2015 Şubat Anneleri

selam kızlar cumartesi günü kontrolüm vardı miniğimi gördük 10+4 sata göre ama usgye göre 10+1 çıktı diğerlerinde hep bir hafta geriden geliyordu yakalamaya çalışıyor miniğim doktor herşey yolunda dedi ayın 1inde ikili test için çağırdı. tansiyonum yüksek çıktı aslında normal ama benim standartlarıma göre yüksek kiloda var tuzu asla kullanmayacaksın ilerde problem olur dikkat et dedi. adam bana başta orucu dayanabilirsden tut demişti cumartesi eşimle gittik tutma dedi :53: şok oldum birşey diyemedim

Kızlar günaydın iyi haftalar herkese
2-3 gündür çok fenayım midemi bozdum bulantı ağrı çok fena. İzinliydim bugün işe başladım uf. Nasıl geçecek bu hafta. Bide zaman geçmiyor bebeğimi özledim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın bayanlar.. İnşallah hepimiz için çabucak geçen güzel bir hafta olur:9:

ne güzel senin ilerde yaa. benim de bir hafta geriden geliyor. ama geçen birisi ultrasonda ne görünürse görünsün muhtemel doğum tarihi değişmiyor demişti. usg de çocuğun yapısına boyuna göre zaman veriyormuş. öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

evet, usg çocuğun gelişimine göre zaman veriyor. dedim ya bence de 1 hafta önce ya da sonra önemli değil, ara kapanır. takvimi ondan değiştirmedim. kızımda da 1 hafta 10 gün önden gidiyordu, sonra normale döndü gibi gelişimi. gerçi 38. haftada sezaryenle doğdu ama, kordon dolandığından kalp atışları yavaşlamıştı.
sen de önemseme yani, bir hafta önemli değil, yolunu bulur güzel bebişin :) hem biraz minik doğsa ne olacak, sağlıklı olsunlar da ;)

evet, usg çocuğun gelişimine göre zaman veriyor. dedim ya bence de 1 hafta önce ya da sonra önemli değil, ara kapanır. takvimi ondan değiştirmedim. kızımda da 1 hafta 10 gün önden gidiyordu, sonra normale döndü gibi gelişimi. gerçi 38. haftada sezaryenle doğdu ama, kordon dolandığından kalp atışları yavaşlamıştı.
sen de önemseme yani, bir hafta önemli değil, yolunu bulur güzel bebişin :) hem biraz minik doğsa ne olacak, sağlıklı olsunlar da ;)

Ya minikliğinden değilde insan sabırsızlanıyor haftalar çabuk geçsin istiyor ondan dedim. :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki gündür giremedim geçmişide henüz okuyamadım fırsat bulduğumda okuyacağım bakalım kimlerde ne gelişmeler olmuş.bizim cumartesi kontrolümüz vardı gitmişken annemlerde kaldık 1 gece dün akşam döndük eve.bugün 8+6 yız.bebeğimi gördüm büyümüş çok heyecanlandık :49: dr herşey çok güzel yasaklar bitti normal yaşantına dönebilirsin dedi.progestanıda bıraktık çok şükür.e bulantılarım zaten bikaçgündür azalmıştı çok şükür yemekde yiyorum artık :56: .1 ay sonra cinsiyet öğrenmeye çağırdı.allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah.:49:

selam kızlar cumartesi günü kontrolüm vardı miniğimi gördük 10+4 sata göre ama usgye göre 10+1 çıktı diğerlerinde hep bir hafta geriden geliyordu yakalamaya çalışıyor miniğim doktor herşey yolunda dedi ayın 1inde ikili test için çağırdı. tansiyonum yüksek çıktı aslında normal ama benim standartlarıma göre yüksek kiloda var tuzu asla kullanmayacaksın ilerde problem olur dikkat et dedi. adam bana başta orucu dayanabilirsden tut demişti cumartesi eşimle gittik tutma dedi :53: şok oldum birşey diyemedim

cunku tansıyon sorunun var canım. senın vucudunun kesınlıkle susuz kalmaması lazım. ve ac kalmaman gerekıyor. korkutmak ıstemem ama yuksek tansıyon cok tehlıkelı sadece bebek ıcın degıl senın hayatın ıcınde. yedıklerıne ıctıklerıne cok dıkkat et, pılav ozellıkle yerken ıkı kere dusun. hamur ısı , kızartmayı azaltmalısın. bol su ve kesınlıkle stresten panıkten uzak dur. bunlar hep tansıyonu yukselten durumlar. annem yuksek tansıyon ve dıyabet hastası yıllardır bunlarla savasıyoruz. kadıncagız yıllardır oruc tutamıyor. yapıcak bırsey yok.

