2015 Şubat Anneleri

nasılsınız gorüşmeyeli biz bu hafta çok yogunduk hiç bakamadım.geçmişte maşallah epey birikmiş okuyamadım :9: benim bulantılar bitti çok şükür çok halsizliğim vardı demir eksikliği için tedaviye başladık çok şükür o da iyi geldi daha iyi hissediyorum kendimi.arada da bebeğimi hissediyor gibi oluyorum ne guzel bir duygu :49: sizlerinde problemleri azalıp bitmiştir de hamileliğin tadını çıkartıyorsunuzdur inşallah :49: :49:

Hadi maşallah darısı bize ins biz de iyiyiz deriz artik

kızlar gunaydın :)
güzel bir tatilden sonra tekrar eskı hayatmıza donduk maalesef :( tatılden once bebgımın erkek olacagını ogrendım :) kendısınıde gordum. nasıl hareketlıydi anlatamam :) içime hep kız doguyordu doktor erkek diyince bı afalladım. saglıklı olsunda ne onemı var cınsıyetın :) :nazar::nazar:

Gozun aydın canım oglan anasi mi oluyon simdi maşallah

Günaydın Kızlar;
Size bişi sormak istiyorum benim işyerim cok sıkıntılı stresli 9 Agustosta randevum var doktordan heyet raporu istemeyi düşünüorum dogum iznime kadar bölük pörçük alayım istiorum ama cok cok sıkıntı cıkartacaklar biliorum dogumdan sonra dönmeyi düşünmüorum buraya ama o rapor aldıgım süre içinden beni isten cıkartabilirlermi acaba die cok korkuyorum :S dayanamıorum artık işe yaa bu stres altında da bebeğime zarar verdiğimi düşünüorum :( naapcamı bilemedim yaa:18::18::18:

Cok z9rluyorsa maddi mecburiyetin yoksa cik bence

inşallah onlarda biter canım.bebeği de ilk hamileliğinse hissedemezsin canım yani hissedersinde ne olduğunu anlamazsın.benim ikinci hamileliğm oldugu için hangisi gaz hangisi bebek anlayabiliyorum.zaten daha hareket gibi hissedilmiyor bazen yattığımda tek bir bölgeye toplanışını hissediyorum ve bakıncada görüyorum hele elleyince okadar belliki portakal kadar biryere toplanmış ve sertleşmiş oluyor. :49: :49:

Yavrum benm de ikinci gebelik guya ama nasil bi ic karinsa o portakal gibi sislik gelmio elime biturlu

Günaydın
Bende hazım sorunu oluyo sizlerin de böyle mi

Hep yanma hep yanma:(

Gunaydin, bende gorecem tekrar bebegimi merak ediyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada halsizligim gitti sukur cok iyim, darisi size olsun bazen unutuyorum hamile oldugumu :)

Her iki haberine de gozun aydın canım ben de yarin gorcem ins kuzumu

kızlar bayadır yazamıyordum evde yatıyordum tekrar işe döndüm :1: çok şükür artık bulantılarım baya baya bitti elhamdülillah darısı başınıza :21::21: cinsiyetini öğrenen oldumu kızlar benim 2 haftaya kontrolum var :1:

Oh hadi sen de rahata eristin inşallah henuz ogrenmedik bakalim hayirlisi

Bugün benim de 13:30 da randevum var belki söyler cinsiyetlerini heyecanlıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy nasil buyumuslerdr onlar annesi iki melek bicir bicir

Güzel anneler günaydın kaç gündür girmiyorum doğru düzgün girincede hiç bakmıyorsunuz aşk olsun size :) bulantıları azalan kusması biten varmı durumlarınız nedir

Benim durum stabil canim sen naptin nsl gecti bayram bi sikinti veren olmadi inşallah

günaydın kızlar nasılsınız
benim çok şükür bulantılarm baya azaldı
gece acıkmalarım başladı
dün gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok korktum yaaa :14:

Gunaydin canimmm. Yavas yavaş duzeliyorsun inşallah. Ruyayi unut omru uzamistir kuzunun

