2015 Şubat Anneleri

ayyy çok sevindim yalnız değilmişim:17:
benimde öyle valla
çenemden yanağıma zıplamış ordan kulağıma ordan alnımın tam ortasına
garnier yüz temizleyicilerim var onları hamile kaldıktan sonra hiç kullanmadım
acaba sakıncası olurmuki kullansam:44:

Nivea yuz temizleme kremi kullaniyorum, gece yatarken. Dunde turk kahvesi zeytinyagi maskesi yaptim biraz iyi geldi.. aslinda pek sivilcede degil cok cins bisey :) koca kocalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin anneler :)
Az bulantili guzel bir gun olsun ins.
Dun gece bebegimi hissettim sanirim. Cok kisaydi ama :) tabi gazla karistirmasiysam

Nivea yuz temizleme kremi kullaniyorum, gece yatarken. Dunde turk kahvesi zeytinyagi maskesi yaptim biraz iyi geldi.. aslinda pek sivilcede degil cok cins bisey :) koca kocalar

ayyy ne güzel elin eriyor yapmaya
ben ne zaman banyoya girsem öğürmekten yüzümü zor yıkıyorum
dediğin gibi sivilceye benemiyorlar
kocaman kırmızı şişlikler
sivilce olsa patlar ama bunlarda sivilce tipi de yok
dokundukça kırmızı kırmızı kalıyorlar

Dun gece bebegimi hissettim sanirim. Cok kisaydi ama :) tabi gazla karistirmasiysam

günaydın kuzucum
o dediğinden dün gece bende hissettim sanki karnımın içinde bişeyler tekme atıyodu yukarı doğru
ama bu kadar kısa sürede hareketlerin algılanabileceğini sanmıyorum
gazdır heralde
tamda yatınca oldu benimkiler

Cimcimem benim se cildim çok kotu cenem ve alnim sivilce dolu özellikle cenem ama çok kotu duruyor bende de garnier var banyodayken arada bir kullaniyorum.saclarim bi gün yikamasam yaglaniyor.cildim de yagli.ve saclarim çok dökülüyor. Sivilce Kiz belirtisi derler ama sac dökülmesi de oglanda çok olmuştu benim aksine kizimda saclarim acayip uzamisti belirtiler değişik acaba hepimizin ayni cinsiyette mi olacak bebisler söyleyin sivilceli annisler :))

Kizimda da bunda da sivilcelnmem yok sukur de ilkinde boyle sac dokulmesi ve tipi kayma durumum da olmamisti bu sefer daha degisik diye oglan mi diyorum ama hayırlısı tabi

Beni yine evime ağlaya zırlaya gönderiler ya tebrik ödülü vereceğim artık başarılarından dolayı ya :'(

Ay zaten kil oldugum mevzular bunlar sen böyle ezilip uzuldukce iyice cinlerim tepeye çıkıyor kuzum degismez diye birsey yok onlardan umidi kes kocan uzerine calis bisekilde daha iyi kivama getrmen mumkun malesef bizim milletin erkeklerinde boyle bir aile sevdasi oluyor ilk zamanlarda aglayip mizlanmayla bisey olmuyo akilli davran hic kale alma o tarafi cvbini ver uygun bi dille espriyle politika yap gec kimse senden kıymetli dehil guzelim

Mrb kızlar. Nnem geldıgı ve oğlumun dogum gunu partısı hazırlıklarıve byram teşı dolyısı ile cok gıremıyorum. Yarın mınık kuşumu gorucem ınsallah.saat 3 de ınsallah bı cınsıyet tahmını ypabılır. Hepınıze sevgıler...

Oo cifte telas ne güzel

Selam kizlar .Gunaydin. Sizlere bisry soracagim. Dun giydigim ayakkabi ayagimi vurdu. Ve deri soyuldu. Sadece sabunlu su ile temizleyip nemlendici krem surdum. Biraz da kolonya tabi. Yalniz batikon ya da furacin gibi dezenfekte edici krem yada solusyon kullanamadim. Netten baktim doktorunuza sorun diyor. Bunlarin kullanimiyla ilgili gebelikte zararli olup olmadigina dair bilfisi olan varmi acaba?

