- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
kiz yasemin ben korkmaya basladim , kakasini yapinca nasil anliyolar
usg de gorunmuyor demi ?
illa doguncami anliycaklar kaka yaptigini : (
vahide 2 gun once kakasini yapmis demisti ya, hep o geliyor aklima :
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sana demistim anacim o gorumcenin sorun olaacgini ama abartmis seninkiYa kızlar benim görümcem sanırım rahatsız benimle yaşıt laftan anlamıyor sürekli kızıma yok edepsiz seni manyak seni söylenip duruyor bugün kalkıp birde altını açtıktan sonra avret yerini öptü dedim bak öpülmez birşey olmaz da bilmem ne edepsiz diyor çocuğa deme diyorum inat gibi diyor kalbini kırmayayım diyorum ama bugün hakikaten ağır konuşacaktım ne yapacağım bilemiyorum da yapma dedikçe yapıyor inada binip
kiz yasemin ben korkmaya basladim , kakasini yapinca nasil anliyolar
usg de gorunmuyor demi ?
illa doguncami anliycaklar kaka yaptigini : (
vahide 2 gun once kakasini yapmis demisti ya, hep o geliyor aklima :
oyy canim senin isin daha zormuss ama kontrolde olmamiz lazim yapaack bisey yokDr üç güne bi çağırıyor yoruldum artık . ilcede oturduğum için 1.5 saat sürüyor yol .perişan olDuk gide ggele
yok oluyor canim yaa isteCanim inan bende tam bilmiyorumama okuduklarima gore dogum basladiginda su gelince yani su azalinca ve dogum bi turlu gerceklesmeyince bebek o an kakasini yapiyomus ve nefes aldiginda cigerlerine kaciyomus o kakali sivi. Kaka yeme durumu buymus yani tam dogru bilmiyorumdur belki ama.
Yani kaka muhabbeti evdeyken durduk yere olmaz hep hastanede dogum yaklasirken basina geliyo insanin dikkat ettiysen.
Yaa canim benim yazdiklarini okuyunca valla ben sinirlendim yaa! Afedersin ama ne manyak kayinvalideyle gorumce o :/ allah sana sabir versin ma kirmayayim diye ugrasma oyle sacmalik mi olur sen niye ezilip uzulucen soyle lafini. Lohusa kadinin evinde de ne misafiri ayrica ay ne insanlar var vallahi sinirlendim!Ya kızlar benim görümcem sanırım rahatsız benimle yaşıt laftan anlamıyor sürekli kızıma yok edepsiz seni manyak seni söylenip duruyor bugün kalkıp birde altını açtıktan sonra avret yerini öptü dedim bak öpülmez birşey olmaz da bilmem ne edepsiz diyor çocuğa deme diyorum inat gibi diyor kalbini kırmayayım diyorum ama bugün hakikaten ağır konuşacaktım ne yapacağım bilemiyorum da yapma dedikçe yapıyor inada binip
:))Türkçe olması derken. Köken olarak mı?
Ben burda çok isim muhabbeti yaptım ama benim adımda türkiyede bayan olarak sadece bende vaR.
K.validem.arıyor beni diyor telde Ayşem ne yapıyor. Çocuğa ben isim koymuşum o başka isimle çağırıyor. Gel de verem.olma.
Gündekiler o nasıl ad diyorlarmış emek için de ben senin gün arkadaşlarına mı beğendiricem.
Ya bazen benim içime bir şey kaçıyor sanki beni dürtüyor böyle takıyorum bir şeylere. Yine o günlerden birindeyim.
Çok fena çatasım var.
yok oluyor canim yaa iste
vahide ye iki gun once kaka yapmis demisler mesela
1 hafta once yapanda duydum ben
acaba biz arada sanci kasilma yasayincada bebek sIKINTIYA giriyormuki
he kiz sizin isim ne oldu en son okuduysamda unuttum ben9 dokuz ay dusundum dusundum bulamadim gonlume gore bir isim. Esimin soyledigi ismi koydum alisinca sevdim gitti.
