• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bende düşen bebekte sonucu düştükten sonra aldım.daha dr gösteremedim de bütün interneti araştırdım ne anlama geldiğini bulamadım hepsi yabancı yazıyor. Meraktan sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten öğrendiğim kadarıyla bu kadarla kalmıyor bu test bir programa girip risk grubunu çıkarıyor doktorlar ondan dedim acaba normalmi bilen vardır ama sanırım normal değerler.

Canım zaten saçın kökünü besleyen o hatta bir şampuan reklamında içerisinde olduğunu söylüyorlardı

kız o keratin :D o farklı bir şey kreatin ayrı bir şey :D

zaten öğrendiğim kadarıyla bu kadarla kalmıyor bu test bir programa girip risk grubunu çıkarıyor doktorlar ondan dedim acaba normalmi bilen vardır ama sanırım normal değerler.

En iyisi okuyup okuyup kafayı karıştırmamak. Şu sıra biz bu kafayla zaten normal düşünemiyoruz.
Sabah dedim galiba enerjim yerine geldi ama öğleden beri pertim.

Benim de saçlarım cok dökülüyor genelde ferritin ya da cinko eksikliginde dökülüyor ya da tek yönlü beslnmede ki bu su anki durumumuzu açıklıyor gibi

En iyisi okuyup okuyup kafayı karıştırmamak. Şu sıra biz bu kafayla zaten normal düşünemiyoruz.
Sabah dedim galiba enerjim yerine geldi ama öğleden beri pertim.

aynen öyle canım ufacık birşey okusak aynısı başımıza gelicek gibi hissediyorum. rabbim sağ salim kucaklarımıza versin bebeklerimizi inşallah. enerji işine gelince dün azıcık toz falan aldım bel ağrısını bugün bile çekiyorum eskiden ne işler yapardım halbuki hamilelik resmen vücudu çok güçsüz bırakıyor. o yüzden pc kucağımda yatmaktan başka birşey yaptığım yok valla.

Isimler birbirine ne kadar benziyormuş sadece r ve e harflerinin yerleri farklı ama apayrı anlamda demek ki.

tabiki herşeyi 1 harf değiştirmezmi zaten genelde :) tıp dilinde hele bazı kelimeler birbirine çok benziyor

Bu arada kızlar bu akşam tv izlerken zahideye denk geldim ibrahim saraçoğlu ilk defa açıklamış amniyon sıvısında azalma olan gebeler. her gün bir bardak havuç suyu tüketsin diyordu iyi geliyormuş aklımızda bulunsun bence ben zaten havuçu çok tüketiyorum. mide bulantısına iyi geldiği için.ama başka şeylerede yarıyormuş demekki :)

aynen öyle canım ufacık birşey okusak aynısı başımıza gelicek gibi hissediyorum. rabbim sağ salim kucaklarımıza versin bebeklerimizi inşallah. enerji işine gelince dün azıcık toz falan aldım bel ağrısını bugün bile çekiyorum eskiden ne işler yapardım halbuki hamilelik resmen vücudu çok güçsüz bırakıyor. o yüzden pc kucağımda yatmaktan başka birşey yaptığım yok valla.

Ben maalesef çalışıyorum ve bulaşıklar bile bir hafta duruyor sonra makineye koyuyorum.Evi sinek bastı ki ben deli Düzenli biriydim. Az kaldı diye kendimi avutuyorum

Benim de saçlarım cok dökülüyor genelde ferritin ya da cinko eksikliginde dökülüyor ya da tek yönlü beslnmede ki bu su anki durumumuzu açıklıyor gibi

Aha buldum tek yönlü besleniyorum paso protein

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406228021.703013.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406228038.240595.webp

Yorumları alalım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ton balığı yüksek civa içeriği nedeniyle hamilelere tavsiye edilmiyor. Ayrıca suyun daha diplerinde yaşayan balıklar da Levrek vb. aynı nedenle önerilmiyor.

Çok teşekkür ederim canım sabah denedim hakikaten şimdiye kadar doğru dürüst kaşınmadı :)
Biisey değil canim iyice geçene kadar tekrarla istersen
Saclarimi kestirdim. Off nasip bir rahatlik anlatamam. Keçe gibi olmustu kut kestirim. Ayy kafam rahatladi resmen...

Bende kestirecektim ama bebeğin ömrünü kisaltir dediler vazgeçtim batıl inanç ama ne bileyim pek inandigimdan değilde rahat edemedim
benim bugün ikili testim vardı ense kalınlığı 1.1 mm olarak ölçtü doktor kan testimde çıkmış bu ne demek oluyor. yaptıranlar bi yorumlayıversin iyimi. internetten baktım normal gözüküyor ama

-PAPP-A 5.32
-SERBEST BETA-HCG 23.3
Ense kalınlığı iyi canım bide Allah bilir tabi ama seninde oğlun olacak tabi sağlıklı olsunda
Bu arada kızlar bu akşam tv izlerken zahideye denk geldim ibrahim saraçoğlu ilk defa açıklamış amniyon sıvısında azalma olan gebeler. her gün bir bardak havuç suyu tüketsin diyordu iyi geliyormuş aklımızda bulunsun bence ben zaten havuçu çok tüketiyorum. mide bulantısına iyi geldiği için.ama başka şeylerede yarıyormuş demekki :)
Ama 1 bardak mis fazlası bebeğin rengini turuncu olurmuş
Eki Görüntüle 1200851 Eki Görüntüle 1200852

Masallah:nazar: kuzucuga sağdaki renkli ultrason mu

Evet :) aslında 12. Haftadan önce açmıyoruz dedi de doktor, açtı sonra. 11+ 1 miş. Hadi kızlar cinsiyet tahmini alalım ;)

Ense kalınlığı iyi canım bide Allah bilir tabi ama seninde oğlun olacak tabi sağlıklı olsunda

Ama 1 bardak mis fazlası bebeğin rengini turuncu olurmuş

ay allahmı söyletti ne içime hep erkek doğuyor nedense :) rabbim sağlıklı evlatlar versin erkek kız fark etmez.

evet günde 1 bardak diyor canım. havuçu ben suyunu içebilirmiyim bilmem ama hafif tuzlayıp soyup yiyorum zaten.

Sadece 11 hafta 1 günlük :) bi tahmini var doktorun ama daha çok küçük dedi, o yüzden ihtimal de küçük :) hayırlısı bakalım

Eki Görüntüle 1200851 Eki Görüntüle 1200852

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama kız geçti içimden :) benimde 12+6 çıktı ultrasonda kağıdı istemeyi unuttum. doktor elini ayağını gösterirken boks yapıyordu birde koca göbekliydi erkeğe benzettim ama belli olmaz bayramdan sonra özele gidip öğrenmek istiyorum :)

Eslaa teşekkür ederim, inşallah öğrenirsin yakın zamanda. Ben şu nub teorisine göre merak ediyorum aslında

Back
X