2015 Şubat Anneleri

Biberonu nasıl unutturdun,benimki de 28 günlük biberon kullanıyoruz,bu ara sütüm de azaldı emerken boğuşuyo memeyle istediği gibi süt gelmiyo diye.. Emzirme kampını denemiştim bigün ama dayanamadım.. Şimdi önce emziriyorum sonra baktım aranmaya devam ediyo durmuyo 60 ml mama veriyorum.. Gece sadece emziriyorum.. Günde 4-5 kere biberon verdiğim oluyo.. Çok üzülüyorum memeyi bırakırsa diye,kendimi suçlamaktan helak oldum.. Sadece emse keşke unutturabilsem biberonu.. Nasıl başardın hakkaten ??
valla biberon haricinde herseyle verdim sütü..kasıkla verdim mememi verdim enjektörle verdim..zor oldu ama yanında seni fikrinden döndürmicek birileri lazım..3-7 gun arasında unuturlar bu dönemde bebekler alıskanlıklarını dediler oyle de oldu

Temazsız ateş ölçerler ölçüyor biz almıştık mama sıcaklığı için kullandık ama pek iyi sonuç vermiyordu.

Detayları görmek için fotoğrafın üzerine gelin
Arzum AR857 Bebbe Oda ve Banyo Termometresi

Merhaba canım,

Ben daha bebeğimi bekliyorum ama şimdiden bu ürünü aldım. Yok su sıcak yandı yok soğuk üşüdü. Her kafadan bir ses çıkacak. Bunu suyun içine atıyorsun hem oyuncak hem de sıcaklığı ölçüyor. kargo dahil 19,75 e aldım gitti gidiyordan. 149524505_tn50_0.webp

Göğüslerimin vücudumun ortasında kalan kısmı ezik gibi acıyo dünden beri. Böyle olan varmı ? Acaba süt damarlarımda bi problem mi oluştu ?

Öğlen ne yiyorsun öğle için de yemek hazırlasın. Ben yine dışardan söyledim. Esimin annesi geldi akşam yemeğini o hazırlayacak sağolsun. Yardımcı olayı beni geriyor travma yaşattı gelen. Yarın temizlik için liste yaptığım kadın gelicek yapabilse de bir mantı yapsa.
oglen de aksam için yaptıgı yemekten yedim o gidince..of sürekli emzirmekle ilgili bişiler konustu..ütü bitti mi diye sordum da anca oyle kalktı yoksa oturup benle beraber emzircek..cok tutmam ben de bu kadını heralde..zaten çok gürültülü calısıyor..ilk gunden de bardak kırdı..bi de temizlik yaptıgı kıyafetlerle koltuga falan oturdu cok rahatsız oldum da ne diyim..ay temizlikçiyi görmüyordum en azından ne yapıyor ediyor bilmiyordum da böylesi gıcıkmıs ya yarın yatak odamızdan cıkmıcaz kızımla

Bilmiyırum ki. Dr üzerinde bile durmadı birsürü neden söyledi ben çektim aldım cımbızla çeker gibi resmen. Sonra da taktım işte. Relax olmalıyız. Dr avm ye gidebilirsiniz dedi. Sabah gidin dedi. Çıkıp dolaşsak mı?
ay ablam da avmler cok kalabalık mikrop yuvası acık havada gezin dedi :)))

Bacım evine geçmişsin nasılsın dikişler ne alemde ben hala Ağrı çekiyom çok pişmanım :KK43:

Gectim sukur pis mis ama benim evim ;) dikisler daha iyi gibi hematom duzeldi sukur o dehset agri gitti fakat boyle is guc yapmya devam edersem nolur bidaha biomiyorum:(

Gözün aydın gelmişsin evine canım bende giremiyorum fazla felaket hastayız :KK43:

Saolasin canm sukur geldik gecnis olsun size ya hastalik zor ödüm kopuyor bnm de :(

Normal doğum sonrası dikişleri Düşen varmı ? Kaç gün oldu hala ağrısı olan varmı ? 26. Gün bugün hala ağrım var oturunca ağrıyor hafif Şiş ve daha bi Parça ip düştü

Daha dusmedi ama kayniyor gibi bikac gun sonra dusmezse ipler kaynayinca cek ipleri dedi dr cesaret edeblir miyim blmiom. O sislik iplerin orda mi batma mi yapti acaba sende agri da var diyon benm gibi icerde bsy biRikmis olablr dra gtmedn mi. Buz kompres yap devamli ecanede soguk jel torbalar var ya dondur onu otururken uxerine otur dikise denk gelcek gibi sıkıstir camasrina yatarken de oyle yap cok iyi grgeldi O bana

oglen de aksam için yaptıgı yemekten yedim o gidince..of sürekli emzirmekle ilgili bişiler konustu..ütü bitti mi diye sordum da anca oyle kalktı yoksa oturup benle beraber emzircek..cok tutmam ben de bu kadını heralde..zaten çok gürültülü calısıyor..ilk gunden de bardak kırdı..bi de temizlik yaptıgı kıyafetlerle koltuga falan oturdu cok rahatsız oldum da ne diyim..ay temizlikçiyi görmüyordum en azından ne yapıyor ediyor bilmiyordum da böylesi gıcıkmıs ya yarın yatak odamızdan cıkmıcaz kızımla

evde yerli yabanci baska kimse cekilmio bu donmde :(

Bu stresle başlamama az kaldı
Sakin olun.
Stres mi oldunuz? Bebek susmuyor mu? Kucak mı istiyor? Açıyorsun bir muzik kanalı( laz havası veya trakya havaları iyi oluyor) kucağında hem pışpış, hem spor,hem dans,hem stres atıyorsunuz. Hem de uykunuz açılıyor.
Herkesi öptüm.beklede beraber başlarız ilerde.

