2015 Şubat Anneleri

Öyle mi. Mesela bir gunumuzu anlatayim cok vahim. Sabah kahvalti,ekmegin icine tahin pekmez 2,3 kucuk parca. Bazen 2 kere kucuk peynir isirir bu.

Arada isirarak muz yer. Oda 4-5 isirmadan sonra birakir. Cubuk kraker yer kendi gezerken.

Yogurt asla yemez. Çok corba icmez. Kendini yerden yere atiyor

Aksam ne yemek varsa benimkinden veririm 2-3 lokma dan sonra almaz indir beni diye aglar.

Cok su icer.saatte 1 meme emer.
Uykusu iyi sabah 1 saat oglen 2 saat uyur. Gecede birkac kere emmeye kalkar.okadar.

Napicagimi sasirdim cok cikmazdayim.
Beratla aynıymış sizin kuzu beratta çorba yoğurt ve hiçbir yemeği yemez etli hiçbirşey yemez bi kahvaltı karışımını oyunlarla filan yedirebiliyorum bir de muzu yiyor onun dışında aç geziyor çocuk bir de biberonla süt içiyor sebze bakliyat yoğurt çorba tavuk et hiçbirini yemiyor süt muz ve kahvaltıyla yaşıyor
Muzu ben de beratım eline versem 2-3 defa ısırır atar canım ben eziyorum tabakta ve kaşıkla yediriyorum kendim peşinden gezerek tabi bir muzı bitiriyor öyle sen de ezerek kaşıkla yedirirsen daha çok yer bence

Beratla aynıymış sizin kuzu beratta çorba yoğurt ve hiçbir yemeği yemez etli hiçbirşey yemez bi kahvaltı karışımını oyunlarla filan yedirebiliyorum bir de muzu yiyor onun dışında aç geziyor çocuk bir de biberonla süt içiyor sebze bakliyat yoğurt çorba tavuk et hiçbirini yemiyor süt muz ve kahvaltıyla yaşıyor
Muzu ben de beratım eline versem 2-3 defa ısırır atar canım ben eziyorum tabakta ve kaşıkla yediriyorum kendim peşinden gezerek tabi bir muzı bitiriyor öyle sen de ezerek kaşıkla yedirirsen daha çok yer bence
Yok hayir canim ya kasik hic kabul etmiyor. Oyle isiracak:( gezerken ondan bundan otlanacak:(

Valla bilmiyorum kimi diyor kilosu iyi takilma o ac olsa yer. Kimi diyor yemesi lazim bilemedim. 84 cm 12 kilo:/
Beratla aynıymış canım boyu ve kilosu bizim sağlık ocağındaki hemşire de kontrollerde iyi diyor gelişimi o yüzden çok fazla zorlamıyorum ben de zorlasam da ağzından atıyor zaten

Beratla aynıymış canım boyu ve kilosu bizim sağlık ocağındaki hemşire de kontrollerde iyi diyor gelişimi o yüzden çok fazla zorlamıyorum ben de zorlasam da ağzından atıyor zaten
Allah bagislasin . Kizima da oyle diyorlar . Cok ozeniyorum oturup agzini acan gik demeyen cocuklara:(

Allah bagislasin . Kizima da oyle diyorlar . Cok ozeniyorum oturup agzini acan gik demeyen cocuklara:KK43:
Sizinkini de Allah bağışlasın canım hepimizinkini inş valla ben de çok özeniyorum iştahlı çocuklara inşAllah ikincisi iştahlı olur diye dua ediyorum ben de

Sizinkini de Allah bağışlasın canım hepimizinkini inş valla ben de çok özeniyorum iştahlı çocuklara inşAllah ikincisi iştahlı olur diye dua ediyorum ben de
İnsallah oyle olur. Abimde istahsizmis benim,aramizda 18 ay var. Annem cok dua etmis kizim oyle olmasin diye. Kabul olmus cok sorunsuz bir bebekmisim. Ne verse gik bile demezmisim abiminkileri de yermisim tosun gibiydim :KK70:

İnsallah sizin de duaniz kabul olur.

