2015 Şubat Anneleri

Ben dün tatil diye hep yattım durdum
Bişey de yapmaıdm
Akşam iftar davetine katıldım, geç döndük ve uykusuz bi şekilde işe geldim yine :25:

Yaptıracak mısın ?
Anlamıyorum biz müneccim miyiz niye tam yapmıyolar kan ve idrar almışken..

Gittiğimde konuşurum doktorla istesin bence risk almaya ne gerek var. Birde dediğim gibi çok yerdim ben e hamileliğin ilk 5 haftasını anlamıyoruz yemeğe eski düzene devam ediyoruz. Belki yoktur ama ya varsa ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamileykenmi tüketiyorsun canım. doktorlar çoğu zaman gerek görmüyor o testi. benimde ilk 6. haftamda yapılmıştı daha da tahlil falan yapılmadı şimdi perşembe 2li testim var. nasıl canım istiyor sosis bir görsen :D sadece 1 tane tadabildim. çok aşırı olmadığı sürede sıkıntı yok sanırım. ama çiğ köfte yerken mutlaka etsizmi değilmi onu soruyorum aldığım yere. o zararlı
Hayır hamile olduğumu öğrendiğimden beri tüketmemeye çalışıyorum , özellikle yemiyorum canım istesede. Fakat biz hamile kaldığığımızı 5. haftamızda öğreniyoruz genelde. Ve 5 hafta boyunlarda ben kesin ama kesin yedim. Bende de kumpir problem oldu çok canım istedi ama yarım yamalak yedim. Benimde bu dışında hepsi aynı anda yapıldı bıda yapılsaydı nr olurdu yani

ben oglanda 6. Ayda tamamlamistim alisveris isini
vucut agirlasicak kis yaklasicak..
Ben kismet olursa 5. - 6. Ay gibi hazirlamaya baslarim duye dusunuyorum

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dayanamıyor ki insan zaten kıyafet olarak almaya baslıyorsun sonra cinsiyet öğrenınce heme hemen kıyafet alıs verişi bitiyor kaba alış verişler kalıyor son 6-7 . Aya benım eger kız olursa hemen hemen herseyım hazır pusetten besiğe erkek olursa sadece kıyafet değişikliği yapıcaz sanırım...

Geçmiş olsun canım inşallah geçer veya azalır bir an önce. Ben de öğretmenim merak etmişsin evet bu aylar 2. Dönemi izinli geçirmek ve yaz tatiliyle birleştirmek için en ideal dönem:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canım gecer ınsallah... hah tamda bunu demeye calısmıstm ogretmenlerın ızın acısından en uygun zamanı oluyomus dıye:).. herkes kendını tanıtmıs bende yazayım.. 28 yasındayım 2. bebegım olcak ınsallah.. 4 yasında dunyalar guzelı bır prensesım var.. ankarada yasıyorum devlet memuruyum bende...

Gittiğimde konuşurum doktorla istesin bence risk almaya ne gerek var. Birde dediğim gibi çok yerdim ben e hamileliğin ilk 5 haftasını anlamıyoruz yemeğe eski düzene devam ediyoruz. Belki yoktur ama ya varsa ?

Bende sormayı düşünyorum
Sonuçta diğerlerini sevmesem de salata çok yemişimdir çiğ sebzeden de olabiliyomuş ?

Ben oglanda 6. Ayda tamamlamistim alisveris isini
Vucut agirlasicak kis yaklasicak..
Ben kismet olursa 5. - 6. Ay gibi hazirlamaya baslarim duye dusunuyorum

Evet 6 dan sonra bile zor olmaya başlıcakk ama korku işte , nebiliyim ben birde nazardan deli gibi korkarım . Sanırım 6 da başlarım zamanla da devam eder. Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin. Ama sen ilkinde cinsiyeti öğrendin başladın ve bitirdin herşeyi maşallah :)) iyi cesaret.

benımde kız olursa cogu seyı hazır( gonlumden gecende kız ınasallah hayırlısı olsun ) erkek olursa dunya masraf cıkacakk saglıgı yerınde olsunda hallederıs ınsallah... kızım kardesıne ısım koydu coktaaaan kız olucak duru olucak dıyo cocuk yaa masum dogru dıyodur demı :1:

Bende sormayı düşünyorum
Sonuçta diğerlerini sevmesem de salata çok yemişimdir çiğ sebzeden de olabiliyomuş ?

Heh ! Değil mi ? Yok yok aklımızda kalacağına kağıtta kalsın , yaptırıp içimizi rahatlatalım ..

Heh ! Değil mi ? Yok yok aklımızda kalacağına kağıtta kalsın , yaptırıp içimizi rahatlatalım ..

Taktım mı takarım ben zaten
Yarın doktora gitmeyi bile düşünüyorum sırf bunun için

benımde kız olursa cogu seyı hazır( gonlumden gecende kız ınasallah hayırlısı olsun ) erkek olursa dunya masraf cıkacakk saglıgı yerınde olsunda hallederıs ınsallah... Kızım kardesıne ısım koydu coktaaaan kız olucak duru olucak dıyo cocuk yaa masum dogru dıyodur demı :1:
çok güzel bir isim bulmus kardesine maasallah hayırlısı tabiki benım 2 yıl önce kızım oldu 1 gun yasadı oyuzden ona yaptıgımız alısverişler öylece duruyor erkek olursada kıyafet alıcaz ee zaten onun içinde çok almayın cabuk buyuyorlar diyor buyuklerimiz

dayanamıyor ki insan zaten kıyafet olarak almaya baslıyorsun sonra cinsiyet öğrenınce heme hemen kıyafet alıs verişi bitiyor kaba alış verişler kalıyor son 6-7 . Aya benım eger kız olursa hemen hemen herseyım hazır pusetten besiğe erkek olursa sadece kıyafet değişikliği yapıcaz sanırım...

