• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ped gibi olacak aynı ama bide onu deneyeyim bakalım. Tam da yaz günü olunca zaten bide çok terliyorum üzerine bu geldi. İşyerim çok sıcak bazen sırtımdan su gibi süzülüyor. Olmadı rapor alıcam ya çok da yoruldum çalışmaktan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tuvalet kağıdını kesinlikle koyma derim. İçinde çok fazla seliloz var ve bu daha çok kaşıntı yapıyor. Anneme dr söylemişti.

Aslında yaptırmamak mantıklı olan. Yaptırdıktan sonra anladım :))
Yani yapılacaksa da direk 3 lü yapılmalı.
2li de risk farketselerde 3lü bekleniyor.

bende aynı seyı dusunuyorum. zaten ıkılıden sonra alınacak onlem yada ilaç yok mecbur uclu yapılack. risk cıkarsa bır kac hafta sıkıntlı gecer. ama ben yınede doktoruma sorucam detaylıca bu konuyu

Vaayy 1000. Sayfadayiz maasallah kizlar.
Ya bana herkes guzellestin diyor ama alakasi yok yuzum hep sivilce dolu sizde boyle bir değişim varmi? Çok çirkin hissediyorum kendimi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve size ne dicem.
Ben rahat geçiriyordum ara ara ağrılarım olsada mide bulantısı bakımından hiç sıkıntı çekmedim ama 2-3gündür ölüyorum resmen. Dün akşam yemek yaptım. Çok aç olmama rağmen bi iki kaşık aldım ama baktım olmuyor bıraktım. Gece yarısı açlıktan uyuyamayınca peynir ekmek yedim ama onunda her parçası kokuyor gibi geldi bana. Sürekli midem ağzımda. Bide bende kusma fobisi var sarhoş olmadan kusmam mümkün değil. Öğür öğür bi hal oldum.
Bizim bi tanıdıkta 5 aylık hamileydi. Çok mide bulantısı istifra başlayınca doktora gitmişler bebeğin kalbinin durduğunu öğrenmişler. Bunları duydukçada ödüm kopuyor ama ne gelir elden takdiri ilahi diyorum yinede off fena oldum yine

benim bulantı da 11. hafta başladı daha önce hiç bişey yoktu. bu sabah dünya ayağımın altından kaydı çok fena oldum. geçen cumartesi dr gittiğimde sordum normal dedi. 12-13. hafta bu hormonun zirve yaptığı zaman bundan sonra azalır dedi merak etme bence normalmiş.

Benim doktorum burda değil bende bugün , geçenlerde bebeğimi merak edince gittiğim doktora gidicem,para vermene de gerek yok bi bakarız çıkarsın hemen demişti. Bende hep heves ediyorum belki cinsiyeti söyler diye. Ama geçen gittiğimde 16 dan önce öğrenilmez diyip kapamıştı konuyu. Ben bugün 12+6 yım. Ne diyorsunuz kızlar , ne yapsam gösterir benim bu doktorun anlıcağı kadar olsun yeter :))

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-01-2015
Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 190 gün kaldı.
Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

takvimine inanırsak göreceksin ;)
ben de tam 12+6 da gitmeyi planlıyorum, önce sen gör, sonra da ben :))

benim bulantı da 11. hafta başladı daha önce hiç bişey yoktu. bu sabah dünya ayağımın altından kaydı çok fena oldum. geçen cumartesi dr gittiğimde sordum normal dedi. 12-13. hafta bu hormonun zirve yaptığı zaman bundan sonra azalır dedi merak etme bence normalmiş.

Ahh umarım öyledir bende öyleyim bir baş dönmesi aman allahım ölüyorum diyorum herseferinde :)
Ama doktorun normal dediyse normaldir çok takılmıyım bende o zaman . Teşekkür ederim:)

Amin amin hep beraber dua edelim... Kaç gündür keyfim yok eşim de şaka yapıyor cuma günü doktorlar eylem yapacakmış p.tesi kaldı diye beni alakadar etmez ben yine giderim diyordum... Gecede gelmiş bişey olamayacak korkma diyor inşallah..

Rüyamda da bebeğin gayet iyi diyorlarmış allahım gelsin cuma artık valla gerim gerim geriliyorum resmen.

sıkıntı yapma canım üzme kendini. elbet bu mubarek günlerde hamile kaldık rabbime heleki kadir gecesinde bol bol dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. rabbim buradaki herkesin kucağına almayı nasip etsin sağ salim sağlıklı bir şekilde. bende şimdilik birşey yokta hastaneye yola çıktığım anda geriliyorum gidince sırada elim ayağım titriyor :)

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-01-2015
Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 190 gün kaldı.
Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

takvimine inanırsak göreceksin ;)
ben de tam 12+6 da gitmeyi planlıyorum, önce sen gör, sonra da ben :))

