2015 Şubat Anneleri

bende ayne öyleyim hamile kalmadan en çok sevdiğim şey çikolataydi şimdi yüzüne bakamiyorum ilk aşerdigim şeyde turşu =)

valla bende turşu hastasıyım hadi bakalım benim neyim olacak acaba.bu arada bebeği hiç hissediyormusun ben hissedemiyorum ve çok korkuyorum :(

Hava öyle bunalttı ki kafama buz torbası koydum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla ben klimamı açtım ufur ufur. evde yok ondan eve gıtmek ıstemıyorum. bir de açıyorum son ses abidik gubidik şarkıları son ses kafamı dağıtıyorum. kızanım tiki olacak bunları dinlemekten. müzik zevkim değişti.

Merhaba kizlar bende doktordan geldim 11+5 oomadi gereken kuzum 12+6 cikti sasirdim okdr onden nasil gider ensesi 1.1 m cikti normal dedi kan verdim 2 li icin cok hareketliydi bukadr harekete erkek olabilir ama belli degil dedi gittim cikolata fakan yiyip tekrar geldim yine ugrasti biraz ama sonunda olcebildi ama okadar tatliydiki video yuklemeyi bilsem yuklicem ama beceremedim

dün gittim doktora sormayı unuttum artık boyayabılır mıyım dıye. hamılelıkte saçım eskısınden de beyaz oldu. çok kötü hıssedıyorum kendımı. gecen watsons ta boya gordum % 100 organık yazıyordu boyasam mı bılemedım.
hiç boyayan yok mu acaba buradakilerden. 3 aydan sonra boyanıyormuş ama bır ıkı hafta daha mı beklesem.

hamile kalmadan önce eşime seni çok yoracağım gece kaldırp göndereceğim dedim korkuttum zavallı hazırlıklıydı ama benim canım hiç bişey çekmiyor.:52::52::52:

seninki benimkinden küçükmüş dr gitsen belli olmuştur. benim geçen cumartesi ben sormadan söyledi.
bende canım çekmiyo ama şunu istiyrum diye aradığım çok oldu valla :1::1::1: benmki belli olmuştur ama doktorum 16.haftada gel dedi maalesef beklicem o zamana kadar ama benm cinsiyetten çok yaşıyomu korkum var hiç hissedemeyince çok zormuş ya :43:

Benim minnoşunda ense kalınlığı 1,2 çıktı kan verdim haftaya alacağım sonucunu rabbim korusun meleklerimizi oğlumda ense kalınlığına bakmıştı ve 2li test yapmamıştı doktorum 3lü yapmıştı bunda farklı bir doktor 2li yaptı bakalım hayırlsıyla hepimiz güzel haberler alalım:nazar:

Benim bir kızım var şu an 3 yaşında. İlk olan herşeyi bir kutuda duruyor. Onun gebelik sonucu bile:) bende yaklaşık 5 aylık hamikeyken günlük yazmaya başlamıştım. Tekmelerini falan, onu ne kadar özlediğimizi herşeyi yazıyordum. Ve hala yazmaya devam ediyorum:) ilerde eğer ömrüm yeterse vericem. İçinde bizim ve ailemizle ilgili şeylerde yazıyor. Doğum yapıp eve geldiğim gün bike yazmıştım:) güzel hatıralar bunlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinliklee keske annemde yapmış olsaydı simdi onlara bakmak o günlüğü okumak ne kadar güzel olurdu yaa :)) bende bebişime benim yaslarıma geldiğinde vereceğim inş :):)

dün gittim doktora sormayı unuttum artık boyayabılır mıyım dıye. hamılelıkte saçım eskısınden de beyaz oldu. çok kötü hıssedıyorum kendımı. gecen watsons ta boya gordum % 100 organık yazıyordu boyasam mı bılemedım.
hiç boyayan yok mu acaba buradakilerden. 3 aydan sonra boyanıyormuş ama bır ıkı hafta daha mı beklesem.

benim abim kuaför kuaförlerde olan lorealin organik boyası var onla boyarız dedi benimde ırsı sacım cok beyazlıo liseden beridir boyamak zorunda kalıyorum hamileyken napcam die yakınırken o demişti bana doktora sordum oda olur demişti zaten hekim onaylıymış.. %100 organik sosyatikleri kandırma politikası yani eger boyucaksan kuaföre git ve sor bence:44:

benim abim kuaför kuaförlerde olan lorealin organik boyası var onla boyarız dedi benimde ırsı sacım cok beyazlıo liseden beridir boyamak zorunda kalıyorum hamileyken napcam die yakınırken o demişti bana doktora sordum oda olur demişti zaten hekim onaylıymış.. %100 organik sosyatikleri kandırma politikası yani eger boyucaksan kuaföre git ve sor bence:44:

