2015 Şubat Anneleri

MeLikeee nerdesin? Sordun mu boyayı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

MeLikeee nerdesin? Sordun mu boyayı?

inoamış markası cnm ama evde kullanılmıomuş dediğin gibi ısı veren bi makineye sokuolarmıs ama saglık için zararı yok dedi ben boyattım bile :) ama her kuaförde bulamazmıssın zaten evdede boyarsan sürekli kullandıgın renkse belki tutar ama sanmıorum dedi.

Slm millet.bgn ikili test icin dra gittim. Kan sonucunu sonra ogrenicem ama cok sukur her sey yolundaymis. Buyuk ihtimalle kiz dedi.ins butun yavrular saglikli ve hayirli evlat olurlar:1::nazar:

Slm millet.bgn ikili test icin dra gittim. Kan sonucunu sonra ogrenicem ama cok sukur her sey yolundaymis. Buyuk ihtimalle kiz dedi.ins butun yavrular saglikli ve hayirli evlat olurlar:1::nazar:

Maşallah bebişine cnm inş güzel haberler alırsın ama ben ikili testten çok korkuyorum yaa :(

Son düzenleme:
O zaman kan için başka gün gidiliyor yani. Bende doktor neden kan ver sonuçlarını alıp gel demedi diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım aynı gün gidiyorsun ense kalınlığı bakılıyor eğer ölçüler tamamsa o zaman git kan ver diyor..Ama sonuçları 3 gün sonra dediler bana en erken Ankara ya gidiyormuş....

Allah hepimize nasip etsin inşallah canım

Amin canım inşallah sağlıklı sıhatle.....

Bebiş iyi şükürler olsun 🙏🙏 doktor cinsiyet konusunda şöyle dedi erkeklerin testisleri kızların klitorisleri oluşuyormuş ya bu haftalarda bazen testis diye görülen şey kız çocuklarında klitoris kalın ve uzunsa şaşırtıp erkek gibi görünebiliyormuş yani anladığım şu ki ; kuz denildiğinde yanılma payı daha az ama erkek denildiğinde daha çok yanılabiliyorlar vitaminlerin mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi çünkü bende bulantı yapmıştı :( bide testi yaptırdık işte kan verdim sonuçları beklicez 3 hafta 😳

Oooo buna çok sevindim valla:)Benim bir oğluşum var ve deli gibi kız bebek istiyor:)Bugün doktor erkek gibi deyince biraz bozuldu..Tabi ki sağlıkla gelsin ama yine de Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağım kız istiyorduk işte yalan yok:)Hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsinler inşallah sevgisi aynı değişmez:16:

Kızlar bu arada bugün benim folik asit bitti ve bana da ferrum ve decavit verdi..Yarın başlıcam inşallah ama şunu hatırlıyorum bu ferrum anormal kabızlık yapıyordu başlayanlar bu sıkıntıyı çekiyor mu?

inoamış markası cnm ama evde kullanılmıomuş dediğin gibi ısı veren bi makineye sokuolarmıs ama saglık için zararı yok dedi ben boyattım bile :) ama her kuaförde bulamazmıssın zaten evdede boyarsan sürekli kullandıgın renkse belki tutar ama sanmıorum dedi.

Hmm bakalım bir yolunu bulcaz. Güzel oldu mu? Kurtuldun beyazlardan.ben nine oldum valla.

Kızlar bu arada bugün benim folik asit bitti ve bana da ferrum ve decavit verdi..Yarın başlıcam inşallah ama şunu hatırlıyorum bu ferrum anormal kabızlık yapıyordu başlayanlar bu sıkıntıyı çekiyor mu?

Valla bana yaptığı tek sıkıntı çok acıktırıyor.

Maşallah bebişine cnm inş güzel haberler alırsın ama ben ikili testten çok korkuyorum yaa :(

Allah hakkimizda hayirlisini versin. Ben de cok korkuyorum. Cunku test de sonucta %100 degil. Bildigim kadariyla genel olarak ailede sorun olup olmamasi ve yasa dikkat ediyolar.

