2015 Şubat Anneleri

gel bacım sende gel :)
demek be kadar yoruldu yemek bile yemek istemedi. aslında yanlış yapıyoruz zorlamakla gelde anne yüreğine anlat. uyku her zaman çocuklar için daha önemli. o an yemek yemek istememesi çok normal bi an önce uyumak istemiş.

kızında gitgide büyüdükçe senin dert ortağın yardımcın olacak. ama asla çok yüklenme ona annesi sen bilirsin zaten. bende en büyük çocuğum ve iki erkek kardeşim var. anneme çok yardım etmişimdir ama rahatsızdı hep o yüzden. küçük yaşta ev sorumluluğu almak yıpratıyor insanı. gerçi sen allah sağlık versin yeterki herşeye koşarsın :)

ya maralım benim kız biberonla sevdiği şeyi içiyor mesela ıhlamur. ama sütü çok severek içmiyor. mesela öğlen uykusundan önce vermek istiyorum ama yatağına koyup versem biberonu oyun yapar döker onu. ağzında biriktirip şelale yapar. dabah kahvaltısını yaklaşık bi çay bardağı sütle ıslatıyorum. peynire bayılıyo zaten yoğurt da yiyo ama ben biberonla süt içsin istiyorum öğlen uykusundan önce alışsın ona istiyorum yani ama nasıl yapıcam :KK43:
SEN KUCAGINDAYken versen içmezmi
benimki biliyor tek absina içmeyi ama onla ugrasamam bi saat oyuna çevirir , ben içiryorum
isteleyince atiyor zaten agzindan çikarip
bebeklikden alismayinca zor oluyor biberon içirmesi ama ihlamir fln içiyorsa devamida gelir

sutu degisik dene
soguk dene, ilik dene degisik isida dene yani
benimki soguksa açta olsa içmez mesela boyle baya ilik olucak içini isitacak içince falan bayilir, bak anlatirkken bile canim sut istedi benim :)))
baskada kakalou balli pekmzeli aromali fln dene biseyler , tabi aromasini kendin ekluiycen ben hazir aromali sut kullanmiyorum
bi araa nesquiki çok atardi benimkiler çakdrimadan zamanla kasiig kuçulte kuçulte birakdirdim simdi arada isterler kakao ama genelde sade isterler
kizim dolaptan içer buzgibi oyle çok seviyor buyuk oglum bi rtaz daha oda isisinda sever
damak tadini bulmaya çalis yani
ama pes etme bi gun deil bi ay deil her zaman sut içse iyi olur
ben hala çok severim sutu :)
annem geceleri balli sut yapardi bana koca kizdim 20 yasinda :)

SEN KUCAGINDAYken versen içmezmi
benimki biliyor tek absina içmeyi ama onla ugrasamam bi saat oyuna çevirir , ben içiryorum
isteleyince atiyor zaten agzindan çikarip
bebeklikden alismayinca zor oluyor biberon içirmesi ama ihlamir fln içiyorsa devamida gelir

sutu degisik dene
soguk dene, ilik dene degisik isida dene yani
benimki soguksa açta olsa içmez mesela boyle baya ilik olucak içini isitacak içince falan bayilir, bak anlatirkken bile canim sut istedi benim :)))
baskada kakalou balli pekmzeli aromali fln dene biseyler , tabi aromasini kendin ekluiycen ben hazir aromali sut kullanmiyorum
bi araa nesquiki çok atardi benimkiler çakdrimadan zamanla kasiig kuçulte kuçulte birakdirdim simdi arada isterler kakao ama genelde sade isterler
kizim dolaptan içer buzgibi oyle çok seviyor buyuk oglum bi rtaz daha oda isisinda sever
damak tadini bulmaya çalis yani
ama pes etme bi gun deil bi ay deil her zaman sut içse iyi olur
ben hala çok severim sutu :)
annem geceleri balli sut yapardi bana koca kizdim 20 yasinda :)
senin çocukların süt sevgisi genlerden geliyo belli :)
bende bayılırım süte. bu yaşta bile içerim. yoğurt mayalamak için inek sütü geldiğinde kaynattıktan sonra mutlaka içerim sıcak sıcak. bende sütü sade severim hiç bişey katmadan ve kaynamış :)

ama eşimde bayılır nesquikli süte evde mutlaka olur ondan da katar içerim arada yaZın soğuk sütle.

