzesine benzetiyor herkes dolayısıyla bana.
dikiş ağrılarım olmasa bir de daha da iyi olacağım. Düz oturamıyorum. Annem yanımda. :KK50:uyuyorlar şimdi yağmur hanımla ben de çok yorgunum ama uykum kaçıyor. Fırsat bulmuşken yazayım dedim.
mma$alalh canim kilosu ne kadar guzelmis,, Allah
anali babali buyutsun
boy nasil olçulmez kiz ? buda yeni moda herhlde ilk defa duyyorum
neyse eve gidince kendin olç mutlaka,çocugun geliismi nasil takip edilicek yoksa?

Gelen beni iki haftada strese soktu zaten. Düşün beni Sabırlı litchi yi bu hale soktu. Sütü artırmaya çalışıyorum :KK43: aMA stres diz boyu. Başımızın Gözümüzün sadakası olsun dedik yarın bitiricez işini. Yeni biri gelicek ama onunla daha para konuşmadık eşim yine aynı miktarı teklif etmesin azaltsın Söyleyeyim de.
TR sartlarini çok bilmiyorum ama kadin bisey yapmami$ki canim o parayi hakedicek
burdan bakinca baya bi zengin gibi gorunyyorsun valla :)))
$aka bi yana
insallah bu sefer memnun kalirsin gelenden
bu sefer deneme suresi var deyin, memnun olmazsam o an is biter fzalan deyin, çalisan kisi kendini salmasin, insan aldigi parayi haketmeye çalisir biraz

Kaç gündür gazla boğuşuyoruz. Az önce de bi kriz geldi yine. Katıldı , mosmor oldu ağlamaktan. Nefes alamadı. Allahım hala elim Ayağım titriyor. Napıcam ben böyle ya. Offfff

Selam kizlar bende subat annesiyim 19 subatta oglumu spinal sezeryanla aldim kucagima aAllaha bin sukur iyiyiz sorunumuz yok
Tek sorun meme basi yaralari suana kadar karbonatli suyla silip garmastan pomad yada madacasol ve hemateni karistirip sur dediler surdum gecmiyo gecmiyoo varmi tavsiye edeceginiz bir sey. Birde bizim adamin derisi yuzuluyor kremliyorum gunde ama sizde de varmi

Allah uzun ömür versin , hayırlı olsun
Benim de göğüs uçlarım berbattt derecede
Dediğin kremler bana da yaramadı.
Göğüs ucu koruyucu taktım. Öyle emziriyorum. Kalkan falan da bi işe yaramadı. Sonuçta emerken can yanıyor. Aventin var istiyorsan al. Kullan.

Kızlar moral bozuk suyumx çok önceden geldigiicin yani su geldi 30saat Sonra doğum oldu bu yüzden kanımda mikrop cikti bebegimdede cikti onu bebek hastanesine götürdüler antibiyotik veriliyormuş tabi bende tedavi oluyorum ilaç la . bu durum hakkında bilgisi olan var mi :mad:
geçmis olsun canim, ALlah acil sifalar verisn
hiç bilgim yok maalesef bu konuda : (

Ben iki günde bir sulu bezle siliyorum dilindeki pamukçuk da ilerlemiyor böylelikle çok şükür. İlk bebeğimde düzenli temizlememenin cezası çok kötü pamukçuk olmuştu bütün ağzında, karbonatlı suyla sildiğimi söylemiştim doktora bana çok kötü kızmıştı niye ağzının ph'ını bozuyorsun bebeğin, suyla da silsen aynı şey demişti. Hakikaten suyla silince de iyice kazırsan yine temizleniyor ve bebek de daha az rahatsız oluyor, karbonat acı sonuçta.
Nasıl temizliyorsunuz elinizi ağzına mı sokuyorsunız
Ağzı minicik nasıl diline ulaşacağız.
Birde dr dilinde bir şey yok diyor.
Yinede temizleyecek miyiz.

Back
X