Bende tam ters etki yapti karnimin icinde kacak insaat var gur gurrr iki gun oldu daha baslayali bakalim.ilerleyen gunlerde ne olur bakalim ...

Hmm bakalım bir yolunu bulcaz. Güzel oldu mu? Kurtuldun beyazlardan.ben nine oldum valla.

Semde yaptir cnm hicbir zarari yokmus olsa abim yapmazdu zaten bide yumusacik oldu saclarim cok sevdim :)

Ben golden rose saç ruju aldım,3 parmak çıkmış olan beyaz saçlarımı çok güzel kamufle etti,hiç bellide olmuyor ayrıca,tavsiye ederim..

Ben golden rose saç ruju aldım,3 parmak çıkmış olan beyaz saçlarımı çok güzel kamufle etti,hiç bellide olmuyor ayrıca,tavsiye ederim..

Saç ruju ne? Bende aldım ama saç rimeli. Benim beyaz çok onlar kapatmıyor.

Semde yaptir cnm hicbir zarari yokmus olsa abim yapmazdu zaten bide yumusacik oldu saclarim cok sevdim :)

O cihazın içine mi girdin yani kafanı soktun. Saç kurutma makinesi tutsam olmaz mı acaba? Kuaförde sevmiyorum boyatmayı.sıkıntı basıyor.

Hanımlar ya
Ben internetten okudum.. Sağlık ocakları sağlık bakanlığı falan tetanos aşısı yaptırtıyormuş bilmemkaçıncı haftada

Ben daha sağlık ocağına uğramadım bile.. Özel muayenehaneye gidiyoruz.

Bunu sordum doktoruma bu haftasonu.

"YEaani... sağlık bakanlığı yapıyor bu aşıyı.. Ama bana sormamış olsanız hiiiç yaptır falan demezdim. Şimdi sordunuz.. isterseniz yaptırın.." dedi...

Anlamadım gitti:44::44::44:

canım dr lar tetenoz asısını hataa bır coguuuu soylemıyor gıdın vurdurun dıye. cunku unlu bır bılımcı arastırmasını yapmıs ıgne ıcerısınde bazı maddeler var ve bayanlarda kısırlıga yol acıyormus. dogumlar arttıgı ıcın azaltmaya boyle gıdılıyormus.bende nettekı arastırmalarla buldum.hatta uzun bır yazısı var onu bulup burada yayınlayayım.ben dr sordum meraktan benım daha cok var 23. haftaya genede sordum sana bırakıyorum dedı. ve dr doç. hatta ınanmayıp baska bır dr daha sordum sırf bunu oda onemsemedı olabılır vurdurabılırsınız dedı. valla ınsanın kafası karısıyor okadar cok sey cıkıyorkı okuyoruzkı. bır yandan da okadar kısı vurduruyor hıcbırsey olmuyor dıyorum.allahım bızı kotu setlerden korusun bebeıslerımızde

Bugün kendimi biraz daha iyi hissettim. Kardeşim bizdeydi. O süpürdü sildi, bende toz aldım. Banyoları yıkadım. Çamaşır yıkadım astım. Yemekleri yaptım. Kocama yazdım " bugün ziyafet var" diye. Adam bi yemek yesin:)

Merhaba Sevgili 2015 şubat anneleri;

Biraz geç oldu ama ancak vakit buldum:)Aslında ara sıra sizi takip ediyorum bir anne adayı olarak :)Kısmetse bende 2015 şubat annesi olucam:)Kadınlar kulubunda biraz yıllandım aynı zamanda 2008 eylül annesiyim bu ikinci kuzumuz olacak inşallah:)Umarım çok güzel paylaşımlar yapar çok güzel dostluklar ediniriz...Biz 2008 eylül anneleri olarak hala görüşüyor konuşuyoruz inanın harika bir duygu....Burda da daim olur inşallah dostluğumuz:)

Hoşgeldin hayırlı olsun kuzucun saglikla kavuşmak nasip olur ins

normal yememıze donsek yıne enerjımız bı nebze duzeler. ama dogru duzgun yemek yıyemedıkten sonra nasıl enerjık olunurkı. bence sıcaklarda cok etkıledı bızı. hava serınleyınce emınım hepımız daha ıyı hıssedecegız :)