bu yazdığını görmeden denedim ılık süte iki tane bisküvi attım sade süte göre çok daha iyi içti 140 ml içti. bikaç denemeye göre gayet iyi bence. böyle böyle alışır biberonla sorunu yok sevdiği şeyleri çok güzel içiyo biberonla.

kızlar alakası var mı bilmiyorum ama kızın odasında perdenin altında zebra var ama güneşi kesmiyodu doğal olarak. yaZın da çok aydınlık oluyor bizim evin her odası yatak odam hariç.

bende koyu mor renk bi çarşaf tutturdum mandalla zebraya. hatta odaya girdik Begüm şaşırdı aa aaaaa yaptı :D

ve kaç zamandır bi iki saat direniyodu öğlen uykusuna bugün yirmi dakikada uyudu. acaba loş ortamın etkisi mi oldu? istanbula gidene kadar böyle idare ederim orda kanat perde yaptırıcam.

yine bi kere ağladı beni yanında istedi gittim. çıkmamı istemeyince mandal verdim bikaç tane oynarken uyudu. ama hergün illa bişeyle oynarken uyucak evde ona verebileceğim ilgisini çekecek şey kalmadı :D çok çabuk sıkılıyo zaten hanfendi.

Ne cok sut yazmissiniz yav:)
Bizim cadi da balkondan asagi biseylrr atmayi kesfetti.yandik.
Bi de kulagini parmaklariyla kapatip aciyo.sesin kesildini kesfetmis.gecen ben ona kizarken yapmaz mi.bi de bebek diyoz onlara.

Ne cok sut yazmissiniz yav:)
Bizim cadi da balkondan asagi biseylrr atmayi kesfetti.yandik.
Bi de kulagini parmaklariyla kapatip aciyo.sesin kesildini kesfetmis.gecen ben ona kizarken yapmaz mi.bi de bebek diyoz onlara.

canım benim o kadar iyisinizki :) çok rahatlıyorum mutlu oluyorum sizinle konuşunca.
çok yol katettm sallama konusunda evet bende inan bu kadarını beklemiyordum. sanırım biraz da inat ettim. bizim ailecek yapımızda var huyumuz kurusun. o kadar eziyet ettim çocuğa bunlar boşa gitmesin diye hırslandım. ama esnek davranmaya çalışıyorum inan. meme istiyosa veriyorum gece mahrum etmiyorum. yanında bekliyorum vs. daha fazlasını yapmam gerekiyor demekki. bu huzursuz zamanlarında yanıma alıp yatmayı da düşündüm ama korkuyorum ezeriz onu babası zaten eli kolu bacağı durmuyo uyurken. o sabah işe gittikten sonra uyanınca yanıma alıyorum sabah oynaşıyoruz. ama hala yüksek yerden inmeyi bilmiyor pat kafaüstü atlamaya çalışıyo :) herneyse yani sonuç olarak dediğin gibi daha esnek olmaya çalışıcam canım..

seni gerçekten anlıyorum çok zor birşeyi başardın sen ben bakıcıya hiç güvenemezdim ama mecbur olunca güveniyorsun.. yabancı birine bırakıp gitmek çok zor. hadi yine tanıdınız artık kadını ama her sabah ondan ayrılmak eminimki her seferinde zordur. ama hayat da öyle böyle geçip gidiyor işte. çalışmak zorundasın evladın için kendin için. bence çalışmak bi kadını mutlu ediyorsa çocuğuna çok daha iyi annelik eder.

kendini kötü hissetme o yüzden. ne anneler var evde olup da çizgi film açıp çocuğu tv karşısına koyup keyfine bakan hiç ilgilenmeyen. önemli olan burda geçirdiğin zamanın süresi değil güzelliği verimliliği oluyo :)

