- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
SEN KUCAGINDAYken versen içmezmigel bacım sende gel :)
demek be kadar yoruldu yemek bile yemek istemedi. aslında yanlış yapıyoruz zorlamakla gelde anne yüreğine anlat. uyku her zaman çocuklar için daha önemli. o an yemek yemek istememesi çok normal bi an önce uyumak istemiş.
kızında gitgide büyüdükçe senin dert ortağın yardımcın olacak. ama asla çok yüklenme ona annesi sen bilirsin zaten. bende en büyük çocuğum ve iki erkek kardeşim var. anneme çok yardım etmişimdir ama rahatsızdı hep o yüzden. küçük yaşta ev sorumluluğu almak yıpratıyor insanı. gerçi sen allah sağlık versin yeterki herşeye koşarsın :)
ya maralım benim kız biberonla sevdiği şeyi içiyor mesela ıhlamur. ama sütü çok severek içmiyor. mesela öğlen uykusundan önce vermek istiyorum ama yatağına koyup versem biberonu oyun yapar döker onu. ağzında biriktirip şelale yapar. dabah kahvaltısını yaklaşık bi çay bardağı sütle ıslatıyorum. peynire bayılıyo zaten yoğurt da yiyo ama ben biberonla süt içsin istiyorum öğlen uykusundan önce alışsın ona istiyorum yani ama nasıl yapıcam![]()
benimki biliyor tek absina içmeyi ama onla ugrasamam bi saat oyuna çevirir , ben içiryorum
isteleyince atiyor zaten agzindan çikarip
bebeklikden alismayinca zor oluyor biberon içirmesi ama ihlamir fln içiyorsa devamida gelir
sutu degisik dene
soguk dene, ilik dene degisik isida dene yani
benimki soguksa açta olsa içmez mesela boyle baya ilik olucak içini isitacak içince falan bayilir, bak anlatirkken bile canim sut istedi benim :)))
baskada kakalou balli pekmzeli aromali fln dene biseyler , tabi aromasini kendin ekluiycen ben hazir aromali sut kullanmiyorum
bi araa nesquiki çok atardi benimkiler çakdrimadan zamanla kasiig kuçulte kuçulte birakdirdim simdi arada isterler kakao ama genelde sade isterler
kizim dolaptan içer buzgibi oyle çok seviyor buyuk oglum bi rtaz daha oda isisinda sever
damak tadini bulmaya çalis yani
ama pes etme bi gun deil bi ay deil her zaman sut içse iyi olur
ben hala çok severim sutu :)
annem geceleri balli sut yapardi bana koca kizdim 20 yasinda :)