Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa aciktim ve de adam akilli yemek yedim derken mideme tas oturdu sanki fenalardayim yangini da cabasi off doguma dek mideyi cekcem sanirim ben
ama bn alış verişe başlayayım artık mink minik diyorum ama sonradan bunları duyunca ne yapacağımı bilmiom bn ya![]()
Sordum onceden de ama sanirim kimsenin tsh hormonu yuksek cikmadi. Tedavi gormeye ne zaman baslaniyor Turkiyede? 13.haftada yeni tedaviye basladik.Deger 3.3.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah senin pıtırcığınaaaa
ben çok özledim yaaa daha 15 gün var gitmeme nasıl geçecek zaman![]()
Teşekkür ederiz canım benim
Aslında benimde 15 gün vardı ama bugün kan görünce koştura koştura gittik çok şükür birşey yokmuş inşallah seninkide çok iyidir
bildiğim kadarıyla hemen testten sonra başlanır ilaca. benim 1 küsürlü bişey çıktı doktor güzel dedi. yani 3. sanırım yüksek. o yüzden ne kadar erken okadar iyi
Evet 3 yuksek canm. Burada kan testi taa 12.haftada yapildi. Ilk 3 ay ilacsiz gecti. Korkuyorum. Bebegimin beyin gelisimi insallah olumsuz yonde etkilenmemistir![]()
Ilk defa aciktim ve de adam akilli yemek yedim derken mideme tas oturdu sanki fenalardayim yangini da cabasi off doguma dek mideyi cekcem sanirim ben
geçmiş olsun.düzelmişsindir inşallah bugünEki Görüntüle 1214560 . Donuyorum bgn çok kötü oldum hem kusmalar hem ishal mahvetti bni hacetepeye geldm serum alıyrm dondum ama buz gbi oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah neden msj yazamıyorum ki anlayamadımgeçmiş olsun.düzelmişsindir inşallah bugün
işyerinde ne bulurlarsa ağzıma tıkıyolar
çok zayıfsın çocuk beslenemeyecek deyip getiren mi ararsın
sana değil yeğenimize getirdik diyen mi ararsın
8 saat hiç durmadan yiyorum ama hala 100 gram alamadım
doktorun dediği gibi
kedi yavrusu gibi bişey doğurcam galiba![]()
Teşekkür ederiz canım benim
Aslında benimde 15 gün vardı ama bugün kan görünce koştura koştura gittik çok şükür birşey yokmuş inşallah seninkide çok iyidir
Biz bugün beyaz zıbın içlik ayaklı pijama aldık :) heyecanım daha bi arttı ya .
fazlamı yedin.acık fazla yiyim benimde oturuyor.az az yiyince çok rahatsız etmiyor.baban nasıl oldu.tatile gidip geldin mi.yolda sıkıntı olmadı inşallah.geçmişi okuyamadım.yazmışsındır mutlakada.
herkese mrb arkadaşlar bnm bu ay normalde randevum 24 ağustosa acaba 9 gün önceden gitsem sorun olur mu tatile gidecez hemde cinsiyetini tam öğrenmek istiyorum artık 2 li testin sonucunu da verecem dr a sorun olmaz değil mi
yok bn istanbulda değilim aksaray ilindeyimRandevu alabiliyorsan neden sorun olsun ki ben de bi dr bulamadim söyle ultrasonu iyi olan Avrupa yakasında![]()