Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MeLikeee nerdesin? Sordun mu boyayı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm millet.bgn ikili test icin dra gittim. Kan sonucunu sonra ogrenicem ama cok sukur her sey yolundaymis. Buyuk ihtimalle kiz dedi.ins butun yavrular saglikli ve hayirli evlat olurlar![]()
O zaman kan için başka gün gidiliyor yani. Bende doktor neden kan ver sonuçlarını alıp gel demedi diye düşünüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah hepimize nasip etsin inşallah canım
Bebiş iyi şükürler olsun 🙏🙏 doktor cinsiyet konusunda şöyle dedi erkeklerin testisleri kızların klitorisleri oluşuyormuş ya bu haftalarda bazen testis diye görülen şey kız çocuklarında klitoris kalın ve uzunsa şaşırtıp erkek gibi görünebiliyormuş yani anladığım şu ki ; kuz denildiğinde yanılma payı daha az ama erkek denildiğinde daha çok yanılabiliyorlar vitaminlerin mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi çünkü bende bulantı yapmıştıbide testi yaptırdık işte kan verdim sonuçları beklicez 3 hafta 😳
inoamış markası cnm ama evde kullanılmıomuş dediğin gibi ısı veren bi makineye sokuolarmıs ama saglık için zararı yok dedi ben boyattım bile :) ama her kuaförde bulamazmıssın zaten evdede boyarsan sürekli kullandıgın renkse belki tutar ama sanmıorum dedi.
Kızlar bu arada bugün benim folik asit bitti ve bana da ferrum ve decavit verdi..Yarın başlıcam inşallah ama şunu hatırlıyorum bu ferrum anormal kabızlık yapıyordu başlayanlar bu sıkıntıyı çekiyor mu?
Maşallah bebişine cnm inş güzel haberler alırsın ama ben ikili testten çok korkuyorum yaa![]()
Kızlar bu arada bugün benim folik asit bitti ve bana da ferrum ve decavit verdi..Yarın başlıcam inşallah ama şunu hatırlıyorum bu ferrum anormal kabızlık yapıyordu başlayanlar bu sıkıntıyı çekiyor mu?
Hmm bakalım bir yolunu bulcaz. Güzel oldu mu? Kurtuldun beyazlardan.ben nine oldum valla.
Ben golden rose saç ruju aldım,3 parmak çıkmış olan beyaz saçlarımı çok güzel kamufle etti,hiç bellide olmuyor ayrıca,tavsiye ederim..
Semde yaptir cnm hicbir zarari yokmus olsa abim yapmazdu zaten bide yumusacik oldu saclarim cok sevdim :)
Hanımlar ya
Ben internetten okudum.. Sağlık ocakları sağlık bakanlığı falan tetanos aşısı yaptırtıyormuş bilmemkaçıncı haftada
Ben daha sağlık ocağına uğramadım bile.. Özel muayenehaneye gidiyoruz.
Bunu sordum doktoruma bu haftasonu.
"YEaani... sağlık bakanlığı yapıyor bu aşıyı.. Ama bana sormamış olsanız hiiiç yaptır falan demezdim. Şimdi sordunuz.. isterseniz yaptırın.." dedi...
Anlamadım gitti:44::44::44:
Merhaba Sevgili 2015 şubat anneleri;
Biraz geç oldu ama ancak vakit buldum:)Aslında ara sıra sizi takip ediyorum bir anne adayı olarak :)Kısmetse bende 2015 şubat annesi olucam:)Kadınlar kulubunda biraz yıllandım aynı zamanda 2008 eylül annesiyim bu ikinci kuzumuz olacak inşallah:)Umarım çok güzel paylaşımlar yapar çok güzel dostluklar ediniriz...Biz 2008 eylül anneleri olarak hala görüşüyor konuşuyoruz inanın harika bir duygu....Burda da daim olur inşallah dostluğumuz:)
normal yememıze donsek yıne enerjımız bı nebze duzeler. ama dogru duzgun yemek yıyemedıkten sonra nasıl enerjık olunurkı. bence sıcaklarda cok etkıledı bızı. hava serınleyınce emınım hepımız daha ıyı hıssedecegız :)
benim ki de kendini çok dinliyorsun abartıyosun gibi bişiler söyledi bir iki defa.. keşke mümkün olsa da birer tanede onlar doğursa. ancak o zaman anlarlar bizi![]()
Kızlarrrrrr kontrolden geldik Allahıma bin şükür herşey yolunda 😊 bide şu Amerikada yapılan harmony testi için kan verdim 3 hafta sonra gelecek inşAllah testin sonuçları da iyi gelir ve ferahlarım bugünler için Rabbime şükürler olsun ve hepimiz hep iyi haberler alalım 😘☺️
kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce ney
Kızlar merhaba , son yaşadığım bunalım yüzünden daha fazla sizi sıkmamak adına okusam da yazılarınızı , birşeyler yazmadım. Hepinize bana tek tek yazanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Herşey şuan yolunda. En son nerdeyse bir ay önce doktora gittim. Randevum da pazartesi günü (11/08) . Bu ara karın ağrılarım oluyor ama gaz bağırsak falan değil. Ve çok afedersiniz bazen vajinamın orası içten ağrıyor .Sex sonrası falan değil genel olarak. Hatta ben içimden şunu geçirdim .. Sanki karın ağrısının sebebi : Bebekten kaynaklanıyor ve kendini dışarıya atmaya çalıştığı içinde oralarımda ağrı oluyor. Sizde de oluyor mu ? Benzer bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu hiç
Herkeze merhaba bende 2 gun once gida zehirlenmesi yasadim mide bulantisi ishal cok kotuydum hastaneye gittim serum takdilar doktorumu aradim bebege bisey olmaz dedi ama 2 gundur halsizlik var ve hic bisey yiyemiyorum o yuzden yarin bi kontrol amacli gidip bakicam kuzuma ins sorun yoktur
Bugün kendimi biraz daha iyi hissettim. Kardeşim bizdeydi. O süpürdü sildi, bende toz aldım. Banyoları yıkadım. Çamaşır yıkadım astım. Yemekleri yaptım. Kocama yazdım " bugün ziyafet var" diye. Adam bi yemek yesin:)
eşimle bizde kumralız ailelerde satışın renkli göz çok bizde çok merak ediyoruz bende ela gözlüyüm bakalım nasıl olacak. Sağlıklı olsunlarda
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi