2015 Şubat Anneleri

onu bende biliorum ama benim daha işten cıkmama cok var yerime birini bulmak için çook erken hele bunu baskasından duymak.. melike hnm 1 ay sonra izne ayrılıo demiş bu ne demek peki?

yaa bizim müdür önde gideni kesinlikleeeeee :(

ben bakmıştım kötü niyet tazminatı ödüomuş ama ben heyet raporu almayı düşünüodum ya burda bi kac kişiyede söyledim biri yetiştirmiş:( düşük tehlikem var ondan almayı düşünüorum dedim birsürü olay oldu kesin cıkaracaklar beni :(

şimdiden bunları düşünüp kendini de bebeği de üzme. nasipte ne varsa o olur. hamileliği saklayamazdın zaten. hakkında hayırlısı olsun. bence çıkarırlarsa da hiç uğraşma yok davaydı bilmem ne. insanın kendi daha çok yıpranıo. durumunuzu bilmiyorum ama çalışmak zorunda değilsen çalışma bence. madem biraz sıkıntılı geçiomuş dinlenirsin evde. belki de hayırlısı böledir.

Ben bugün başka yerde çalışıyorum pek katılamadım ama konuda sevmediğim konu zaten kilo ve kıyafet. 2-3 kilo almışsınız dert ediyorsunuz valla keyfine bakın. Onca insanın içinde kilo yönünden bile öne çıktım 12 kilo ile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dert etmiyorum canim korkuyorum
Sezeryanda skintisini cok cektim
O kiloyu vermek icin de cok ugrastim o yizden mumkun mertebe dikkat etmeye calisiyorum ama bakalim ne kadar becerebilirsem o kadar olck

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdiden bunları düşünüp kendini de bebeği de üzme. nasipte ne varsa o olur. hamileliği saklayamazdın zaten. hakkında hayırlısı olsun. bence çıkarırlarsa da hiç uğraşma yok davaydı bilmem ne. insanın kendi daha çok yıpranıo. durumunuzu bilmiyorum ama çalışmak zorunda değilsen çalışma bence. madem biraz sıkıntılı geçiomuş dinlenirsin evde. belki de hayırlısı böledir.
ya sıkıntı deil aslında evde otururum bende ohh miss dee zoruma gitti kac yıllık iş yerim nelerine katlandım hamile oldugum için işten cıkarılcak olmam cok üzdü beni :(:43::43::43:
Amannn boşver al tazminatı çık gitsin işte aldığın para ile de çocuğunun ihtiyaçlarını karşılarsın toplu parayla.

öyle tabikide daha değişik planlarım vardı benimmm:53::53:

ya sıkıntı deil aslında evde otururum bende ohh miss dee zoruma gitti kac yıllık iş yerim nelerine katlandım hamile oldugum için işten cıkarılcak olmam cok üzdü beni :(:43::43::43:

evet malesef işyerimiz için belki çok fedakar olabiliyoruz ama küçücük bişeyde hemen gözden çıkarabiliyorlar malesef. belki de çıkarmazlar belli olmaz bunların sağı solu.

Oglumda yatak dosek yattigim.icin hatirlamiyorum hem o xmn kiloluydum simdi kupkuru :)) rahim genislediginden oluyor bildigim kadariyla. ciddi bisey olmadinda

cumartesi gitmiştim rahimde kasılma görünüyor istirahat et dedi.bende çalışıyorum :( işyerine söyledim bu hafta idare etmek zorundayım cumartesiye kadar sonra çıkıyorum işten.inşallah bişey yoktur :(

bende ramazanda 1 ay rapor aldım emcburen evde yattım duydumki onlar beni çıkaracakmış hiçte üzülmedim zaten bebeğim herşeyden önemliydi.ama biraz çalışcam diye inat ettm ama doktorum izin vermedi mecburen ayrılıyorum bu haftam son.tazminatımı falan alcam bide işsizlik maaşı alcam oh mis :1::1:

cnm bıldıgım kadarıyla hamıleyken ısten cıkarılırsan doguma kadar olan maasını da alabılıyorsun tazmınat gıbı. burda ideal dıye bı arkadasında basına geldı. rastlarsan ona sor. bosuna bırakma paranı vıcdansızlara. nerden baksan 5-6 aylık maasını da alırsın