Oh hadi sen de rahata eristin inşallah henuz ogrenmedik bakalim hayirlisi

evet az kalmış sanada.bu arada kızlar g.gdiyordan bi cihaz siparişi verdim angel talk bebek kalp atışı sesi dinleme cihazı.uygundu 80 tl+kargo.diğer yerlerde 100 tl çünkü :1: haberiniz olsun :)))

Baksana herkes öğreniyor gösterir bence göstersin yani merakedyrz hepimiz:)

İnşallah ya ben kız istiyorum Allah var yani ama tabi en başta sağlıklı olsun da ama eşim ve etrafındakiler ısrarla erkek diyor hayırlısı olur inşallah

ya sorma bızde duyurduk cumle aleme erkek dıye :) dgeısırse hıc ugrasmam bı daha aramaya. erkek bılsınler :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun erken öğrenmişsin maşallah.beni 16.haftada çağırdı doktor ama cinsiyeti için heyecanlı değilim sağlıklı olsunda.hiç bebeğini hissediyomusun sen ? ben 2 haftadır sertlik şeklinde hissediyordum 3-4 gündür hissedemedim bugün dayanamadım bebeğin kalp atış sesi cihazını sipariş verdim valla :1: senin içine erkek mi doğuyodu bu arada :1:

Serefraz85 sana bir türlü teşekkür yazamadım kusura bakma yeni yeni öğreniyorum buranın sistemini..alışacağım inşallah ;)

es1042 .!.:
kızlarrrrrr.
yeni doktordan geldim ikili test yaptırmak için gitmiştim. 12+5 ama 13+1 çıktı ultrasonda bır hafta geriden geliyordum geçmişim maşallah.
bebek kıpır kıpır el kol durmuyor. cinsiyeti büyük ihtimalle kız dedi. yolsa gelene kadar kız çocuklarına baktım hepsını sarılıp öpesim geldi.
cihaz çok net gösteriyordu hiç göremem falan demedi doktor direkt kız dedi.demek anlaşılıyormuş.
doktora da ilk kez gittim memnun kaldım.
decaviti kesti ferrum verdi onu da sevmem hıc kılo yapıyor.
ensesi de 2 cm 2,5 cm kadar normal dedi. her şeyi iyi görünüyor dedi.
çok keyifliyim bugun.

Harika haberlerle gelmissin bile;) gozun aydın kuzum keyfin daim olsun ay cok heyecan yaptim smdi

kızlar bu arada diş etlerimde çekilme oluyor sanırım
yada kalsiyum eksikliği başladı
hayatımda hiç dişimden bir sorunum olmazdı
dün gece diş etlerim şişti ve kanamaya başladı
fırçalarken çok fazla kanadı
şimdide şişler
süt yoğurt yiyemiyordum ama başlayacağım sanırım
sizlerde durum nedir

Benim de cok kaniyor cekilme de var olmayan yok mubarek ilki sultanlikmis valla bu defa fena cuvalladik

Ben decavit e basladim bulantim geri basladi bu yuzden. Icmesem de cok kansiz halsiz kaliyorum :(

Istemiom hicbir hapi hepsi bulandiriyor :(

Kızlar 2 haftadır mide bulantilarim bitti basımı kaldirAmiyordum kusmaktan gecti yarın randevum var 10 haftaligiz ne olur dua edin bebegim iyi olsun guzel haberler alayım cunku bur ara cok huzursuzum mide bulantim geçince korktum birde daha iyi hissediyorum bu aralar kendimi. Dualarınızı bekliyorum annisler😊😘

Maşallah ya baya bi kişiden iyiye gitme mujdesi aliyoruz darisi geride kalanlara
Dualarmiz müşterek inşallah

evet az kalmış sanada.bu arada kızlar g.gdiyordan bi cihaz siparişi verdim angel talk bebek kalp atışı sesi dinleme cihazı.uygundu 80 tl+kargo.diğer yerlerde 100 tl çünkü :1: haberiniz olsun :)))

Dayanamadin aldin mi :)

Kızlar 2 haftadır mide bulantilarim bitti basımı kaldirAmiyordum kusmaktan gecti yarın randevum var 10 haftaligiz ne olur dua edin bebegim iyi olsun guzel haberler alayım cunku bur ara cok huzursuzum mide bulantim geçince korktum birde daha iyi hissediyorum bu aralar kendimi. Dualarınızı bekliyorum annisler😊😘