Hahah telefondan girince gözükmüyor ne yazdığı iyimiş o zmaan inşallah benim bıdıkta gösterir kendini.:) çikolata yerim gitmeden bakalım nasıl olucak. Ben geçen gittiğimde su bile içmemiştim yinede nasıl kuduruyordu bide yiyip gidiyim de görüym nasıl bişe bekliyor bizi :))
İnşallah öğreniriz o zman :)) ayy heyecan yaptım :))

ya kızlar bulantılar bende 6. haftada başladı ama 12. haftada baya azalmıştı bu hafta dün ve bugün yediğim ne varsa çıkardım. hayır birde burun kanamasıyla uğraşıyorum. az önce hem kustum hemde her yer kan oldu :( hamilelikte burun kanaması normal diye biliyordum daha önceden de kanardı benim burnum ama bugün hepsi zirve yaptı :( ağzımın içi öyle kötü ki. resmen doruklarındayım bulantıların :(

sıkıntı yapma canım üzme kendini. elbet bu mubarek günlerde hamile kaldık rabbime heleki kadir gecesinde bol bol dua edelim sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun. rabbim buradaki herkesin kucağına almayı nasip etsin sağ salim sağlıklı bir şekilde. bende şimdilik birşey yokta hastaneye yola çıktığım anda geriliyorum gidince sırada elim ayağım titriyor :)

Al benden de o kadar :) allahım sen büyüksün :)

Hahah telefondan girince gözükmüyor ne yazdığı iyimiş o zmaan inşallah benim bıdıkta gösterir kendini.:) çikolata yerim gitmeden bakalım nasıl olucak. Ben geçen gittiğimde su bile içmemiştim yinede nasıl kuduruyordu bide yiyip gidiyim de görüym nasıl bişe bekliyor bizi :))

Heyecan, korku, stres bende yanımda götüreyim çiko kan verdikten sonra yerim herhalde..

Kızlar benim sivilceler çenemin altından kulağıma dogru bu ne ya, güzellik çirkinlik konusunda bişey diyemeyeceğim :1:

ay bende bır parlıyorum bır parlıyorum ugrassam fondoten subu bukadar guzel olamazdı kızımdada boyle olmustu cıldım harıka olmustu bakalım...

Kızlar bende de bulantı değil ama reflüm fena midem boş kaldığında gaz sıkıştırıyor gibi o zaman bulanıyor. Şükür hala 1,5 kg ile devam ediyorum.

Bu arada vajinal bölgede yanma kaşınma problemi yaşayan var mı. Bugün doktorumu aradım ilaç verdi 2 gündür ödüm patladı mantara çevirecek diye. Keşke doğal yolla bi çaresi olsa kaşıntı gidermenin

canım sana tavsiyem ozon yağı kullanman ;) cilt sorunlaına birebir. ben de akıntım için kullanmıştım dr tavsiyesiyle sonra neten araştırdım mantar dahil tüm cilt rahatsizlılarında kullanılabilir diyo ağız için yaralarında bile bi düşün istersen ;) doğal yöntemleri ben de çok severim hatta şimdi ozon yağını yüzüme kullanıyorum :)

inşallah :) tabi ki sağlıklı olsunlar da insan merak ediyor, heyecan yapıyor işte :) Allah gönlüne göre versin, hayırlısıyla

kızlar biz bu arad isimlerimize karar verdik
kızımız olursa berrasu
oğlumuz olursa rüzgar koycaz :)

Berrayı bende düşündüm ama araştırdım Peygamber Efendimiz tavsiye etmemiş temizlikçi kadın anlamına geliyormuş

Kızlarrr yoğurttan söz açılmışken ben yoğurt mayalama makinesi almak istiyorum bir süredir aklımdaydı kullananınız varmı aramızda???

Niye makina alıyorsun ki ben evde 3kaşık mayayla 3 kilo yoğurt yapıyorum hemde 5saat sürüyor mayalanması hiç uğraşma öyle şeylerle bence mutfağında yer kaplar boşuna :)

S.A. arkadaslar en son gittigimde 6 haftalikti suanda 10 haftaligiz sadece tansiyonuma ve idrarima baktilar yine tabiki alttan ultrasonla baktilar maasallah bebegim kipir kipir ellerini yuzune götürüyordu bayag büyümüs kalbide gümbür gümbür atiyordu yani anlayacaginiz biz gayet iyiyiz bir ay sonraya randevu verdi ve gebelik kursundan bahsetti bakalim arastiracagiz belki giderim:8::8::8::8:

Niye makina alıyorsun ki ben evde 3kaşık mayayla 3 kilo yoğurt yapıyorum hemde 5saat sürüyor mayalanması hiç uğraşma öyle şeylerle bence mutfağında yer kaplar boşuna :)

Bende bir kasikla 5 kilo mayaliyorum. Ama bebekler için hemen mi mayaliyor acaba bu aletler. Annem ben doğduğumda almus hic kullanmamis tavsiye etmiyor ama bilmiyorum.

Back
X