Sanki essiz benzersiz bir isim bulacagiz herkesin alistigi kendine guzel. Baskasinin yorumuna hic bakmamak lazim.
gecen hafta gittim canimAyy ben hic duymamistim bak simdi merak ettim bilmiyorumki nasil anlasilirben sık kontrole gidiyorum sizin orda cagirmiyolar ya sen de hreketlerini hissetmiyorum de git yalandan icin rahat etmicekse tatlim
Valla cnm ilk aylar ne öğretirsek ileride de onu yasicaz diye yanlış bişi yapmamaya çalışıyorum. .zor tabiki ama sabırlı olmak şart. .onlar uykuya nasıl dalınir bilmiyorlar biz ogretcez onlara herseyi..ben kitabı baştan okumaya başladım..unuttuğum gözden kaçırdığım bişiler var mı ki diye..mesela süt artırma ile ilgili de 2 önerisi varmış onu unutmusum. .sutum az diyenler için paylasayim
Korkma o zaman canim hep kontrol altindayiz zaten. Benim de en gec pazara kadar beklenecek sanirim. hala kanala girmemis girmezse pazara kadar sezaryenle alincak. Girerse suni sanciyla baslaticak.gecen hafta gittim canim
yarin arayip randevu alicam
salidan itibaren SIKI kontrole alacakalr iste, persmebe cumada giderim
pazarteside dogumu baslatacklar
artik yavas yavas kendimi suni sanciya alistirmaya çalisiyorum
umudum kalmadi doguracagima dair![]()
Gokce oldu canim.he kiz sizin isim ne oldu en son okuduysamda unuttum ben
bende isimsizlikden hakan diyorum
kocayla baska ortak kararimiz olan isim yok çunku : (
kanala girmeyince suni sanci neden olmuyormus?Korkma o zaman canim hep kontrol altindayiz zaten. Benim de en gec pazara kadar beklenecek sanirim. hala kanala girmemis girmezse pazara kadar sezaryenle alincak. Girerse suni sanciyla baslaticak.
Yarin sadece nst var benim sonra kontrol iki gun sonra falan. Hakkimizda hayirlisi canim.hic belli olmaz bakarsin bi gecede girer kanala dogum baslar![]()
çok guzel bi isim, ismiyle uzun yasasin insallahh canim ..Gokce oldu canim.
Kaka yapar fln dusunme sen kontrole git gel. Salidan once kendin dogurursun belki. Dogurun siz de rahatlayalim topik olarak. Ilk doguranlarin kirki cikiyor artik ha gayret :))
Saka bi yana saglikla gelsin de herseyin bir vakti var
Babam gençliğinde bir ilçede görev yapmış erkek çocuklarına babanın adını koyuyorlarmış.9 dokuz ay dusundum dusundum bulamadim gonlume gore bir isim. Esimin soyledigi ismi koydum alisinca sevdim gitti.
Sanki essiz benzersiz bir isim bulacagiz herkesin alistigi kendine guzel. Baskasinin yorumuna hic bakmamak lazim.
Asiri yorgunluga ve susuzluga bagli aslinda dogumda olan biseymis ama nafirde olsa olurmus ben bekarken oldu.sinus trombozu diye nadir bi hastalik.cok sukur ucuz atlattim ben,Allahin sevdigi kuluymusum diyorum hepsağol canım , beyninde pıhtımı var,senin nasıl oldu?
Brnimkinide yıkadıkBir turlu uykuya dalamadi. Mizladikca emzirdim sonra da kusmaktan uyuyamadi. En son uyudu sukur.
Lohusa teri az oldu bunda. Cok hafif terliyorum ama sonrasinda kulagim yanagim hatta burnum usuyor. Kafama ne saracagimi sasirdim. Lohusalik da bitseydi normal insan olaydik iyiydi.
Canim valla bilmiyorum doktorum oyle dedi artikcokda takmiyorum teslim ettim kendimi once allaha sonra doktora dogsun da saglikla nasildogarsa dogsun :)kanala girmeyince suni sanci neden olmuyormus?
suni de olsa sanci aninda kanala girer buyuk ihtmalle, sanci demek rahim kasilmasi zaten
e rahim kasilincada bebegi asagi iter rahim açilir bi tasta iki kus :)
ben hiç sezeryan sormadim bile ,ebeye nolacak gelemzse dedim, dogumu biz baslatacaz dedi
Allahim acisin bana sezeryan falan olmasin nolur![]()
Benimkide banyo yapti gozu acildi uyuymuyo saatlerdir.kolumda derman kalmadi annm pis pisliyo artikBrnimkinide yıkadık
Aşı olunca 2 gün yıkanmıyormuş ablam dedi.
Ondan öncede yine iki gün banyo yapmamıştı
Koktu çocuk. 5 gibi uyudu 10:30 zorla uyandırdım.şimdi yine uyumak istiyor
Banyo o kadar etkilet mi? Neden uyuyor sürekli acaba.