- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 36
Az az sık sık yiyorum ama hafif yemekler yiyemesemde yoğurt ekmek falanDoktor bana kabızlık için ; kayısı ( sevmiyorsan kurusu da olur ) , ayran, kefir önermişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az az sık sık yiyorum ama hafif yemekler yiyemesemde yoğurt ekmek falanDoktor bana kabızlık için ; kayısı ( sevmiyorsan kurusu da olur ) , ayran, kefir önermişti
Doğrudur :))bide bazı bebişler tontiş oluyolar ondanda enseleri kalın çıkabiliyomuş :)
allah allah valla ben soruyorum kaçta gibi bakılır diye sölüyorlar hemen sonra ona göre gidiyoruz özele amannn dr a bağlı aslında çalışkan olmalı :))ben özele gidiyorum ama bizim hastanede de durum farksız. gecen gıttım randevulu gıtmeme ragmen 2 saat bekledım. drun ısı varmıs. gec geldı. e randevular kaydı vs. her seferınde rahat 1 saat bekliyorum. muayene de 5 dk surmuo. hıc memnun değilim.![]()
Az az sık sık yiyorum ama hafif yemekler yiyemesemde yoğurt ekmek falankayısıda tiksinti geldi yedim ama fayda etmedi
kızlar çatlak kremi kullanan var mı?
yada başlamayı düşünen
benim ilk gebeliğim ne zaman başlanmalı bilmiyorum
kullanan varsa ne kullanıyorsunuz marka olarak
YA kefir çok içiyordum ben cidden iyi çalıştırıyor sistemi ama hamileliğin başında ocak forumunda birisi kefirde alkol var dedi. içindekilerde yazmıyor alkol falan. doktora da soramadım daha içmiyorum. bilip bilmeden de yazıyorlar faydalı da olsa insan kıllanınca içemiyor daha.Doktor bana kabızlık için ; kayısı ( sevmiyorsan kurusu da olur ) , ayran, kefir önermişti
Ben hiç içmedim ama doktor önermişti , bilmiyorumYA kefir çok içiyordum ben cidden iyi çalıştırıyor sistemi ama hamileliğin başında ocak forumunda birisi kefirde alkol var dedi. içindekilerde yazmıyor alkol falan. doktora da soramadım daha içmiyorum. bilip bilmeden de yazıyorlar faydalı da olsa insan kıllanınca içemiyor daha.
İMDAAATTTT MESAJLARI SİLEMİYORUM.
ya benim pc de masaüstü bile tertemiz, telimde arama kaydı bomboş.
bu mesajlar burda durursa kafayı üşütürüm.
YARDIMMM
evet kefirde alkol var ona bakarsan yoğurtta da var ve bu doğal alkol bunu süt ürünleri kendi üretiyor ama tabiki çokçok azzzz bir alkol yani bizi etkilemez kefir günde bir bardak yeterlidir fazlas pek önerilmiyorBen hiç içmedim ama doktor önermişti , bilmiyorum
evet kefirde alkol var ona bakarsan yoğurtta da var ve bu doğal alkol bunu süt ürünleri kendi üretiyor ama tabiki çokçok azzzz bir alkol yani bizi etkilemez kefir günde bir bardak yeterlidir fazlas pek önerilmiyor
İMDAAATTTT MESAJLARI SİLEMİYORUM.
ya benim pc de masaüstü bile tertemiz, telimde arama kaydı bomboş.
bu mesajlar burda durursa kafayı üşütürüm.
YARDIMMM
yok cnm bnde daha bi gram bile almadım bnm görümcem şu an 5. aya gidiyor 1 kilo almış ama bebiş maşallah 2 hafta önde götürüyormuş gelişiminiHerşey de bişey var zaten
Doğal bişey kalmadı ki
Peki bişey sorsam
Benim kilom hala aynıymış, bugün tartıldım doktorda
Burda okuyorum herkes kilo almış genelde, acaba sorun olur mu ?
yok cnm bnde daha bi gram bile almadım bnm görümcem şu an 5. aya gidiyor 1 kilo almış ama bebiş maşallah 2 hafta önde götürüyormuş gelişimini
YUKARDA sağda gelen kutusu varya ordaki mesajları silmek istiyorum.Neyi silmeye çalışıyon cicim sen anlmadm
zaten öyle çok çok tüketilecek enfes bir şey değil de faydalı diye bir de kabızlık sorunu için içiyordum bende ama bıraktım ne zamandır içmiyorum.evet kefirde alkol var ona bakarsan yoğurtta da var ve bu doğal alkol bunu süt ürünleri kendi üretiyor ama tabiki çokçok azzzz bir alkol yani bizi etkilemez kefir günde bir bardak yeterlidir fazlas pek önerilmiyor
YUKARDA sağda gelen kutusu varya ordaki mesajları silmek istiyorum.
yok yok bebişe gidiyor yediklerimiz herhal çünkü bnde de göbek var başka bişey yok:)İyi o zaman rahatladım :)
Benim de 1 hafta önden gidiyomuş 13 haftalıkmış