evet malesef işyerimiz için belki çok fedakar olabiliyoruz ama küçücük bişeyde hemen gözden çıkarabiliyorlar malesef. belki de çıkarmazlar belli olmaz bunların sağı solu.
bakalım kısmet indim yanına konustum zaten ben calısmayı düşünüorum ama düşük tehlikem var rapor alabilirim ben tüm ii niyetimle gelip söylüorum size dedim sanki bişi bilmiomuş gibi tamam melike hnm ama elinizden geldiğince yardımcı olun bizede sizi kaybetmek istemeyiz falan dedi dengesiz dengesiz ne dediği belli değilkii :( ama işte benden önce bi mühbir gidip melike hnm cıkcakmıs rapor alcakmıs dememiş olsaydı daha iidi :( daha öncede verdi ben almadım durumum agırlasırsa alcam die kıvırdım ama bakalım vicdanına kalmıs :(

bende ramazanda 1 ay rapor aldım emcburen evde yattım duydumki onlar beni çıkaracakmış hiçte üzülmedim zaten bebeğim herşeyden önemliydi.ama biraz çalışcam diye inat ettm ama doktorum izin vermedi mecburen ayrılıyorum bu haftam son.tazminatımı falan alcam bide işsizlik maaşı alcam oh mis :1::1:
rapor almaya devam edemiomuyun biraz daha calısır gösterseydin kendini en azından dogum paranı falanda alırdın...
cnm bıldıgım kadarıyla hamıleyken ısten cıkarılırsan doguma kadar olan maasını da alabılıyorsun tazmınat gıbı. burda ideal dıye bı arkadasında basına geldı. rastlarsan ona sor. bosuna bırakma paranı vıcdansızlara. nerden baksan 5-6 aylık maasını da alırsın
bende brüt maaşından 4 aylık maaşın kadar alıosun die duydum ama ben dogum paramı almak ardından da evlilik yüzünden istifa edip tazminat işsizlik maaşı almayı planlıodum ama bakalım hayatt ne gösterecek :(

Guzel haberlerle gelirsin insallah. Benim randevuma 13 gun var daha. Cok ozeniyorum size.
.

Hadi bakalım canım iyi haberlerini bekliyoruz sana bebeğimin fotosunu koyayım el salladı bana seninkide öle olsun sağlıklı olsun inşallah Eki Görüntüle 1209260

ayy hiç doyamadım ben kuzumaaaa
yalnız kafama bişey takıldı önceki gittiğimde çok daha hareketliydi kıpır kıpırdı
bu sefer durgundu sanki
pek hareket etmedi gibi geldi bana
doktor ayaklarını falan gösterdi
annesini tebrik ediyor ilk 3 aylık dönemi başarıyla atlattığı için dedi
cinsiyetini doktor gördü ama bana söylemedi
ben gördüm ama yanlış söylemiş olmayayım 3 hafta sonra söylerim dedi söylemedi

neden yavaştı acaba hareketleri doktora sormayı unuttum:18:

migrenim tuttu 3 gündür migren ağrısıyla boğuşuyorum onu bile söylemeyi unuttum

kuzumu görünce herşeyi unutuyorum saf bişey oluyorum ben yaaa :1:

herhangi bir vitamin veya ilaç vermedi birdahaki gelişinde veririm dedi.

bu arada ikili test için ne kadar ücret ödediniz kızlar
ben 37 lira muayene için 41 lira da test için ödedim
bazı yerlerde 200 lira ödeyenleri okudum benimki az geldi gözüme:1:

Son düzenleme:
yalnız kafama bişey takıldı önceki gittiğimde çok daha hareketliydi kıpır kıpırdı
bu sefer durgundu sanki