öyle mı. ama onların ıcınde bır madde olmadığından ısıyla renk vermesını saglıyorlarmıs. ben kendım boyamak ıstıyorum kuaförde boyatmak ıstemıyorum.
sana zahmet abine sorabılır mısın evde de boyanırmıymıs.
gerçi ınternette araştırdım normal boya ıle boyasan bıle kandan bebeğe geçme ıhtımalı cok azmış. kanıtlanmış bır sey degılmıs yıne korkuyorum.

valla bende turşu hastasıyım hadi bakalım benim neyim olacak acaba.bu arada bebeği hiç hissediyormusun ben hissedemiyorum ve çok korkuyorum :(

sende hissetmek çok takıntı oldu valla. bizde hıssedemıyoruz ama aklım hep orda degıl benim. neden böyle oldukı. senin başka çocuğun var mı? ben şimdi hissetmek ne demek bilmiyorum belki ondan. sakin ol bence orda bebek. kıpır kıpırlar.
ben ancak 15 gün falan gitmezsem doktora o zaman endişeleniyorum hamıle degıl mıyım nerde bebek dıyorum. doktor bır ay sonraya falan randevu verse ne yaparım dıyorum.

sende hissetmek çok takıntı oldu valla. bizde hıssedemıyoruz ama aklım hep orda degıl benim. neden böyle oldukı. senin başka çocuğun var mı? ben şimdi hissetmek ne demek bilmiyorum belki ondan. sakin ol bence orda bebek. kıpır kıpırlar.
ben ancak 15 gün falan gitmezsem doktora o zaman endişeleniyorum hamıle degıl mıyım nerde bebek dıyorum. doktor bır ay sonraya falan randevu verse ne yaparım dıyorum.

ilk çocuğum ve tüp bebek yoluyla hamile kaldım o yüzden endişelerim normal.ayrıca canım sen 15 gün gitmesem endişelenirim diyorsun ya hani; ben en son 10.haftada muayene olmuştum düşün 14.haftadayım ve doktor bana 16.haftada gel dedi.ben ne yapayım ?

Ben bugun cok kotuyum, sabahtan midwm bulandi. Yemek yemek istiyorum bir lokma yiyorum sanki tiika basa yemek yemisimde tokmalamisim gibi agri oluyor, zaten hazimsizlik var. Dura dura kahvalti yaptim. Nefesim daraldi kalbim carpiyor gittim yattim. Elim ayagim ateslendi. Carpintiyi sordum normal diyor hanim.

Kızlar ben dün akşam badem yağı almaya gittim çatlak olmasın diye kadın bidr kantaron yağı verdi bu daha etkili diye hiç duydunuz mu onuda aldım bende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anam ben en son 16 temmuzda gittim şimdi ki randevum 23 ağustos e ben ne edeyim :D

ilk çocuğum ve tüp bebek yoluyla hamile kaldım o yüzden endişelerim normal.ayrıca canım sen 15 gün gitmesem endişelenirim diyorsun ya hani; ben en son 10.haftada muayene olmuştum düşün 14.haftadayım ve doktor bana 16.haftada gel dedi.ben ne yapayım ?

amanınn.evet uzunmuş seninde haklısın kıyamam. ben olsam bir bahane bulup çoktan gitmiştim. haftaya 2 li testin sonucuna bakacak dıyorum acaba muayene de eder mı? sanmam ama.

Burdada oyle gec gidiyorsin, benimkide agustos 21, bugunde dogum gunum :(

öyle mı. ama onların ıcınde bır madde olmadığından ısıyla renk vermesını saglıyorlarmıs. ben kendım boyamak ıstıyorum kuaförde boyatmak ıstemıyorum.
sana zahmet abine sorabılır mısın evde de boyanırmıymıs.
gerçi ınternette araştırdım normal boya ıle boyasan bıle kandan bebeğe geçme ıhtımalı cok azmış. kanıtlanmış bır sey degılmıs yıne korkuyorum.

tamam cnm ben öğrenirim ama sanırım marketlerde satılmaz o boya gidip kuaförden alman gerekebilir... yok cnm ısı mısı olsa abim söylerdi kesin bana kesinlikle zararı yok demişti...

Anam ben en son 16 temmuzda gittim şimdi ki randevum 23 ağustos e ben ne edeyim :D

tamam tamam vurmayın . bunun nedeni iyi olmanız sürekli gitmeyi gerektirecek bir şey olmaması demek. iyi bir şey.
ben sürekli doktor değiştirdiğim ve hem devlete hem özele gittiğimden sık oluyor. istikrar yakalayamadım.
yeni yerimi buldum .daha devlet hast. gitmiycem inşallah benımde tek dr olacak.

Back
X