Bazı şeyler için ağlatmak zorunda kalıyoruz içimiz parçalanıyor ama mecbur :KK43: Tuna ne güzel bak anlıyomuş laftan :) Begüm henüz o aşamaya gelmedi ama çalışıyorum. mesela bu sabah kalkınca emdi daha istemedi. oyun oynadık vs. ama bazen cidden ne yaparsam yapayım fayda etmiyor. o an dişleri mi kaşınıyor anlamıyorum ama tek çare mememi vermek oluyor çünkü gözü başka hiç birşey görmüyor. neyse bu meme konusunu çok takmıyorum ısırmasa çok iyi olurdu tabii. ağustos eylül gibi kesicem memeden zaten ne kaldı şurda dayanırım..

hiç birimiz mükemmel değiliz haklısın. çok mükemmelliyetçi bi insan da değilimdir. bu aralar kafama takılan en önemli şey çok sabırsız oluşum. yorgunlukla uykusuzlukla alakalı sanırım.. bu gece hiç uyuyamadım sabah da baş ağrısıyla kalktım ama pozitifim :) kızmiycam bağırmiycam ve uyku için zorlamiycam. aslında dışarı çıkaracaktım ama ne yazıkki hava rüzgarlı ve yağmurlu.

neyse evde oynuyoruz onun yerine. dediğin gibi kocaman kadınız ama annemize ne kadar ihtiyacımız oluyor. bazen diyorum şu an olsa da başımı dizine koysam yatsam sarılsam öpsem. ki onlar daha bebek ne kadar çok ihtiyaçları var. o yönden bizim kuzularımız çok şanslı sevgi dolu ailelerde yaşıyorlar. o kadar çok varki etrafımda en basit örnek sitede bi kadın Begüm'den beş altı ay büyük bebeğini geçen yaz bile 10 yaşındaki ablasına veriyodu bebek arabasıyla bütün gün sitenin bahçesindeydi. sana yemin ediyorum hergün ya. sabahtan akşama kadar o küçücük bebek dışarda annesiz öylece duruyodu ablasıyla. hatta eşimle o kadar dikkatimizi çekmiştiki site görevlisine sorduk hani annesi falan mı yok diye. şok olmuştum duyunca. bide bunlar üç dört tane yaparlar. sevgiye ilgiye doyamayan bir sürü çocuk. yaZık günah ya.

ben iki saat görmesm özlüyorum. hatta yanımdayken bile doyamıyorym bazen. mesela şu an yaptığını görsen :KK70: çok tv açmıyorum ben ama tvnin radyosunu açıyorum ekranda bişey olmuyor. aldı kumandayı rastgele bastı tuşlara bi tane ilahi radyosu açtı ilahi çalıyo o da dans ediyo öldüm gülmekten ya görmen lazım :KK70:
:D :D hayal edebiliyorum çok tatlı. :D canımcım bugün daha iyisin belli. Dönem dönem olabilir öyle tahammülsüzlükler, yorgunluk birbirini tekrar eden günler, işler.. Ama bak ne tatlı şebekelerimiz var ve bizi güldürüyorlar. Ya sitenizdeki o bebeğe de üzüldüm gerçekten. Garibim el mahkum dolaşıyor demek ki.. Allah annesine azıcık merhamet versin bari..

Kızlar günaydın..
Yine bir seminerdeyim, bizim müdür mal ya çok afedersiniz Ada'm gelen yazıları okumaktan aciz, seminer olduğunu ildeki diğer rehber öğretmenlerden öğreniyorum her defasında..

