- 25 Mayıs 2013
- 346
- 47
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişirmi değişebilirmi :) :)![]()
değişme olasılığı var forumdada olan var erkek demiş 6. ayda kız olduğunu öğrenmiş
Selamlar, iki gundur bu güncelleme yüzünden ne kadar yanlışmıştım onu anladım, özledim sizi :)
Bu arada alışverişe gittim malum koca yok 2. Kata ben çıkardım kasıklarım anlık ağrıdı ama geçti korktum valla, biley olmaz demi ??
Artık formların teması aynı :) her forum böyle :) 10 gun sonra kuzumu görecem çok meraklıyım :)
Bende dar paça almayı istiyorum nerden aldın acaba hangi marka canımkızlar ilk hamiş pantolonumu aldım ama şimdilik 1 tane çünkü bol alıp kilo alınca giyerim diyemedim likralı bacak kısımları üzerime oturdu bol pantolonlardan nefret ediyorum yarın birgün bacaklarım kalınlaşmaya başlayınca 1-2 tane daha alırım diye düşündümya bu yeni versiyonda hiç güzel smile yok....emir bebek nerdeeeeee.....
Ay ben çağır çağır öldüm ama bakalım kısmetse buyursun gelsin :) bi öğrensemm ahh ahhAllah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin inşallah. maşallah çok tatlı insan böle görünce çok hoşuna gidiyor anne kızı çağırırmış eğer çok kız istersen genelde ouyormuş=)
lcw canım 35 lira kanvas tarzı da vardı ama ben kot aldım...Bende dar paça almayı istiyorum nerden aldın acaba hangi marka canım
Saol canım bu aralar okadar çok ihtiyacım varki dışarı çıkıcam hiçbirşey olmuyor nerden alacağımı bilmiyordum bugün hemen çıkıp alayım bali çok teşekkürlerlcw canım 35 lira kanvas tarzı da vardı ama ben kot aldım...
aynen canım kotlarımın bel kısımları iyice sıkmaya başladı düğmesini açmakta ayıp geliyor bebişler içeride sıkışık kalacaklarSaol canım bu aralar okadar çok ihtiyacım varki dışarı çıkıcam hiçbirşey olmuyor nerden alacağımı bilmiyordum bugün hemen çıkıp alayım bali çok teşekkürler![]()
allah senibende okuyamadaım oraları bulamadım iyice bir öğrenmem lazım anlayana kadar.
![]()
oralar nerelermiş yahu bizede söyleyin hangi başlıktalarsite de kaybolduk yahu:)
azıcık araştırınca az çok anlamaya başlıyorsun piki. ama ben bilgisayardan girdiğim için daha çabuk öğrendim. telefonla girenler için baya zor olucak bu yeni görünüm :)site de kaybolduk yahu:)
bunalıma sürükleyen kişiler varoralar nerelermiş yahu bizede söyleyin hangi başlıktalar![]()
başka alt başlığı var mı canım? bir derdim var yazınca başka başlıklarda çıktı çünkü....bunalıma sürükleyen kişiler varama gerçekten okuyunca insan nelerle uğraşıyor ne kötülükler görüyor diyorsun. bir derdim var bölümü canım sitenin alt taraflarında. eğer psikolojik olarak güçlüysen oku derim. ama sinir katsayın baya bir artıyor bazı insanlar yüzünden
![]()
Bende baya gezdim öyle üst düğmeler açık tabi üstüne uzun bişey giyiyorsun ama yinede çok komik oluyordu kabarıyordu orası ben geçen gün bitane aldım ama bol paça sevmedim alışmışım daraaynen canım kotlarımın bel kısımları iyice sıkmaya başladı düğmesini açmakta ayıp geliyor bebişler içeride sıkışık kalacaklar1 tanede olsa aldım idare edicem artık göbeğim büyümeye başlayınca alırım yine...
Günaydınlar hepinize hepimize. Bebeğin hareketini hissedenler nasıl oluyor bi tarif edebilir mi 2 gün önce gece uyandım bebeğin olduğu yerde sanki balık geçti gibi oldu. Sağdan sola doğru bi gaz geçti sanki ama çok hafif yani gaz daha kendini belli ederdi. Bebeğimin hareketlerini hissetmiş olabilir miyim ?