Canım gözün Aydın bebeğin iyimiş işte yavaş hareket etmesi normal bence bide ben muayene 57 ikili test 45 verdim normal yani

bu sefer durgundu sanki

Bende unutuyrm soracağım soruları heyecandan kağıda yazyrm doktrda her defasında gülüyo bna kağıdı alıyo tek tek sorularımı cevaplıyo:)

slm herkese,

Aranıza yeni katılıyorum aslında forumu takiip ediyorum ama hiç yazmamıştım.
benim de sat:18/05/2014 11+2 deyim haftaya ikili testimiz var. merakla o günü bekliyorum
kalp atışları ve gelişimi normal mi diye bu arada bunlar için sgk ya gidiyorum.
Kendime Avrupa yakasında eyüp-kağıthane-şişli civari özel hastenearayorum ama hala karar veremedim.
Fiyatının hem muayene hem doğum ücreti acısından uygun olması ve temiz iyi bir dr. olması çok önemli.

Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

Herkese sağlıklı günler :):49:

Canım gözün Aydın bebeğin iyimiş işte yavaş hareket etmesi normal bence bide ben muayene 57 ikili test 45 verdim normal yani

ay ne bileyim canımyaa 15 gün önce daha hareketliydi
uyuyomuydu acaba :26:

Bende unutuyrm soracağım soruları heyecandan kağıda yazyrm doktrda her defasında gülüyo bna kağıdı alıyo tek tek sorularımı cevaplıyo:)

iyi fikir bidahakine bende kağıda yazayım bari sorularımı :1:

Kızlar Bebeğinizin hareketlerini hhissediyor musunuz ben hissediyorum sanki bişeyler :13::13:

Kızlar Bebeğinizin hareketlerini hhissediyor musunuz ben hissediyorum sanki bişeyler :13::13:

ablam 12. haftada hafif hissetmeye başlamıştı banada hissedersin diyor ama ben hissedemiyorum
ne güel demekki 1 hafta sonra bende hissedebileceğim:nazar::52:

Merhaba kızlar bugün doktora gittim ben 13 haftalık hamileyim doktorum erkeğe benziyor ama tam emin değilim çıkıntısı var yanılabilirimde dedi ama erkek diyelim dedi eşim çok sevindi ve acayip hareketliydi dönüp durdu yerinde durmuyor maşallah bir de kocaman olmuş hiç göbeğim de yok bu kocaman çocuk benim neremde dedim kendi kendime 😃ikili teste de girdim çok şükür çok sağlıklı dediler 😄 Allah hepimize nasip etsin inşallah ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

[QUI=cimcimesultan;36401561]ablam 12. haftada hafif hissetmeye başlamıştı banada hissedersin diyor ama ben hissedemiyorum
ne güel demekki 1 hafta sonra bende hissedebileceğim:nazar::52:[/QUOTE]
Ay insallah hissedirsin bende hissediyorum ama tedirgin oluyorum acaba omu diye

ben de kocaelinde yaşıyorum konak hastanesine gidiyorum ama memnun değilim açıkcası. hem muayeneye 72 tl veriyorum hem de ssk hastanesi gibi 1 saat bekliyorum randevu almama rağmen hem de 5 dk falan muayene ediyor. :19::19:

başka da hastane bulamadım açıkcası. hem 2 haftada bir çağırıyor hem muayene ücreti alıyor. resmen adam soyuyorlar :19::19::19:
ikili teste ne kdr isticek merak ediyorum

Canim benim doktorum gebze medical parkda ill dogum yaptigim doktorum gebze belediyesinin orda eger ters degilse gidebilirsin memnun kalirsin muayene ucreti 65 tl bana cok ters oldugu icin gidemedim ben onceden umut hastanesindeydi

bu sefer durgundu sanki

Tatlım ben ona takılıp ertesi gün başka doktora bile gittim hatta niye az hareketli dedim herkes burda yaxıyor ya kıpır kıpır yerinde duramıyor falsn taktım bende. Doktor uyuyordur dedi sonra öksür dedi bana sonra ultrasonu bastırdı o zaman hareketlendi hatta kafalarına bi şaplak atmak gerekiyor bazen dedi 😊 takma kafana seninde öyle olmuştur aslında burda yazılan baxı şeyleri de takıyoruz aynısını bekliyoruz hele bide kurgucu bi tipsen benim gibi

Back
X