Hayirlisi olsun :)
Benim de esimin kuzeni sepet besik almisti kizina onu getirdi.. Icine kiz da olsa erkek de olsa yeni takim diktirmeyi dusunuyorum.
Besik konusunda kararsizim ben cok oglaninkini satmistim oda yaptirttigimizda. Simdi yer sorunum da var. kismet bakalim gezip gorup bakiaz zamanla :)

hayirlisi olsun :)
benim de esimin kuzeni sepet besik almisti kizina onu getirdi.. ıcine kiz da olsa erkek de olsa yeni takim diktirmeyi dusunuyorum.
Besik konusunda kararsizim ben cok oglaninkini satmistim oda yaptirttigimizda. Simdi yer sorunum da var. Kismet bakalim gezip gorup bakiaz zamanla :)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hasır besık bendekide ama anca 1 yasa kadarancak kullanılır

Hayır hamile olduğumu öğrendiğimden beri tüketmemeye çalışıyorum , özellikle yemiyorum canım istesede. Fakat biz hamile kaldığığımızı 5. haftamızda öğreniyoruz genelde. Ve 5 hafta boyunlarda ben kesin ama kesin yedim. Bende de kumpir problem oldu çok canım istedi ama yarım yamalak yedim. Benimde bu dışında hepsi aynı anda yapıldı bıda yapılsaydı nr olurdu yani

yapmıyorlar işte ne hikmetse. evet o dediğini bende çok severdim ama hamile kaldığımdan beridir yemiyorum.birde ben hamileliğim ilk 5. haftası tatildeydim orada yedim kumpirden ondan sonra test yapıldı 6. haftam biterken bir şey çıkmadı. hamile olduğumu biliyordum sadece salam sosis ve türlerinden yemedim. dikkat etmek lazım işte azıcık sabredersek sonra bol bol yeriz :1:

Evet 6 dan sonra bile zor olmaya başlıcakk ama korku işte , nebiliyim ben birde nazardan deli gibi korkarım . Sanırım 6 da başlarım zamanla da devam eder. Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin. Ama sen ilkinde cinsiyeti öğrendin başladın ve bitirdin herşeyi maşallah :)) iyi cesaret.

Ben de nazardan korkarim :)
Ama vucut agirlastiginda zor oluyo
Ben bi de epey agirlasmistim evlerden irak :D
zaten bebekken eskimiyor ki esyalari benim oglanin esyalarini yikayip vakumlayip kaldirmistim tektuk esksikler var :) Allah kismet eder o gunleri de goruruz insallah :)

Çatlak kremi için erken değil mi
4 aydan sonra başlanıyor diye duymuştum ?

13. haftaya girenler başlamalı aslında öyle okumuştum. benim başlamam gerekli de bir türlü eczaneye gidemedim. göğüslerim de başladı mesela fena halde uçları . badem yağı ve bepanthol kullanmayı düşünüyorum . eğer zayıfsan daha çabuk çatlıyor malesef.

hasır besık bendekide ama anca 1 yasa kadarancak kullanılır

Evet bi besik daha almam lazim nasipse.. Genc odasi hazir da 2 uasina kadar rahat edecegi bisey alsam daha iyi sanki

yapmıyorlar işte ne hikmetse. Evet o dediğini bende çok severdim ama hamile kaldığımdan beridir yemiyorum.birde ben hamileliğim ilk 5. Haftası tatildeydim orada yedim kumpirden ondan sonra test yapıldı 6. Haftam biterken bir şey çıkmadı. Hamile olduğumu biliyordum sadece salam sosis ve türlerinden yemedim. Dikkat etmek lazım işte azıcık sabredersek sonra bol bol yeriz :1:

butun doktorlar bas bas bagırıyor hamileliğinizi öğrenene kadar yanı 5-7 haftalardan önce yediğiniz içtiginiz hiç birşey bebeginiz için zararlı degil diye takmayın kızlar bence ama tedbiride elden bırakmamalı

butun doktorlar bas bas bagırıyor hamileliğinizi öğrenene kadar yanı 5-7 haftalardan önce yediğiniz içtiginiz hiç birşey bebeginiz için zararlı degil diye takmayın kızlar bence ama tedbiride elden bırakmamalı

ben yanlış okumuşum 5 haftalıktan önce evet yediğin içtiğin şeylerin bir zararı yok. ama öğrendiğin an yememek gerekli diye düşünüyorum. o yüzden allah bir adet sonunda öğrenmemizi sağlıyor ya hamileliğimizi ne kadar erken o kadar iyi yani :)

Son düzenleme:
çok güzel bir isim bulmus kardesine maasallah hayırlısı tabiki benım 2 yıl önce kızım oldu 1 gun yasadı oyuzden ona yaptıgımız alısverişler öylece duruyor erkek olursada kıyafet alıcaz ee zaten onun içinde çok almayın cabuk buyuyorlar diyor buyuklerimiz

canım cok uzuldum mekanı cennet olsun...
kızlarr benımde geldı kremım bayada byukmus yahuu devam edıyosa yapın hepınız guzel bır urun sonucta

Back
X