2015 Şubat Anneleri

Ne olacak bizim halimiz yaş al 4 saat uyudum bitti yaa aallahimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla sen daha deneyimlisin bugune kadar uyuduk uyuduk sonrasında zaten uyku yok.

Canımızın ne istediği günlük hayatta da söylenmez zaten.Bu görgü kuralıdır.Yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat özlü sözü ile de fikrimi destekleyeyim. Bakmayın son dönemlerde tv lerde günlük hayatta kadınların hatta bir kısım erkeklerin tek muhabbeti, derdi,paylaşımı yemek. Bu ciddi anlamda kültürel yozlaşmanın göstergesidir.

yiyecek konusunu ben yazmadım ama zaten burda kimse açık açık kızlar ben bunu yiyiyorum ayy ben şimdi bunu pişiriyorum demiyor arkadaş sormuş benim dr yeme diye konu açıldı küçücük ve kapandı sen niye bu kadar görgüyle bağlantı kurdun ki burdaki herkes görgülü çok şükür lütfen yazdıklarına dikkat et akıl verir gibi yazma hepimiz olgun insanlarız bu kadar abartmayın

Canımızın ne istediği günlük hayatta da söylenmez zaten.Bu görgü kuralıdır.Yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat özlü sözü ile de fikrimi destekleyeyim. Bakmayın son dönemlerde tv lerde günlük hayatta kadınların hatta bir kısım erkeklerin tek muhabbeti, derdi,paylaşımı yemek. Bu ciddi anlamda kültürel yozlaşmanın göstergesidir.

burda hepimiz kardeş gibiyiz lütfen büyütmeyin
denmiş bulundu özrüde dilendi
bu topikte gerginlik oluşturacak konuşma olmasın lütfen yozlaşma felan...

Oyy kuzum bakalım ne çıkıcak :)) ben de hep kız diyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim gece pembe yelekli bir bebeğim vardı kucağıma alıp kokluyodum mis gibi bebeğim diye :)
Ama sonra hep erkek bebişim olduğunu gördüm hatta en son yüzünü bile gördüm böyle ela gözlü yuvarlak yüzlü tombik yanaklı açık kumral saçlı yakışıklı bir oğluşum olmuştu gerçek gibiydi çok etkisinde kaldım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öncelikle sağlıklı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallah. rüyan ne güzelmiş ya etkilenmemek mümkün değil

yiyecek konusunu ben yazmadım ama zaten burda kimse açık açık kızlar ben bunu yiyiyorum ayy ben şimdi bunu pişiriyorum demiyor arkadaş sormuş benim dr yeme diye konu açıldı küçücük ve kapandı sen niye bu kadar görgüyle bağlantı kurdun ki burdaki herkes görgülü çok şükür lütfen yazdıklarına dikkat et akıl verir gibi yazma hepimiz olgun insanlarız bu kadar abartmayın

boşver sende canım gerilmeyin

kızlar benim göğüsler yumuşadı iki hafta öncesine kadar taş gibiydi acısından duramıyodum. normal mi bu???

Herkesciklere günaydın
canlar benim kızım çok sıkılıyor evde sürekli dışarı çıkmak istiyor evde de onla çok oynuyoruz ama yetmiyor ne yazık ki ekmek almaya giderken minik kuzuları gördüm kuran öğrenmeye gidiyolardı hele biri 4 yaşında anca vardı bende şimdi göndermeye karar verdim çok mutlu oldu :)

😳 ben de hala çok uyuyorum, hemen yoruluyorum. Kansızlıktan diye düşünmeye başladım. 13. Haftayı tamamladım hala erkenden uykum geliyo... Cok uyumak da uyuyamamak da kötü 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim uyumak yine daha iyi bence ben oğlunda uyudum hep ama çok rahat ettim doğduğunda. Kansizlik pglumda vardi bunda çok sukur yok uyku da yok.
Valla sen daha deneyimlisin bugune kadar uyuduk uyuduk sonrasında zaten uyku yok.

