2015 Şubat Anneleri

:)) Valla bu kadar olur, simdi onume aldim sicak sicak iciyorum acayip hosuma gitti. Oglana yaptimda :) piser canim canim yumurtanin caninda ne var ki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım istedi ama şimdiye kadar hiç pişirmemiştim. Tarifini verebilir misin canım?

Eskiler öyle dermiş, ama canınımızı sıkmayalım kışa ne kaldı ki :) ben ilk gebeliğimde allahım canım meyve çekiyor maalesef burda ham diye yemiyor İtalyanlar :) hepinizin bildiği hamile kalınca ilk ona aşeririler :) bilmece gibi oldu :) neyse 5. Aıma kadar aradık taradık yok, akrabalar Tr'ye tatile gidip gelmişler bizde yanlarına gittik. Allah'ım mutfağa girdim sepetin içindeler hahahah ben bir yedim bir yedim kadın hazırladı eve götür diye benim bu elti sen yedin ben gelinime götürecem diye 3-5 verdi bana gelinidi hamile falan değil o seviyor diye elimden aldı. Sinirlendim şimdi :27: kolay kolay pek aşermiyorum bir onu bilirim, bide bunda hamile oldugumu bilmiyordum hani kıştan hazırlık yaparlar domatesli falan komşuda görünce çok canım çekmişti :)))

Yazarken çok güldüm hakkınızı helal edin sizde haklısınız biraz bulmaca gibi oldu :)

ilahi niye verdin ayoll çaksaydın bir tane ağzına yiyeceklerime dokunmayın uleynn deseydin :))) seni anlıyorum canım allaha şükürler olsun ki artık bi çok şey var ben geçen apartmanda çok güzel kokular aldım ama sadece kokladım ahhaaaa yakında dilenciliğede başlarım artıkın :9:

ilahi niye verdin ayoll çaksaydın bir tane ağzına yiyeceklerime dokunmayın uleynn deseydin :))) seni anlıyorum canım allaha şükürler olsun ki artık bi çok şey var ben geçen apartmanda çok güzel kokular aldım ama sadece kokladım ahhaaaa yakında dilenciliğede başlarım artıkın :9:

insan canının istediğini yazamayınca da çatlıyor valla. benim canım neyse ki çok sıradan şeyler istiyor.

Annelik iste bu.
Benim 1 kizim var kendiliginden ama 2. Ugrastiracak herhalde .
Sen dogunca rahatliyacagini sanma ama dunyanin en guzel gunlerini geciriyorsun sana ve bebegine bi sey olmasin.

annemde öyle diyor doğduktan sonra gör bak diyor :1: hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :16:

yok canım ama sanki erkekler daha bi yapılı duruyor gibime geldi yoksam kuzucuğun özelini görmedim inşş gönlünden ne geçiyosa o olur :)

Sağlıklı olsunda farketmez canım o benim hertürlü başımın tacı minik aşkım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay gerçekten mii iyice bunadım ben galiba az önce ne yediğimi unutuyorum valla normal görün beni :)))))

normaldir. bende de normalde deli gibi bir hafıza vardır. normalde burda yazan herkesin bütün özelliklerini aklımda tutabilecek kapasitesi vardı. ama şimdi senin dediğin gibi. gidik ne yapacaksın. aklımda bebeğe gitti sanırım.

insan canının istediğini yazamayınca da çatlıyor valla. benim canım neyse ki çok sıradan şeyler istiyor.

biz bugün eşimin arkadaşı var onların bahçesine gittik bi saatliğine isim yazmak yasak yaa yazmayayım kızların canı çekmesin parçalrlar beni yoksam :))) olgunlaşmamıştı yemin ederim ki yedim öyle ama bana nasıl güzel geliyor bir kez daha iğrençliğimi ıspat ettim :)))

Ama o zaman daha yeni evliydim, şimdiki aklım olsa hem vermem hemde lafını veririm :) ay ne fenayım, susa susa tepeme bindiler zamanında şimdi hiç ağzımın fermanı yok, iyi mi ediyorum kötümü bilmiyorum hahahaha ama en azından bana bunu dediler diye içime atmıyorum. :)

biz bugün eşimin arkadaşı var onların bahçesine gittik bi saatliğine isim yazmak yasak yaa yazmayayım kızların canı çekmesin parçalrlar beni yoksam :))) olgunlaşmamıştı yemin ederim ki yedim öyle ama bana nasıl güzel geliyor bir kez daha iğrençliğimi ıspat ettim :)))

Oh afiyet olsun yarasın, benim valide yeşil yaprk yermiş bana bakıyor sen niye aşermiyorsun niye karnın yok :)

Bunu yazacam ama bana kızmayın kadının biri tavuk bağırsağı canı çekmiş :1: insanın aklına bile gelmez :))

Ama o zaman daha yeni evliydim, şimdiki aklım olsa hem vermem hemde lafını veririm :) ay ne fenayım, susa susa tepeme bindiler zamanında şimdi hiç ağzımın fermanı yok, iyi mi ediyorum kötümü bilmiyorum hahahaha ama en azından bana bunu dediler diye içime atmıyorum. :)

aynı ben ilk zamanlar hele nişanlı oldugum zamanlar cok mülayimdim ama özünde de öyleyimdir.. Tepeme cıkardım ama simdi agzıma geleni söylüorum korkuolar benden ahhha :D bişi diyemio kimse :3:

en iyisini yapıyosun canım benim sen susarsan aptal yerine koyarlar maalesef heleki bu zamanda senin içinde kalacağına onların içinde kalsın bazen kötü kadın müzeyyen olmak gerekiyor kız müzeyyen isimli kimse yoktur inşş aramızda :))))

Oh afiyet olsun yarasın, benim valide yeşil yaprk yermiş bana bakıyor sen niye aşermiyorsun niye karnın yok :)

Bunu yazacam ama bana kızmayın kadının biri tavuk bağırsağı canı çekmiş :1: insanın aklına bile gelmez :))

ahh bu kaynanalar bırak sölesin sölesin dursun :) tüüü canı çekecek başka bişey bulamamış mı ıyyykkk bu saatten sonra artık canım bişey çekmez :))

aynı ben ilk zamanlar hele nişanlı oldugum zamanlar cok mülayimdim ama özünde de öyleyimdir.. Tepeme cıkardım ama simdi agzıma geleni söylüorum korkuolar benden ahhha :D bişi diyemio kimse :3:

Ne kadar aptalmışım ama o zamanlar oturur ağlardım bir insan her gün ağlar mı, her gün laf sokarlar habire ezmeye çalışırlar tövbe ne günlerdi 1.5 sene sürdü sonra olmadı bir iki bir iki derken beni Arsız ettiler hepsi yaşta büyük ama kendimi ezdirmemeyi öğrendim.

Geçen diyorum yüzlerine birazcık aklım olsa hepinizin lafını zamanında veriririm diyorum adamlar hiç oralı olmuyorlar hahahaha :)

Back
X