2015 Şubat Anneleri

Yaa arkadaslar bende hersey normaldi simdi akintinin icinde kirmizi ufak moktaciklar var demondendir üç defa peceteye geldi korkuyorum normal mi dr da bulamam pazar ve bayramda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

acilde doktorlar var. hemen git acile kahverengi değilmiş birde kırmızı sakıncalı canım. gerekirse yatış veriyor doktorlar.

Arkadasım 85 kilo ile hamile kalmış altı aylık şu anda 2 kg almış bebek 700 gr. Dertlendi almıyorum diye doktora gitti. Dr demiş kilon fazla ondan almadın merak etme daha çok alırsın demiş.
Ben ondan 12 kg Zayıftım 3 ayda geçtim onu. Ve kız bir oturuşta 10 Halley yiyormuş

Ah bu kilo ya hamilelikte bile düşünüyorsun, basa bela :( Sen bi doktoruna sorsan ya canim bu kadar kilo normal değil ki yemeyle boyle kilo alinmaz birden bire. Gerçi hamilelik bu ama ne bileyim sok etkisi yaratir insanda. Bende kiloluyum canim da sagligin acisindan birşey olmasin bence bi soruver.

Ah bu kilo ya hamilelikte bile düşünüyorsun, basa bela :( Sen bi doktoruna sorsan ya canim bu kadar kilo normal değil ki yemeyle boyle kilo alinmaz birden bire. Gerçi hamilelik bu ama ne bileyim sok etkisi yaratir insanda. Bende kiloluyum canim da sagligin acisindan birşey olmasin bence bi soruver.

Sordum da ilgilenmedi pek diyetisyene git dedi ama progestan yaptı ben biliyorum.ne zaman onu kullanmaya başladım o zaman kilo almaya başladım.
Benim kadar dert eden yok kiloyu çünkü % 70 nin zaten midesi bulanıyor.genelde kilo verdi hamişler. alanlarda 3-4 kilo almış.

Yorgunluktan olacağını sanmam ya bence bi eczaneye falan sor hamilelerin kullanacagı bi krem flan verir belki yada acile git ama orda bakmazlar herlade

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabahtan beri biraz inmiş gibi, aman insin ters bişey içsem yesem derim olabilir falan ama sanmıyorum.. Sivrisinek isirsa kaşınırdı herhalde ucunda bişey çıkmış umarım geçer...

hafif kasık ağrınız oluyor mu,Allahım hayırlısıyla şubat geliverseydi...

Benimde agriyo ama genelde yoruldugum zamanlar. Cok ayakta kalinca felan agriyo.

Ben geldim kızlar eskiye döndük yine ne olacak böyle bilmiyorum bulantılar yine arttı yarın da bayram hiç mi hiç dışarı çıkasım yok dermanımda yok dün ishal oldum sürekli ballı şerbet içtim serum niyetine o biraz iyi geldi ama bütün enerjim gitti dün daha da gelmedi :(

Arkadaşlar merhaba bende 13 haftalığım 4. Aydayım artık ama karnımda bir gram şişlik yok hamile kaldığımda 60kg idim şimdi 56 kiloyum 😞hamileyim dediğim zaman insanlar garip garip bakıyor sen nasıl hamilesin diye karnım dümdüz acaba anormal mi? Bulantılarım yeni yeni geçti. Yardımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Arkadaşlar merhaba bende 13 haftalığım 4. Aydayım artık ama karnımda bir gram şişlik yok hamile kaldığımda 60kg idim şimdi 56 kiloyum 😞hamileyim dediğim zaman insanlar garip garip bakıyor sen nasıl hamilesin diye karnım dümdüz acaba anormal mi? Bulantılarım yeni yeni geçti. Yardımmm

Hoşgeldin aramıza bebeğin hayrlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah muhtemelen iç karnın geniştir o yüzden çıkmamıştır bebeğin iyiyse bunları düşünme bence

Kizlar benim doktorum esimin yanina ugramis, ikili testin kan sonuclarini sana.gosterecem demis oda bu test pek.onemli degil demis, ilk bssta yaptigimiz teste bisey yoktu bunun da oneni olmadigini demis, kendisi bana su hayatta ne.gibi test varsa.iste. kanser, hiv,toklasma daha cok seyler var 20 tane.bunlar gibi kan testi yaptirdi hic hiseyim cikmamisti. Pek anlamadim ya..

Bende 12+1 ama 10 kilo aldığım halde kilo dışında göbeğim çıkmadı sen bir de kilo vermişsin.karnın 4.Aydan sonra çıkar zaten.ne güzel çıtır hamilesin işte.nerde o günlerr.

Benim eltim iki aylik yeni.doldu acayip karni var.gecen gorumcem diyorki senin.karnin niye yok, yok iste ic karnim genis ayni haftadayiz bide benim ikinci :)

Benim eltim iki aylik yeni.doldu acayip karni var.gecen gorumcem diyorki senin.karnin niye yok, yok iste ic karnim genis ayni haftadayiz bide benim ikinci :)

Ne güzel yakınında da hamile var anlarsınız birbirinizi. Ben nerdeyse sokaktaki hamileleri bile çevirip dertleşicem.

Canim benim. Endiselenme bence. Benimde 11 hafta doldu. 4 kilo verdim. Ki mide bulantilatim da asiri degildi benim. Sadece dikkat ediyorum. Cok hamur isi ve tatlınin bir yarari yok bebege. Benim de arada bir gaz sisligi oluyor sonra geciyor. Bariz yani. 5. Aydan sonra karni cikan arkadaslarim var. Bu fizyolojik birsey kafana takma

Ne güzel yakınında da hamile var anlarsınız birbirinizi. Ben nerdeyse sokaktaki hamileleri bile çevirip dertleşicem.

Sy evet canim hepsi akrabanmis gibi insanin dertlesesi var. Ne guzel bir ortak noktadır bu :))

Hoşgeldin aramıza bebeğin hayrlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah muhtemelen iç karnın geniştir o yüzden çıkmamıştır bebeğin iyiyse bunları düşünme bence

Sağol canım seninde 😄 bebek iyiymişte hiç çıkmadığı için üzülüyorum ya hamile gibi hissetmiyorum 😞

Bende 12+1 ama 10 kilo aldığım halde kilo dışında göbeğim çıkmadı sen bir de kilo vermişsin.karnın 4.Aydan sonra çıkar zaten.ne güzel çıtır hamilesin işte.nerde o günlerr.

Yok canım ya kilo almak istiyorum ama yok verdikçe veriyorum bir de 😞

İç karın genişse çıkmıyor öyle mi ☺️

Back
X