Neyse..
Dün çok sinirlendim akşam eşim yarın misafir gelecek sesi yemekteyken pat diye :sinirli:
Ne demek, benim niye haberim yok deyince de telefonla aradım açmadın demez mi :KK53: allahım ölür müsün öldürür müsün, suçlu ve devamında da sürekli üste çıkmaya çalışıyor.. Kv de ordan oğlunu koruyor, olsun be güzel çağırmış, halledersin okuldan gelince demez mi, halledersin diye hallederiz demiyor da :mad:
Kudurdum, ama sesimi çıkaramadım, annem olsa bi ton laf söylerdim kaldı içimde :KK34:

Annemden sonra bu kadına tahammül edemiyorum, böyle değildi bu,yan gelip yatıyor büyün gün eşim gelince de yalandan kalkıyor iş yapıyormuş gibi görünüyor.. 17sine kadar dayanmak zorundayım sonra gitsin nere gidiyorsa, alırım oğlumu götürürüm seminer döneminde okula :KK12:
Müdürler hep aynı al birini vur ötekine. Kendileri işlerini doğru düzgün yapmazlar ama etraftakilerden her şey tam olsun isterler. Tıpkı kayınvalidelerimiz gibi :)) çok ayıp etmiş kv. Ne demek lavabo bulaşık dolu vay utanmaz kadın. Ama el mahkum sabır gösteriyorsun. Valla ben size hayranım zaten, ben bi hafta sonu katlanamıyorum.. Şimdi annenle karşılaştırma yaparsın iyice sinir olursun.. Allah sabır versin Can'ım.. Biz dün çocuklarla saydık hafta sonlarını da saymazsak 14 gün kalıyor okulların kapanmasına :KK49: ben de semineri ailemİn yanında almayı düşünüyorum ama bakalım. Eşim olmadan daha rahat olurum gezme mezme :) hem torunlarını çok özlediler. Babaannesi neredeyse iki haftaya bir görüyor bizimkiler dört aydır görmedi :( ah gurbet zalım gurbet..

Müdürler hep aynı al birini vur ötekine. Kendileri işlerini doğru düzgün yapmazlar ama etraftakilerden her şey tam olsun isterler. Tıpkı kayınvalidelerimiz gibi :)) çok ayıp etmiş kv. Ne demek lavabo bulaşık dolu vay utanmaz kadın. Ama el mahkum sabır gösteriyorsun. Valla ben size hayranım zaten, ben bi hafta sonu katlanamıyorum.. Şimdi annenle karşılaştırma yaparsın iyice sinir olursun.. Allah sabır versin Can'ım.. Biz dün çocuklarla saydık hafta sonlarını da saymazsak 14 gün kalıyor okulların kapanmasına :KK49: ben de semineri ailemİn yanında almayı düşünüyorum ama bakalım. Eşim olmadan daha rahat olurum gezme mezme :) hem torunlarını çok özlediler. Babaannesi neredeyse iki haftaya bir görüyor bizimkiler dört aydır görmedi :KK43: ah gurbet zalım gurbet..
Siz özeldeki müdürleri görmemişsiniz:sopa::KK48: atanaydım da sizinkiler gibi müdürüm olaydı :KK70: siz yine de şükredin bence özel sektörü çekmediğiniz için

Siz özeldeki müdürleri görmemişsiniz:sopa::KK48: atanaydım da sizinkiler gibi müdürüm olaydı :KK70: siz yine de şükredin bence özel sektörü çekmediğiniz için
Özelde 5 yıl çalıştım çok iyi bilirim ;) ilk müdürüm çok iyiydi allah var beni severdi korurdu ama sonraki fenaydı :))

Benim müdür iyi aslında, öyle işine karışmaz etmez, güvenir ama işte kendi bişi yapmıyor sıkıntı orda.. Seneye görev süresi doluyor diye Ada'm saldı şimdiden :)

Sahi yaa senin kpss Nasıl geçti??? Aklımdaydı bak unuttum.. Allah gönlüne göre versin, puanlarınız çok yüksek değil atanırsın inşallah