Batikonda n bisey olcagni sanmiyorum canim dogumda bile kullaniyolar neticede

günaydın kızlar nasılsınız
sabahları öğürmekten karın kası yaptım artık
ağzımda tat kalmadı küp şeker yesem bile ağzı acı acı oluyor:36:

Gunaydin canım ben de bulantidan uyuyamadim bi geceydi artik

Günaydın kuzum biraz erken hareketler icin ama keseyi hissetmis olablirsim belki heyecani bile güzel diymi

günaydın kuzucum
o dediğinden dün gece bende hissettim sanki karnımın içinde bişeyler tekme atıyodu yukarı doğru
ama bu kadar kısa sürede hareketlerin algılanabileceğini sanmıyorum
gazdır heralde
tamda yatınca oldu benimkiler

Bana da elle biraz bastrinca kalp gibi pit pit atan bişey hissi geldi dun ama bebisin hareketine ihtimal veremiom daha

Gecmise dalip gunaydin demeyi unutmusum ;)
Gununuz aydin ve saglikli ola güzel annisler
mide bulantisindan uyandim erkenden biraz iyi oldum derken progestanin saati geldi yine saftim kayicak. Kuzucum ac kahvaltı bekler hic mutfaga yanasasim yok ama el mahkum
hala yola ne zaman cikicaz belli değil bu erkeklerin genisligi bitiriyor beni zaten gozumde buyuyor nsl dayancam bulantiyla diye bi de belirsizlik daha canta vb bile hazir degil cok tembel oldum cok

Vitamin enerjiyi yerine getirir mi acaba?

bikaçgundur çok fenayım ben ya ağzımda çok kötü bir tat var anlamadım nedir bu.ilaç da içmiyorum yanı oyle olsa ilaçtandır dicem ama değil.sizdede varmı böyle bir problem.tam bulantım geçti yemek yıyebiliyorum derken şimdide bu yuzden bişey yemek istemıyorum.çok fazla bakamıyorum bu aralar evde değilim birkaçgun çiflikte kalıp arada iniyorum eve o yuzden herkez iyidir inşallah.

bikaçgundur çok fenayım ben ya ağzımda çok kötü bir tat var anlamadım nedir bu.ilaç da içmiyorum yanı oyle olsa ilaçtandır dicem ama değil.sizdede varmı böyle bir problem.tam bulantım geçti yemek yıyebiliyorum derken şimdide bu yuzden bişey yemek istemıyorum.çok fazla bakamıyorum bu aralar evde değilim birkaçgun çiflikte kalıp arada iniyorum eve o yuzden herkez iyidir inşallah.

o değişik tat bende de var yaa demir yalamış gibi sanki kokuyor gibi ama kokmuyordaa ben sürekli gargara yaparak rahatlıorum yoksa cok huzursuz ediyor beni :(

Alinti yapamadim yaw.
Cimcime benim oglum oldugundan biliyorm hateketi bebekti ama cok kisaydi o yuzden benzettim mi acaba diyorum.
Serefraz keseyi zaten hissediyorum. Dr gobek deliginin ordan bakti yukari da cikiyor artik rahim.
Esoba vitamin miden alirsa iyi gelir tabi de midemi kaldiriyor benim.
Abcdbetul metalik bi tat mi? Bende de var ama azaliyor artik. Umursama sen o tadi yedikce gecer :)

o değişik tat bende de var yaa demir yalamış gibi sanki kokuyor gibi ama kokmuyordaa ben sürekli gargara yaparak rahatlıorum yoksa cok huzursuz ediyor beni :(

neyle gargara yapıyorsun canım sade suylamı.oyle koku gibi degil benimde.
Alinti yapamadim yaw.
Cimcime benim oglum oldugundan biliyorm hateketi bebekti ama cok kisaydi o yuzden benzettim mi acaba diyorum.
Serefraz keseyi zaten hissediyorum. Dr gobek deliginin ordan bakti yukari da cikiyor artik rahim.
Esoba vitamin miden alirsa iyi gelir tabi de midemi kaldiriyor benim.
Abcdbetul metalik bi tat mi? Bende de var ama azaliyor artik. Umursama sen o tadi yedikce gecer :)

evet acı bir tat çok fena normal diyorsunuz yanı iyi biraz rahatladım geçer benimde inşallah.çok saol canım.

Bizimkilerde öyle canım hiç üzme kendini. En son kusmaktan helak olup serum bağlayınca biraz dizginlediler kendilerini. Ben abartıyomuşum herkes hamile oluyomuş hastalığa çeviriyormuşum daha neler neler.. Bebek küçük kalırmış sağlıklı torun istiyorlarmış falan filan. Kendilerince bişe diyolarda bana batıyo hepsi.