Canım benim de birden kesilmişti bulantılarım,endişelenmiştim ama hiçbir sorun yok çok şükür.. İyi düşün iyi olsun.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

evet az kalmış sanada.bu arada kızlar g.gdiyordan bi cihaz siparişi verdim angel talk bebek kalp atışı sesi dinleme cihazı.uygundu 80 tl+kargo.diğer yerlerde 100 tl çünkü :1: Haberiniz olsun :)))

yaa süperr
alır almaz yorumla lütfen
nasıl bişey bizde alalım mı diye

Hayirli olsun canim. Gozun audin cinsiyeti de ogrenmissiniz. Demekki bende ogrenebilirim doktora gittigimde. Bu yil erkek yili sanirim cogunluk erkek. Saglikli olsunda bebisler cinsiyeti onemli degil.

Insallah sorun yoktur canim. Bunyeyle alakali bulanti isi. Stres yapma kendine. Guzel haberlerle donersin insallah.

kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
. Aminın insss cok sagoll canım iste insan görmüyor ya içerde nasıl bilemiyor😞😞ne garip
your_app_name uygulaması

Oku alıntıla yoruldum amma yazilmis iki gunde maşallah. Genel gidisatimiz olumlu gibi inşallah daha iyi oluruz cumleten. Bendeki tek olumlu gelisme sabah kahvaltı yapablir gibiyim bikac gündür ortam degsikliginden mi artik blmiyorum az da olsa keyifle cayin yanina bişeyler yutabliyorum sanki. Amma velakin yedikten sonra fena oluyorum bulanti ve geçmek bilmeyen mide yanmasi. Su progestan illeti de ayni canhiras etkisini sürdürüyor uzerimde en cok ondan usandim. Ruhsal enerjimi istiyorum geri bi bunalim modunda kaldim. Bir de bu benim ikinci bebegim ama cok bekledigim ilgiyi sevinci goremedim buyuklerde sanki ota moka alinir oldum hala sinirlenebilme potansiyelim cok yuksek. Yarin burda bir doktora gideceğim hicbir fikrim yok hakkinda ins ultrasonu iyidir diye dua ediyorum; )

İnşallah iyi haberler alırsın. benim hiç midem bulanmazdı iki gündür akşamları aşırı bulanıyor merak etme ne zaman bulanacağı belli olmuyor. 13 hafta oldu yeni aklına geldi bulanmak.

Inss tek duam bebis saglikli olsun canım sagolasin. benimde cok bulandı hamileliğimi istifrayla öğrendim hastanede serumlar yedim 2 haftadır yok yemekte yiyorum ins geçmiştir bulantı bebegim iyidir

bugün öğrendim .yüksek ihtimal dedi. ben erkek hissediyorum diyordum ama eşim kız istiyor bir de herkes kızın olacak diyordu. darısı öğrenmeyenlerin başına.

Benim muayene 23 ağustosta o zaman 14. Haftaya girmiş olacağız valla cinsiyeti söylerse çok sevinirim benim de eşimin de içine erkek doğuyor ama hayrlısını istiyoruz biz cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı hayrlı olsun da ama öğrenir öğrenmez de alışverişe vururum kendimi :D

Biz bu evhamlardan ne zaman kurtulcaz ya; (
Benim de icim hep tedrgin herkese diyemedim bile bebek bekliyorum diye hep bi acaba bi korku. Bugunlerde niye yerini hissedemiyorum diye taktim bebek icin erken de iste sertlik kese vb öyle bir şey hissedemiyorum bazen diyorum gebe degil miyim manyak bir pskolji geliştiriyom kendime habire

Canım benim de birden kesilmişti bulantılarım,endişelenmiştim ama hiçbir sorun yok çok şükür.. İyi düşün iyi olsun.. Güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Ayy gercektenmii gözün Aydın canım insss canimm benimde öyledir yarını bekliyorum 11:30 da randevum ins guzel haberler alırım

Yaprakgul seninkiler bi kiz bi erkek gibi doğuyor içime hakkinda hayırlısı tabi de bu aralar seni de daha iyi olumlu görüyorum ve seviniyorum adina maşallah canim

Back
X