Müdürler hep aynı al birini vur ötekine. Kendileri işlerini doğru düzgün yapmazlar ama etraftakilerden her şey tam olsun isterler. Tıpkı kayınvalidelerimiz gibi :)) çok ayıp etmiş kv. Ne demek lavabo bulaşık dolu vay utanmaz kadın. Ama el mahkum sabır gösteriyorsun. Valla ben size hayranım zaten, ben bi hafta sonu katlanamıyorum.. Şimdi annenle karşılaştırma yaparsın iyice sinir olursun.. Allah sabır versin Can'ım.. Biz dün çocuklarla saydık hafta sonlarını da saymazsak 14 gün kalıyor okulların kapanmasına :KK49: ben de semineri ailemİn yanında almayı düşünüyorum ama bakalım. Eşim olmadan daha rahat olurum gezme mezme :) hem torunlarını çok özlediler. Babaannesi neredeyse iki haftaya bir görüyor bizimkiler dört aydır görmedi :KK43: ah gurbet zalım gurbet..
Haklısın walla, yine benimki iyi ne müdürler var allahıııım uzak dursun benden :) bizden :))

Walla dediğin gibi el mahkum, öyle kabul edicem maalesef yakacak bişi yok, olsun yaparım, ben ondan iş bellemiyorum zaten, ayaza baksın yeter.. Sadece annemden sonra ağır geldi :)))

Ayyy Can'ım benim, ben de hep öyle düşünüyorum sonra üzülüyorum.. Kv hep görüyor ama annemler değil.. Allahtan kasımda falan kesşn dönüş yapacaklar inşallah gün sayıyorum :)) kııız tabi eşler olmasan anne baba yanında daha rahat oluyor :)) duymasınlar da.. Git tabi seminerde napcan orda mis gibi aile yanı kardeşin olur oooooh :))

Özelde 5 yıl çalıştım çok iyi bilirim :KK66: ilk müdürüm çok iyiydi allah var beni severdi korurdu ama sonraki fenaydı :))

Benim müdür iyi aslında, öyle işine karışmaz etmez, güvenir ama işte kendi bişi yapmıyor sıkıntı orda.. Seneye görev süresi doluyor diye Ada'm saldı şimdiden :)

Sahi yaa senin kpss Nasıl geçti??? Aklımdaydı bak unuttum.. Allah gönlüne göre versin, puanlarınız çok yüksek değil atanırsın inşallah
Ayy çok sağol canın amin inşAllah Allah senin de gönlündekileri versin inş canım unutmamışsın bak yine pozitif enerji doldum sayende :)
Malesef bizim puanlar en son 86 da kaldı geçen sene düşük puanla atanma devri çoktan kapandı bizim bölüm için :( çok zordu kpss çalışamamıştım bir de sınava malum zamanım olmadı ama evlenmeden önce 2 sene hazırlandım dersaneye gittim ihtiyaça 2 sinde de atanamayınca umudu kestim zaten öylesine giriyorum yani umutsuzca gk-gy zaten çok zordu eğitim bilimleri bir nebze daha kolaydı canım tabi daha bitmedi bu iş :) bir de alan sınavımız var temmuzun 24 ünde ondan sonra puanlar açıklanır canım ne kadar yorucu stresli bir süreç değil mi canım :(

Haklısın walla, yine benimki iyi ne müdürler var allahıııım uzak dursun benden :) bizden :))

Walla dediğin gibi el mahkum, öyle kabul edicem maalesef yakacak bişi yok, olsun yaparım, ben ondan iş bellemiyorum zaten, ayaza baksın yeter.. Sadece annemden sonra ağır geldi :)))

Ayyy Can'ım benim, ben de hep öyle düşünüyorum sonra üzülüyorum.. Kv hep görüyor ama annemler değil.. Allahtan kasımda falan kesşn dönüş yapacaklar inşallah gün sayıyorum :)) kııız tabi eşler olmasan anne baba yanında daha rahat oluyor :)) duymasınlar da.. Git tabi seminerde napcan orda mis gibi aile yanı kardeşin olur oooooh :))
ciddi misiiin? off çok sevindim yaa demek temelli dönücekler mükemmel bi haber bu :)
hangi şehirde olucaklar peki?

o konuda hele beni düşünün iki gün görmese özledim diyen bi kv var. annem babam 2-3 ayda bi zor görüyor. sinir oluyorum öyle özledim dediklerinde.