İnsallah oyle olur. Abimde istahsizmis benim,aramizda 18 ay var. Annem cok dua etmis kizim oyle olmasin diye. Kabul olmus cok sorunsuz bir bebekmisim. Ne verse gik bile demezmisim abiminkileri de yermisim tosun gibiydim :KK70:

Sağol canım inşAllah :)

Günaydın lar hanımlar
Bende çok dua ettim yemek sorunu olmasın diye ama az hasta olsun dememiştim ki

Kızım 'ın akşamdan beri başı ağrıyor,gece bile uyandı ağladı
Okulagöndermedim
Şimdi uyandı sinüzit için burun damlası yaptım azaldı baya,okula gitse olurmuş

Büyük oğlumun sünnet için randevusu var bi saat sonra

Küçük de ne hâlde bilmiyorum,uyanık ortada dolanıyor

Gece ıyi uyuyor ama uykuya çok zor dalıyor
Gece uykusunu düzelttik ama uykuya geçişte sorun var şimdi nedeni hakki nda hiç bi fikirim yok

Günaydın lar hanımlar

Okulagöndermedim

Gece uykusunu düzelttik ama uykuya geçişte sorun var şimdi nedeni hakki nda hiç bi fikirim yok
3 tane mi. Oyy Allah kolaylik versin.Sifa dilerim

Günaydın lar hanımlar

Okulagöndermedim

Geçmiş olsun canım dua için geç değil şimdi de edebilirsin :)
Bugün mü sünnet olacak emre

Gonul83 Gonul83 sen kaçıncı haftada doktora gidip kalp atışlarını duydun? Ben kararsızım 7. Haftada mı gitsem yoksa 8. Hafta bitince mi gitsem diye daha hiç gitmedim kadın doğuma

yok bugun dr gorecek
Tamam canım geçmiş olsun geçen yaz beratı sünnet ettirdik ama hiç memnun kalmadım bebekken yaptırmak çok iyi aslında ama doktorumuz çok kötüydü şansımıza mahfetti çocuğu koydu oraya lokal anesteziyle yaptı yarım saat sürdü düşün sünnet bitene kadar ağladı berat yarım saat boyunca herkes elini kolunu tuttu kapandılar çocuğun üstüne hareket etmesin diye resmen işlence çektirdiler yavruma o zaman 6 aylıktı perişan etti doktor 4 dikiş attı eve geldikten sonra o gün boyunca akşama kadar ağladı yavrum ağrısından ama öyle böyle ağlama değil içli içli göz yaşı döke döke ağladı hiç hatırlamak istemiyorum o günü kabus gibiydi bir sürü de para verdik bileydim devlet hastanesinde yaptırırdım belki iyi doktora denk gelirdik arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırmışlar hiç ağlamamış hemen de iyileşmiş onlarınki şans işte Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın

Seninki istahsiz degildir belki canim.sutun bolmus.su da icuyormus.mide de yer kalmiyodur.gelisimde iyiymis.bence de takilma.anne sutunun hafizaya katkisi buyuk.hem zayif hem istahsiz olabilirdi.iste o sinirlere zarar.kendini kasmadan aralari ac.saatte bir cok fazla.parka falan gotursen oralarda oyalansa.sutu ziyan etme.kesme sakin.corbayi degilde bi kofte yedirebilsen gunde ii olur heralde.kan degerleride normalse takilma.

