• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

25 günlük canım. Memede kalmayı baştan beri seviyorda bu uyumama ayakları bir haftadır var :KK43:

Ben hamileykende hiç karşılaştırma yapmıyordum şimdide yapmıyorum. Gereksiz yere kendimizi germemizin anlamı yok.
Ya siz instagram hesaplarınızı ne ara verdiniz ben görmedim :KK43:
Valla eskiden verilmişti hamile iken ama ben yeni aldım yeni verdim.

Benim yanlış ölçmüşlerdi doğunca 53 cm idi bir ay sonra ölçtüler 54 cm.
Dertlendim bir sürü.sonra kendim ölçtüm çocuk 60 cm. Bacaklarını tam düzeltemiyorlar ondan yanlış çıkıyor.
sen söyleyince bende ölçtüm şimdi 54 cm 3 günde 3 cm uzamaz değilmi. bizide yanlış ölçmüşler

sütün olması için biraz çaba göster,kimyon, humana çay, alkolsuz bira, tahin helvası, dere otu vs... aklıma gelenler bunları tüket sütün çoğalır belki, bir de su iç.. komposto da iç. bebeğine ilk ay iyi bak. ben bir hafta kadar besleyemedim bebeğimi baya zayıfladı, sonra emmeye başladı, maşallah güzel kilo aldı.
Malt içeceği mı alkolsüz bira mı?
Aktif annelerden ilk sen yazmışsın foruma geçen baktımda,ilk de sen doğum yaptın sanki.

Benim bebeyi alan da 15 dk sonra geri getiriyor ama çığlık çığlığa ağlar şekilde :KK43:
Sonuc yine meme yine meme.
l

Bebelere cay verebiliyo muyuz? Anason rezene karisimi bi cay var uyumasi icin almis annem. 1 aylik bebeye olmaz dedim ama olur mu ki?
Normalde bizimkide durmuyo zaten. Dün gece 4 saat uyanık kalınca yorgun düştü sanırım.
Benim bi arkadaş rezene ver dedi o hep vermiş hiç gazı olmamış ve rahat uyumuş bebeği ama bende vermeye kıyamadım zararı olur mu diye.

Sanirim hepimizin problemi uyumayan ve doymayan bebe, gececek degil mi, rahat edecez yakin gelecekte :KK43:
O gelecek pek yakın değil sanırım :)

Biraz önce aynaya baktım da şu tımarhanede çekilen filmlerde başrol oynayabilirim.
Tiftik tiftik saçlar,insan bir tarar.

bide beni gör kaşların kirpiklerle sarmaş dolaş üzerimde bol dizleri çıkmış bir pijama üzerine eşimin tişörtü bana 4 beden büyük hele saçları hiç sorma en son doğuma gideceğim gün taramıştım

uyumamak için direnen bir böcekde bende var 1 saattir dizlerimde sallıyorum beşiğe yatırıyorum açıyor gözleri boncuk boncuk bakıyor yine dizime alıyorum uyuyor

Ya benm yirtikta dikis yok oraya nsl dikis atti ki oynak doku icerde kendi kaynayacak o dedi bana ama hala yarik bildiğin
Valla siz yazıp duruyorsunuz da ben o kesik yer nerde o dikişleri yırtıkları nasıl görüyorsunuz elliyorsunuz bilmiyorum,kafamda hiç canlandıramadım.
İçim.bir hoş oluyor.

bizimi anlatmış ne

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 64
Canım cicim sen deneyimlisin. Bizimki birazda tombalak kolumla zor tuttum. Hoş seninki de biraz tombik maşallah. Sarı da çok yakışmış. Benim kara kıza da koyu renkler yakışmıyor.
mor bir tulum almıştım her gören lütfen bunu bir daha giydirme diyor.
Turkuaz çok yakışıyor.
yanaklar tombis duruyor bakalim kac kilo cikacak haftaya kontrol. Ten rengi bir garip benimkinin esmer gibi degil gini kara ama degisik. Bakalim ilerde ne olcak.
Istanbulda olaydim keske yaza dogru bulusma yapardik hem bebekler biraz buyumus olurdi gorusup kaynasirdik

bide beni gör kaşların kirpiklerle sarmaş dolaş üzerimde bol dizleri çıkmış bir pijama üzerine eşimin tişörtü bana 4 beden büyük hele saçları hiç sorma en son doğuma gideceğim gün taramıştım
Sen benden betermişsin.ne zaman kendimizie geleceğiz acaBa

Canım cicim sen deneyimlisin. Bizimki birazda tombalak kolumla zor tuttum. Hoş seninki de biraz tombik maşallah. Sarı da çok yakışmış. Benim kara kıza da koyu renkler yakışmıyor.
mor bir tulum almıştım her gören lütfen bunu bir daha giydirme diyor.
Turkuaz çok yakışıyor.
Biz iki kisi yikiyoruz cocuk madara oluyor

sürekli kolumda hoplatmaktan kollarımda derman kalmadı istemsiz titriyor bırakınca dizler desen ona keza çocuk yokken bile sallıyorum otomatiğe bağladım

Bana dr 40 tan sonra olur demisti yanlis mi anladimki?karin hareketleri ve mekik 3 ay sonra demisti
Canım ben ebru şallı ile yapìyodum da o videosunda oyle diyo.dikis yerlerim zorlaninca aciyor zaten.

Yardımmmm kızlarrr iki gündür göğüslerim şişmiyor yumuşak yumuşak süt var ama azaldı mı ki ya? Çünkü önceden süt dolarken taş gibi oluyordu iki gündür hep yumuşak normal mi yani olabilir mi? Süt mü azaldı?

Benim bebeyi aaynada 15 dk sonra geri getiriyor ama çığlık çığlığa ağlar şekilde :KK43:
Sonuc yine meme yine meme.
l

Bebelere cay verebiliyo muyuz? Anason rezene karisimi bi cay var uyumasi icin almis annem. 1 aylik bebeye olmaz dedim ama olur mu ki?

Eni konu icirmiyoruz ki iki cay kasigi verdm sadece ben bisey olcagni sanmiyorum

Valla siz yazıp duruyorsunuz da ben o kesik yer nerde o dikişleri yırtıkları nasıl görüyorsunuz elliyorsunuz bilmiyorum,kafamda hiç canlandıramadım.
İçim.bir hoş oluyor.

haha ne guldum bunu okurken :) once ayna yardimiyla pansuman yapiyordum ilk gorusum benm icin dehic hos olmadiydi sonra her wcde pansumn yapa yapa el yordamiyla alistim bakmadan gormeye. Benm kesik fobim var bi de tvde falan kesikli yarıklı intihar sahnesi bakamam icim tuhaf olur pansumanda bildigin yarıga dokununca hergun benm de icim bihos oluyor valla sen canlndrma kafanda unut iyisi mi:)))

Back
X