Ayy çok sağol canın amin inşAllah Allah senin de gönlündekileri versin inş canım unutmamışsın bak yine pozitif enerji doldum sayende :)
Malesef bizim puanlar en son 86 da kaldı geçen sene düşük puanla atanma devri çoktan kapandı bizim bölüm için :KK43: çok zordu kpss çalışamamıştım bir de sınava malum zamanım olmadı ama evlenmeden önce 2 sene hazırlandım dersaneye gittim ihtiyaça 2 sinde de atanamayınca umudu kestim zaten öylesine giriyorum yani umutsuzca gk-gy zaten çok zordu eğitim bilimleri bir nebze daha kolaydı canım tabi daha bitmedi bu iş :) bir de alan sınavımız var temmuzun 24 ünde ondan sonra puanlar açıklanır canım ne kadar yorucu stresli bir süreç değil mi canım :KK43:
Amanın ne kadar yükselmiş puanlar. Sen okul öncesi mezunuydun dimi Can'ım? İnşallah gönlüne göre olur ya, özel zordur tabi..

Malesef bizim puanlar en son 86 da kaldı geçen sene düşük puanla atanma devri çoktan kapandı bizim bölüm için :KK43: çok zordu kpss çalışamamıştım bir de sınava malum zamanım olmadı ama evlenmeden önce 2 sene hazırlandım dersaneye gittim ihtiyaça 2 sinde de atanamayınca umudu kestim zaten öylesine giriyorum yani umutsuzca gk-gy zaten çok zordu eğitim bilimleri bir nebze daha kolaydı canım tabi daha bitmedi bu iş :) bir de alan sınavımız var temmuzun 24 ünde ondan sonra puanlar açıklanır canım ne kadar yorucu stresli bir süreç değil mi canım :KK43:
Aynı süreci ben de yaşadım ben de geçen yıl şubatta atandım, Aslında özelde çalışmayı seviyordum ama sırf mesai saatleri için tercih yaptım.. Şubatta daha kolay oluyor atanmaz.. Bizim okulda bu yıl şubatta atanan bir okul öncesi öğretmen geldi, Batman'a atanmış bizde ama şu an, 74 ile atanmış.. O kadar yüksek değil tabi korkma :)

Alan sınavı beni kurtarmıştı çünkü ben hiç çalışmadan girmiştim, iyi ki o alan sınavı varmış dedim :))

Hayırlısı olsun canım, ama isterim atanmanı, bir evladın daha olacak zaten zor çalışmak ve anne olmak en azından daha az çalışacaksın çocuklarınla daha çok ilgilenebileceksin.. Siz eşimden dolayı mı ordasınız??

ciddi misiiin? off çok sevindim yaa demek temelli dönücekler mükemmel bi haber bu :)
hangi şehirde olucaklar peki?

o konuda hele beni düşünün iki gün görmese özledim diyen bi kv var. annem babam 2-3 ayda bi zor görüyor. sinir oluyorum öyle özledim dediklerinde.
Sağol Can'ım benim.. Merzifon'da olacaklar yakın zaten bize :))

14 gün :eğlence:

Kızlaaaaar misafirler yeni gitti :(
Kv de tam yedi kafayı adamlar oturuyor içeride, kadın gitti yattı yaa.. Uykusunu alamıyormuş, ayaz erken kalkıyor, sesten de uyanıyor ama nedense 8e kadar yatakta kalıyor..

Severdim kv ama bu sefer nefret ettim yemin ederim, sinir oluyorum gıcık oluyorum.. Okuldan geldim haldır haldır hazırlık yaptım ayaz paçama dolanıyor yaktırmıyor bişi.. Kadında gel ayaz anne iş yapsın demiyor yaa.. Oturmuş dizisini izliyor :oha:
Yok anam bi haller oldu buna aöa hayırlısı bunadı herhal:olamaz:

O değil de felaket derecede belim ağrıyor dünden beri ve git gide şiddetleniyor :( yani sadece hareket ederken değil normalde de sürekli şiddetli bir ağrı var.. Oturamıyorım, yatamıyorum, en rahatı ayakta yüne..

yeb4 yeb4 canımcım sen hangi doktora gitmiştin? Bel ağrın için? Yani ben şimdi ortopediye mi beyin cerrahına mı gidicem? Yarın da böyle olursa cımartesi gitmem lazım, dayanamıyorum Ağrı'sına çok fena :mad:

Kızlaaaaar misafirler yeni gitti :KK43:
Kv de tam yedi kafayı adamlar oturuyor içeride, kadın gitti yattı yaa.. Uykusunu alamıyormuş, ayaz erken kalkıyor, sesten de uyanıyor ama nedense 8e kadar yatakta kalıyor..