Be hastanede de yattım zaten o perişan halimi gördüler aynısını bana da diyorlar beslenmiyorum diye halbuki hergün peynir yoğurt eksik etmiyorum yediklerimden ben evladımı düşünemem mi sanki

Canim ya sen esinle ugras. Ailesine hic bir sey deme. Onlara tahammul etmeye calis. Esine de nazlan. Onlara bisey demiyorum ama beni de dusun de surekli işle kafasina. Esini yontmadan sana rahat yok. Hemen olmaz ama zamanla olur. Zorladilarsa yeseydin yemegi onlarin onunde de kussaydin ay sinir oldum. Ama olay esinde huyuna git yontulsun. Artik koca degistiremeyecegine gore elindekini guzellestirmeye bak :)

Benim kocam çok akıllıdır canım hiç gelmez öyle şeylere dün moralimin bozuk olduğunu bildiği için aldı kulaklığını gitti ayrı odaya oturdu bende yattım uyudum kustuğumu zaten biliyorlar kaç defa sofradan kalkıp kustum ama kussanda yiyeceksin diyorlar sonra o aldıklarım nereye gidecekse pofff

Kuserlerse kussunler yiyomu? Bebisi gormeye gelmek istemiceklermi senle kusken nasi gelcekler? Gider yapiyorlar resmen, inceldigi yerden kopsun tavri olsa sende ve esinde onlarda bi geri adim atmak zorunda kalcaklar ama iste 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim hayatta tavır almaz ama hata bende daha sevgiliyken ailesi beni istemediğinde kapıyı vurup çıkmıştı daha da dönmem o eve dedi ben ikna ettim o senin ailen diye yalvardım geri dönsün evine diye ama ben yine kötü oldum

Kızlar Günaydın bu arada güne ishalle kusmayla başladım yine ne olacak böyle halimiz :(

Benim kocam çok akıllıdır canım hiç gelmez öyle şeylere dün moralimin bozuk olduğunu bildiği için aldı kulaklığını gitti ayrı odaya oturdu bende yattım uyudum kustuğumu zaten biliyorlar kaç defa sofradan kalkıp kustum ama kussanda yiyeceksin diyorlar sonra o aldıklarım nereye gidecekse pofff

Erkek sonucta akilli olup da :) Senin tek caren huyuna gitmek. Huyuna gidip yavas yavas istedigini yaptrmak. Bir de esinin ailesiyle cok gorusuyosunuz katlancaksn degismez ki bu. Baska sehirde oturmak zor ama bu yonlerden iyi. Isin zor allah yardimcin olsn

neyle gargara yapıyorsun canım sade suylamı.oyle koku gibi degil benimde.

evet acı bir tat çok fena normal diyorsunuz yanı iyi biraz rahatladım geçer benimde inşallah.çok saol canım.

Kokmuo ama bazen cok olunca öyle hissediorum listerine ile gargara yapıorum bi süre o tat gidio agzımdan...

Kizimda da bunda da sivilcelnmem yok sukur de ilkinde boyle sac dokulmesi ve tipi kayma durumum da olmamisti bu sefer daha degisik diye oglan mi diyorum ama hayırlısı tabi

Ay zaten kil oldugum mevzular bunlar sen böyle ezilip uzuldukce iyice cinlerim tepeye çıkıyor kuzum degismez diye birsey yok onlardan umidi kes kocan uzerine calis bisekilde daha iyi kivama getrmen mumkun malesef bizim milletin erkeklerinde boyle bir aile sevdasi oluyor ilk zamanlarda aglayip mizlanmayla bisey olmuyo akilli davran hic kale alma o tarafi cvbini ver uygun bi dille espriyle politika yap gec kimse senden kıymetli dehil guzelim

Oo cifte telas ne güzel

Batikonda n bisey olcagni sanmiyorum canim dogumda bile kullaniyolar neticede

Gunaydin canım ben de bulantidan uyuyamadim bi geceydi artik

Günaydın kuzum biraz erken hareketler icin ama keseyi hissetmis olablirsim belki heyecani bile güzel diymi

Bana da elle biraz bastrinca kalp gibi pit pit atan bişey hissi geldi dun ama bebisin hareketine ihtimal veremiom daha

Ya o his bana da geliyor bastırınca pıt pıt atıormuş gibi kuruyormuyum ne :)

Back
X