- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
Selam kızlar şimdi girdim içeriye. doktorum yoktu başka bir doktor baktı bana. ikili test için kan verdim. ve ense kalınlığına filan baktı allahıma şükür bebeğim gayet iyi. ense kalınlığıda 1.1 mm imiş doktor gayet iyi dedi. elini ayağını gösterdi kocaman göbekli bir bebek cinsiyeti sordum daha erken dedi. bende üstelemedim çünkü eşim özele gider öğreniriz demişti. yani 1 2 hafta sonra özele gidicem öğrenmek için çokta önemli değil ama merak insanı mahfediyorayrıca 12+4 idik ama 12+6 çıktım yani yarın 14. haftaya giriyorum. 66 mm idi bebeğim.
ayrıca 4 hafta sonraya detaylı ultrasona randevu verdi. ve 4 hafta sonra doktora göstericem. bir sıkıntın yok ilaçlara devam dedi. folik asite iğneye ve progestana. inşallah herkes benim gibi hayırlı haberlerle gelir kuzucuklarını görürler.![]()
Canım çok sevindim güzel haberlerine 😊 için rahatlamıştır artık bizim gibi daha önce kötü deneyimi olanlar haliyle daha endişeli oluyor sanırım 9 ay boyuncada devam edecek bak ben bugün iyi haberler aldım ama bu seferde niye hareketlerini göremedik diye takıyorum