2015 Şubat Anneleri

doktor önce suni veririz olmazsa sezo dedi
nst de 2 bayan vardı, onlara söyledim suni sancıyı da kimse kabul etmez sezo daha iyi dediler
kafam karıştı
suniyle doğuran oldu muydu hiç kafam karıştı

Geçmiş olsun çabucak geçsin inşallh her şey normal elbet bebelerimiz de sıkıntı olacak ama sarılık ve ışık tedavisi psikolojik olarak fazla etkiliyor o halde bebeği görmek lohusa bir anneye yapılmamalı.

sağol canım. Çıktık hastaneden evdeyiz. Perşembe kontrole çağırdılar.
Zordu evet ama ayrı kalsam daha zor okurdu belki.
Dün ağlamadım tuttum kendimi ama az önce boşaldi yaşlar...

10 günlükken kontrole gitmiştik, dr hafif sarılık var ama önemsenecek kadar değil dedi. zaten hep emziriyorum. bugün aşı olduk. bir ay kontrolünde sağlık ocağındakiler sarılığı var geçmesi gerekirdi bu sürede dediler :( 800 gr almış 4 cm uzamış gelişimi iyi diyolar. ee hep emziriyom da. neden ki bu sarılık şimdi? yarın dr a da götürecem. moralim bozuldu :(

doktor önce suni veririz olmazsa sezo dedi
nst de 2 bayan vardı, onlara söyledim suni sancıyı da kimse kabul etmez sezo daha iyi dediler
kafam karıştı
suniyle doğuran oldu muydu hiç kafam karıştı
Ben suniyle doğurdum kız ne alaka sıfır sancıyla gittim hastaneye hiç te Ağrı çekmedim

sağol canım. Çıktık hastaneden evdeyiz. Perşembe kontrole çağırdılar.
Zordu evet ama ayrı kalsam daha zor okurdu belki.
Dün ağlamadım tuttum kendimi ama az önce boşaldi yaşlar...
Canım hoşgeldin.
Gözünaydın.
Ne oldu sarılık mı seninde.evdesiniz sanırım.
Karnın indi mi.

gittim hastaneye kizlar
sanci var açilma yok :KK43:(
ebe geri eve gonderdi , simdi de var uyyamiyorum sol kasigimdaki sancidan
gun içinde su rahim agzini açacak kadar sancim olsun diye dua ediyorum
çocuklar derin uykudayken gidiyim baksinlar diye erken gitmi$ oldum galiba, esim beni birakip geldi hemen, 1 saat kontrol oldum sonra geri geldi aldi ,çantamla gitmistim ilk defa ..

bugun gunduz yapacagi muyaneyi gece yapmis oldu, usg de su , bebegin kalbi hareketleri hersey normal sukur
bi ben anormalim zaten:KK61::KK61::KK61:
Aaaaaaaaaaaaa gelmişken bir poğaça tarifi versne

Brn işe gittim geldim bugün.
Süt ssğmıştım 110 ml içmiş
Ablam diyor beni yiyecekti nerdeyse.
O kadar çok özledimki. Ne işi gördü gözüm ne dünyayı. Geldim tabii umurunda değil bebeğin.Karnı doymuş, keyfi yerinde.
Henüz tanımadığından umursamıyor

geçmiş olsun canım bol sarımsaklı tarhana çorbası iç içebilirsen birde günde 3-4 defa bir bütün limonu 1 su bardağı sıcak suya sık üzerine bal ekle ve sıcak iç
geçen gün eşim hastaydı bunu yaptım 2 günde düzeldi
Sağol canım tarhanayıda yapayım bir o kalmıştı

Sabret valla bak bgn bizim 4.günümüz baya oturdu gibi Rutini..uyutmayi ben de beceremiyordum ank da kollarim yoruluyordu onu kucağımda uykuya daldirana kdr..ist te emzirme koltuğunda sallana sallana çok rahat dalıyor uykuya sonra hemen yatağına aliyorum.. az daha dalınca da emzigini alıyorum..sallıyorum yatagini..Bu kdr anlattım kesin az sonra uyanir :))) ne zaman bebisi övsem az sonra tam tersi bi hareket yapıyor :)))
O konuda bende hemfikirim.
Korkuyorum bebek şöyle uyuyor böyle emiyor demeye.
Anında değişiyor olmadık şeyler yapıyor
Bende bir aylık bebeğe büyük insan muamelesi yapıyorum.
Sanıyorum konuşacak iki dk sonra.
Sabırsızım, her şey hemen olsun diye bekliyorum ama beni tınlamıyor.
Ye iç mıç uyu
Gülmüyor bile.çok asabi,bana çekmiş.

Yaw bu doktorların niye bir standartı yok. Ben ne edem şimdi. Bu saçma sapan şehirde doğru dürüst bir çocuk Dru bulamadım zaten :KK43:
1 ve 3 hafta düşme süresi varmış.
Benimde 11. Gün bitmişti düştü.
İçindr iltahap gibi bir şey vardı, dr aradım akmıyorya bir şey olmaz dedi.
Sonra kontrole gittiğimde de kanarsa veya akıntı şeklindr olursa gel demişti

Aşı ateş yapıyor mu, huzursuzluk vb? Şansıma eşim yurtdışına gidiyor aşıdan önce napacam diye debeleniyorum?
Yav bu sizin eşler neden hep y.dışında duruyor. U.arası mı çalışıyorlar.
Bir ben y.dışı görmeden göçüp gidecem.

Back
X