2015 Şubat Anneleri

Selam kizlar. Doktora gittim bugun heyecanlı heyecanli. Ay biseyi var mi ay sagliklimi diye kafamda binbir dusunceyle. Acaba hareket etcekmi derken bizim ki hopluyordu resmen gorduk. Ben normalmi dedim. Kaslar buyuyor normal dedi doktor. Bir de eliyle yuzunu kapatti. Malesef bizimkinin cinsiyeti anlasilamadi henuz. Ve 11 haftalik gozukuyor. Halbuki adete gore 12+2 olmam gerekiyordu. Neyse doktor normal dedi. Bu arada onceki doktorumu degistirdim. Digerinin anlatmadigi bir suru şey anlatti bu doktor mesela benin kanim 0 esiminki B eger cocuk B olursa sariligin uzun surmesi goruluyormus. Bu arada bu doktor nar ve turevleri maydanoz ve hurmayi kesinlikle yeme dedi. Nari da ilk defa duydim. Gerci seketo yuksrltiyorsa ondan bana vermemis olabilir.

Nar ve maydanozu neden yeme dedi ki canim ya ben yiyodum maydanozu. Hem de her gun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 1,5 - 2 kilo aldım bayramda biraz kaçmıştı ipin ucu 3 kiloya cıkmıstı ama şimdi yine düştüm hastayım bişey yemek istemiyorum ama acıkıncada midem bulanıyor :( biraz önce üzüm yedim sonra hepsini geri çıkardım :(

bende mide bulantısı yok ama acım sürekli yiyim die oturuorum yiyemiorum tıkanıp kalıorum :(

Maydonoz, nane, nar, hurma bunlar rahmi genisletiyor dusuk yaptiriyor. Ben oglumda hic yemedim bunlari. Ama bunda her gun olmamakla beraber bir iki dal gorursem.maydonoz yiyorum :) bu arada gunaydin herkese :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın anneler bi sorum olacak benim goguslerm den sarı şu gelmeye başladı 1 haftadır sizdede var mı bu beni çok heyecanlandırdı Bebeklerimi emzirecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum ama bi yandan da erken doğum belirtisi olabilir mi

Ya senin ikizler nasıl boyları falan cinsiyetleri belli mi merakedyrm burda üç tane ikiz anne adayı var diye hatrlyrm bide bulantılar galan ne alemde senin kilo aldınmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar. ben de sizi okuyorum bilgileniyorum ama yazcak fırsat pek bulamıyorum. 13+2 deyiz. ikili test yaptırdım, sonuç bekliyorum bakalım. çok heyecanlı bi süreç:))başka bi sağlık problemi sebebiyle pıhtılaşma yatkınlığı olduğunu öğrenmiştim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o yüzden.

bu arada bende 1 kilo aldım ama pantolonlar sıkmaya başladı bayaa özellikle kumaş olanlar. hep gömlek altı düğmem açık:) sanırım artık yenilerini almam gerekiyor

benim hala kasık ağrılarım geçmedi daha doğrusu tam geçmişti ki yine başladı. bütün gün oturarak çalışıyorum ondan mı bilmiyorum:s sizlerin ki geçti mi ağrılar falan?

maydonozu banada demişti doktor düşük tehlikesi olusturuomuş.. sakın yemeeee:52::52::52:

bi arkadaşım nar ve hurmanın rahim kaslarını rahatlattığını duymuştum. o yüzden yemeyin diyolar. narın bi de kan sulandırıcı etkisi var belki ondan da olabilir

Kızlar

Ben de 180 boy 79,4 kilo ile hamile kaldım..

Bi ara 76 lara düştüm..
En son cumartesi 78 di kilom 12. haftamın bitimine yakın..

Çok çok az yiyorum.. Kendimi zorlaya zorlaya o da..

İştah sıfır. Yani bütün gün tek lokma yemesem canım bişey istemez. Ama bebek için normal öğünlerde az az biişiler tıkmaya çalışıyorum ağzıma..

3. ayım doldu dolacak... iştahım ne zaman açılcak ben de bilmiyorum
bebek için endişe ediyorum ya yeterli beslenemezse diye :43::43::43:

selam kızlar nasılsınız
benim bugün saat 3 de randevum var
dua edin bir sorun çıkmasın
bebeğimi çok özledim:16:

bi arkadaşım nar ve hurmanın rahim kaslarını rahatlattığını duymuştum. o yüzden yemeyin diyolar. narın bi de kan sulandırıcı etkisi var belki ondan da olabilir

banada sürekli hurma ye cocugun zeki olur diodu kayınvalidem falan iiki yememişim yaa pek sevmem zaten:18:

