2015 Şubat Anneleri

ben özele gidiyorum ama bizim hastanede de durum farksız. gecen gıttım randevulu gıtmeme ragmen 2 saat bekledım. drun ısı varmıs. gec geldı. e randevular kaydı vs. her seferınde rahat 1 saat bekliyorum. muayene de 5 dk surmuo. hıc memnun değilim. :confused:
allah allah valla ben soruyorum kaçta gibi bakılır diye sölüyorlar hemen sonra ona göre gidiyoruz özele amannn dr a bağlı aslında çalışkan olmalı :))

kızlar çatlak kremi kullanan var mı?
yada başlamayı düşünen
benim ilk gebeliğim ne zaman başlanmalı bilmiyorum
kullanan varsa ne kullanıyorsunuz marka olarak

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 75
Doktor bana kabızlık için ; kayısı ( sevmiyorsan kurusu da olur ) , ayran, kefir önermişti
YA kefir çok içiyordum ben cidden iyi çalıştırıyor sistemi ama hamileliğin başında ocak forumunda birisi kefirde alkol var dedi. içindekilerde yazmıyor alkol falan. doktora da soramadım daha içmiyorum. bilip bilmeden de yazıyorlar faydalı da olsa insan kıllanınca içemiyor daha.

YA kefir çok içiyordum ben cidden iyi çalıştırıyor sistemi ama hamileliğin başında ocak forumunda birisi kefirde alkol var dedi. içindekilerde yazmıyor alkol falan. doktora da soramadım daha içmiyorum. bilip bilmeden de yazıyorlar faydalı da olsa insan kıllanınca içemiyor daha.
Ben hiç içmedim ama doktor önermişti , bilmiyorum

İMDAAATTTT MESAJLARI SİLEMİYORUM.
ya benim pc de masaüstü bile tertemiz, telimde arama kaydı bomboş.
bu mesajlar burda durursa kafayı üşütürüm.
YARDIMMM

Ya iki çocukla nasil basedicem gözüm korktu benim küçük cadı çok bitirim oldu yaz tatilinde zapt etmek mümkün değil inadi da damari da cok fena parmagnda oynatiolar bizi bir de bebecik oyy nasil olacak bi basina kafamda deli sorular

Ben hiç içmedim ama doktor önermişti , bilmiyorum
evet kefirde alkol var ona bakarsan yoğurtta da var ve bu doğal alkol bunu süt ürünleri kendi üretiyor ama tabiki çokçok azzzz bir alkol yani bizi etkilemez kefir günde bir bardak yeterlidir fazlas pek önerilmiyor

evet kefirde alkol var ona bakarsan yoğurtta da var ve bu doğal alkol bunu süt ürünleri kendi üretiyor ama tabiki çokçok azzzz bir alkol yani bizi etkilemez kefir günde bir bardak yeterlidir fazlas pek önerilmiyor

Herşey de bişey var zaten
Doğal bişey kalmadı ki

Peki bişey sorsam
Benim kilom hala aynıymış, bugün tartıldım doktorda
Burda okuyorum herkes kilo almış genelde, acaba sorun olur mu ?

İMDAAATTTT MESAJLARI SİLEMİYORUM.
ya benim pc de masaüstü bile tertemiz, telimde arama kaydı bomboş.
bu mesajlar burda durursa kafayı üşütürüm.
YARDIMMM

Mesajı seç / Konuşmadan ayrıl dediğinde siliniyor
Ama birkaç tane silebildim toplu seçince hata verdi
Sitede sorun var şu an

Herşey de bişey var zaten
Doğal bişey kalmadı ki

Peki bişey sorsam
Benim kilom hala aynıymış, bugün tartıldım doktorda
Burda okuyorum herkes kilo almış genelde, acaba sorun olur mu ?
yok cnm bnde daha bi gram bile almadım bnm görümcem şu an 5. aya gidiyor 1 kilo almış ama bebiş maşallah 2 hafta önde götürüyormuş gelişimini

zaten öyle çok çok tüketilecek enfes bir şey değil de faydalı diye bir de kabızlık sorunu için içiyordum bende ama bıraktım ne zamandır içmiyorum.

Back
X