2015 Şubat Anneleri

Burdada sen ha:) benm olk hamilelik te bir tel bile dokulmedi o kadar sağlıklı idi saclarim ama bunda dökülüyor gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bennn :)) ben şubat annesi olcam canım 28 şubat gelişimimiz önde erken döllenme bizim benim kızımda olmuştu ama 5 aylıkken şimdi çok erken die düşünüyorum ama dökülüyor maalesef

Mrb kizlar Dr dan geldik. Ense kalinligi gayet güzel boyumuz 5 cm kipir kipirdi. Drva cinsiyeti sorduk bir tahmin yuruteyim dedi KİZ dedi ayy nasil mutlu oldum. Dr a belli etmedim tabi. Saglikli olsun öncelikle. Önümüzdeki ay netlesir dedi. İkili test iki hafta sonra cikacak sonuç. Resim koyarim sonra. Yine 5 gün önde kuzucuumm

Mrb kizlar Dr dan geldik. Ense kalinligi gayet güzel boyumuz 5 cm kipir kipirdi. Drva cinsiyeti sorduk bir tahmin yuruteyim dedi KİZ dedi ayy nasil mutlu oldum. Dr a belli etmedim tabi. Saglikli olsun öncelikle. Önümüzdeki ay netlesir dedi. İkili test iki hafta sonra cikacak sonuç. Resim koyarim sonra. Yine 5 gün önde kuzucuumm

ay hadi gözün aydın olsun canım :) :nazar: maşallah bebişine bi kız bi oğlan ne güzel darısı benim başıma inşş

canım bu arada bebişlerin cinsiyetleri belli oluyor listeye eklersen iyi olur karıştırmayız kimin nesi olcek die

Kizlar bende tatli yemis gibi agzim hep tatli, igreniyorum bazen arkadas gibi gargara yapiyorum disimi fircaliyya fircaliya damaklarim sisti.. doktora gidince soracam..

aynen bende aynı durumdayım deli oldum turşu yiyorum sonra agzım tatlımsak tat kalmıs ben teeeee 15 agustosta gidecegim doktora çözüm bulursan bana da bilgi ver cici annecik :D:18::18:

Selam arkadaşlar bende yeniyim ikinci gebelik aslinda Martin basinda olacak ama sezeryan oldugu icin dr subatin yirmilerii gibi dedo

A.slm cnm hosgeldin saglikla kucagina almayida nasip etsin allah ne guzel 2. Bebisin benimde nasip olursa 2. Bebegim olicak

Gözün aydın canım 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozunaydin canim. Kac haftaliksn su an tlfndan gorunmuyor. Benim bebek de 5 cm di burun kemigini gordu dr ama enseyi bir hafta sonra olcsek daha iyi dedi. Oyuzden sordm

ay hadi gözün aydın olsun canım :) :nazar: maşallah bebişine bi kız bi oğlan ne güzel darısı benim başıma inşş
İnşallah farisi basina canim. Teşekkürler.
canım bu arada bebişlerin cinsiyetleri belli oluyor listeye eklersen iyi olur karıştırmayız kimin nesi olcek die
Listeyi revize edemiyorum cnm bilgi gitti gelince ilk isim.
Gözün aydın canım 😊

Teşekkürler cnm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozunaydin canim. Kac haftaliksn su an tlfndan gorunmuyor. Benim bebek de 5 cm di burun kemigini gordu dr ama enseyi bir hafta sonra olcsek daha iyi dedi. Oyuzden sordm

Çok Tesekkurler canim. 11+6 cnm aslında 11+1 ama 5 gun önde.

Arkadaskar cig kofte cok yiyorum bisey olurmu acaba ama canim istiyo onceden tatli hastasiydim simdi hic aramiyorum hep acili eksili seyler yemek istiyorum

Arkadaskar cig kofte cok yiyorum bisey olurmu acaba ama canim istiyo onceden tatli hastasiydim simdi hic aramiyorum hep acili eksili seyler yemek istiyorum

aldığın yere mutlaka sor etsizmi diye. artık etli yapmıyorlar ama sen yinede dikkat et güvendiğin yerlerden al. bende etsiz olursa yiyorum zararı yok ozaman. çiğ köftenin sadece zararı içindeki çiğ et idi. ama bulgur ve baharatlarla yapılan çiğ köfteden zarar gelmez.

aldığın yere mutlaka sor etsizmi diye. artık etli yapmıyorlar ama sen yinede dikkat et güvendiğin yerlerden al. bende etsiz olursa yiyorum zararı yok ozaman. çiğ köftenin sadece zararı içindeki çiğ et idi. ama bulgur ve baharatlarla yapılan çiğ köfteden zarar gelmez.

Bende ozellikle etsiz aliyorum cnm ama ne bilim cigkofte yenmemesi gerekiyo diye okuyunca acabami dedim:))

Bende ozellikle etsiz aliyorum cnm ama ne bilim cigkofte yenmemesi gerekiyo diye okuyunca acabami dedim:))

çiğ olan herşey yasak buna çiğ köftede dahil. açıkta satılanlar yasaklandığı için et ile yapmıyorlar. o yüzden zararsız patates ve bulgur kullanıyorlar genelde birde baharat. ben hamile kaldığımdan beridir ekşi tuzlu acı şeyler yediğim için eşim çok alır getirir. o yüzden zararı yok bol bol götürüyorum :)

selamm kızlar.bayadır bakamadım.hiçbişe yapasım gelmiyor.10.haftama gircem bitmedi bulantım kusmam tukuruk salgım ağzımda acı tat ve kokular.dün o kadar kötüydüm.balkondan kendimi atasım geldi o derece ...büyük konuşmayayım ama bir daha cocuk yapmak yok anacım .sağlıkla doğsun başka bişe istemiyorum.

İnşallah farisi basina canim. Teşekkürler.

Listeyi revize edemiyorum cnm bilgi gitti gelince ilk isim.

Çok Tesekkurler canim. 11+6 cnm aslında 11+1 ama 5 gun önde.

Biz de dun 11+0 cikmamiz gerekirken 11+ 4 ciktik. Hemen hemen ayniyiz. Zaten boylari da ayni :) ama dr ense olcmedi erken dedi. 10 gun sonra gidicez bakalim.

çiğ olan herşey yasak buna çiğ köftede dahil. açıkta satılanlar yasaklandığı için et ile yapmıyorlar. o yüzden zararsız patates ve bulgur kullanıyorlar genelde birde baharat. ben hamile kaldığımdan beridir ekşi tuzlu acı şeyler yediğim için eşim çok alır getirir. o yüzden zararı yok bol bol götürüyorum :)

Vallahi bende goturuyorum zaten istahim cok acildi bide 65 kiloyken tatilde 5 kilo aldim 70 kiloyla hamile kaldim simdide cok yiyorum bulanti falanda olmadi bende bide ilk kizimda 26 kilo aldim 64 le hamile kalmistim 90 la doguma gitmistim simdi napicam dogumdan sonra nasil vericem onu dusunuyorum esimden dogum hrdiyesi kosu bandi istedim:))

Gözün aydin canim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. İkili testinde temiz cikarda inşallah tadini cikarirsin artik.

Gözün aydin canim. Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. İkili testinde temiz cikarda inşallah tadini cikarirsin artik.

Allah razi olsun cnm cumlemiz güzel haberler alalim insallahhh. Teşekkürler.
Biz de dun 11+0 cikmamiz gerekirken 11+ 4 ciktik. Hemen hemen ayniyiz. Zaten boylari da ayni :) ama dr ense olcmedi erken dedi. 10 gun sonra gidicez bakalim.

İnşallah güzel haberler alirsin tatlim.

evet canım haklısın bende doktordan öğrendim hepsinin yapılmadığını testlerin. ama genelde hep pıhtı problemi olan yerlere baktıkları için gerisini önemsemiyorlar. sen bacaktanmı yapıyorsun ben göbekten yapıyorum ama çok acımaya başladı artık göbeğim büyüdükçe. peki bacağın nasıl acımıyormu. bende yakında oraya geçicem.

Dizkapaginin 4 parmak yukarusindan dis tarafa doğru yapıyorum göbekten bir kez denedim beceremedik simsiyah oldu ultrasona girerken drum cok kötü olmuş dedi bacaktan devam edeyimmi dedim olur dedi. Benim bacaklarim ince olduğu için sıkıp enjekte etmek az zor ama yinede kol ve göbeğe oranla daha az açıyor.

Black hayırlı olsun her kontrolün böyle güzel geçsin insallah

Son düzenleme:
Dizkapaginin 4 parmak yukarusindan dis tarafa doğru yapıyorum göbekten bir kez denedim beceremedik simsiyah oldu ultrasona girerken drum cok kötü olmuş dedi bacaktan devam edeyimmi dedim olur dedi. Benim bacaklarim ince olduğu için sıkıp enjekte etmek az zor ama yinede kol ve göbeğe oranla daha az açıyor.

Black hayırlı olsun her kontrolün böyle güzel geçsin insallah

Çok tesekkur ederim cnm. Hepimiz güzel haberler alalim inşallah.

Back
X