Selam bayanlar, ikili tarama testimiz yaş faktörü vs ele alırsak gayet güzel çıktı. Dün kontrolümüz vardı. Tedirgin tedirgin yattım ultrasona kanamayı göremedi doktorum güzel şuanda herşey ama yinede ağır hareketlerden kaçın ve dinlenmeyi ihmal etme dedi. Folbiole paket bitinceye kadar devam edebilirsin dedi ama kesebilirsin de dedi ben ilk başta yarım paketle başladığım için ikinci pakete geçmiştim bu paket bitsin diye hiç kasamayacağım kendimi. Elevit yazıyordu ki sonradan decavit veya supradyn pro.. gibi bişey yazdı ikisi de olabilir bak hangisini istersen onu al dedi. Bebe asprini, iğne ve zinco c ye devam ediyoruz bunun yanı sıra birde artık magnezyuma başlıyorum. Bazen diyorum ne çok hap ilaç vs var ama yine de doktoruma güvendiğim için gıkımı çıkarmam ne derse yaparım.
Bu arada sabah eczanede yaşadığım olayı anlatayım benim reçetemde elevitin üzeri çizili altında alternatifler yazıyor. Eczacımız ısrarlı bir şekilde anlaşmalı olduğu elevitin antalya şubesi yani bizim memlekete dağıtıcı şubeyle iptal için konuşuyordu içerisinde domuz jelatini varmış iptal edelim diye, hatta ben reçeteyi koyunca konuşurken göz ucuyla baktı dün duymasaydım abi bugün duyacakmışım bak bi iptal reçete daha geldi dedi.
Decavit aldım elevit yerine az önce attım önceki gebeliğimde elevit kullanmıştım ve felaket bulantı yaptığı için kesmiştik bakalım decavit ne yapacak...
Herkese hayırlı günler :nazar::nazar::nazar:

sıcaktan bişey yiyemiyoruz dimi :1::1: canım nasıl gidiyo hamişlik ağrın sızın varmı.doktor buldun mu:)

saol cnm ıyıyım sende ıyısın umarım.. yemege ınmıstım anca cevap yazdım kusura bakma.. doktor aman bılmıyorum yaa
ozgur beye eylulde gıdecegım ınsallah onla devam ederım hala bellı bısey yok...

kızlar benımde bıldıgım maydonoz na hurma gıbı yıyeceklerın sokturucu etkısı var hatta maydonozu sapıyla kaynatıo ıcmek ıltıhap sokturmek ıcın kullanılan bır yontem o sebeple uzak durmanız ıstenmıs olabılır ama tabı abartmadan bı ıkı daldan bısey olmaz..

aynen.. Pantolonlatin dugmeleri kapanmiyo elbise ve hamile sort pantalonuna terfi ettim
genisledim resmen

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamile sortunu bılmıyorum ama lc waıkıkıden hamıle pantolonu baktım onlar ıcınde erken. Tamamen arada kaldık

Masallah canim gercekten de el sallamis cok tatli:sly:

Bende 1 kilo almama ragmen pantolonlarimin hic biri olmuyo. Cok kalinlastim anlamadim nasil boyle oluyo. Bu arada 12. Ve 18. Haftalar arasi bebegin beyin gelisimi icin onemli haftalarmis. Bol bol balik ceviz badem yemek lazim.

Bende 1,5 kg aldım pantolonlarımın beli epey sıkıyor bazıları kapanmıyor. Sende göbek bölgesinde genişleme var mı? Aslında göbeğim çıkmadı ama sanki genişledim.

hamile sortunu bılmıyorum ama lc waıkıkıden hamıle pantolonu baktım onlar ıcınde erken. Tamamen arada kaldık
Lcw dakileri dolduramadim ben c&a dan bi pantalon bi sort aldim bi ay once
Pantalonlar oluyo hala ama oturunca dugmesi batiyo ben de elbise hamis pantalonu kotondan aldigim likrali pantalonlara takiliyorum

lcw de hamıle sortu vardı tatıle cıkmadan aldım ben pantolonlar sıkıyo dıye tamam rahat ama hamılelıgı baya ılerlemıs olanlara daha ıyı olur bnım gobekta cok olmasına karsın dusup duruyoo:52:

lcw dakileri dolduramadim ben c&a dan bi pantalon bi sort aldim bi ay once
pantalonlar oluyo hala ama oturunca dugmesi batiyo ben de elbise hamis pantalonu kotondan aldigim likrali pantalonlara takiliyorum

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senın yıne ıyı oluyomus bende duğmeyle ılık arasında 4 parmak mesafe kalıyo. Kesınlıkle kapanmaz. C&a ya gıtmek hıc aklıma gelmemıstı. Bende bakayım fırsat bulunca

Son düzenleme:
Back
X