Eki Görüntüle 1195948 Kızlar nasıl
60/90 cm yatak odası yanı için ben begendim açıkçası fiyatı da 465 tl pamidor da ve bence guvenılır bır marka.

bu besıgı bende cok begendım cnm ama tek cekıncem sanırım 1 yasına kadar kullanabılır yazıyordu. boyutlarının ufak olduguna karar verdım sende dıkkat et normal besıkler ne kadar bunun boyutları ne kadar karsılatırmak lazım. ama cıbınlıgı falan cok hos :)

ya ben de sürekli tuzlu şeyler yiyorum hiç tatlı canım çekmiyo hatta midem bulanıyo hemen.inşlh tansiyon sıkıntısı çıkmaz ilerde:(

Günaydın minnoşlar... Bu hafta son çalışma haftam:21: yıllık izne çıkıyorum Allah'ım çok heyecanlıyım bende yatıcam bende dinlenicem bende tatil yapıcam :16: Dönüşü eminim çok koyucak ama olsun :2:

sende benım gıbısın valla daha tatıle cıkmdan donusunu dusunuyosun :) ben de tatıl yerıne gıdınce bıle daha otele gırıyoruz uf ya burdan bıkac gun sonra cıkıcam dıye dusunuyorum. anı yaşamayı bılmıyrum ben :)

Günaydın kızlar. Yalnız siz beni korkutuyorsunuz. Bebek geriden geliyorsa yetişir diyorsunuz. Önden gidiyorsa ne oluyor ? Yanı benim sat a göre 8 gün öndeydi . Doktor normal erken döllenme olmuş dedi. Ve hemen ikili testi yaptık. Benimki neye yetişecek şimdi ? :)

iki gündür giremedim geçmişide henüz okuyamadım fırsat bulduğumda okuyacağım bakalım kimlerde ne gelişmeler olmuş.bizim cumartesi kontrolümüz vardı gitmişken annemlerde kaldık 1 gece dün akşam döndük eve.bugün 8+6 yız.bebeğimi gördüm büyümüş çok heyecanlandık :49: dr herşey çok güzel yasaklar bitti normal yaşantına dönebilirsin dedi.progestanıda bıraktık çok şükür.e bulantılarım zaten bikaçgündür azalmıştı çok şükür yemekde yiyorum artık :56: .1 ay sonra cinsiyet öğrenmeye çağırdı.allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah.:49:

cok sevındım canım. ınsallah butun kntrollerın boyle hayırlı haberlerle gecer :) bende cuma gıdıcem doktora umarım senın gıbı mutlu ayrılırım ve umarım benımde progestanı bırakma zamanım gelmıstır artık :(

guanydın hanımlar herkes ıyıdır umarım... 3 gunde ne kjadar yazmıssınız yahuuu ne zmana bıter okuma ısı bılmıyorum :52:

Günaydın kızlar. Yalnız siz beni korkutuyorsunuz. Bebek geriden geliyorsa yetişir diyorsunuz. Önden gidiyorsa ne oluyor ? Yanı benim sat a göre 8 gün öndeydi . Doktor normal erken döllenme olmuş dedi. Ve hemen ikili testi yaptık. Benimki neye yetişecek şimdi ? :)

takılma tatlım bunlara . zaten suan her kontrolde degısıyor haftaları gunlerı. senınkı erken dollenmeyse belkı bı hafta erken gelır bebıs. bence gerıden gelmesınden ıyıdır :) bıran once kavusursun bebisıne :)

sende benım gıbısın valla daha tatıle cıkmdan donusunu dusunuyosun :) ben de tatıl yerıne gıdınce bıle daha otele gırıyoruz uf ya burdan bıkac gun sonra cıkıcam dıye dusunuyorum. anı yaşamayı bılmıyrum ben :)

walla dönünce napıcam diye düşünüyorum kara kara aynen :1:

Arkadaşlarbugün için sağlık Ocağı'na hemşire çağırmıştı gebelik takibini başlatmak için. Ben de 14. 30 a randevu aldım. Ancak şimdi düşünüyorum tahlil falan yaparsa aç mı gitmem gerekli. Sizden birileri gitmiştir daha önce.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saglik ocagindaki alet kucuk bisey bu haftalarda duyulmaz onla. Bizim saglik.ocagindaki oyle yani.
Hadi ya off bende bu ihtimal diyordum
Kalp atısı nst den duyulur kıbu haftada ımkansı. Dobler dedıgın usg dır onda zaten gorulur pıtpıtları. Sen zaten duymustun cnm ne oldu hayırdır?
Yok ben hiç görmedim duymadım kimligim yok ortada kontrole gidemiyorum bari kalp atışını duyarım dedim ama nasip değilmiş

kızlar dr sizden 2'li test istedi mi? bana bayramdan sonra gel dedi ama test yaparız demedi ya günü geçerse 2'li testin:18:

cok sevındım canım. ınsallah butun kntrollerın boyle hayırlı haberlerle gecer :) bende cuma gıdıcem doktora umarım senın gıbı mutlu ayrılırım ve umarım benımde progestanı bırakma zamanım gelmıstır artık :(

amin inşallah çok tesekkür ederim canım.seninde güzel haberlerini bekliyorum :49:

Arkadaşlarbugün için sağlık Ocağı'na hemşire çağırmıştı gebelik takibini başlatmak için. Ben de 14. 30 a randevu aldım. Ancak şimdi düşünüyorum tahlil falan yaparsa aç mı gitmem gerekli. Sizden birileri gitmiştir daha önce.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tahlil için aç olman gerekli. ben gidince sabahtan gitmiştim kayıt yaptı aç olsan tahlil yapardık dedi açım dedim de yaptı. yoksa sonra sabahtan gel diyecektı. şimdi saat ikiye kadar aç duramazsın ondan dolayı yakınsa yer sonra sabahtan yeniden gidersin.
randevu neden aldınki bizim istediğimiz saatte gidiyoruz bakıyorlar. olmazsa yarın sabahtan gidersin.

Back
X