Tamam canım geçmiş olsun geçen yaz beratı sünnet ettirdik ama hiç memnun kalmadım bebekken yaptırmak çok iyi aslında ama doktorumuz çok kötüydü şansımıza mahfetti çocuğu koydu oraya lokal anesteziyle yaptı yarım saat sürdü düşün sünnet bitene kadar ağladı berat yarım saat boyunca herkes elini kolunu tuttu kapandılar çocuğun üstüne hareket etmesin diye resmen işlence çektirdiler yavruma o zaman 6 aylıktı perişan etti doktor 4 dikiş attı eve geldikten sonra o gün boyunca akşama kadar ağladı yavrum ağrısından ama öyle böyle ağlama değil içli içli göz yaşı döke döke ağladı hiç hatırlamak istemiyorum o günü kabus gibiydi bir sürü de para verdik bileydim devlet hastanesinde yaptırırdım belki iyi doktora denk gelirdik arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırmışlar hiç ağlamamış hemen de iyileşmiş onlarınki şans işte Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın
Biz de gecen yaz yaptirdik buyugu.eve gelen sunnetcilerdendi.cok tereddut ettim ama adam isinin ehliymis ki hic zorluk cekmedi.cabucak iyilesti.isinin ehli olmasi onemli.

Gece terörümüki canım
Sen nerdesin şimdi annede mi
Gündüz sakin geçirsin çocuklar fln hırpalamasın oynıyan yada etrafinda bağırır çağırmasn
yoo evimdeyim canım.
bilemedim gece terörü olayına baktık da daha büyük yaş çocuklarda olan birşeymiş sanırım. gündüz de hiç anormal bir şey olmuyor. neyseki bu gece öyle olmadı. işte tam ürperdi ağladı yanındaydım allahtan o an.

Bu gece de bizim icin cok aksiyonlu gecti. 12 civari bi uyandi. Emzirip yerine koyunca 5 dkda veya aninda surekli uyandi agladi. Kesinlikle memede durcak hic ayrilmayacak agla agla perisan oldu yine de vazgecmedi. Anlattim meme uyumus dedim bitmis dedim kapanmis dedim sabah yine gelecek dedim. Dinledi dinledi daha cok agladi. En son tekrar emzirdim yatirdim. Bayagi bi yatir kaldirdan sonra uyudu ama gece hep sesi geldi. Bi rahatsizligi yoktur insallah.
noldu Durukuşuma ya :( hasta olmaz inşalllah canım.. acaba atak mı geçiriyo bunlar komple?

Günaydın lar hanımlar

Okulagöndermedim

geçmiş olsun canım.
Emre'nin pipiyi kesecekler he :) bebekken yaptır diyolar aslında sen Hakan'ı yaptırmadın di mi? çocuk halleriyle çok etkilenebiliyolarmış. oğlum olsaydı bebekken yaptırırdım herhalde.

gece uykuya dalması zor diyosun acaba tam uykusu gelmeden mi yatırıyorsun? ben son ana kadar bekliyorum vallahi. çok uykusu gelmişse tık diye uyuyor. biraz geç yatmış oluyor ama napayım yatakta dönüp dursa da aynı vakit olacak.

Valla bilmiyorum kimi diyor kilosu iyi takilma o ac olsa yer. Kimi diyor yemesi lazim bilemedim. 84 cm 12 kilo:/
Canım bence kilosu muhteşem maşallah nazar değmesin.. Yurt dışında özellikle de Amerika'da 2 yaşına kadar sadece anne sütü veren insanlar var ve ek gıda da sonrasında dediklerine göre zorluk çekmiyorlar... Sütün varken ve yarıyorken emzir bence.. Ek gıdaları elbet alacak bir gün.. Çok kasma, yine de teklif et aöa zorlama :))

Biz de gecen yaz yaptirdik buyugu.eve gelen sunnetcilerdendi.cok tereddut ettim ama adam isinin ehliymis ki hic zorluk cekmedi.cabucak iyilesti.isinin ehli olmasi onemli.
Evet canım aynen öyle çok iyi olmuş sizin maşallah bilseydim böyle olacağını gitmezdim hiç o doktora gerçi çok araştırdık ama kısmet şans işte kaç yaşında sünnet oldu oğlun?

Back
X