Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birakin su herifleri :) benimkide zaten yatmayi cok seviyordun simdi.daha.cok yatiyon diyor. Sanki evi barki yemegi.kendi.yapiyor
Hımm anladım acaba bendede öyle bir durum varmıdır ki ya benim yumurtlama günüm geçmişti ilk denemelerde ama yine de Rabbim nasip ederse olur dedim birde üstüne gördüm iyi mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaha bizim ki neler neler diyor görsen kavun karpuzda yata yata büyürmüş diyor :)
Ikili testten anlayan yokmu kizlar ya nette hicbisey bulamadim....hcg 49.7 papp-a 0.66 cikmis bisuru şey yaziyo fotoda ekleyemiyorum(
Allahım yaa size hayranım nasıl hem işe hem eve yetişiyorsunuz ben yataktan kalkamıyorum
Merhaba kızlar bugn kontrolm vardı büyük ihtimal kız dedi doktor
Hayırlı olsun kaç haftalıkki
Al benden de o kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
11+5 miş. Ama bence çok erken ya . Hadi erkeği anlıyorlarda kız için zor . Tabi hayırlısı neyse,gönlündeki neyse o olsun inşallah
11*5 günlük oldum ben
Benim takvimin altında bu hafta cinsel organları oluşacak yazıyordu 11 im bende belli olmuş olabilir.dr soruyor sana ne olsun istersin diye farketmez diyorsan söylüyor.kimileri takıntılı oluyor. Bir arkadaşın iki oğlu var illede kız istiyor kaç tane aldırdı erkek diye.düştü diyor herkese.yine hamile ve yine erkek.6 aylık falan hala iki günde bir dr gidiyor belki cinsiyetinde yanılmışlardır diye.
Benim takvimin altında bu hafta cinsel organları oluşacak yazıyordu 11 im bende belli olmuş olabilir.dr soruyor sana ne olsun istersin diye farketmez diyorsan söylüyor.kimileri takıntılı oluyor. Bir arkadaşın iki oğlu var illede kız istiyor kaç tane aldırdı erkek diye.düştü diyor herkese.yine hamile ve yine erkek.6 aylık falan hala iki günde bir dr gidiyor belki cinsiyetinde yanılmışlardır diye.
Ne güzel bulantıların bitti mi peki
Canım kürtaj için yasal sınır ilk on haftadır. Cinsiyette en iyi ihtimalle 11. Haftada öğreniliyor oda %80 doğruluk payıyla. Arkadaşın nasıl oldu da cinsiyetini öğrendikten sonra çocuğunu aldırabildi hayret ettim doğrusu???
Benimde 12+4. Doktorlar söylemiyor niyese bana :)) neyse hafta içi gidicem belki,bakıyım bişe dicekmi :) zaten erkek ben eminimde bakalım Dr. ne dicek :))
Yalnız arkadaşının ki bi değişik yaçok yanlış yapıyor Allah akıl fikir versin :/