Ben hala çay kahve içmiyorum. Bir kez beyaz çay içtim litchi Meyveli o kadar.
Bende içmesem iyi ama tek dayanağım çayım kaldı. Evde çok sıkılıyorum alışkın değilim.
Kanım düşük olmasa umursamazdım ama.

Avm gtmeyin mikrop yuvası gunes varsa sıkı sarıp atin disari kendinzi cereyan yoksa bsy olmaz temiz hava herkese faydali ondk bile olsa

Bebişin altını alırken uni baby kullanıyorum ben hala. Acaba soğuk mu geliyor ki poposuna silerken? Sıcak suyla mı silsem?
Soğuk geliyormuş. Bende ondan kullanıyorum ama elimde ısıtıyorum ya da peteğin üstüne koyuyorum. Herkes pamukla su kullan diyor ama sonuçta nçbu da pamukla su. Biraz maliyetli ama olsun.
Dün beline çıkmıştı kaka yıkıyım dedim popoyu çok zorlandım beceremedim.
Kolumda tutamayacağım kadar ağır,yerede basamıyor.

Gectim sukur pis mis ama benim evim :KK66: dikisler daha iyi gibi hematom duzeldi sukur o dehset agri gitti fakat boyle is guc yapmya devam edersem nolur bidaha biomiyorum:KK43:

Saolasin canm sukur geldik gecnis olsun size ya hastalik zor ödüm kopuyor bnm de :KK43:

Daha dusmedi ama kayniyor gibi bikac gun sonra dusmezse ipler kaynayinca cek ipleri dedi dr cesaret edeblir miyim blmiom. O sislik iplerin orda mi batma mi yapti acaba sende agri da var diyon benm gibi icerde bsy biRikmis olablr dra gtmedn mi. Buz kompres yap devamli ecanede soguk jel torbalar var ya dondur onu otururken uxerine otur dikise denk gelcek gibi sıkıstir camasrina yatarken de oyle yap cok iyi grgeldi O bana

evde yerli yabanci baska kimse cekilmio bu donmde :KK43:
valla bilmiyorum ya geçmedi gitti buz denemedim hiç ne ilaç verdi sana

Saat dörtten beri kucağımda. Kollarım.,sırtım iflas etti.
Yine o günlerden bir gün inşqllah gece uyur.
Cips yedim ama suç bende.
Senin pek yaşamadığın bişi ondan :) ben alışığım gündüz de hiç uyumuyor uyumadıkça memedeyiz :)
Yemeğini kendin mi yapıyorsun? Ben dışardan söylememe rağmen yemeye bile zaman bulamadım bugün de. Biryerde yanlış yapıyorum ama nerde. Sabahtan beri bebişleyim. Gün boyu çok kısa Süreli uyku uyudu acaba aç mı bırakıyırum ki? Easy bizde sürekli var daha doğrusu ea var sy yok. Yemekten sonra hemen gaz Çıkarma ve aktiviteler yapıyoruz uykusu gelmiyor ki.
Annem gidince napıcam bilmiyorum bende yemek yemeye fırsat bulamam çünkü memeyi bırakmıyor kuzucum gaz sancısı çok fazla gazı çok olsn bebe sıkıntıdn ve biraz da güven duygusu için memeyi çok tutarmış yalancı emzikte almadığı için böyle oluyor uyku da uyumuyor oğluşum o yüzden baya kilo vericem gibime geliyor :)
Bi se sorcam kitaplarda 1 aylik bebenin 16-20 saat uyumasi gerektigi yaziyo. Benim bebem 10 saat ya uyuyo ya uyumuyo. Sizinkiler nasil? Cevremde kime sorsam kimseninki uyumuyo. Cok merak ettim 20 saat uyuyan bebe var mi?
10 saat uyuyor mu? Ne güzel hiç şikayet etme bizim ancak 5-6 saat :) gaz sıkıntısı uyutmuyor ki içim gidiyor ıkındıkça.

Sakin olun.
Stres mi oldunuz? Bebek susmuyor mu? Kucak mı istiyor? Açıyorsun bir muzik kanalı( laz havası veya trakya havaları iyi oluyor) kucağında hem pışpış, hem spor,hem dans,hem stres atıyorsunuz. Hem de uykunuz açılıyor.
Herkesi öptüm.beklede beraber başlarız ilerde.
Dikişlerden durabilsem oynarım bekliyorum başlayalım ilerde :-)

Back
X