Severdim kv ama bu sefer nefret ettim yemin ederim, sinir oluyorum gıcık oluyorum.. Okuldan geldim haldır haldır hazırlık yaptım ayaz paçama dolanıyor yaktırmıyor bişi.. Kadında gel ayaz anne iş yapsın demiyor yaa.. Oturmuş dizisini izliyor :oha:
Yok anam bi haller oldu buna aöa hayırlısı bunadı herhal:olamaz:

O değil de felaket derecede belim ağrıyor dünden beri ve git gide şiddetleniyor :KK43: yani sadece hareket ederken değil normalde de sürekli şiddetli bir ağrı var.. Oturamıyorım, yatamıyorum, en rahatı ayakta yüne..

yeb4 yeb4 canımcım sen hangi doktora gitmiştin? Bel ağrın için? Yani ben şimdi ortopediye mi beyin cerrahına mı gidicem? Yarın da böyle olursa cımartesi gitmem lazım, dayanamıyorum Ağrı'sına çok fena :mad:
bence kv yoruldu bunaldı belkide bakmak istemiyo ama bişey diyemediğinden böyle dile getiriyor. başka bi açıklaması olamaz çok saçma yaptıkları. ve ayıp. sinirlenmekte sonuna kadar haklısın canım. allah yardımcın olsun az kaldı. annenlerde yakına taşınacakmış inan kendi ailem yanıma geliyomuş gibi sevindim :)

canım ağrın ne süredir var? bikaç güne geçmezse (gerçi nasıl geçsin dinlenemiyosunki) beyin cerrahına gitmen gerekiyor. sana bikaç harekt yaptıracak muayene edecek gerekirse mr çek diyecek. inşallah bana olan olmamıştırda :( çok geçmiş olsun kesinlikle ani hareket yapma Ayazı kaldırırken çömelerek al eğilme sakın.

günaydın kızlar.. karga kakasını yemeden uyandı Begüm saat 4:30 da. emmek için uyandı emzirdim koydum normalde uyurdu uyumadı. iki kez aynı şeyi tekrarladı baktım gözler cin. ağlamak falan yok gayet keyifli sanki 12 saat yatmışda uykusunu almış gibi. halbuki 11e geliyodu yattığında..

neyse aldım ortamıza ama yok iyice şımardı. parmak sokuyo gözümüze falan. çığlık çığlığa oyun oynuyo :KK57: baktım olmayacak adam sabahın köründe kalkıp işe gidiyo bende kalkıyorum ama kıyamıyorum yine işte. bugün bide doğum günü. çok güzel hediye verdi kızı sabah sabah :) neyse aldım geçtim salona şimdi oyuncaklarını koydum önüne bende koltukta uzanıyorum.. inanılmaz ağrıyor bacaklarım dizlerim zaten romatizmalı teyzeler gibi. ve inanılmaz üşüyorum. bakalım ne zaman uyur. yine nasıl bi gün bekliyo bizi acaba.

uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaar :mad:

saat 6ya geliyo gözler bayıldı resmen emzirdim koydum yatağına başında bekledim yine bi ağlama tutturdu on dakika. eline bişey verdim oynuyo bende başında bekliyorum inşallah uyur..

hasta mı olucam anlamadım hiç bi yanım tutmuyo ve üşüyorum. gerçi uykusuzluktan üşüyorumdur bi de sabahın körü. o ağlarken inanın benimde bebek gibi oturup onunla ağlayasım geldi. ah bu uykuuuu.. cinnet getirir insan uykusuzken. yok yenemiyosun o duyguyu.

Back
X