2015 Şubat Anneleri

Bu arada herkesin Kadir gecesi mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin. Bebişlerimiz de sağlıkla huzurla büyüsünler.:) allahım bebek bekleyenlere de aratmadan hayırlısıyla versin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aklımda olacaksın canım akşam dua ederken. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana tez vakitte.

Gunaydin :) hayirli kandiller. Rabbim ne dileginiz varsa nasip etsin. Gebelik siramiz hic bozulmasin herkes teker teker dogursun :) ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin allah seninde once karnini sonra kucagini doldursun insallah

Hayirli kandiller Allahim hayirlisiyla saglikla hepimizin bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🙏 bebek isteyenlerinde dualari kabul olsun kucaklari bos kalmasin amin

Yaa ben bi psikopat ben varım zannediodum için rahatladı bende aynı durumdayım herseye kavga edioruz ama benim sucum deil kii ilgi alaka belkemek sucmu ona göre fazlasıyla gösterio ama ben nie görmüorum bunu uyuz uyuz gülüo bide bogasım gelio yaa:2::2:

Secido canim bu guzel gecede Allah dualarini kabul etsin. Bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah. Dua edecegim senin icin.

unutma benı bebegım ınsallah dualarımızda bulusurz.. Rabbım hepımızın gonul muradını versin inşallah

Aklımda olacaksın canım akşam dua ederken. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana tez vakitte.

amın canım sağ olasın Allahım hepımızın gonul muradını versin inşallh.. Dualarda buluşmak dileğiyle

Aynen salatada çok severdim soğanı yiyemiyorum hele sarmısak ahh ahh dün grcr yoğurdun içinde vardı azcık yedim bütün gecem berbat oldu ya

Kızlar ender saraçta hamilelik üzerine konuşuyorlar. Bilginize:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin :) hayirli kandiller. Rabbim ne dileginiz varsa nasip etsin. Gebelik siramiz hic bozulmasin herkes teker teker dogursun :) ins

Amin Aminn sıra bozulmasın he oda güzel

8+5 haftalık hamileyim kızlar ve artık telefonla konuşurken bile midem bulanıyo nasıl bişi bu yaa...hafta sonu kayınvalidemlere gidiyoruz bi hafta yokuz evde ne yapıcam ben bilemedim valla artık bulantı haplarıyla idare edicem kötü durumda kalack olursam

biraz anlayışlı olsalar herşey geçecek de işte... her zaman böyle değiliz hassasız bu günlerde fazlasıyla..

Bugün minik mucizemi görmeye gidicezzz 💃💃💃💃
En son 6+3 de görmüştüm nasssıl özledim nassııılll merak ediyorum bebişimi anlatamam. Bugün belki bize el sallar çikolata yiyip gidicem 👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bende subat annesi olarak araniza katildim. Allah hepimize hayirli evlatlar versin.

Benim karnim gazdan davul gibi sisti 11 haftaligim. Sizce normal mi?

Yok yok yalnız değilsin :) ben de bi ben varım sanıyodum ama çoğumuzda varmış. Beklentilerimizi düşürmemiz lazım. Nasıl yapıcaz bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…