Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ipi cnm yapistirma oladimi benim sadece ince bi cizgi gorunuo baska içinde disinda hicbisi yokYa ben tam sormak için girdim sen yazmışsın ya benim sadece içte ip gözüküyor dışta alt alta kırmızı sivilce msi şeyler gözüküyo ipler düşmüş mu oluyo dışta anlamadım 2 gündür çok agriyo sanki sivilceler çıkmış da agriyo lar şiş şiş yuruyemiyorum hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar neden acaba iltihap mi oldu yada tuvalette zorladım dikis mi attı bilen varsa yazsın
Yok belden aşağısını yıkadım. Bu aksam eşimle yıkayacağız ilk kez.çok heyecan yaptımYıkamıştın di mi? Yıkanınca uzun uyuyorlar.
Benim kizda aksamlari cosuyor. Normalmis genelde bebeklerin gaz sancilari aksam saatlerinde artarmis. Dert etme gececek bu gunler ins.Benim bebek gündüz gayet mutlu mesut uyuyo emiyo kakasını da yapıyo gel gör ki akşam 6-9 arası çocuk sürekli huzursuz..kaka yaparken zorlanıyo emerken de sıkınıyo ittiriyo doyamıyo da böyle olunca. böyle bişey yaşayan var mı? akşam saatleri çocukların huzursuz olması normalmi?
Canim ikinmasi gazdan da olabilir. Gogus yaralari için ben lansinoh kullandim cok iyi geldi. Tavsiye ederimGüzel anneler nasılsınız benim bugün kafa oldu dönme dolap içeride makina çalışıyor sanki kızım bugünden beri bi uyku uyuyamadı karnımı ağrıyor anlamadım ama tuvaletini yapmakta zorlanıyor sanırımbenim göğüslerimde yaralarım bitmedi hala mamisol aldım onu kullanıyorum 1 hafta olacak ama faydası yok gibi sanki siz neler yaptınız nasıl geçti Sizinkiler başka tavsiye edebileceğiniz birşey varmı çok fenaymış bu göğüs acısı ya
macun soğuk sıcak hassasiyeti için cnm sende ise yaramaz pek neden takmiyorsun gece plağını?asinir sonra dişlerin daha kötü olur minoset parol falan al istersenDr o yüzden sabah gidin dedi demek. Yaw canım dişim ağrıyor. Dişliğimi takmadan yatıyordum bir süredir sanırım hala sıkıyorum. Ne yapsam ki? Hassas diş macunu mu kullanayım ipananın?
Yok belden aşağısını yıkadım. Bu aksam eşimle yıkayacağız ilk kez.çok heyecan yaptım
macun soğuk sıcak hassasiyeti için cnm sende ise yaramaz pek neden takmiyorsun gece plağını?asinir sonra dişlerin daha kötü olur minoset parol falan al istersen
ben de cok tatlı tüketiyorum süt olsun diye yemeyi ne zmn bırakabilcez acabaGece de bişiler yiyordum o yuzden takmamıştım. Inşallah gecer çürüme falanolmasın da. Hiç yemediğim kadar şeker yedim son bir ayda.
cnm cok geçmiş olsun onlemini aldıktan sonra bidaha yasamazsın insallah aynı seyi reflü yastıkları da var belki onlardan da alırsınHerkese merhaba
Bir haftadir oglum kusmaya baslamisti
dun normalden fazla kustu ve biraz huysuzdu
aksam dizimde uyuyordu yuzustu ceviriyim dedim tikandi yavrum morardi sirtina falan vurdum nefes almakta zorlandi bir sure sanki agzi tikali gibiydi neyse hemen hast. gittik birsuru kan testi yaptilar birnunu aspire etyiler geceyi hast. gwcoedik . kizim hastaydi ondan hastalik bulasti siye dusunduk ama reflu varmis kuzumda alttan gaz cikarmak icin ikindikca daha cok kusuyor
Emmesi cok iyi hala cok sukur
besigini ayak kisimlarini kestirdik meyil verdik
yan yatiriyorum
dr ilacta verdi ama tabi korkuyorum yine tikanir diye dr ne kadar normal desede o ani yine yasicam diye odum kopuyo
gece hic uyumadim eve gelince esim bakti da biraz uyudum
simdi fazla agliyor cok aglamazdi sakin bir bebekti bir gwcede huyu degisti sanki
S serefraz85 sen de kizinda yasamistin reflu
ama seninki baya ileri seviyeydi diye hatirliyorum kizin hic tikanirmiydi simdi emzirdim yarim saat sivazladim 3 ke gaz cikardi ama hala agzina geliyo biseyler dik yatirdim ama korkuyorum
Senden ve bilgisi olan annelerden birseyler duymaya ihtiyacim var fazlasiyla gergin ve uzgunum...