Sicak cidden cok bunaltiyor yasam enerjimi aldi götürdü benim de

benim ki de kendini çok dinliyorsun abartıyosun gibi bişiler söyledi bir iki defa.. keşke mümkün olsa da birer tanede onlar doğursa. ancak o zaman anlarlar bizi:9:

Onlarim kedi cani bi kendilerine gelince naz olmuyo;)

Kızlarrrrrr kontrolden geldik Allahıma bin şükür herşey yolunda 😊 bide şu Amerikada yapılan harmony testi için kan verdim 3 hafta sonra gelecek inşAllah testin sonuçları da iyi gelir ve ferahlarım bugünler için Rabbime şükürler olsun ve hepimiz hep iyi haberler alalım 😘☺️

Gozun aydın canım Hayırlı netice al inşallah

kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce ney

Canim hemen acile gitseydin dinlen panik yapma rabbm esirgesin ins iyi haberinizi aliriz

Kızlar merhaba , son yaşadığım bunalım yüzünden daha fazla sizi sıkmamak adına okusam da yazılarınızı , birşeyler yazmadım. Hepinize bana tek tek yazanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Herşey şuan yolunda. En son nerdeyse bir ay önce doktora gittim. Randevum da pazartesi günü (11/08) . Bu ara karın ağrılarım oluyor ama gaz bağırsak falan değil. Ve çok afedersiniz bazen vajinamın orası içten ağrıyor .Sex sonrası falan değil genel olarak. Hatta ben içimden şunu geçirdim .. Sanki karın ağrısının sebebi : Bebekten kaynaklanıyor ve kendini dışarıya atmaya çalıştığı içinde oralarımda ağrı oluyor. Sizde de oluyor mu ? Benzer bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu hiç

Icini karartma kuzum bizde de oluyor batma tarzi ağrılar vucut kendini hazırlıyor gibi bazen ben de vajima cikisinda bisey durtuyo baskı yapıyo gibi hissediyorum normal olduğunu düşünüyorum

Herkeze merhaba bende 2 gun once gida zehirlenmesi yasadim mide bulantisi ishal cok kotuydum hastaneye gittim serum takdilar doktorumu aradim bebege bisey olmaz dedi ama 2 gundur halsizlik var ve hic bisey yiyemiyorum o yuzden yarin bi kontrol amacli gidip bakicam kuzuma ins sorun yoktur

Aa cok geçmiş olsun Rabbim korumuş

Bugün kendimi biraz daha iyi hissettim. Kardeşim bizdeydi. O süpürdü sildi, bende toz aldım. Banyoları yıkadım. Çamaşır yıkadım astım. Yemekleri yaptım. Kocama yazdım " bugün ziyafet var" diye. Adam bi yemek yesin:)

Maşallah de totoyu kasi arada böyle bir enerji gelip gidiyor nimetinden erkekler fayda görüyor en çok yazik sefil ettik herifleri zaten;)

Bu hormonal dengesizlik ne zaman duzelir acep kendi evimde de değilim ya ota moka sariyorum hersey batiyor kimseye tahammulum olmuyo bazen sanki tüm insanlik beni gicik etmeye çalışiyomus gibi hissediyorum bazen var mi ben gibi hetheyleri inmeyen hala;)

Offf izmirin sicagi cok bunaltici. Resmen nefes alamiyorum gogsumde okuz oturuyor sanki. Klima acsam olmuyo balkona ciksam olmuo dus aliom olmuo. Kis gelsin artik hic bi yazdan bu kadr nefret etmemistim hamileyken sicak hic cekilmiyormus. Iyi ki hamileligimizin basi denk geldi yaza 7-8 ayliklari dusunemiyorum bu sicakta kafayi yiyorlardir heralde

eşimle bizde kumralız ailelerde satışın renkli göz çok bizde çok merak ediyoruz bende ela gözlüyüm bakalım nasıl olacak. Sağlıklı olsunlarda

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz doguma kadar catlarız artık meraktan :)

Back
X