Ya canim oglumda kansizligim çoktu ve hep uyurdum. En son kan şurubu içtim hep o zaman normale dondu biraz Esim yastik saklardi artik. Biraz yüzünü gorim derdi. Simdi de eşinden az uyuyorum kiziyor bana ne uyumuyorsun. Ya gece uykusuzluk tan basil donuyor ama uyku yok. Çok Zor yaaa

hayy maşallahh sanaaa :D bende en son ii patlamıstım hatta nişanlıma yeter artık ben kimle evleniorum belli deil demiştim benim kayınvalide de deilde görümcelerinde onun gömrümceleri bnada görümcelik ettiler :( ben acıkgım ama kayınvalidemin ailesi cok kapalı almıs bana uzun uzun etekler giy bunları dio bende bakarız giyerim falan die gecistirdim ısrar edio sürekli yaa tamam yaz gelsinde falan diorum hala ısrar edio yeter yaa gelme üstüme o kadar siz beni böylemi gördünüz böylemi begendiniz ben size hiç oynamadım bastan kapalı olupta sonra acılmadım istremiosanız beni söyleyin oğlunuza askerden gelmeden ayrılsın bitsin bu ben senin ısrarlarınla annenin babanın gönlünün olmasıyla ugrasamma dedim benimki o gün sustu evden cıktım gittim telefonla aradı özür diledi sonra:):) halalarınıda benzer bir olayda bir piknik esnasında susturdum simdi hepsi kuzu ayy melike gelmiş melike gitmiş bunalra böyle yaranıosun cnm yoksa tepene cıkıolar.. o yüzden aslında en basta yapmamız gerekeni biraz gec yapmısız o kadar :) artık kimse karısamıo bana kayın validem alttan alttan yine baslıo ama patlamam yakındır :):):1::1::1:

Sakın sakın boşverme, bir lafmı söküyorlar hemen akabinde sende yap :1: o daha etkili :1: kimse için değmez inan bana :))

Herkesciklere günaydın
canlar benim kızım çok sıkılıyor evde sürekli dışarı çıkmak istiyor evde de onla çok oynuyoruz ama yetmiyor ne yazık ki ekmek almaya giderken minik kuzuları gördüm kuran öğrenmeye gidiyolardı hele biri 4 yaşında anca vardı bende şimdi göndermeye karar verdim çok mutlu oldu :)

Günaydın canım. :) benim oğlanda çok sıkılıyor, ilacı ne zaman alsam ya uykum geliyor benim dün erken aldım biraz uyudum, ilkindiden sonra dışarı çıkardım götürdüm dondurma aldım Park'ta bisiklet sürdü, bende biraz yürüdüm. Yazık iki gün sonra okulu olacak biraz vakit ayırmam lazım :(

kızlar benim göğüsler yumuşadı iki hafta öncesine kadar taş gibiydi acısından duramıyodum. normal mi bu???

benımkıde yumuşadı
bi sorun yoktur canım olur mu hiç
üstüne yatamıyodum iyi oldu

yeni hamileyse ondan olabilir ama bazı hamişlerde hiç bulantı olmuyor ne güzel benim iki hafta öncesine göre iyi ama yinede bulanıyor

Aramızda bir ay var ama nasıl hesap ediyorsa daha benim yeni 4. Aya başladı oda 3 aylık oldu diyim duruyor :1: bizim hesaba göre Mart başı, daha doktora gitmedi ayın 25'inde sanırım çok merak ediyor 3. Çocuk peş peşe bilmeden hamile kalmış çocuklar koca koca iyi oldu... Ama maşallah çok iştahlı şunu yaplarımda yiyelim ağzından hiç düşmüyor :)

Dogumu ben 4 ile 5 arasindadir diye tahmin ediyordum.
Cok cok ucuzmus
ben bilge hast. Dogum yaptim orasi simdi 2 bin liraymis, o hast.cok iyi degil sirf dr dolayi gittim.

valla hala ankarada olanlara sesleniyorum ankara başkent hastanesine 2 yıldır hem normal muayene için hem tüp bebek için hemde kist ameliyatı için gittim.ameliyathanesinden özel odasına kadar heryerini gördüm.hem temiz hem devlet gibi azarlayan yok herkes ilgili hemde özellere göre çok uygun özel oda gecesi 600 lira normal doğum 1,400 lira...

Sakın sakın boşverme, bir lafmı söküyorlar hemen akabinde sende yap :1: o daha etkili :1: kimse için değmez inan bana :))

kendince sinsi sinsi yaklasıo ama özünde iidir yaa :) bi daha töbe ezdirmem zaten kendimi vakti zamanında hem kendimi hemde ailemi fazlasıyla ezdirdim şimdi çok pişmanım :(

Kızlar çok felaket kasık ağrılarım var ya, bu arada sol tarafımda iki gündür seğirme var pıt pıt ediyor oğlumunda ilk orda hissetmiştim :1:

Back
X