Bence dogum sonrasi rutin uygulama olmali psikologa gitmek. Hepimiz daha iyi olacagiz insBen okb ve anksiyete bozukluğu sebebiyle terapi görmüştüm bi süre,malum doğum travmam ve lohusalık kendimi bilmez haldeyim yine,deliricem sanıyorum bazen,sütüm de azaldı üstüne.. İyi olcam inşallah..
biz dun yıkadık ilk kez eşimle..ısıtıcı almıstık ank da heralde yolda gelirken biyeri falan kopmus calısmadı..eşim belki prizdendir diyip baska yerde denedi sigorta attı..bana sen soy kızı ben suyu ayarladım dedi..kız cırılcıplak ortada su yok :))) cok maceralı bi yıkamaydı :))Yok belden aşağısını yıkadım. Bu aksam eşimle yıkayacağız ilk kez.çok heyecan yaptım
Oyle bir uyuyor ki memenin ustune uyandirip gaz cikarmak mumkun olmuyor. Reflu olmasin diye uyusa da kucagimda 10-15 dk dik tutuyorum. Gaz cikmadan uyudugu uykudan yarim saate uyaniyor zaten. Kisir dongu oluyor. En son gazlari cikarinca derin uykuya gecebiliyor ozaman yatagina birakiyoruz yoksa hep goz onunde. Allah korusun butun bebekleriSen tecrübelisin daha iyi bilirsin de gazını çıkarmadan uyuyor kız yazmıştın ama bulamadım.Dr emdikten sonra az da olsa ağzından çıkartın dedi eğer doğrudan yatarsa reflü yapabilir demişti aklında bulunsun.Allah korusun da
ben her zmn cıkaramıyorum cnm ya illaki olur mu gaz her emzirmede ara sıra olmadıgı da olabilir miOyle bir uyuyor ki memenin ustune uyandirip gaz cikarmak mumkun olmuyor. Reflu olmasin diye uyusa da kucagimda 10-15 dk dik tutuyorum. Gaz cikmadan uyudugu uykudan yarim saate uyaniyor zaten. Kisir dongu oluyor. En son gazlari cikarinca derin uykuya gecebiliyor ozaman yatagina birakiyoruz yoksa hep goz onunde. Allah korusun butun bebekleri
O Dikiş habire Islak ondanAyol iki dikişiniz var iyileşemedi. Bizim Karnımız baştan sona kesik.
Normal doğumdanNiye pişman sın fyz35
Bende 9 Şubat'ta Yaptım daha bi kere düştüB
Ben 9 Şubat'ta doğurdum dikişler erıyor ara ara tuvalet kağıdına geldı ... Şimdi cok kötü değilim artık oturup kalkavıkıyorum ama bazen ağrıyor o kadar da olacak ...ayna ile bakıyorum az bi dikiş kaldı ve bemımki de şiş
26. Gündeyim hiç yatmadım her işimi kendim yapıyor Dr dinlenmediğim için geçmediğini söylüyorElimle isitiyorum ben.
15. Gunde agrisi gecti. 30da da tum ipler dusmustu. Acaba sen cok mu ustune oturdun. Yan oturmaya calissan, daha cabuk gecer.
Kusmuyo mu :/
acıtmıyor mu ipler ya bnm canıma okumustu 1 ay olmus daha neden düsmedi ki ?Bende 9 Şubat'ta Yaptım daha bi kere düştü
Acıtmaz mı acıyor tabi o Yüzden çok pişman oldum sanki her yanım ipacıtmıyor mu ipler ya bnm canıma okumustu 1 ay olmus daha neden düsmedi ki ?