2015 Şubat Anneleri

Ben sag elimi kullaniyorum o yuzden hep sol memeyi vermek kolayima gidiyo. Sol memeden de daha fazla sut geliyo. Ben daha cok emdigi icin diye dusunuyorum. Tezimin dogru olup olmadigini merak ettim
Benim zaten memeyi tutmuyor ayrıca ben sol göğsümden kitle aldırmıştım belki onun da etkisi vardır.

Bu çocuk buyudu mı kilo aldı mı boyu uzadı mı acaba diye kafayı yiycem :KK43: salı günü kontrole gitcem, sanki doktor bana bakamamışsın bebeğe, sütün yaramamış mama ver diycek zannediyorum.. Bu salak endişeler lohusalıktan mı yoksa annelik denen şey bu mu :KK57:
Ben hiç dert etmedim.kaka yapıyorsa yiyorsa neden dert ediyorsun
Maşallah güzel kilo almış bizimki. Çok şişmanda olsun istemiyorum
Bugün ablam arkadaşlarını misafir getirmiş.
Birinin kızı 1,5 yaşında birininde oğlu 4 aylık. Çocuğu görsen bir yaşında gibi teletabi.
Ve Kadın dört aylık bebeğe kavanozlarda meyve varya ondan veriyor.
Sütü de var ama emzirmek istemiyormuş.
Mama almıyor diye çok dertli.
Dayarsan mamayı çok kilo alıyor elbet.
Biz emsin diye neler çekiyoruz

Sut hizli akiyorsa yutmaya yetisemiyordur o sirada cok fena gaz yutuyior benimki. O gazi cikarmazsam emmeye devam etmiyor. Emerken yutulan gazi cikarmak icin de en etkili yontem bebegi sirtini kendine yaslayip dik tutmak. Kusmasini engellemek icin oyle tut dedi dr gaz icin de iyi oluyor.
Emzirirken gornesinler ya hemn goz degiyor cok kucukler daha.
Pozisyonu anlamadım

Doktor önce haftada iki yeter demişti geçen gaz sorunj için gittiğimizde gaz iöin her gün banyo öneriyoruz dedi her akşam yaptırıyoruz şu an annem bende o yüzden iyş oluyor gidince napıcam ben bilmiyorum tek başıma yıkayabilir miyim? Siz alıltınız mı?
Ben aksamlari esimle yikiyorum tek basima asla yapamam, gerci iki kisi dr yapamiyoruz ciglik cigliga kaliyor bebek, uykusu da gelmiyor o kadar aglamaya

Ben sag elimi kullaniyorum o yuzden hep sol memeyi vermek kolayima gidiyo. Sol memeden de daha fazla sut geliyo. Ben daha cok emdigi icin diye dusunuyorum. Tezimin dogru olup olmadigini merak ettim
Ben hep dağ memeyi vermek istiyorum ama sol mememde daha çok.süt var.
Memede tek delik var sanıyordum ama değil galiba
Öğrenmenin yaşı yok.

B
Kızlar sezo olanlar kanamanız ne alemde.kaç gün oldu
Benim iki hafta oldu kanama bitti gitti ama benim plesenta rahim duvarında ameliyat Yeri vardı oraya yapışmış ondan çok temizlemişler kanama olmasın istediler

Ben hiç dert etmedim.kaka yapıyorsa yiyorsa neden dert ediyorsun
Maşallah güzel kilo almış bizimki. Çok şişmanda olsun istemiyorum
Bugün ablam arkadaşlarını misafir getirmiş.
Birinin kızı 1,5 yaşında birininde oğlu 4 aylık. Çocuğu görsen bir yaşında gibi teletabi.
Ve Kadın dört aylık bebeğe kavanozlarda meyve varya ondan veriyor.
Sütü de var ama emzirmek istemiyormuş.
Mama almıyor diye çok dertli.
Dayarsan mamayı çok kilo alıyor elbet.
Biz emsin diye neler çekiyoruz

Cevremdekilerden de takıntı oldu bende. Sütüm çok degildi yok bu ac bilmem ne dediler. Sonra da sürekli bi mama ver sen buna baskıları :( bende de bilinçaltında bi korku oldu sütüm az, yaramıyo zatıf bu diye. Saolsun gelen misafirlerde minicik bu çırpı bacak falan diyolar iyice canım sıkılıyo. Yoksa gözümde onlarca kilo yok, yeterli desin doktor bana yeter...

İnsanlar neden emzirmek istemiyo ya sütüm artsın diye taş ye deseler yiycem oysaki.. yavrum bi yudum anne sütü daha fazla alınca nasıl mutlu oluyom anlatamam..

Sutunu sagip verenler kac ml veriyor kizlar. Ben 30 ml veriyorum kusuyor cok mu veriyorum acaba.

Ben uyusun da sütüm olsun istiyorum. Kendimi de doyuramıyorum çocuğumu da doyuramıyorum :KK43:
Canım ya hepimizin lohusalığı pek parlak geçmedi ama sen çok ağır geçirdin.. Benim de sütüm çok yok ama uyumaya ve yemeye çalışıyom bazılarımızın sütü bol olmuyo biraz dikkat gerekiyo. Annen pek yardım etmedi galiba bebeye kv geldi mi o yardım etse de sen biraz dinlensen...

Cevremdekilerden de takıntı oldu bende. Sütüm çok degildi yok bu ac bilmem ne dediler. Sonra da sürekli bi mama ver sen buna baskıları :KK43: bende de bilinçaltında bi korku oldu sütüm az, yaramıyo zatıf bu diye. Saolsun gelen misafirlerde minicik bu çırpı bacak falan diyolar iyice canım sıkılıyo. Yoksa gözümde onlarca kilo yok, yeterli desin doktor bana yeter...

İnsanlar neden emzirmek istemiyo ya sütüm artsın diye taş ye deseler yiycem oysaki.. yavrum bi yudum anne sütü daha fazla alınca nasıl mutlu oluyom anlatamam..
Kız benim sütüm bol bebekde emiyor normal kadın bugün oturur oturmaz bu çok aç.doymuyor dedi.
Biraz şüphe etsem oturup dertlencem ama çocuğumu biliyorum.
Ne zevk alır insan anlamadım.

Kız benim sütüm bol bebekde emiyor normal kadın bugün oturur oturmaz bu çok aç.doymuyor dedi.
Biraz şüphe etsem oturup dertlencem ama çocuğumu biliyorum.
Ne zevk alır insan anlamadım.

La havleeee. Bi tane ağzına indiricen..

Back
X