nasılsınız gorüşmeyeli biz bu hafta çok yogunduk hiç bakamadım.geçmişte maşallah epey birikmiş okuyamadımbenim bulantılar bitti çok şükür çok halsizliğim vardı demir eksikliği için tedaviye başladık çok şükür o da iyi geldi daha iyi hissediyorum kendimi.arada da bebeğimi hissediyor gibi oluyorum ne guzel bir duygu
sizlerinde problemleri azalıp bitmiştir de hamileliğin tadını çıkartıyorsunuzdur inşallah
![]()
![]()
Hadi maşallah darısı bize ins biz de iyiyiz deriz artik
kızlar gunaydın :)
güzel bir tatilden sonra tekrar eskı hayatmıza donduk maaleseftatılden once bebgımın erkek olacagını ogrendım :) kendısınıde gordum. nasıl hareketlıydi anlatamam :) içime hep kız doguyordu doktor erkek diyince bı afalladım. saglıklı olsunda ne onemı var cınsıyetın :)
![]()
Gozun aydın canım oglan anasi mi oluyon simdi maşallah
Günaydın Kızlar;
Size bişi sormak istiyorum benim işyerim cok sıkıntılı stresli 9 Agustosta randevum var doktordan heyet raporu istemeyi düşünüorum dogum iznime kadar bölük pörçük alayım istiorum ama cok cok sıkıntı cıkartacaklar biliorum dogumdan sonra dönmeyi düşünmüorum buraya ama o rapor aldıgım süre içinden beni isten cıkartabilirlermi acaba die cok korkuyorum :S dayanamıorum artık işe yaa bu stres altında da bebeğime zarar verdiğimi düşünüorumnaapcamı bilemedim yaa:18::18::18:
Cok z9rluyorsa maddi mecburiyetin yoksa cik bence
inşallah onlarda biter canım.bebeği de ilk hamileliğinse hissedemezsin canım yani hissedersinde ne olduğunu anlamazsın.benim ikinci hamileliğm oldugu için hangisi gaz hangisi bebek anlayabiliyorum.zaten daha hareket gibi hissedilmiyor bazen yattığımda tek bir bölgeye toplanışını hissediyorum ve bakıncada görüyorum hele elleyince okadar belliki portakal kadar biryere toplanmış ve sertleşmiş oluyor.![]()
![]()
Yavrum benm de ikinci gebelik guya ama nasil bi ic karinsa o portakal gibi sislik gelmio elime biturlu
Günaydın
Bende hazım sorunu oluyo sizlerin de böyle mi
Hep yanma hep yanma

Gunaydin, bende gorecem tekrar bebegimi merak ediyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada halsizligim gitti sukur cok iyim, darisi size olsun bazen unutuyorum hamile oldugumu :)
Her iki haberine de gozun aydın canım ben de yarin gorcem ins kuzumu
kızlar bayadır yazamıyordum evde yatıyordum tekrar işe döndümçok şükür artık bulantılarım baya baya bitti elhamdülillah darısı başınıza
cinsiyetini öğrenen oldumu kızlar benim 2 haftaya kontrolum var
![]()
Oh hadi sen de rahata eristin inşallah henuz ogrenmedik bakalim hayirlisi
Bugün benim de 13:30 da randevum var belki söyler cinsiyetlerini heyecanlıyım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oy nasil buyumuslerdr onlar annesi iki melek bicir bicir
Güzel anneler günaydın kaç gündür girmiyorum doğru düzgün girincede hiç bakmıyorsunuz aşk olsun size :) bulantıları azalan kusması biten varmı durumlarınız nedir
Benim durum stabil canim sen naptin nsl gecti bayram bi sikinti veren olmadi inşallah
günaydın kızlar nasılsınız
benim çok şükür bulantılarm baya azaldı
gece acıkmalarım başladı
dün gece rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm çok korktum yaaa![]()
Gunaydin canimmm. Yavas yavaş duzeliyorsun inşallah. Ruyayi unut omru uzamistir kuzunun