2015 Şubat Anneleri

Birakin su herifleri :) benimkide zaten yatmayi cok seviyordun simdi.daha.cok yatiyon diyor. Sanki evi barki yemegi.kendi.yapiyor

Birakin su herifleri :) benimkide zaten yatmayi cok seviyordun simdi.daha.cok yatiyon diyor. Sanki evi barki yemegi.kendi.yapiyor

Hahaha bizim ki neler neler diyor görsen kavun karpuzda yata yata büyürmüş diyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hımm anladım acaba bendede öyle bir durum varmıdır ki ya benim yumurtlama günüm geçmişti ilk denemelerde ama yine de Rabbim nasip ederse olur dedim birde üstüne gördüm iyi mi :)

Tuzu biberi eksik kalmamış

Hahaha bizim ki neler neler diyor görsen kavun karpuzda yata yata büyürmüş diyor :)

:)))) Aman bosver :)

Bir baş ağrısı eksikti oda geldi tam oldu Allahım sabır güç kuvvet versin bize aminnn

Ikili testten anlayan yokmu kizlar ya nette hicbisey bulamadim....hcg 49.7 papp-a 0.66 cikmis bisuru şey yaziyo fotoda ekleyemiyorum:((

Canım bu değerlerin bir anlamı yok bunların MoM değerlerine bakacaksın. Her iki hormon içinde MoM değeri standart 1 olarak kabul ediliyor. Hcg 2nin üstünde papp-a nında 1in çok altında olması istenmez.ama önemli olan bu değerlerle ense kalınlığının birleştirilmesinden sonra ortaya çıkan sonuç. Yani kafanı karıştırma canım bizler yüzeysel bilgilere sahibiz bilgi aktaralım derken canını sıkmayalım boş yere. Sen iyisimi doktora kadar sabret canım.

Merhaba kızlar bugn kontrolm vardı büyük ihtimal kız dedi doktor

Hayırlı olsun kaç haftalıkki

Hayırlı olsun kaç haftalıkki

11+5 miş. Ama bence çok erken ya . Hadi erkeği anlıyorlarda kız için zor . Tabi hayırlısı neyse,gönlündeki neyse o olsun inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Al benden de o kadar

Çalışınca daha dinç oluyor insan. Benim pek olduğum söylenemez ama h.sonları baygın yatıyorum ve h.içine göre On kat daha mutsuz oluyorum.
Hiç geçeceğini sanmıyorum bunun fenaa karamsarlığa düştüm.

Kızanlar bir şey sorcam öksürürken ya da kusarken öğürünce Zorlanıyorsunya o sırada altına kaçıran var mı?

11+5 miş. Ama bence çok erken ya . Hadi erkeği anlıyorlarda kız için zor . Tabi hayırlısı neyse,gönlündeki neyse o olsun inşallah

Benim takvimin altında bu hafta cinsel organları oluşacak yazıyordu 11 im bende belli olmuş olabilir.dr soruyor sana ne olsun istersin diye farketmez diyorsan söylüyor.kimileri takıntılı oluyor. Bir arkadaşın iki oğlu var illede kız istiyor kaç tane aldırdı erkek diye.düştü diyor herkese.yine hamile ve yine erkek.6 aylık falan hala iki günde bir dr gidiyor belki cinsiyetinde yanılmışlardır diye.

Benim takvimin altında bu hafta cinsel organları oluşacak yazıyordu 11 im bende belli olmuş olabilir.dr soruyor sana ne olsun istersin diye farketmez diyorsan söylüyor.kimileri takıntılı oluyor. Bir arkadaşın iki oğlu var illede kız istiyor kaç tane aldırdı erkek diye.düştü diyor herkese.yine hamile ve yine erkek.6 aylık falan hala iki günde bir dr gidiyor belki cinsiyetinde yanılmışlardır diye.

Canım kürtaj için yasal sınır ilk on haftadır. Cinsiyette en iyi ihtimalle 11. Haftada öğreniliyor oda %80 doğruluk payıyla. Arkadaşın nasıl oldu da cinsiyetini öğrendikten sonra çocuğunu aldırabildi hayret ettim doğrusu???

Benimde 12+4. Doktorlar söylemiyor niyese bana :)) neyse hafta içi gidicem belki,bakıyım bişe dicekmi :) zaten erkek ben eminimde bakalım Dr. ne dicek :))
Yalnız arkadaşının ki bi değişik ya :( çok yanlış yapıyor Allah akıl fikir versin :/

Canım kürtaj için yasal sınır ilk on haftadır. Cinsiyette en iyi ihtimalle 11. Haftada öğreniliyor oda %80 doğruluk payıyla. Arkadaşın nasıl oldu da cinsiyetini öğrendikten sonra çocuğunu aldırabildi hayret ettim doğrusu???

Bilmiyorum valla düştü diyor her defasında.bir yolu vardır sanırım.belki gerçekten düşüyordur.bilmiyordum On hafta olduğunu.

Benimde 12+4. Doktorlar söylemiyor niyese bana :)) neyse hafta içi gidicem belki,bakıyım bişe dicekmi :) zaten erkek ben eminimde bakalım Dr. ne dicek :))
Yalnız arkadaşının ki bi değişik ya :( çok yanlış yapıyor Allah akıl fikir versin :/

Nerden biliyorsun hissettin mi? Bende rüyamda erkek gördüm ama eşim de kız istiyor.

merhaba sevgili anne adayları. Allah kısmet ederse ben de şubat annesi olacağım. 12. haftadayım. bulantılarım da azalma olmadı henüz. çıkarmıyorum ama sürekli bulantım var. annem pişiriyor ben yiyorum. zor dönemlerim tatile geldi diye şükrediyorum. haftaya kontrolüm var belki bebişin cinsiyetini öğrenirsiniz demişti doktorum. bir tane oğlum var Allah bağışlasın. bu da ne olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun. Rabbim hepimize kolay bir hamilelik ve sonunda da hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah bu mübarek günlerin hürmetine.

Back
X